Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a díj Budapesten (7 db)

Mennyi a parkolási díj Budapesten és mennyi vidéken? Ez egységes mindenhol?

Legjobb válasz: Hát ez egyáltalán nem egységes.Még kerületen belül is több övezet van ahol olcsóbb vagy drágább.Attól függ mennyire frekventált hely.Ez vidéken is így van.Lehet akár 100 ft,de lehet akár 600 ft is óránként.

Hát ez egyáltalán nem egységes.Még kerületen belül is több övezet van ahol olcsóbb vagy drágább.Attól függ mennyire frekventált hely.Ez vidéken is így van.Lehet akár 100 ft, de lehet akár 600 ft is óránként.
egy nyelvtanfolyammra gondoltál?
A kérdező hozzászólása: pontosan:D
Az Olasz Kultur Intezetben.

A Budapesti Cotton Clubban mennyi a nevezési díj egy poker versenyre?

Legjobb válasz: Ott írják az oldalukon, most komolyan nem nézed meg? Amúgy változó a 2 mai versenyen egyik 35 másik 45 ezer volt a beugró.

Ott írják az oldalukon, most komolyan nem nézed meg? Amúgy változó a 2 mai versenyen egyik 35 másik 45 ezer volt a beugró.


Mennyibe kerül 1 m3 víz + csatorna díj Budapesten (hideg, meleg), a 22. kerületben? Thx

Legjobb válasz: Kb 550-600 ft 1m3 víz csatornával együtt. A meleg víz (hõfogyasztást) a távfûtéses lakásban egy külön piros órával mérik,ebbõl számolják ki az elfogyasztott hõmennyiséget is ,ami persze (hideg)víz fogyasztást is eredményez ugyanúgy.. tehát mind2 óra méri a vízfogyasztást.

Kb 550-600 ft 1m3 víz csatornával együtt. A meleg víz (hõfogyasztást) a távfûtéses lakásban egy külön piros órával mérik, ebbõl számolják ki az elfogyasztott hõmennyiséget is , ami persze (hideg)víz fogyasztást is eredményez ugyanúgy.. tehát mind2 óra méri a vízfogyasztást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.

Budapesten az Állatkert környékén mennyi a parkolási díj?

Hétköznap mennyit kell fizetni óránként? Van esetleg a közelben valahol ingyenes parkoló?

Legjobb válasz: Van, sok. A volt felvonulási tér teljes egészben az. Az állatkerti körúton is tudtam ingyenes a parkolás. A Gundel közelében is van egy picike parkoló. Meg lehet állni a Közlekedési Múzeum környékén is, illetve a Városliget egyes útjainak is az elején és a fürdõnél is. Egészen közelben nem biztos, hogy találsz szabad helyett.

Van, sok. A volt felvonulási tér teljes egészben az. Az állatkerti körúton is tudtam ingyenes a parkolás. A Gundel közelében is van egy picike parkoló. Meg lehet állni a Közlekedési Múzeum környékén is, illetve a Városliget egyes útjainak is az elején és a fürdõnél is. Egészen közelben nem biztos, hogy találsz szabad helyett.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!

A budapesti állatkertnél kell fizetni parkoló díjat? Ha igen, mennyit?

Az 56-osok tere még ingyenes?

Legjobb válasz: Az állatkert elõtti úton ingyenes a parkolás, csak hely alig van.

Az állatkert elõtti úton ingyenes a parkolás, csak hely alig van.
Ingyenes ott is, az 56-osok tere is.
Mintha valami havi 25 ezret olvastam volna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!