Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a az (18215 db)

64ezer parszaz forint, mult heten kaptam meg, de mar kitoroltem az sms-t, mindenesetre 64ezer es meg egy keves.

A halrudak mennyire hizlalnak? És mennyi bennük az igazi hal, és mennyire egészségesek?

Vagy az is valami m?? Azért kérdeztem úgy, hogy az igazi.

Legjobb válasz: Szerintem nem vészes, én azokat az Arany halrudakat szoktam olaj nélkül sütni, ha 6-7et eszel párolt zöldséggel jól is laksz és nem is hízlal!:)

Szerintem nem vészes, én azokat az Arany halrudakat szoktam olaj nélkül sütni, ha 6-7et eszel párolt zöldséggel jól is laksz és nem is hízlal!:)
Az attól függ milyen halrudakra gondolsz :) Ha panír van rajta, akor gáz fogyókúra alatt, bár ha számolod a napi össz szénhidrátod, akkor akár még bele is férhet. Ha panír nélküli, akkor akármennyit ehetsz! Szval?
A kérdező hozzászólása: Óó :) Köszi a válaszokat :P Hát inkább panírral, nem vagyok megszállott zsírírtó :D Csak kicsit leakarok adni :)
Szia! Én is szeretem õket, és sokfélét kóstoltam már! Nem azért, hogy reklám meg stb..., de az Iglonak és a "frostának" legalább hal színe, szaga és íze van!(kb.700-800 ft, 10 db.) A nevenincsnek 200-300 ft és borzalmas!!!!!!Ledarált valami!!:( De ez csak 1 vélemény a sok közül! :)
Az IGLO halrudacskákban 65% a hal, és 100g 197 kcalt (13g fehérjét, 18 g szénhidrátot és 8, 1g zsírt) tartalmaz. 1 halrudacska márkától függõen kb 25-30 g lehet (ezt könnyen ki lehet számolni, ha az össztömeget elosztod a rudacskák számával), így ha megeszel 6-7 rudacskát, az kb 200 kcal, ha zöldségekkel eszed, teljesen belefér a diétás étrendbe.
A kérdező hozzászólása: Köszii
Én csak ajánlani tudom, mert nagyon laktató tud lenni! Nekem egyszer azt mondta az orvos, egyes csak gyümölcsöket, meg csináljak fehérje diétát. Két hét kórház lett, mert az ostobája elfeledte, hogy akkor csak 15 voltam, és ez a hülye étrend kettétört kb! Ha csak picit akarsz fogyni, hagyd el néha pl a kenyeret, szedj kevesebbet mondjuk a köretbõl, de azt javaslom, legyen változatos az étrended hogy mindent megkapjon a szervezeted, amire szükséged van :)

Szent Laszloba olasz tagozatra a Laszlos pontszamitassal mennyi pontotok lett? Vagy regebben akiket felvettek mennyi volt az osszesitett pontotok? :D

Legjobb válasz: Szia! Én is az olasz tagozatra szeretnék menni.Átszámítással és jegyek hozzáadásával 78 pont körüli- Neked mennyi lett?

Szia! Én is az olasz tagozatra szeretnék menni.Átszámítással és jegyek hozzáadásával 78 pont körüli- Neked mennyi lett?
A kérdező hozzászólása: Hat ha minden igaz akkor 79 körül :)
Lászlós számítással 84 pontom van az olaszra, 67+szóbeli( remélem 20 :) ) a németre . Németre szeretnék


Mennyire fontos az ember életében a sport, és kb. mennyit kell mozogni egy héten?

Általános iskoláskoromban küzdősportra jártam és egy időre kedveltem, de manapság egyszintre veszem a mozgást a táplálkozással. Mert azzal egyet értek azzal, hogy szükséges a szervezetnek, de nem szívesen foglalkoznék vele.

Legjobb válasz: Nagyon fontos, ugyanis meghosszabbítja az életedet.;) Háát..hogy mennyit?:d szerintem heti 3x illik valamilyen formában mozogni..

Nagyon fontos, ugyanis meghosszabbítja az életedet.;) Háát..hogy mennyit?:d szerintem heti 3x illik valamilyen formában mozogni..
hát akkor ne foglalkozz vele, így is túl sokan élünk ezen a földön + a kardiológusoknak is kell a munka...
Hát csak annyira fontos, hogy a mozgás létszükséglet. Aki nem mozog, az ettõl önmagában súlyos beteg lesz. Én futok heti négyszer 10-30 km-t. Azt kell elérni, hogy te is megszokd és megszeresd, egy belülrõl jövõ olyan szükséglet legyen, aminek megvan a napi/heti rendszeres helye az életedben. Máshogy nem megy, mert az élet ilyen szempontból nagyon kegyetlen, és mindenki mindent megtesz, hogy elvonjon a mozgástól. De ne hagyd!
Én a napi 1 órának vagyok a híve.
6413 binárisban: 1100100001101 11010000101 decimálisan: 1669
A kérdező hozzászólása: köszönöm a decimálisból át tudom váltani binárisra de visszafele nem szokott sikerülni. Valaki eltudná magyarázni hogy hogyan lehet könnyedén megcsinálni ?
uppsz... pedig mennyit nyomkodtam a szóközt, hogy egymás alá kerüljenek a helyiértékek :( mindegy, remélem, azért érthetõ
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Mennyi folyadékot iszik naponta 26 hónap körüli gyerkőcötök? Mennyi lenne az ideális ebben a korban?

Legjobb válasz: Azt nem tudom mennyi lenne az ideális, az én 25 hónapos kisfiam kb. 6-7 dl-t iszik. Ebben benne van kb. 3-4 dl víz, 2 dl kakaó. A bölcsiben kap még tízóraira gyümilevet, plusz az ebédhez valamit. De változó, hogy mennyit iszik. Van olyan nap amikor alig csúszik le 3 dl víz, van hogy majdnem 6 dl.

Azt nem tudom mennyi lenne az ideális, az én 25 hónapos kisfiam kb. 6-7 dl-t iszik. Ebben benne van kb. 3-4 dl víz, 2 dl kakaó. A bölcsiben kap még tízóraira gyümilevet, plusz az ebédhez valamit. De változó, hogy mennyit iszik. Van olyan nap amikor alig csúszik le 3 dl víz, van hogy majdnem 6 dl.
Reggel este 2-2 dl kakaó. Napközben meg változó hogy mit iszik de kb 5dl-t. Meg ott van ugye a leves is ebédkor. Most olvastam hogy 2 év körüli gyerekek napi folyadék igénye 1, 3-1, 5 l . (babanet)
attól függ, hogy mit kap inni. ha valami miatt engedékeny vagyok és gyümilevet kap, abból megiszik 1 l-t is akár. ha csak vizet kap, abból kb. 4-5 dl-t iszik

Mennyit alszik átlagban 7-8 hó közötti babátok? Mennyi ebből az éjszakai alvás és mennyi a nappali?

Mostanában nagyon kevésnek találom amennyit éjjel alszik. lehet, hogy megszoktam ,hogy kiskorában sokat aludt. éjszaka 10 órát alszik átlagban, nappal pedig kb fél órát, van mikor háromnegyedet. de nappal összeszámolva, max 3.5 órát. elég ez neki ebben a korban?

Legjobb válasz: Az én kislányom 8 hós és nappal össz. alszik 3 órát, de nem egyszerre!!! Éjszaka alszik 9-tõl reggel 7-ig.Vagy addig sem!!

Az én kislányom 8 hós és nappal össz. alszik 3 órát, de nem egyszerre!!! Éjszaka alszik 9-tõl reggel 7-ig.Vagy addig sem!!
sztem elég nekik, ha nem fáradts stb, ennyi az igénye nem leht mit tenni.Enyém is nappal 3 óra(két részletben)éjjel 10óra
Szia! 7 hós kisfiam éjszaka 11-12 órát alszik, napközben kb. 2 és fél órát elosztva.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszotokat, akkor ezek szerint ez így jó nagyjából:-)
Az én kisfiam ma lett 8 hónapos, napközben alszik kétszer egy órát, este meg szenvedünk az elalvással ami azt jelent, hogy elalszik 9-10 körül és reggel6-7ig aszik!
Migazzy Krisztinától 2éve, de már úgy tudom nincs meg a weboldala. Ha bármiben segítheted [email protected] e-mail címre írj nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: am énis egri vok szval ez így tökjó hogy tod
A kérdező hozzászólása: hogy itt mennyi köszi szépen!:)
A kérdező hozzászólása: amúgy hol vetted?
Szia! Nekem még régebben két törpenyulam volt, de remélem ezek a mennyiségek is megfelelnek neked. :) TÁPLÁLKOZÁS: Havonta 1 csomag kamillaillatú réti széna: 750, - Havonta 2 csomag fenyõfa-alapú forgács: 2×160, - Havonta 1 csomag vitaminnal dúsított táp: 550, - Havonta 2 csomag sárgarépa: 2×110, - ______ Összesen: 1840, - FELSZERELÉSEK: 1db görgõs itató: 2000, - 1db szénatartó: 600, - 1db gyümölcs-zöldségízesítésû rágóka: 450, - 2db etetõtálka: 2×600, - Egyebek: kb. 1000, - ______ Összesen: 5250, - 2 törpenyúl (tenyésztõtõl) 2×1600, - Remélem, hogy a segítségedre lehettem. :) Vannak olyan árak, amelyeket pontosan nem tudtam meghatározni, azok lehet, hogy 100-200 Ft-tal kevesebbek avagy többek. Én zalai vagyok, szóval az árak lehet, hogy nálatok merõben másak, mint itt, márcsak azért is, mert ott nem azt az árut hozatják, mint errefelé. További kellemes napot és jó állattartást kívánok Neked! Puszillak! :)

Mennyibe kerülhet egy normális alsó-felsõ fogszabályzó? (sima fémes) És mennyibe kerül az a fajta, ami nem látszik, mert ilyen fehéres?

Legalsó legfelsõ árat írjatok, ha lehet. Köszi!

Legjobb válasz: Nem tudok neked általánosságot írni, csak hogy az enyém mennyibe fájt. 60 ezer alsó-felsõ együtt. Plusz a kezelés során (2 év alatt) néha (kb 4-szer) adtak egy-két 5000 vagy 10.000 Ft-os csekket. Az éjszakait pedig most fogom megkapni, 20.000 Ft

Nem tudok neked általánosságot írni, csak hogy az enyém mennyibe fájt. 60 ezer alsó-felsõ együtt. Plusz a kezelés során (2 év alatt) néha (kb 4-szer) adtak egy-két 5000 vagy 10.000 Ft-os csekket. Az éjszakait pedig most fogom megkapni, 20.000 Ft
Én nem csodálkozom.. Csak furcsa a 60.000 mivel én még senkitõl nem halottam hogy annyiért meg csinálták volna neki...még ha nem is magánklinikán.
Utolsó, ne csodálkozz, hogy magánklinikán annyi volt. Én szépen elmentem körzeti fogdokihoz, õ meg beutalt, hogy bizony kellene fogszabályzó. Bementem a klinika "fogszabályzós" rendelésére és pár alkalom után kiadták a 60.000 Ft-os csekket. Egyébként az enyém fém.
60 ezer ? úristen , jó neked, hol csináltattad? xdd Nekem magánklinikán csinálták , felsõ fehér 240.000 (nem 100% lehet 1-2 ezer eltérés , de nem túl sok) az alsó pedig 160.000 az csak fém.12/L
Nekem az egész 100 ezer ft-ba került, csodálkozom is, hogy másoknak milyen sokba :O Szerintem inkább sima fémes fogszabit tetess, mert miután leveszik sokkal jobban fogsz örülni neki xD és nagyobbnak tûnik a változás :D
Igazuk van az elõttem szólóknak, magándokinál tényleg csillagos ég a határ. :S Bár ha van pénzed rá.
Én magándokinál csak árajánlatot kértem. 170.000 a felsõ, 170.000 az alsó 6000.- a töméscsere, 6000.-a foghúzás 2000.- a kontroll minden hónapban 5000.- az ívcsere 2 hónaponta 35.000.- a felsõ éjszakai 35.000.- az alsó éjszakai 3 hónaponta 2000.- a kontroll Panoráma röntgen 4000.- amibõl minimum kettõ kell.
Magánorvosnál szabályoztatom a fogaimat. Felsõ esztétikus:170 ezer, alsó fém 100 ezer, 3 hetente kontroll, az 5 ezer alkalmanként és kb. 1, 5 évig lesznek fent.
magándoki? hûû akkor nyisd ki a pénztárcád mert 200.000 tuti lesz!:D
A kérdező hozzászólása: magándoki:)
Függ attól is (azt hiszem) hogy hány éves vagy, és hogy tényleg hol csináltatod. Közintézmény vagy magándokinál.
Hát nekem mindegyik 35.000 volt külön-külön, de gyik ismerõsömnek 75.000-ért csinálták külön alsót, felsõt, igazából attól függ hol csináltatod
Két barátnõm is van, akinek van fogszabályzója. Nekik is kb ennyi volt. Õk is egyszerû fogszabályzáson voltak kórházban, nem pedig magánnál.

Szerintetek gtx 770 sli vagy 780ti? Mennyire megbízható az sli? Vagy mennyire különbözik az egy nyákon 2 gpu, (belsõ sli) vagy a tényleges sli két kártyával?

sokan azt írják, mondják h inkább 780ti mivel az sli-nél gyakoribbak a bugok, szaggatások, lehetség problémaforrások, driver stb. vélemény? nekem már több két gpu-s kártyám volt,(,5970,gtx 295, 4870X2 gtx 690) ami gyakorlatilag egy sli(crossfire) rendszernek tekinthetõ, belsõ sli. de nem tapasztaltam kellemetlenségeket( csak ati téren, nvidiánálk soha). nagyon köszönöm

Legjobb válasz: 780Ti erõsebb, bug mentes.

780Ti erõsebb, bug mentes.
Inkább 780 ti, az SLI-hez erõs, minõségi táp is kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!