Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a az (17437 db)

Szent Laszloba olasz tagozatra a Laszlos pontszamitassal mennyi pontotok lett? Vagy regebben akiket felvettek mennyi volt az osszesitett pontotok? :D

Legjobb válasz: Szia! Én is az olasz tagozatra szeretnék menni.Átszámítással és jegyek hozzáadásával 78 pont körüli- Neked mennyi lett?

Szia! Én is az olasz tagozatra szeretnék menni.Átszámítással és jegyek hozzáadásával 78 pont körüli- Neked mennyi lett?
A kérdező hozzászólása: Hat ha minden igaz akkor 79 körül :)
Lászlós számítással 84 pontom van az olaszra, 67+szóbeli( remélem 20 :) ) a németre . Németre szeretnék

Mennyire fontos az ember életében a sport, és kb. mennyit kell mozogni egy héten?

Általános iskoláskoromban küzdősportra jártam és egy időre kedveltem, de manapság egyszintre veszem a mozgást a táplálkozással. Mert azzal egyet értek azzal, hogy szükséges a szervezetnek, de nem szívesen foglalkoznék vele.

Legjobb válasz: Nagyon fontos, ugyanis meghosszabbítja az életedet.;) Háát..hogy mennyit?:d szerintem heti 3x illik valamilyen formában mozogni..

Nagyon fontos, ugyanis meghosszabbítja az életedet.;) Háát..hogy mennyit?:d szerintem heti 3x illik valamilyen formában mozogni..
hát akkor ne foglalkozz vele, így is túl sokan élünk ezen a földön + a kardiológusoknak is kell a munka...
Hát csak annyira fontos, hogy a mozgás létszükséglet. Aki nem mozog, az ettõl önmagában súlyos beteg lesz. Én futok heti négyszer 10-30 km-t. Azt kell elérni, hogy te is megszokd és megszeresd, egy belülrõl jövõ olyan szükséglet legyen, aminek megvan a napi/heti rendszeres helye az életedben. Máshogy nem megy, mert az élet ilyen szempontból nagyon kegyetlen, és mindenki mindent megtesz, hogy elvonjon a mozgástól. De ne hagyd!
Én a napi 1 órának vagyok a híve.
6413 binárisban: 1100100001101 11010000101 decimálisan: 1669
A kérdező hozzászólása: köszönöm a decimálisból át tudom váltani binárisra de visszafele nem szokott sikerülni. Valaki eltudná magyarázni hogy hogyan lehet könnyedén megcsinálni ?
uppsz... pedig mennyit nyomkodtam a szóközt, hogy egymás alá kerüljenek a helyiértékek :( mindegy, remélem, azért érthetõ
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)


Mennyi folyadékot iszik naponta 26 hónap körüli gyerkőcötök? Mennyi lenne az ideális ebben a korban?

Legjobb válasz: Azt nem tudom mennyi lenne az ideális, az én 25 hónapos kisfiam kb. 6-7 dl-t iszik. Ebben benne van kb. 3-4 dl víz, 2 dl kakaó. A bölcsiben kap még tízóraira gyümilevet, plusz az ebédhez valamit. De változó, hogy mennyit iszik. Van olyan nap amikor alig csúszik le 3 dl víz, van hogy majdnem 6 dl.

Azt nem tudom mennyi lenne az ideális, az én 25 hónapos kisfiam kb. 6-7 dl-t iszik. Ebben benne van kb. 3-4 dl víz, 2 dl kakaó. A bölcsiben kap még tízóraira gyümilevet, plusz az ebédhez valamit. De változó, hogy mennyit iszik. Van olyan nap amikor alig csúszik le 3 dl víz, van hogy majdnem 6 dl.
Reggel este 2-2 dl kakaó. Napközben meg változó hogy mit iszik de kb 5dl-t. Meg ott van ugye a leves is ebédkor. Most olvastam hogy 2 év körüli gyerekek napi folyadék igénye 1, 3-1, 5 l . (babanet)
attól függ, hogy mit kap inni. ha valami miatt engedékeny vagyok és gyümilevet kap, abból megiszik 1 l-t is akár. ha csak vizet kap, abból kb. 4-5 dl-t iszik
64ezer parszaz forint, mult heten kaptam meg, de mar kitoroltem az sms-t, mindenesetre 64ezer es meg egy keves.

A halrudak mennyire hizlalnak? És mennyi bennük az igazi hal, és mennyire egészségesek?

Vagy az is valami m?? Azért kérdeztem úgy, hogy az igazi.

Legjobb válasz: Szerintem nem vészes, én azokat az Arany halrudakat szoktam olaj nélkül sütni, ha 6-7et eszel párolt zöldséggel jól is laksz és nem is hízlal!:)

Szerintem nem vészes, én azokat az Arany halrudakat szoktam olaj nélkül sütni, ha 6-7et eszel párolt zöldséggel jól is laksz és nem is hízlal!:)
Az attól függ milyen halrudakra gondolsz :) Ha panír van rajta, akor gáz fogyókúra alatt, bár ha számolod a napi össz szénhidrátod, akkor akár még bele is férhet. Ha panír nélküli, akkor akármennyit ehetsz! Szval?
A kérdező hozzászólása: Óó :) Köszi a válaszokat :P Hát inkább panírral, nem vagyok megszállott zsírírtó :D Csak kicsit leakarok adni :)
Szia! Én is szeretem õket, és sokfélét kóstoltam már! Nem azért, hogy reklám meg stb..., de az Iglonak és a "frostának" legalább hal színe, szaga és íze van!(kb.700-800 ft, 10 db.) A nevenincsnek 200-300 ft és borzalmas!!!!!!Ledarált valami!!:( De ez csak 1 vélemény a sok közül! :)
Az IGLO halrudacskákban 65% a hal, és 100g 197 kcalt (13g fehérjét, 18 g szénhidrátot és 8, 1g zsírt) tartalmaz. 1 halrudacska márkától függõen kb 25-30 g lehet (ezt könnyen ki lehet számolni, ha az össztömeget elosztod a rudacskák számával), így ha megeszel 6-7 rudacskát, az kb 200 kcal, ha zöldségekkel eszed, teljesen belefér a diétás étrendbe.
A kérdező hozzászólása: Köszii
Én csak ajánlani tudom, mert nagyon laktató tud lenni! Nekem egyszer azt mondta az orvos, egyes csak gyümölcsöket, meg csináljak fehérje diétát. Két hét kórház lett, mert az ostobája elfeledte, hogy akkor csak 15 voltam, és ez a hülye étrend kettétört kb! Ha csak picit akarsz fogyni, hagyd el néha pl a kenyeret, szedj kevesebbet mondjuk a köretbõl, de azt javaslom, legyen változatos az étrended hogy mindent megkapjon a szervezeted, amire szükséged van :)

Mennyit alszik átlagban 7-8 hó közötti babátok? Mennyi ebből az éjszakai alvás és mennyi a nappali?

Mostanában nagyon kevésnek találom amennyit éjjel alszik. lehet, hogy megszoktam ,hogy kiskorában sokat aludt. éjszaka 10 órát alszik átlagban, nappal pedig kb fél órát, van mikor háromnegyedet. de nappal összeszámolva, max 3.5 órát. elég ez neki ebben a korban?

Legjobb válasz: Az én kislányom 8 hós és nappal össz. alszik 3 órát, de nem egyszerre!!! Éjszaka alszik 9-tõl reggel 7-ig.Vagy addig sem!!

Az én kislányom 8 hós és nappal össz. alszik 3 órát, de nem egyszerre!!! Éjszaka alszik 9-tõl reggel 7-ig.Vagy addig sem!!
sztem elég nekik, ha nem fáradts stb, ennyi az igénye nem leht mit tenni.Enyém is nappal 3 óra(két részletben)éjjel 10óra
Szia! 7 hós kisfiam éjszaka 11-12 órát alszik, napközben kb. 2 és fél órát elosztva.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszotokat, akkor ezek szerint ez így jó nagyjából:-)
Az én kisfiam ma lett 8 hónapos, napközben alszik kétszer egy órát, este meg szenvedünk az elalvással ami azt jelent, hogy elalszik 9-10 körül és reggel6-7ig aszik!

Pista 8 éves, Sanyi 12. Mennyi a két fiú életkorának aránya? Mennyi lesz az életkoruk 6 év múlva? Hány éve volt, vagy hány év múlva lesz az életkoruk arány 1:2?

Letudná nekem írni valaki hogy számolja ki?

Legjobb válasz: most 8/12 6 év múlva (8+6)/(12+6) 2(8+x)=12+x x=kiszámolod és ennyi évvel ezelõtt volt 1:2 arány

most 8/12 6 év múlva (8+6)/(12+6) 2(8+x)=12+x x=kiszámolod és ennyi évvel ezelõtt volt 1:2 arány
Mármint melyik évbõl való? Ha pl Osztrák schilling az 1990-es évekbõl akkor semmit nem ér.
A kérdező hozzászólása: és ha a régebbi?
Osztrak Schillinget 18 korul vontak ki amikor eurora tertek at.... szoval az nem sokat er....
Nincs nagy értéke, ha pár száz forintért beveszik valahol, akkor már örülhetsz.
Osztrák jegybank talán még beváltja. De sokra ne számíts. Többe kerül elvinni.
Vannak joval regebbi schillingek is, amik erhetnek valamit, a legutolso amit hasznaltak biztos hogy semmit nem er, azzal dunat lehet rekeszteni.

Az, hogy egy 25 év fölött járó férfinek (én) nem sikerült kialakítania még párkapcsolatot mennyire az egyén, vagy mennyire a környezet hibája?

Nem vagyok nyomulós fajta, és régebben sem voltam az, szórakozóhelyekre se szívesen járok, kicsit nehezen nyílok meg idegenek előtt, de mondjuk vannak így egy páran, ez szerintem nem zárná ki hogy legyen kapcsolatom. Nem szokásom dicsekedni sem, nincs is mire felvágnom, ha esetleg lenne is akkor se tenném. Nem így akarok bevágódni senkinél sem. Ennek ellenére mégsem jön össze kapcsolat, vagy egy jó baráti köröm.

Legjobb válasz: De azért eljársz bárhova is? Mert otthon ülve nem lehet kapcsolatokat kialakítani.

De azért eljársz bárhova is? Mert otthon ülve nem lehet kapcsolatokat kialakítani.
Rajtad mulik..., hogy kivel milyen kapcsolatod lesz/van meg persze azert a masikon is! :)
Igen tényleg ne keresd a hibákat, és ne akard görcsösen, de változtatnod kell. Ha ez megnyugtat nekem az egyik legjobb barátom 35 évesen jött össze az elsõ barátnõjével. Azóta innmáron három éve együtt vannak, sõt gyerekük is született és nagyon boldogok. Amúgy a gyerekkel nem volt baj, csak nehezen tudott nyitni lányok felé. Volt egy pont ahol mindig megragadt és nem tudott tovább lendülni, ezért soha nem lett belõle szerelem. De a végén csak megoldotta.
Nem a hibást kell keresni, csak változtatni kell a szokásaidon. Keress magadnak egy új hobbit pl társastánc vagy valami ilyemi ahol nyüzsögnek a csajok és szükség van a pasikra. Akkor már több lehetõséged lesz.
Na én kb. ugyanez vagyok amit leírtál. Szerintem szard le, hogy kinek a hibája volt ez, inkább csak tegyél meg mindent amit tudsz, hogy változzon.(feltéve hogy akarod a változást)
Mindig minden a környezet hibája, véletlenül se az emberré.
A leírásod alapján eléggé (ön)bekorlátozódottak a lehetõségeid, és annyit bizton mondhatok, hogy egy p.ina se fog bekopogtatni magától hozzád, hogy ugyan húzd már fel magadra... A baráti körödnek pedig rég ki kellett vna már alakulnia azokból a közösségekbõl, ahová amúgy is jártál/jársz (iskola, munkahely stb...)
A kérdező hozzászólása: Mostanában nem járok el sehová úgy kimondottan ismerkedési szándékkal, régebben, amikor iskolába jártam, akkor se találtam a helyem. Nem voltam az a feltûnõ figyelem felkeltõ jelenség.
A világ hibája, te mindent megtettél. Túl jó vagy nekik. XD
Keress egy hasonló tulajdonságokkal rendelkezõ csajt, de nála muszáj lesz kezdeményezned
én azt tapasztaltam, hogy az ilyen férfiakat az anyukájuk írányítják! de ne sértõdj meg nem megbántani akartalak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!