Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a annak hogy a nőstény (1 db)

Mennyi a valószínűsége annak hogy a nőstény kutyám és a kölyke előbb utóbb egymásra találnak? Az ilyen fajta utódok mindenképp betegek lesznek? Vagy milyen következményei lehetnek a dolognak?

Legjobb válasz: Szia! Elég nagy az esély, és ebbõl nem éppen kiváló egyedek születnek. Ezt nevezik beltenyészetnek, eredménye lehet pl.: vízfejû kutya, ez végül is vérfertõzés. Semmiképp nem javaslom, mert ez csak a fajta hátrányára lenne. szia

Szia! Elég nagy az esély, és ebbõl nem éppen kiváló egyedek születnek. Ezt nevezik beltenyészetnek, eredménye lehet pl.: vízfejû kutya, ez végül is vérfertõzés. Semmiképp nem javaslom, mert ez csak a fajta hátrányára lenne. szia
Állatorvos szerint sajna egymásra találhatnak. Votl már ilyen a történelemben, és nem volt baj. Kérdezz rá egy orvosnál.
Szerintem ugyanannyi az esélye, mintha nem lennének rokoni kapcsolatba.A kutyák tüzelésnél nem tesznek külömbséget.Én a helyedbe nagyon odafigyelnék nehogy egymásra találjanak, minek kockáztatni, hogy lesz-e bajuk az utódoknak vagy sem.Neked is teher lenne a sok kölyök, ha meg kölyköket szeretnél pároztasd idegen kutyával.Nekem meg se fordulna a fejembe, hogy hagyom õket párzani...
Igen, tüzeléskor a kutyáknál nem számít a rokoni viszony, sõt, az utódoknak semmi baja nem lesz.
Nincs mese. Sajnos valamelyiküket ivartalanítani kell. Kutyáéknál nem számít a rokoni kapcsolat. Keverék kutyák még meg is úszhatják a torzulásokat, de fajkutyáknál gyakori gond lehet a nyúlszáj/farkastorok, süketség, immungyengeség, idegrendszeri problémák az ilyen párosodásokból származó köyköknél.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet ilyen jó a kutyák szaglása?

Régen láttam egy filmet, hogy légmentesen lezárt tasakból is kiszagolta a kutya a jointot :D Egyszerűen nem fér a fejembe hogy ez hogy lehetséges? Ha egyszer nem ereszti át a levegőt, akkor nincs szag se. Ez olyan mintha falon keresztül látnánk. :D

2

Hol tudnák vásárolni amerikai pitbull terrier-t?

Régóta álom ez a kutyu. Nem divatból, nem "menőzésből"/keménykedésből akarok ilyen kutyát! Társnak/barátnak, sportkutyának, családkutyának szeretném tartani, akivel hosszú sétákat, és hosszú játékokat játszhatok, és szebbé tehetjük egymás napjait :)

7

Mit szólnátok, ha lenne olyan, hogy kötelező felelősségbiztosítás kutyáknak?

Most, hogy a csapból is a jogiszabályook, meg a lehetséges megoldások folynak, én is gondolkodtam egy csomót.

6

Most altatták el végleg a kutyámat, mit tanácsoltok, mit tegyek, hogy dolgozzam fel?

akik voltak ebben a cipőben, írják le, hogy ők mit éreztek, mit tettek utána...

6

Szeretnék érdeklődni magyar vizsa tartóktól, hogy normális e ha a 2 és fél hónapos kiskutyám még nagyon eszetlen és minden felborít és megrág:D?

Azért érdekel a dolog, mert gondolom még pici ahhoz, h nevelni tudjam, de nem szeretném ha rossz szokásokkal elrontanám S: szeretnék tanácsot kérni, hogy mit tegyek.

23

Vajon miért ment el a kedve az agilitytől?

Otthon csináltam a kutyámnak egy kezdetleges agility pályát,több minden nincsen benne,de kezdő kutyának elég.Majd tavasszal elmegyünk rendes oktatásokra is.

4

P-betűvel kezdődő nevet tudnátok?

Német juhász kennelhez kellene . Ezelőtti Owen volt . Valami rövid de jól hangzós névre gondoltunk elsősorban.

12

Főtt csirke nem okoz gondot ha napi rendszerességgel adom a kutyámnak?

A csirkét úgy értem egész csirke belsőség nélkül,minden hús rajta van bőrrel együt.Nincs szétfőzve de azért nem is nyers.Picit a combcsont miatt aggódok...... bár ott van a gyomorsav ami megemészti szépen nem de?A kutyám 25 kg.

10

Agility kizárja a Canicross?

Szóval nekem az lenne a kérésem, hogy egy Border Collie-val lehet-e egyszerre agilitízni és canicrossozni? Persze nem úgy gondolom, hogy egyszerre kezdem el tanítani a kettő sportot hanem kb egy fél év kihagyással.

3

Kisbaba + kutya?

Sziasztok!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!