Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a annak hogy a nőstény (1 db)

Mennyi a valószínűsége annak hogy a nőstény kutyám és a kölyke előbb utóbb egymásra találnak? Az ilyen fajta utódok mindenképp betegek lesznek? Vagy milyen következményei lehetnek a dolognak?

Legjobb válasz: Szia! Elég nagy az esély, és ebbõl nem éppen kiváló egyedek születnek. Ezt nevezik beltenyészetnek, eredménye lehet pl.: vízfejû kutya, ez végül is vérfertõzés. Semmiképp nem javaslom, mert ez csak a fajta hátrányára lenne. szia

Szia! Elég nagy az esély, és ebbõl nem éppen kiváló egyedek születnek. Ezt nevezik beltenyészetnek, eredménye lehet pl.: vízfejû kutya, ez végül is vérfertõzés. Semmiképp nem javaslom, mert ez csak a fajta hátrányára lenne. szia
Állatorvos szerint sajna egymásra találhatnak. Votl már ilyen a történelemben, és nem volt baj. Kérdezz rá egy orvosnál.
Szerintem ugyanannyi az esélye, mintha nem lennének rokoni kapcsolatba.A kutyák tüzelésnél nem tesznek külömbséget.Én a helyedbe nagyon odafigyelnék nehogy egymásra találjanak, minek kockáztatni, hogy lesz-e bajuk az utódoknak vagy sem.Neked is teher lenne a sok kölyök, ha meg kölyköket szeretnél pároztasd idegen kutyával.Nekem meg se fordulna a fejembe, hogy hagyom õket párzani...
Igen, tüzeléskor a kutyáknál nem számít a rokoni viszony, sõt, az utódoknak semmi baja nem lesz.
Nincs mese. Sajnos valamelyiküket ivartalanítani kell. Kutyáéknál nem számít a rokoni kapcsolat. Keverék kutyák még meg is úszhatják a torzulásokat, de fajkutyáknál gyakori gond lehet a nyúlszáj/farkastorok, süketség, immungyengeség, idegrendszeri problémák az ilyen párosodásokból származó köyköknél.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen név illene jobban egy kislány csivavára: Zara vagy Page vagy Lotti vagy Pinky?

9

Van három kutyám hogy kell házila készíteni tápot?

léci válaszoljatok :)

3

Szeretnék egy kislány csivavát! Milyen nevet adjak neki?

15

Kik azok a kutya kennelek? Tenyésztők?

4

PRA szűrésnek van értelme, ha szaporítani biztos nem fogom?

Mentett kölyök, olyan fajta, ahol gyakori ez a probléma. Van bármi értelme annak, ha leszűretem? Tehát ha van baj, akkor tudom lassítani a folyamatot, vagy akár visszafordítani, vagy így is úgy is megvakul?

3

Milyen kutya? (többi lent)

Nagyon barátságos, közepes termetű kutya fajtát keresek.
Légy szíves írnátok le néhány fajtát!

8

OKJ-s kutyakozmetikus képzés van Miskolcon? Vagy Budapesten kívül más helyen?

Ingyenes (22 év alatt) képzés nincs?

2

Milyen kutyát ajánlotok?

13 éves fiú,aki nemtúl aktív és kiskertes külvárosi házban él.

9

Egy kutyát hogy lehet arra megtanítani hogyha mondok egy szót akkor ugasson?

Tehát például azt mondom "ugass" akkor ugasson.

7

Acanashop-nál ha regisztrálok, ingyen házhoz viszik az 5 ezer alatti táptartót is?

http://www.acanashop.hu/webaruhaz/jutalomfalat-es-taptartok

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!