Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a annak hogy a (436 db)

Annak mennyi a valóságalapja, hogy a túlsúlyos, kövér lányok az alacsony, sovány fiúkra gerjednek?

Valaki nekem ezt mondta, ez igaz vagy csak kamuzott?

Legjobb válasz: Én azért nem érzem magam kövérnek meg dagadtnak, inkább húsosnak, ducinak, de igen... elég, ha már velem egyforma magas (170 cm), illetve az is bejön, ha vékony, és csak a karján van egy kis izom. Fura :) 19l

Én azért nem érzem magam kövérnek meg dagadtnak, inkább húsosnak, ducinak, de igen... elég, ha már velem egyforma magas (170 cm), illetve az is bejön, ha vékony, és csak a karján van egy kis izom. Fura :) 19l
Manapság egy rakat lány kifejezetten a sovány fiúkra gerjed és egyáltalán nem zavarja ha alacsony. Tehát biztos olyan is van köztük. pl. a napokban szedett fel egyik gyönyörû, kifejezetten szép, csinos barátnõm egy nála 10 centivel alacsonyabb, vékony srácot. Kérdeztem, miért, erre a válasz szimplán az volt, hogy a többi jelentkezõ hiába magas, túl nagy darabok, így inkább legyen alacsony és csinos.
Undorító vagyok, és nem vonzódom senki iránt - megpróbálom ezt magamból kiirtani. Tudom, hogy úgyis csak hülyítene valaki, ha már a szépeket nem kaphatja meg. Persze mellettem is szép lányról álmodna, szóval mindenki ki van zárva. ^^ 17/L
Azt vettem észre, hogy a pici, törékeny lányok jellemzõen nagydarab fiúkat akarnak. Egy magasabb, vagy nem annyira esendõ csaj (akár egy kövérebb) gyakran ellenkezõleg, kifejezetten a vékony fiúkat díjazza. Ezt én azzal magyarázom, hogy minél kislányosabb egy nõ, annál inkább kompenzálnia kell saját "esendõségét", így persze valami drabális méretû pasit akar maga mellé...

Mennyi az esélye annak hogy a Team Fortress 2-ben találok kulcsot?

Nem sima kulcsot hanem azt amivel a kék ládát lehet kinyitni, azt amiben robot sapkák vannak.

Legjobb válasz: Annak az esélye hát ha találsz mond el nekem is mi a francot csináltál mert nincs az az isten hogy kulcsot találj.

Annak az esélye hát ha találsz mond el nekem is mi a francot csináltál mert nincs az az isten hogy kulcsot találj.

Mennyi esélye van annak, hogy a doki téved a baba nemét illetően?

19 hetesen kislányt mondott. 4d re a 22. héten megyünk. Ott gondolom 100% ra megmondják. Addig is kételkedjek?

Legjobb válasz: Annak idején a hugimnál minden alkalommal mást mondtak. De ez már 22 éve volt, azóta sokat fejlõdtek. Keresztlányomnál és a keresztfiamnál is elsõre megmondták, hogy milyen nemûek lesznek. De biztos lesz itt olyan anyuka, aki majd mást ír. Szerintem a 4D az már nagy elõrelépés, ha megmutatja magát, pontosat tudnak mondani.

Annak idején a hugimnál minden alkalommal mást mondtak. De ez már 22 éve volt, azóta sokat fejlõdtek. Keresztlányomnál és a keresztfiamnál is elsõre megmondták, hogy milyen nemûek lesznek. De biztos lesz itt olyan anyuka, aki majd mást ír. Szerintem a 4D az már nagy elõrelépés, ha megmutatja magát, pontosat tudnak mondani.
Kicsi a valószínûsége szerintem, ez ügyben tényleg nagy rutinjuk van. Tapasztalatom szerint ha nem látják, vagy nem biztosan benne, akkor inkább nem mondanak semmit.
Van rá esély, hogy téved, de nem sok. Nekem 16 hetesen azt mondta a doki, hogy kislány, de ne vegyem 100 %ra, majd ezt késõbb is megerõsítették, és kislány lett :D:) A kisfiúknak már szokott látszani, hogy lóg vm a lábuk közt :)
Szia!Nálunk öcsémre 9hónapig lányt mondtak aztán amikor anyum megszült kiderült hogy kukaca van a menyasszonynak:) Az a biztos szerintem amikor már megszületik:)
Neken a 4dn lányt mondtak 22hetesen.Utána a dokim fiut és most ujra lányt.Én már nem tudom biztosra, hogy mi is lesz.
Szia. 19 hetesen voltam 4dn, 100%-ra mondták, hogy kislány. Be is vásároltunk egybõl rózsaszín cuccokat. Erre megszületett novemberben Patrik.


14, 32%
Volt már az elõtt is, találhatnak :) De nagyon kicsi rá az esély, ez a papír vagy papirusz nagyon könnyen lebomlik. Azonban abban sem lehetnek jelentõs változások: 1 Péter: 1, 23 mint akik nem romlandó, hanem romolhatatlan magból születtetek újjá, Isten élõ és maradandó igéje által. 1, 24 "Mert minden test olyan, mint a fû, és minden dicsõsége, mint a mezõ virága: megszárad a fû, és virága elhull, 1, 25 de az Úr beszéde megmarad örökké". Ez pedig az a beszéd, amelyet hirdettek nektek.
A kérdező hozzászólása: Mikori a kovetkezo Oszovetseg kezirat? Nem 10. szazad koruli?
Sumer Biblia és Hammurápi törvénykönyve sokkal régebbi
Áh, engem az érdekelne, Jézus pálmalevelét megtalálták-e már. .:D

Mennyi az esélye annak, hogy a gyerek egy nap szülessen az édesanyjával?

...én egy napon születtem az anyukámmal és érdekel, hogy vajon milyen valószín?séggel fordulhat el? ilyen esemény.

Legjobb válasz: Egyik ismerõsöm az édesapjával született egy napon!

Egyik ismerõsöm az édesapjával született egy napon!
ma 12:30 Jogos!:D
nekünk most lesz babánk és az volt a lényeg, hogy jöjjön, nem az, hogy mikor. ha azt akartuk volna, hogy esély legyen a velem egyszerre szülinapolásra, akkor egy hónapot kihagytunk volna. egy hónap túlhordást nem tartok valószínûnek, ezért a mi babánkkal ez a lehetõség kizárva. (márc-ra várom, én pedig áprilisi vagyok)
anya és öcsém egy napon születtek, csak 31 év különbséggel...ráadásul délután 2 körül mindketten (öcsém hamarabb jött 2 héttel, eszünkbe nem volt, hogy egy napra esik) én nagypapám nevenapjára születtem unokatesóim (testvérek) között kerek 2 év van
Az egyik ismerõsömnek mindhárom gyereke szeptember 13-án született. De nem ikrek :)
Én meg József Attilával születtem egynapon :D Mg majdnem egynapon apuval. 16/L
ma 12:15 ÉN is szeptember 17én születtem:) :D 19/F
Nekem a nagybátyám született egy napon az anyukájával, azaz mamámmal.:D
Én a nagymamám névnapján születtem, a bátyám pedig a születésnapján. Erre mekkora volt az esély szerinted? :)
Apósom is egynapon született az édesanyjával, és nagy az esély hogy az unoka is akkor születik, mert egy héttel késöbbre vagyok kiírva. Mindenki itsztára izgul hogy azon a napon szülessen, föleg hogy az nap lesz apósom 50 éves.
Az esélye szerintem is 1:365, ami a valószínûséget illeti az kb. 0, 27% tehát kicsi. De nekem barátnõm és az anyukája is szeptember 17-én születtek! :)
Hát az esélye 1:365 szóval nem sok. Különben én senkit nem ismerek, aki egy napon született volna az anyukájával.
Szerintem semmi esélye nincsen. Kell minimum 13-14 év különbség.
nekem a kislányom született egy napon az apukájával :)
A kérdező hozzászólása: Tökéletes válasz, kedves utolsó elõtti hozzászóló! ☺ Nem voltam tervezett gyerek és hamarabb is születtem 2 héttel :)
Hát nem tudom, én még fiatal vagyok ehhez, de mos komolyan van aki hónaphoz kötve akar gyereket? :D Novemberi gyerek jó, de márciusi már nem? :D Sztem ez hülyeség. Amúgy én apám névnapján születtem :D Jó tudom de ki nem szarja le de gondoltam hátha... Szerintetek?
én is ismerek ilyet. (ráadásul okt 23., csak õ az Apukájával született egy napon)az esélyeket pedig már ismertették elõttem.
hát végülis 1:2 mert vagy IGEN vagy NEM:D
A kérdező hozzászólása: 21 év a korkulömbség, kedves válaszoló :)
A kérdező hozzászólása: Augusztus 25-én lesz a szülinapunk amugy ;)
nagynéném és a kisfia egy napon született, a második 2 héttel csúszott meg nem idõzített jól a kicsi :) )) azt hittük õ is egy napon lesz velük :)

Mennyi esélye van annak, hogy a barátnőm összejöjjön egy magyar színésszel, akiről már évek óta álmodozik?

Legjobb válasz: ha egyidõsek, egy helyen laknak, és tudna vele kapcsolatot teremteni, akkor 50% kb..

ha egyidõsek, egy helyen laknak, és tudna vele kapcsolatot teremteni, akkor 50% kb..
A kérdező hozzászólása: Nem egyidõsek, távol laknak egymástól
mennyire távol?
Hát miért ne?
kb annyi, hogy én jövõre villamosvezetõ leszek Pesten! 1: 100 milliárdhoz
elegendõ információ hiányában nem tudok pontos válasszal szolgálni, de a meglévõ információk birtokában azt mondanám, a zérushoz konvergál.
A kérdező hozzászólása: A pasi nõs...gazdag felesége van...
elõzõ vagyok: na igen, a korkülönbség is számít...
végülis nem lehetetlen...ha megpróbálja felvenni vele a kapcsolatot, és a pasinak bejön..simán lehetséges.. szabad a pasi?
felesége van, messze lakik, nem egyidõsek. kb ez: egy 14 éves kislány Nyugat Mo.-ról beleszeretett egy Kelet Mo-i hírességbe, aki házas és 40 éves. Na, szted? Ez egy gyerekkori fellángolás :) Kb mint ez: Leonardi DiCaprio lesz a férjem, ha nagy leszek, stb...
Igen, minden terhesseg mas.
Szia! Nekem rendellenes hasi vénatágulat alakult ki a terhesség alatt, ami nem húzódott vissza, ezért az orvosom már most megmondta, hogy a következõ terhességemmel is veszélyeztetett leszek, császár, és a hatodik hónaptól fekvés. :((((
Minden terhesség más. Jó, hogy az elején mérlegeled a kockázatokat. A körülményeket, okokat te ismered. Én imádom a gyerekeket, nekem már 2 problémás volt, vállalnám a 3. terhességet is.
Az elsõnél már 10 hetes korom óta magas vérnyomásom volt, és szívproblémák. Kaptam kb 4 féle gyógyszert, amire az egyiknél az volt írva, hogy súlyos fejlõdési rendellenesség léphet fel terhesség során. Aztán 4D-n azt mondta a doki 27 hetesen, hogy a baba már beilleszkedett a szülõcsatornába, és koraszülött lesz. Majd kiderült az is, hogy már 2 újjnyira nyitva voltam. Tiszta ideg voltam, feküdnöm kellett végig, és azon járt az agyam, hogy a gyógyszer miatt amit a vérnyomásomra kaptam, beteg lesz a kisbabánk. Teltek a napok, nagyon lassan, és a 41. héten beindították a szülést, mert a kisasszony nem akart kibújni. Szerencsére egészséges kislányunk született, aki ma már 5 éves, és tervezzük a kistesót már egy ideje, de nem akar jönni. Simán bevállalom a következõ terhességet, nem jelenti azt, hogy ez is ugyan ilyen problémás lesz. ( az orvos mondta ) Azóta egészségesebben élek, és fogytam is jó pár kilót, remélem ha sikerül a baba, akkor minden rendben lesz.
nekem gáz volt nagyon az elsõ terhességem:( nem merünk bevállalni kistesót.....de nálad mi volt a probléma?
A kérdező hozzászólása: 29 héten született, 2 hónap kórház és aggodalom ..., bár az aggodalom még mindig megvan

Mennyi esélye van annak, hogy a babámnak is vörös haja lesz, mint nekem? Hogyan öröklődik ez?

Legjobb válasz: Több mindentõl függ a gyermek haj illetve szem színe. Mennyi és milyen géneket örököl az egyik vagy a másik szülõétõl. De mindíg a sötétebb hajú szemû a domináns!(persze elõfordulnak kivételek)

Több mindentõl függ a gyermek haj illetve szem színe. Mennyi és milyen géneket örököl az egyik vagy a másik szülõétõl. De mindíg a sötétebb hajú szemû a domináns!(persze elõfordulnak kivételek)
Nekem is vörös a hajam eredetileg, szeplökkel az arcomon. Anyukám és apukám sem volt vörös, sõt nagypapáim és nagymamáim sem. Csak a nagypapám apukája...szóval szerintem kicsi az esélye hacsaknem a párod is vörös vagy szõkés.
Hú, ez nagyon régi kérdés, de remélem azért még olvassa a kérdezõ (gondolom azóta már a gyerek is megvan). A vörös hajat okozó gén, egy lappangó gén, 6-7 generációnként jöhet elõ, hacsak nem vörös mindkét szülõ. Ha mindkét szülõ vörös, akkor nagy esélye van, de ha csak az egyik akkor 5-10% esély, ha egyik sem, de volt a felmenõk között, akkor kevesebb mint 1%. A vörös hajért felelõs gén, felelõs a fehér bõrért, ami az északi népeknél játszott szerepet. Ez segítette elõ a több D-vitamin termelõdését a bõrõn napfény hatására.

Szeretném, ha szakember leírná, mi a menete annak, hogy a jelzáloghitel nem fizetése esetén hogyan és mennyi idő alatt jutunk el az árverezésig?

80 ezres hitelemet egyre nehezebben tudom fizetni, és félek, hogy így a legrosszabb eset is bekövetkezhet, tudni akarom, mire számítsak és mennyi időm van megoldást találni.Most még csak egy havi részlettel vagyok elmaradva, kb .20 napot kések vele. Hogy reagálnak erre a bankok? Azt hallottam, hogy ha valaki nem fizet, KHR listára kerül és még 2 évet kap, hogy hátha megoldódik az ügye, aztán bevetnek mindent, hogy behajtsák az összes tartozását. De ez egy kisebb összegnél volt így és nem jelzáloghitelnél. Valaki esteleg el tudja mondani az egész ügy kimenetelét és forgatókönyvét?

Mi a feltétele annak hogy a gyerek Ausztriában járjon oviba? -mennyi idősen veszik fel -szükséges e a kinti lakcím -valamelyik szülőnek kint kell e dolgoznia -mennyibe kerül

Legjobb válasz: En is eppen ovodakeresesen vagyok, azt tudom leirni amit a napokban több ovibolis hallottam.A bejelentes altalaban marcius elsö hete(de valtozhat ovodankent).3 eves koruktol kezdhetik(vannal ovik ahol 2 eves kortol).Az allami nalunkegesz napra 180 euro+ kaja.A lakcimbejelentöt, valamint szülöi munkaigazolast kernek.Mivel ausztriaban csak az iskolakezdes elötti 1 ev a kötelezö ovodaev, nagyon megszürik kit vesznek be.Elöször a kötelezöket, utana akik mar bölcsisek voltak elözö evben, es utana a többi gyereket.En mult evben azert nem kaptam bölcsödei helye(hozzatennem ez egy maganbölcsöde volt), mert ugyan mindkettönknek van munkahelye, de meg akkor nem jart le a gyesem.A baratnöm otthon van a fel eves lanyaval, allami ovodabol rögtön elutasitottak, maganovodaba is csak fel napra vettek be(190 euro).Hirtelen ennyi jutott eszembe.Nem tudom merre laktok, lehet a hatar mellett maskogy müködik.Kell igazolas a Gkk-tol is meddig vagy gyesen.

En is eppen ovodakeresesen vagyok, azt tudom leirni amit a napokban több ovibolis hallottam.A bejelentes altalaban marcius elsö hete(de valtozhat ovodankent).3 eves koruktol kezdhetik(vannal ovik ahol 2 eves kortol).Az allami nalunkegesz napra 180 euro+ kaja.A lakcimbejelentöt, valamint szülöi munkaigazolast kernek.Mivel ausztriaban csak az iskolakezdes elötti 1 ev a kötelezö ovodaev, nagyon megszürik kit vesznek be.Elöször a kötelezöket, utana akik mar bölcsisek voltak elözö evben, es utana a többi gyereket.En mult evben azert nem kaptam bölcsödei helye(hozzatennem ez egy maganbölcsöde volt), mert ugyan mindkettönknek van munkahelye, de meg akkor nem jart le a gyesem.A baratnöm otthon van a fel eves lanyaval, allami ovodabol rögtön elutasitottak, maganovodaba is csak fel napra vettek be(190 euro).Hirtelen ennyi jutott eszembe.Nem tudom merre laktok, lehet a hatar mellett maskogy müködik.Kell igazolas a Gkk-tol is meddig vagy gyesen.
Hol laktok? A határok mellett elég sok osztrák- magyar ovi van én inkább oda íratnám.
A kérdező hozzászólása: Mosonmagyaróváron lakunk és nagyon nagyon szeretném kinti ovi v. bölcsibe járatni a környéken..pl Nickelsdorf, Andau stb..esetleg van valaki aki kiviszi mindennap? A magánbölcsinek/ovinak mik a feltételei?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!