Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a annak, hogy valaki (28 db)

Mik az alapvetõ követelményei annak, hogy valaki stewardess legyen? Mennyit kell tanulni? Milyen a fizetés?

Legjobb válasz: Legyen: -értelmes -jól szituált -beszéljen legalább 3 nyelven. Nem tudom, hogy mennyit keresnek, de a Stewardessek Országos Szövetsége még nem nagyon szervezett tüntetést meg sztrájkot a fizetésemelésért.

Legyen: -értelmes -jól szituált -beszéljen legalább 3 nyelven. Nem tudom, hogy mennyit keresnek, de a Stewardessek Országos Szövetsége még nem nagyon szervezett tüntetést meg sztrájkot a fizetésemelésért.
Ne félj, engem már ötször mûtöttek :/ 14/F
A kérdező hozzászólása: De félek.xdddd

Mennyi a valószínűsége annak, hogy valaki terhes és közben menstruál?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. De a terhességi tesztek megmondják, hogy tényleg terhes-e valaki menstruációja közben.

Elképzelhetõ. De a terhességi tesztek megmondják, hogy tényleg terhes-e valaki menstruációja közben.
Nem lehetetlen, de nagyon kevés esély van rá. Vannak ugyanis olyan nõk, akiknek továbbra is van peteérésük, holott már terhesek.

Mennyi az esélye annak, hogy valaki 14évesen a PappLászlóSportarénában játszik?

ez lehetséges, vagy kamu? :o

Legjobb válasz: mit játszik?:D dj? valami gitáros? vagy ficizna? mert ott koncertektõl kezdve bármi megfordul:) egyébként miért ne? vannak rendezvények teremfoci pl amire lehet nevezni...

mit játszik?:D dj? valami gitáros? vagy ficizna? mert ott koncertektõl kezdve bármi megfordul:) egyébként miért ne? vannak rendezvények teremfoci pl amire lehet nevezni...
A kérdező hozzászólása: foci.:D

Mik a feltételei annak hogy valaki idõsek otthonába kerüljön? És mennyibe kerül ill. mik a költségek?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, az idõsek otthona úgy mûködik, hogy a nyugdíj ami jár neki, abból finanszírozzák az ottlétet, de ezt csak hallottam!!!

Ha jól tudom, az idõsek otthona úgy mûködik, hogy a nyugdíj ami jár neki, abból finanszírozzák az ottlétet, de ezt csak hallottam!!!
Az önkormányzat Szociális osztályán érdeklõdj a helyi lehetõségekrõl. Általában nehéz bekerülni, még annak is, aki állandó ápolásra szorul, mert kevés a férõhely. Nálunk a nyugdíj 80 %-a, és ettõl az összegtõl függõen, általában még 50.000.- Ft az ellátási díj. De ez mindenhol más.

Ez hülyeség, lesz, de mennyire gyakori, az hogy valaki a hetedik hónapig menszeszeljen? Nekem mesélték, hogy van ilyen, és hányingerek leptek meg, azért csináltam tesztet és negatív lett. Úgye semmi esélye nincs annak, hogy terhes legyek?

(nem nagyon örülnék a dolognak. ) (Annyit még, hogy a teszten azt írta, hogy már a három napos terhességet is jelzi. )

Legjobb válasz: Ha 7 hónapos terhes lennél, már régen éreznéd mozogni, rugdosni a babát. Ha a mensid normálisan megjött, kizárt, hogy terhes legyél!

Ha 7 hónapos terhes lennél, már régen éreznéd mozogni, rugdosni a babát. Ha a mensid normálisan megjött, kizárt, hogy terhes legyél!
Anyum nõvér, és tanulta, hogy olyankor az agy jelet küld minden hónapban hogy menszi jön és elindul a vérzés. Veszélyes nagyon. Ritkán van ilyen, de van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Egyébként nem arra gondoltam, hogy 7 hónapos lennék. Az volt a lényeg, hogy attól mert menstruálok lehetek-e még terhes.
Szia.Lehetséges az ilyen.Barátnömnek is megvolt 5 hóapos terhesen maradt el neki de, mikor megmozdult akkor tudta meg csak hogy kismama.Most én is hasonló cipõben járok mint Te:teszt negativ ultrahangon nem látnak semmit de mikor megvizsgált akkor közölte babát várok, mensim van görcsölök is kicsit, hányinger, szédülés megvan.Most másik orvost keresek.mi szeretnénk ezt a babát.!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, és drukkolok nektek :-)

Aki használ ajtórácsot annak hogy vált be? Mennyit van ott a gyereke egyedül?

Teljesen elbizonytalanodtam magamban. Kb 3 hete van ajtórácsunk. Kicsi fiam nagyon szépen eljátszik egyedül (lassan 9 hós.) Eddig a mi szobánkban volt szopipárnával elhatárolt területen játszó része.Ez nagyon kicsi volt. Így vettünk Neki a szobájához rácsot, és most már ott játszik. Igen ám, de ahogy leteszem egyb?l sír. Amit 1-2 perc után abbahagy, és 20-25 percig eljátszik egyedül, aztán jön újra a sírás. És ez így megy folyamatosan. Eddig 1 órát is képes volt egyedül játszani. Valószín? közrejátszik, hogy sokat utaztunk mióta megvan a rács, és így nem tudott "hozzászokni".

Legjobb válasz: Bár tudom, hogy az oldalon tanács osztás helyett gyakran a kérdezõ lehúzása és önfényezés (én mekkora király anyuka vagyok veled ellentétben) folyik, nekem végképp nem ez volt a célom. Meg sem fordult a fejemben, hogy nem foglalkozol vele eleget, vagy azért zárod be, hogy kedvedre trécselhess a szomszéddal :) Nézd, gyakorlatilag a mindenféle ma divatos színes "kerítések" vagy a korábban már bizonyított járókák is ugyanezt a célt szolgálták a te esetedben még nagyobb teret is kap. Szóval nem lehúzni akartalak. Csupán feltettem a kérdést, hogy maga a bezártság ténye nem okozhat-e nyugtalanságot?

Bár tudom, hogy az oldalon tanács osztás helyett gyakran a kérdezõ lehúzása és önfényezés (én mekkora király anyuka vagyok veled ellentétben) folyik, nekem végképp nem ez volt a célom. Meg sem fordult a fejemben, hogy nem foglalkozol vele eleget, vagy azért zárod be, hogy kedvedre trécselhess a szomszéddal :) Nézd, gyakorlatilag a mindenféle ma divatos színes "kerítések" vagy a korábban már bizonyított járókák is ugyanezt a célt szolgálták a te esetedben még nagyobb teret is kap. Szóval nem lehúzni akartalak. Csupán feltettem a kérdést, hogy maga a bezártság ténye nem okozhat-e nyugtalanságot?
Nem lehet, hogy magával a ráccsal van a gond? A korlát, hogy nem tud odamenni hozzád, ha akar. nem vagyok egy modern anyuka, aki mindenben azt látja, hogy lelkileg hogyan sérül a gyerek, de tuti nem vennék ilyen rácsot. Amíg kisebb volt, költözködtünk az én aktuális dolgom szerint, amikor már nagyobb volt, jött ment és fél szemmel mindig néztem, vagy beszéltem hozzá, hogy a hangját azért halljam.
A kérdező hozzászólása: Emellett rengeteget foglalkozom kicsi fiammal. Óvónõként tudom milyen fontos az életben az elindulás, mit kapsz otthonról. Akkor van egyedül, mikor én házimunkát végzek. Nem egész nap...
én nem a gyereket kerítettem el hanem azokat a helységeket ahova nem mehetett :) tehát a lépcsõhöz tettünk rácsot, a wc-fürdõ ajtót bezártuk magunk után, a konyha elé tettem a szennyes tárolót, ezt én át tudtam lépni, õ viszont nem :) szóval így viszonylag biztonságos volt a lakás, oda ment ahova akart, mármint elõszoba-nappali-háló-és az õ szobája között mászkálhatott :)
majd megszokja. Enyém órákat is el van egyedül ha épp sok a dolgom.

Többedik gyermek, hosszabb várakozás? Mennyi az esélye annak, hogy valaki a 3. babát is túlhordja valamennyit?

Esetemben:40+3 hét,41+0 hét. A harmadikat- ha nem jön közbe semmi,túlhordhatom? (persze,erre minden esély megvan,na de törvényszer?,hogy túl is hordjam?)

Legjobb válasz: Egyikk barátnõm elsõ fiát 3 héttel korábban, a 2. babát 2 héttel korábban, a 3. babát 1 héttel korábban szülte, mint ki volt írva.... Másik barátnõm mind a 3 babát a kiírt idõpontban szülte. Dokim szerint a többedik babáknál gyakoribb a túlhordás. De sztem semmi sem "törvényszerû".

Egyikk barátnõm elsõ fiát 3 héttel korábban, a 2. babát 2 héttel korábban, a 3. babát 1 héttel korábban szülte, mint ki volt írva.... Másik barátnõm mind a 3 babát a kiírt idõpontban szülte. Dokim szerint a többedik babáknál gyakoribb a túlhordás. De sztem semmi sem "törvényszerû".
Én elsõt 40+6 hétre szültem, másodikkal ma lettem 41 hetes. Kérdésedre válaszolva ctg vizsgálaton összefutottam egy 5.babáját váró nõvel, aki most az ötödikkel is túl van a 40.héten!!! Csak néztem!
A 2. gyerekem túlhordtam, burokrepesztéssel kellett indítani.Harmadszorra ikreim lettek, õket a 40. héten indították, szintén burokrepesztéssel.A méhszáj nyitva volt, de a doki mondta, h a szokásosnál erõsebb volt a magzatburok.Úgyh ha valaki ilyent "növeszt":) ), az akárhány gyerekét túl tudja hordani.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddig érkezett válaszokat! A másodikkal nekem is repeszteni kellett a burkot, mert bár már teljesen nyitva voltam, de valahogy a gyermek burokban "akart" születni. :D
Nekem a harmadik napra pontosan reggel érkezett fél óra alatt.Hihetetlenül gyorsan, pedig elég nagy volt. A negyedik gyermekem viszont már indított volt.
Az elsõ kettõt 4-4 nappal hordtam túl. Ezek után tartottam én is tõle, hogy harmadjára is ez lesz. A 4-es szám bejött, viszont fordítva. 4 nappal hamarabb érkezett a pici lányom.
Én egyiket sem hordtam ugyan túl, de talán annyit tudok segíteni, hogy a szülésznõm azzal riogatott a nõgyógyászommal együtt, hogy a harmadik babák mindig korábban jönnek. Nos õ is a kiírt napra jött, akárcsak a testvérei.

Mennyi a valószínűsége annak, hogy az álmaim valóra válnak?

Legjobb válasz: Semennyi... Max ha nagyon nagy pekkhed van, és pont az történik, persze csak ha valami élethût álmodsz, nem természetfelettit...

Semennyi... Max ha nagyon nagy pekkhed van, és pont az történik, persze csak ha valami élethût álmodsz, nem természetfelettit...
Én azt álmodtam hogy felelek töribõl de nem a töri teremben vagyunk hanem a földrajz teremben. Másnap szólt a tanár óra elõtt hogy a földrajz teremben leszünk. És én feleltem. Néha már félek magamtól..
Ez nem természetfeletti dolog:D egyszerûen van olyan aki megálmodja a dolgokat.Én is szoktam sokszor.De ebbe nincs szerintem semmi természetfeletti és különös :D
FELADOM, kérdezõ gondolj amit akarsz... Vagy higgy azoknak, akik a természetfeletti dolgokban hisznek...
De nekem is volt olyan hogy megálmodtam mi történt másnap..meg elég sok minden megálmodok.Szval van esély rá. És ez nem hazugság.De úgy látszik itt egyesek jobban tudják ki mond igazat és ki nem-.-" okosak!!
Márpedig ilyen nincs "-.-
Én már megálmodtam dolgokat... Bevillannak képek, és azok a következõ napomon valahogy szerepelnek. Pl. egy barátnõmet fellökte a koripályán egy emós gyerek és eltört a keze. Én elõzõ éjjel álmodtam egy ilyen sötét gyereket, kórházat és a koripálya is ott volt... Hátborzongató
És az ilyeneknek, akik azt mondják, hogy megálmotta mi történik a kövi. nap, pl. mind most itt valaki, ANNAK SE KELL HINNI! Csak azért mondja, hogy figyeljenek rá... Szóval nyugi, nem lehet elõre megálmodni...
Igaza van az elõttem szólónak, csak azért hiszi azt sok ember, hogy pl.: ha kígyórl álmodunk az a halált jelenti, ha halról akkor betegséget, meg van iylen könyv is, hogy mit álmodunk, mit jelent, EZ MIND HÜLYESÉG, csak van olyan ember, aki hobbiból irogatja ezeket... Ilyenekre nem kell hallgatni. Ha álmodsz valamit, azt csak úgy tejjesen véletlenül álmodod, ami történik!
velem tortent olyan hogy megalmodtam mi fog tortenni masnap
Ha azt álmodtad, hogy felkelsz, eszel, futsz, stb. azok megtörténhetnek (bár nem elõre álmodtad meg). Egyébként 0%.
Igen is meg lehet álmodni elõre dolgokat, csak sokan nem hisznek ebben, fõleg azok nem, akikkel még nem történt meg. Nekem is bejött már rengeteg álmom, és megérzésem (a hitetlenek kedvéért több tanúm is volt rá, hogy megmondtam, mi fog történni azelõtt jóval, hogy megtörtént volna). De az álmokat is kell tudni értelmezni (és most nem az álmos könyvekre gondolok), mert néha sokat segíthetnek.

"Ha csak a halál torkában jövünk rá, hogy mennyit ér az életünk, akkor nyugodtan elmondhatjuk, hogy nem értékeltük sokra. " (? ) Igaz? És miért? Mi a jele annak, ha valaki értékeli az életét, úgyértem, miben nyilvánul meg?

Legjobb válasz: igaznak igaz lehet , de hogy miben nyilvánul meg ? hm ha egy csomó minden nem érdekel , nem vagy nyitott ,csak úgy tengõdsz az élet tengerén , és a halálos ágyadon azt mondod majd hogy hû mennyi minden kimaradt , milyen hülye voltam valami ilyesmire gondolnél én

igaznak igaz lehet , de hogy miben nyilvánul meg ? hm ha egy csomó minden nem érdekel , nem vagy nyitott , csak úgy tengõdsz az élet tengerén , és a halálos ágyadon azt mondod majd hogy hû mennyi minden kimaradt , milyen hülye voltam valami ilyesmire gondolnél én
de úgyis lehet értelmezni (szerintem) hogy vmit nem becsülünk eléggé, és mikor már nem a mién, elvesztettük akkor jövünk rá milyen fontos volt vagy vmi ilyesmi :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!