Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a annak, hogy úgy esik (10 db)

Mennyi a valószínűsége annak, hogy úgy esik teherbe valaki, hogy nem érzi, és tünetek sincsenek?

Mennyi a valószín?sége annak, hogy valaki ugy terhes, hogy a menstruációja nem marag el, és nincs rosszullét, se egyebek? El?re is köszike a válaszokat

Legjobb válasz: Azt, hogy hány százalék azt nem tudom, de a közvetlen környezetembõl kb. 3 ilyen esetet tudok felsorolni!Az egyik elég komoly volt hiszen mivel a hízás (elég gyors) beindult azt hitték hormonproblémája van a lánynak, ezért hormonokat kapott! Csodának mondhazó, hogy a kisfiának nem lett baja!!!

Azt, hogy hány százalék azt nem tudom, de a közvetlen környezetembõl kb. 3 ilyen esetet tudok felsorolni!Az egyik elég komoly volt hiszen mivel a hízás (elég gyors) beindult azt hitték hormonproblémája van a lánynak, ezért hormonokat kapott! Csodának mondhazó, hogy a kisfiának nem lett baja!!!
Elõfordulhat, hogy valaki menstruál a terhesség alatt, bár szerintem ez nem túl gyakori. Viszont a hányinger, és egyéb tünetek, csak kb a nõk felét érintik.

A párommal 6éve járunk, és a menszeszem utólsó napján belém élvezett, ez volt 12.23-án, majd 26-án kétszer is, és 27-én egyszer. Tehát rajta vagyunk az ügyön. Mennyi időnek kell eltelni hogy megnézzem a tesztet? és a rosszullétek mikor jönnek?

és a suliból van még 5hónapom ami nappali tagozaton van,hogyan tudnám végigcsinálni a terhességgel?nagy hasam lenne már 5hónaposan,vagy haggyam abba addig a sulit?

Legjobb válasz: hát ez az még magam sem tudom hogy mit akarok,de nem kell ettöl félni a párom szokta mondani,ö mellettem áll. köszönöm sokat segítettél! tehát akkor nem érdemes most a hetekben megcsinálnom a tesztet,hanem várjam meg a jan.19et amikor meg kéne jönni? mert én most akartam 1.-jén.érdemes?

A kérdező hozzászólása: hát ez az még magam sem tudom hogy mit akarok, de nem kell ettöl félni a párom szokta mondani, ö mellettem áll. köszönöm sokat segítettél! tehát akkor nem érdemes most a hetekben megcsinálnom a tesztet, hanem várjam meg a jan.19et amikor meg kéne jönni? mert én most akartam 1.-jén.érdemes?
lófa.sznyi
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat kérnék:( :( :(
komolyan mondtam
Tényleg kevés. Pont eltalálsz 25 karaktert. Semmi esély, de próbálkozni lehet.

Elõváladékban mennyi sperma lehet? Mekkora az esélye annak, hogy a nõ teherbe esik úgy, hogy mondjuk ki-be tette neki a férfi? (1 alkalommal)

Szûz vagyok, nem velem történt, csak kíváncsiság.

Legjobb válasz: Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.

Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.
kevés sperma van benne, van rá esély, már akkor is ha egyszer húzta ki meg be
Hat nem ajanlom h igy "vedekezzetek". De mi mar fel eve igy szexelunk es meg nem tortent semmi.
Ha a srác elõtte levõ órákban maszturbált akkor lehet benne sperma!!! Minél többször pisilt és minél több idõ telt el az elõzõ ejakuláció óta annál kevesebb a sperma mennyiség és csökken az életképességük!!! Ha egyszer betette a hüvelybe az bõven elég lehet.....
Ha van sperma az elõváladékban az akkor az elsõ pár cseppjében a legmagasabb koncentrációjú...tehát ha elõször orálisan kezdtek az csökkenti az esélyt!!!!
ez nem bizonyított, h lenne benne sperma. ha elõtte kiverte, akkor lehet. ha azonban szex elõtt elmegy pisilni, akkor kimossa a cuccot magából. vagy ha elõtte forró fürdõben fürdik. azonban ez nem a legjobb módja a védekezésnek, ajánlom h kombináljátok valamivel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem tervezek semmit még. Csak érdekelt. :)

Mennyi a valószínűsége annak, hogy a nem várt előtt, már jóvlal egy héttel, úgy érezzem, hogy terhes vagyok és olyan tüneteim legyenek?

Legjobb válasz: Csak akkor van esélye, hogyha alapból hosszú ciklusaid szoktak lenni, de most valamiért nagyon korán volt peteérésed, de ennek nagyon kicsi a valószínûsége.

Csak akkor van esélye, hogyha alapból hosszú ciklusaid szoktak lenni, de most valamiért nagyon korán volt peteérésed, de ennek nagyon kicsi a valószínûsége.
Kevés erre az esély, korai peteérés kell hozzá. A beágyazódás ideje két hét. Elõbb bármit is érezni max. a vágy okozta képzelõdés.
Én másnaptól éreztem. Teljesen más volt mint amikor csak beképzeltem minden hónapban! Beszéltem is Hozzá magamban:) A mellbimbóimra kabátot lehetett volna akasztani, és iszonyú érzékeny volt az egész... VAn egy ilyesmi kérdés kiemelve a terhesség kategóriában, ott olvasgass! VAn aki nem érzi, vannak páran akik igen, de ezt utólag lehet teljes biztonsággal kimondani:)

Akinek a babája 12 körül ebédel, annak evés és alvás szempontjából hogy alakul a programja? Úgy értem, hánykor reggelizik és mennyit alszik napközben? Mit kellene tegyek a kisfiammal, hogy hamarabb egyen? Kell egyáltalán valamit tennem?

13 hónapos kisfiam 8 óra körül kel. Eddig ilyenkor ivott egy nagy üveg tejet, 11 körül tízóraizott, 12-15 óra között aludt, 16 óráig ebédelt, majd 19.30 körül vacsorázott, fürdött és 20.30-kor, lefekvés el?tt még ivott egy nagy üveg tejet.

Legjobb válasz: Bocsi a nagyot visszük iskolába.

Bocsi a nagyot visszük iskolába.
A kérdező hozzászólása: ma pl. úgy csináltam, hogy 6-kor megébredt, akkor ivott tápszert, 9-9.30-kor evett palacsintát, majd 12.30-kor evett egy nagy adag zöldéglevest. De nem mindíg éhezik meg ebédre. De ma jól jött ki a dolog. Végülis a párom kérdezte tegnap, hogy mi bajom a mostani sorrenddel, ha eszik a gyerek, nem mindegy a világnak, hogy mikor ebédel? Bölcsibe nem akarom vinni, újabb babát tervezünk.
Szia. Az én 14 hónapos kislányomnak is kb. olyan a napi programja, mint a kisfiadé. Annyi, hogy õ délben kicsit kevesebbet alszik, és délután is alszik még fél órát. Nálunk is 8-kor tejjel kezdi a napot, aztán nem nagyon eszik, 10-11 körül tudok valamit belediktálni. Aztán alvás, 2-fél 3 ebéd. Próbáltam én is úgy alakítani, hogy alvás elõtt ebédeljen, de nem sikerült, így nem is erõltettem. Majd kialakul magától. A hónapok múltával egyre késõbb fog elálmosodni, egyre kevesebbet fog aludni, és egyre többet fog mozogni, szaladgálni, többet lesz friss levegõn, akkor majd felhasználja az energiáját és megéhezik, és akkor majd beáll úgy, hogy alvás elõtt ebédel.
tulajdonképpen teljesen jó, ahogy eszik, de mi lenne, ha megcserélnéd az általad ebédnek hívott gyümölcsös kaját a délutáni fõzelékkel? Vagy hagyd így, ahogy van, és kész. Nem tudom, hogy szeretnéd-e közösségbe vinni a késõbbiekben, pl. bölcsibe, mert ott már 11- kor kezdik az ebédet. Egyébként meg ahogy nõ, biztos fog változni ez az egész, nem lesz elég reggelire a tej, hanem majd eszik mellé valamit, az is elképzelhetõ, hogy délelõtt eszik majd gyümölcsöt, és mégis fog délben ebédelni. a gyümölcstõl önmagában nem is lakik jól, mi sem azért esszük, hogy jólakjunk. Majd jön a nyár, biztos sokat lesztek kint a szabadban, akár játék közben is jól fog esni neki egy kis barack, dinnye...stb., aztán meg majd ebédel. a lényeg, hogy egyen gyümölcsöt és zöldséget is minden nap.
A kérdező hozzászólása: igaza van annak a válaszolónak, aki azt mondta, hogy tulajdonképpen ugyanakkor eszik, mint más, csak tízórainak és nem ebédnek hívom. Utolsónak: nem kevés, eddig szépen hízott (most beteg volt), és különben is 4 óránként eszik. Mivel etessem még, így is egész nap eszik?
Ha 8-kor kel és akkor iszik tejet, akkor 9 körül még nem kéri a reggelit? Az én kisfiam 7 körül kel, akkor iszik 2, 5 dl tápszert, majd elvisszük a bátyját az oviba, így csak 3/4 9 körül reggelizünk, utána kap gyümölcsöt és így max. 12-kor ebédel, addigra már éhes lesz. Nekünk így konkrét tízórai nincs, mert azt már nem tudnám beilleszteni. Nektek viszont sem reggeli, sem uzsonna nincs. Tehát a 2 tej iváson kívül 3x eszik, az nem kevés?
Kisfiam 7-8 óra között kel, ilyenkor megiszik 1 dl tejet.9:30-kor reggelizik.12:30-kor ebédel.13-15-ig alszik. 15:30-kor uzsonnázik.19:30-kor vacsizik, utána fürdik. Lefekvés elõtt még megiszik 2 dl kakaót.21 óra körül megy aludni.Feleklés után az 1 dl tejet azt nem mindig issza meg. Van hogy reggelire csak csipeget, de az ebédet általában jól megeszi, mert addigra már éhes.Uzsonnára valamikor csak egy krémtúrót vagy pudingot eszik, vagy egy kis gyümölcsöt. A vacsorát már alig várja akkor eszik rendesen és lefekvés elõtt a 2 dl kakaó is szinte mindig maradék nélkül lecsúszik.
Fiamnak kb. egy éves korától az alábbi a napirendje, most 1, 5 éves lesz: 08-kor kel, akkor iszik 1, 5 deci tejet, majd öltözés, pelenkázás és reggeli.nem kap sokat, meg nem is kér a tejital után sokat. 11.15-kor ebédel, alvás elõtt iszik még egy deci tejitalt, majd déltõl alszik 14-15-ig. 15-kor uzsonna 18.15-kor vacsora 19.00 fürdés. 19.50-kor átmegyünk a szobájába, kap még egy deci tejitalt, majd nyolctól alvás reggel nyolcig. Így nálunk alvás elõtt van az ebéd, és déltõl már alszik. Azért is örülök, hogy így van, mert szeptembertõl megy bölcsibe, és ott ugyanez a napirend. szerintem ne foglalkozz az anyósoddal, ha nektek így jó.úgyis fog ez még alakulni, ahogy nõ.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
Fele lemaradt. Az enyém is nyolckor kel (több mint egy éve), akkor eszik kis müzlit vagy sajtos kenyeret tejjel. Játszik, amíg fõzök. Délben szépen elpakolunk, majd ebéd, utána alszik kb. fél négyig. Akkor még "kómál" kicsit az ágyban, játszik a plüsseivel. Fél ötkor uzsonnázik (gyümölcsöt, mazsolát), utána lemegyünk sétálni, játszunk. Negyed nyolc körül vacsi, fürdés, nyolckor már durmol. Elõzõ vagyok. Voltaképp két nagy étkezése van: délben és este, a másik kettõ nem valami sok, mégis olyan hurkás, hogy ihaj.
Mi baj ezzel a napirenddel? Ez pont olyan, mintha 11-kor ebédelne, amit te ebédnek hívsz nála, az meg az uzsonna. A 11-es "tízórait" told el fél 12-re, délre, és kész. Akkor kicsit többet eszik, az lesz az ebéd.
10 hónapos, és nálunk így van: fél8-8 ébredés, rögtön utána, még az ágyban kap kb 180ml tejet, vagy folyós tejbegrízt(üvegbõl) 10-kor valami gyümölcs(1 alma, 1 banán, vagy 1 õszi)beleturmixolva 2 HT keksz Utána egy kis teával elalszik, és ebédelni kel fel, fél1-1kor. Aztán séta, játék..stb. 16 körül eszik egy joghurtot fél6 körül ismét alszik picit(20-30percet) 7kor tejbegríz fürdés fél9kor vacsi, ez tápszer és 210-240ml.Innentõl alvás. Van, hogy éjjel iszik, van, hogy nem, de min.egyszer mindig mocorog, enni nem eszik éjjel. Én is agyaltam, hogy átszoktatom az ebéd utáni alvásra, de nem lehet.Ha délelõtt nem hagyom, akkor ebéd közben elalszik.Egyszer annyi idõ elég volt neki, míg a kanál a szájáig ér :) ))) na ennek aztán nincs értelme.Majd átáll, ha itt az ideje.Eddig is az õ tempójában csináltam mindent.7 hónapos koráig 3szor aludt nappal, és este késõbb feküdt le.Aztán átállt erre.Engem nem zavar, hogy így van.A lényeg, hogy jókedvû, szépen fejlõdik, és nem nyûgös, hisztis.
egyáltalán nem gond, ha nem tízóraizik. az én lányom is 13 hós, reggelizik 8-9 között, ami inkább a kb 2 dl kakaó, és max fél kifli valamivel. 9 után nem kap enni, sem nasit sem mást. így fél 12-kor már ebédel rendesen. utána alszik 2-3 órát, egy keveset uzonnázik, majd fürdés elõtt vacsizik, és fürdés után kap még tápszert szintén kb 2 dl-t. a fürdés fél 8-8 között van, szilárd vacsit 6- fél 7 között kap. sajnos õ ébred éjjel, most nagyon fogzik, általában ilyenkor kap még kb 1 dl tápszert, de úgy hiszem igazából nem éhes, mert ha éppen nem jönnek a fogai, akkor szépen alszik reggelig. az is elõfordult, hogy korábban ébredt, 6-7 között, ilyenkor megkapta a kakaóját, visszaaludt és amikor ténylegesen felkelt 8 után, már csak kiflit kapott valamivel. ilyen alkalmakkor is délben evett, illetve kicsit hamarabb.
A kérdező hozzászólása: más azon erõlködik, hogy a gyermeke átaludja az éjszakát, az enyém meg, ha alszik 8-ig, ne hagyjam? Olyan paradoxon az egész helyzet:(
A kérdező hozzászólása: jó, de ha magától nem ébred fel, akkor költsem fel enni hat órakor? Ráadásul ha megébresztem, míg bedugom a szájába a cumisüveget, elkezd sírni. Éjszaka nagyon rosszul alszik, igazából hajnal felé tudna nyugodtan pihenni, akkor meg én molesztáljam?
Szia, az elsõ válaszoló vagyok.Szerintem pár hónap és be fog állni a déli ebédre.Most még nagyon pici és hamarabb elálmosodik.Minél nagyobb lesz, annál jobban bírja majd a kiképzést és simán meg fogod tudni ebédeltetni.Alakítsd úgy, ahogy neki is jó.Végül is, ha 11 kor eszik, akkor pont akkor lesz éhes, mikor megébred.Ennyi erõvel a 11 órát akár ebédnek is veheted.

Ez hülyeség, lesz, de mennyire gyakori, az hogy valaki a hetedik hónapig menszeszeljen? Nekem mesélték, hogy van ilyen, és hányingerek leptek meg, azért csináltam tesztet és negatív lett. Úgye semmi esélye nincs annak, hogy terhes legyek?

(nem nagyon örülnék a dolognak. ) (Annyit még, hogy a teszten azt írta, hogy már a három napos terhességet is jelzi. )

Legjobb válasz: Ha 7 hónapos terhes lennél, már régen éreznéd mozogni, rugdosni a babát. Ha a mensid normálisan megjött, kizárt, hogy terhes legyél!

Ha 7 hónapos terhes lennél, már régen éreznéd mozogni, rugdosni a babát. Ha a mensid normálisan megjött, kizárt, hogy terhes legyél!
Anyum nõvér, és tanulta, hogy olyankor az agy jelet küld minden hónapban hogy menszi jön és elindul a vérzés. Veszélyes nagyon. Ritkán van ilyen, de van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Egyébként nem arra gondoltam, hogy 7 hónapos lennék. Az volt a lényeg, hogy attól mert menstruálok lehetek-e még terhes.
Szia.Lehetséges az ilyen.Barátnömnek is megvolt 5 hóapos terhesen maradt el neki de, mikor megmozdult akkor tudta meg csak hogy kismama.Most én is hasonló cipõben járok mint Te:teszt negativ ultrahangon nem látnak semmit de mikor megvizsgált akkor közölte babát várok, mensim van görcsölök is kicsit, hányinger, szédülés megvan.Most másik orvost keresek.mi szeretnénk ezt a babát.!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, és drukkolok nektek :-)

Mi a cime annak a filmnek, amiben a srac ugy mutatja meg, hogy mennyire szereti a baratnojet, hogy az ajto elott alszik esoben, hidegben tobb napon at ameddig be nem engedi?

eloszor ad neki valami szendvicset, majd vegul megis csak beengedi a lakasba

Legjobb válasz: amiben a megcsalás után fogadja így vissza a csaj? asszem Utolsó csók volt a címe

amiben a megcsalás után fogadja így vissza a csaj? asszem Utolsó csók volt a címe
A kérdező hozzászólása: igen, az az. koszonom szepen!

Ha elmegy a baba még az első honapban mennyi ideig kell hogy vérezek? Ugy mintha meg jönne a menzeszem? Egy 4mm-es petezsákot már látott a doki az uh-án.

Legjobb válasz: Kicsivel többet, mint egy rendes menzesz alatt, mert a nyálkahártya már kicsit megvastagodott és most levállik. Lehet darabos is a vérzés. Minimum 3-4 napig tart, de lehet ennél több is. Ha kevesebb, akkor nem ürültél ki rendesen, kellhet mûszeres befejezés, de mindenképpen el kell menni dokihoz, õ megnéz és megmondja mi a helyzet. Sajnálom! :(

Kicsivel többet, mint egy rendes menzesz alatt, mert a nyálkahártya már kicsit megvastagodott és most levállik. Lehet darabos is a vérzés. Minimum 3-4 napig tart, de lehet ennél több is. Ha kevesebb, akkor nem ürültél ki rendesen, kellhet mûszeres befejezés, de mindenképpen el kell menni dokihoz, õ megnéz és megmondja mi a helyzet. Sajnálom! :(
A kérdező hozzászólása: azért kérdem mert nekem este 11-kor meg jött kicsit darabos volt de nem görcsöltem meg semmi de mer el mult vagy is hát már csak ilyen barnás valami van ha ki törlöm:
Akkor még reménykedhetsz, hogy csak megpattant vmi ér. Pihizz sokat, feküdj és menj minnél hamarabb dokihoz.
Hogy vagy/tok?
A kérdező hozzászólása: minden rendben el mondtam adokinak a bajom és ö erre azt mondta hogy annyi történt hogy azota ketten lettek!!!!!::::::------))))))
GRATULÁLOK!!!!!!A legjobbakat kívánom Nektek!
A kérdező hozzászólása: köszi de sajna nem maradtak meg 2-án megyek abortuszra meg álltak a fejlödésbe!!!
Ó Istenem, neeeee!Nagyon sajnálom!Sok erõt, kitartást, és mihamarabb újabb gyerekáldást kívánok az új évre!
Kicsi az esélye, de lehetséges. Ez nagyon egyén függõ.
Akkor nem lehetsz terhes, ha a peteérésed nem azon a napon, illetve környékén van. Ezt ovulációs teszttel tudtad volna megnézni. De általában nem szokott gyerek lenni ebben az idõszakban.
Szia! Mivel a teherbeesés a peteérés-kilökõdéskor a legvalószínûbb(ami két mensi közötti 14-18 napon van átlagos 28 napos ciklus esetén), ezért szinte nullaegész valamennyi az esélyed a teherbeesésre mensi alatt.Kb.annyi, mint a lottó ötösre. Mivel a menses azt jelzi, h az elõzõ ciklus során nem történt megtermékenyítés, és a megvastagodott méhnyálkahártya lelökõdik. Ezen alapul a naptáras fogamzásgátlás is, h a párok a peteérés ideje alatt nem- vagy csak vmilyen fogamzásgátlóval szeretkeznek.Akik pedig nagyon szeretnének babát, ebben a pár napban ráerõsítenek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
nem akarlak elkeseríteni, de lehetséges. Az ismerõsöm így esett teherbe. Olvastam errõl.Félidõben nem lökõdik ki a pete csak menstruációkor, így van esély a teherbeesésre. Ez ritka, de elõfordul. Vigyázni kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!