Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a annak, hogy úgy (19 db)

Mennyi a valószínűsége annak, hogy úgy esik teherbe valaki, hogy nem érzi, és tünetek sincsenek?

Mennyi a valószín?sége annak, hogy valaki ugy terhes, hogy a menstruációja nem marag el, és nincs rosszullét, se egyebek? El?re is köszike a válaszokat

Legjobb válasz: Azt, hogy hány százalék azt nem tudom, de a közvetlen környezetembõl kb. 3 ilyen esetet tudok felsorolni!Az egyik elég komoly volt hiszen mivel a hízás (elég gyors) beindult azt hitték hormonproblémája van a lánynak, ezért hormonokat kapott! Csodának mondhazó, hogy a kisfiának nem lett baja!!!

Azt, hogy hány százalék azt nem tudom, de a közvetlen környezetembõl kb. 3 ilyen esetet tudok felsorolni!Az egyik elég komoly volt hiszen mivel a hízás (elég gyors) beindult azt hitték hormonproblémája van a lánynak, ezért hormonokat kapott! Csodának mondhazó, hogy a kisfiának nem lett baja!!!
Elõfordulhat, hogy valaki menstruál a terhesség alatt, bár szerintem ez nem túl gyakori. Viszont a hányinger, és egyéb tünetek, csak kb a nõk felét érintik.

Lehetséges az, hogy 2ember úgy lépjen ki egy párkapcsolatból, hogy egyik se tekintsen magára áldozatként? Hogy örüljenek annak, hogy mennyi mindent kaptak egymástól, vagy hogy mennyire sikerült megismerniük magukat a másik fél által vagy ilyesmi.

Vagy csak én vagyok idealista? Szeretném megtudni mi a véleményetek. Írjatok kort és nemet a végére,ha nem felejtitek el,előre is köszi mindenkinek. További szép napot !

Legjobb válasz: Igen lehetséges F/16

Igen lehetséges F/16
Én csak akkor tudnám ezt elképzelni, ha szakításkor, már egyik fél sem szereti a másikat szerelemmel. Egyébként nem. Megszakadna a szívem , azért hogy akárhányszor látom, nem ölelhetem meg, és nem csókolhatom meg... nem mondhatom neki hogy szeretem....áhh, nekem nem menne, ha szerelmes lennék szakításkor. Ha nem, akkor semmi probléma. Még barátság is lehetne... 27/N
hát, lehet te így látod, én nem és nem is fogom, pedig sok évet lehúztunk egymás mellett
Igen, van ilyen :)
igen. mi így voltunk 3 és fél éves kapcsolat után :) ma is ha vmi baj van és a másik tud segíteni akkor keressük egymást
A kérdező hozzászólása: Jó igazad van, nem gondoltam hogy máris lesznek válaszok...:D Köszi amúgy mindenkinek :D
este van :)
lehettséges... :)
Szeretnénk rá így gondolni, de nem megy. 28F

Mennyi annak az esélye, hogy úgy történt minden ahogyan el van "játszva" a Da Vinci Kód (film) -ben?

Legjobb válasz: Esély mindig van mindenre! Az Armageddonnak mennyi az esélye???

Esély mindig van mindenre! Az Armageddonnak mennyi az esélye???
0, 0 % :D
Itt vagyok. Pont 3 óra (nem pontos az órám). De nem látlak sehol. Pedig hoztam sört :D
héj! én már itt vagyok! ne késs holnap egy percet sem! ;)
99.1%. De ez mosz beletartozik a 00.1%-ba
72% az esélye
megyek de csak akkor ha cserélünk, mármint én fogom a sört te a kigyót xD
Én megyek Amerikába találkozni Bill Gatsel:) de gyere velünk:)
Annyi az esélye, mint az alkohol az alkoholmentes sörben. Max 0.5 % :D
Hát, sajna semmi mert 3-ra várok egy mesterembert munka felmérés céljából. Ha 4-re végez, már akkor sem érek oda. Baj lenne, ha kicsit késnék?
A kérdező hozzászólása: Ahhh, nem fogok késni, de ti se...aki nincs ott 5:01-ig azt nem várjuk meg. 13:18-nek...ok nah akkor hozok 2 sört 1et neked 1et nekem...de te fizeted. A többiek hozzanak kígyót...:) )
Hahó! Milyen volt a kigyóssörös buli a Nílusnál? A mesterem késett egy órát és jó sokáig itt volt, így el sem indultam. De azért gondoltam Rátok! :)
100 százalék... Én ott leszek, várlak.:} (De ha Indiában elõtte összefutunk, nekem úgy is jó!)
lófa.sznyi
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat kérnék:( :( :(
komolyan mondtam
Tényleg kevés. Pont eltalálsz 25 karaktert. Semmi esély, de próbálkozni lehet.
ha ott töltöd a napod akkor van 1 kevés.

Ez hülyeség, lesz, de mennyire gyakori, az hogy valaki a hetedik hónapig menszeszeljen? Nekem mesélték, hogy van ilyen, és hányingerek leptek meg, azért csináltam tesztet és negatív lett. Úgye semmi esélye nincs annak, hogy terhes legyek?

(nem nagyon örülnék a dolognak. ) (Annyit még, hogy a teszten azt írta, hogy már a három napos terhességet is jelzi. )

Legjobb válasz: Ha 7 hónapos terhes lennél, már régen éreznéd mozogni, rugdosni a babát. Ha a mensid normálisan megjött, kizárt, hogy terhes legyél!

Ha 7 hónapos terhes lennél, már régen éreznéd mozogni, rugdosni a babát. Ha a mensid normálisan megjött, kizárt, hogy terhes legyél!
Anyum nõvér, és tanulta, hogy olyankor az agy jelet küld minden hónapban hogy menszi jön és elindul a vérzés. Veszélyes nagyon. Ritkán van ilyen, de van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Egyébként nem arra gondoltam, hogy 7 hónapos lennék. Az volt a lényeg, hogy attól mert menstruálok lehetek-e még terhes.
Szia.Lehetséges az ilyen.Barátnömnek is megvolt 5 hóapos terhesen maradt el neki de, mikor megmozdult akkor tudta meg csak hogy kismama.Most én is hasonló cipõben járok mint Te:teszt negativ ultrahangon nem látnak semmit de mikor megvizsgált akkor közölte babát várok, mensim van görcsölök is kicsit, hányinger, szédülés megvan.Most másik orvost keresek.mi szeretnénk ezt a babát.!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, és drukkolok nektek :-)

Lefeküdtem a barátommal ugy hogy először guminélkül, aztán gumival. Ez a peteérésem előtt 2-5nappal volt. Mennyi az esélye annak hogy terhes vagyok?

ÉS mikor és milyen jelekre figyeljek? Mármint h mennyi id? után jelentkeznek a jelek?

Legjobb válasz: Ha nem jön meg szokott idõben, csinálj egy tesztet, ha negativ, egy hét mulva ismételd meg!

Ha nem jön meg szokott idõben, csinálj egy tesztet, ha negativ, egy hét mulva ismételd meg!
A kérdező hozzászólása: igen ezt mindenképpen megcsinálom, csak ennek az ideje február 7..addig meg itt forgok h mos tmi lehet..azért is kérdeztem h milyen jelek vannak(ugy tapasztalatbol) meg h mikor jelentkeznek.. Nem vagyok különösebben ideges, mert tudom h kicsi az esély, de azért van..

Mennyi a valószínűsége annak, hogy a nem várt előtt, már jóvlal egy héttel, úgy érezzem, hogy terhes vagyok és olyan tüneteim legyenek?

Legjobb válasz: Csak akkor van esélye, hogyha alapból hosszú ciklusaid szoktak lenni, de most valamiért nagyon korán volt peteérésed, de ennek nagyon kicsi a valószínûsége.

Csak akkor van esélye, hogyha alapból hosszú ciklusaid szoktak lenni, de most valamiért nagyon korán volt peteérésed, de ennek nagyon kicsi a valószínûsége.
Kevés erre az esély, korai peteérés kell hozzá. A beágyazódás ideje két hét. Elõbb bármit is érezni max. a vágy okozta képzelõdés.
Én másnaptól éreztem. Teljesen más volt mint amikor csak beképzeltem minden hónapban! Beszéltem is Hozzá magamban:) A mellbimbóimra kabátot lehetett volna akasztani, és iszonyú érzékeny volt az egész... VAn egy ilyesmi kérdés kiemelve a terhesség kategóriában, ott olvasgass! VAn aki nem érzi, vannak páran akik igen, de ezt utólag lehet teljes biztonsággal kimondani:)
Majd munka közben kijózanodik!
Összességében nem sok, mert mire menne a részeg legénnyel...de ha már így feltetted a kérdést, akkor már meg is van az a bizonyos 0, 0000001 %, aki még is megteszi, gondolom :) Mert?
Megoldás:nem kell [email protected]!
ha az apukanak megigerte, es elotte berugott, mondvan masnap ebben az allapotban apuka megkegyelmez neki, ugy vigye csak ki nyugodtan egy kicsit doglodni. ugye az igeret szep szo. viszont ha csak ugy kivinne, akkor csak megerti, h tobb kart okozna, mint hasznot. gondolom apuka sem hulye, h sajat maganak csinalja a feszkot, h kapalas kozben meg a fiat is figyelgesse, h nem hanyta-e ossze magat...
Én is kivinném, az tuti. Ha piálni tud, akkor tudjon melózni is. Ennyi. Biztos nem lenne sok hasznom belõle de ha már napközben hulla részeg, legalább legyen egy kicsit szar napja, hogy melóznia is kellett.
Kapálni napközben szokás, berúgni meg este. Dologidõben nem kéne azért berúgni!
:D Részegen nem igen lehet kapálni, nameg részeg embernek a napsütés nem épp kedves dolog. Egy könnyû munkahelyrõl is kivágják a részeg embereket, a kapálás pedig ráadásul fizikai, szóval onnan még hamarabb. Nem hinném, hogy részegen elviszi, kivéve ha nem veszi észre, hogy ivott.
Én azt gondoltam, hogy te akarod így megúszni a kapálást!) Mármint hogy berúgsz, és akkor tuti nem visz kapálni az apád!
A kérdező hozzászólása: Azert kerdezem, mert a szuleim azzal jottek haza, hogy az alpolgarmesterunk kivitte a 30 eves fiat kapalni, de nem tudott a fia kapalni, ezert ott veszekedett vele az apja, es anyum szerint be volt rugva. Amugy meg eleg sokat iszik a srac.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!