Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a annak, hogy úgy (21 db)

Mennyi a valószínűsége annak, hogy úgy esik teherbe valaki, hogy nem érzi, és tünetek sincsenek?

Mennyi a valószín?sége annak, hogy valaki ugy terhes, hogy a menstruációja nem marag el, és nincs rosszullét, se egyebek? El?re is köszike a válaszokat

Legjobb válasz: Azt, hogy hány százalék azt nem tudom, de a közvetlen környezetembõl kb. 3 ilyen esetet tudok felsorolni!Az egyik elég komoly volt hiszen mivel a hízás (elég gyors) beindult azt hitték hormonproblémája van a lánynak, ezért hormonokat kapott! Csodának mondhazó, hogy a kisfiának nem lett baja!!!

Azt, hogy hány százalék azt nem tudom, de a közvetlen környezetembõl kb. 3 ilyen esetet tudok felsorolni!Az egyik elég komoly volt hiszen mivel a hízás (elég gyors) beindult azt hitték hormonproblémája van a lánynak, ezért hormonokat kapott! Csodának mondhazó, hogy a kisfiának nem lett baja!!!
Elõfordulhat, hogy valaki menstruál a terhesség alatt, bár szerintem ez nem túl gyakori. Viszont a hányinger, és egyéb tünetek, csak kb a nõk felét érintik.

Lehetséges az, hogy 2ember úgy lépjen ki egy párkapcsolatból, hogy egyik se tekintsen magára áldozatként? Hogy örüljenek annak, hogy mennyi mindent kaptak egymástól, vagy hogy mennyire sikerült megismerniük magukat a másik fél által vagy ilyesmi.

Vagy csak én vagyok idealista? Szeretném megtudni mi a véleményetek. Írjatok kort és nemet a végére,ha nem felejtitek el,előre is köszi mindenkinek. További szép napot !

Legjobb válasz: Igen lehetséges F/16

Igen lehetséges F/16
Én csak akkor tudnám ezt elképzelni, ha szakításkor, már egyik fél sem szereti a másikat szerelemmel. Egyébként nem. Megszakadna a szívem , azért hogy akárhányszor látom, nem ölelhetem meg, és nem csókolhatom meg... nem mondhatom neki hogy szeretem....áhh, nekem nem menne, ha szerelmes lennék szakításkor. Ha nem, akkor semmi probléma. Még barátság is lehetne... 27/N
hát, lehet te így látod, én nem és nem is fogom, pedig sok évet lehúztunk egymás mellett
Igen, van ilyen :)
igen. mi így voltunk 3 és fél éves kapcsolat után :) ma is ha vmi baj van és a másik tud segíteni akkor keressük egymást
A kérdező hozzászólása: Jó igazad van, nem gondoltam hogy máris lesznek válaszok...:D Köszi amúgy mindenkinek :D
este van :)
lehettséges... :)
Szeretnénk rá így gondolni, de nem megy. 28F

Mennyi annak az esélye, hogy úgy történt minden ahogyan el van "játszva" a Da Vinci Kód (film) -ben?

Legjobb válasz: Esély mindig van mindenre! Az Armageddonnak mennyi az esélye???

Esély mindig van mindenre! Az Armageddonnak mennyi az esélye???
0, 0 % :D
Itt vagyok. Pont 3 óra (nem pontos az órám). De nem látlak sehol. Pedig hoztam sört :D
héj! én már itt vagyok! ne késs holnap egy percet sem! ;)
99.1%. De ez mosz beletartozik a 00.1%-ba
72% az esélye
megyek de csak akkor ha cserélünk, mármint én fogom a sört te a kigyót xD
Én megyek Amerikába találkozni Bill Gatsel:) de gyere velünk:)
Annyi az esélye, mint az alkohol az alkoholmentes sörben. Max 0.5 % :D
Hát, sajna semmi mert 3-ra várok egy mesterembert munka felmérés céljából. Ha 4-re végez, már akkor sem érek oda. Baj lenne, ha kicsit késnék?
A kérdező hozzászólása: Ahhh, nem fogok késni, de ti se...aki nincs ott 5:01-ig azt nem várjuk meg. 13:18-nek...ok nah akkor hozok 2 sört 1et neked 1et nekem...de te fizeted. A többiek hozzanak kígyót...:) )
Hahó! Milyen volt a kigyóssörös buli a Nílusnál? A mesterem késett egy órát és jó sokáig itt volt, így el sem indultam. De azért gondoltam Rátok! :)
100 százalék... Én ott leszek, várlak.:} (De ha Indiában elõtte összefutunk, nekem úgy is jó!)
lófa.sznyi
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat kérnék:( :( :(
komolyan mondtam
Tényleg kevés. Pont eltalálsz 25 karaktert. Semmi esély, de próbálkozni lehet.

Elõváladékban mennyi sperma lehet? Mekkora az esélye annak, hogy a nõ teherbe esik úgy, hogy mondjuk ki-be tette neki a férfi? (1 alkalommal)

Szûz vagyok, nem velem történt, csak kíváncsiság.

Legjobb válasz: Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.

Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.
kevés sperma van benne, van rá esély, már akkor is ha egyszer húzta ki meg be
Hat nem ajanlom h igy "vedekezzetek". De mi mar fel eve igy szexelunk es meg nem tortent semmi.
Ha a srác elõtte levõ órákban maszturbált akkor lehet benne sperma!!! Minél többször pisilt és minél több idõ telt el az elõzõ ejakuláció óta annál kevesebb a sperma mennyiség és csökken az életképességük!!! Ha egyszer betette a hüvelybe az bõven elég lehet.....
Ha van sperma az elõváladékban az akkor az elsõ pár cseppjében a legmagasabb koncentrációjú...tehát ha elõször orálisan kezdtek az csökkenti az esélyt!!!!
ez nem bizonyított, h lenne benne sperma. ha elõtte kiverte, akkor lehet. ha azonban szex elõtt elmegy pisilni, akkor kimossa a cuccot magából. vagy ha elõtte forró fürdõben fürdik. azonban ez nem a legjobb módja a védekezésnek, ajánlom h kombináljátok valamivel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem tervezek semmit még. Csak érdekelt. :)
ha ott töltöd a napod akkor van 1 kevés.

Ez hülyeség, lesz, de mennyire gyakori, az hogy valaki a hetedik hónapig menszeszeljen? Nekem mesélték, hogy van ilyen, és hányingerek leptek meg, azért csináltam tesztet és negatív lett. Úgye semmi esélye nincs annak, hogy terhes legyek?

(nem nagyon örülnék a dolognak. ) (Annyit még, hogy a teszten azt írta, hogy már a három napos terhességet is jelzi. )

Legjobb válasz: Ha 7 hónapos terhes lennél, már régen éreznéd mozogni, rugdosni a babát. Ha a mensid normálisan megjött, kizárt, hogy terhes legyél!

Ha 7 hónapos terhes lennél, már régen éreznéd mozogni, rugdosni a babát. Ha a mensid normálisan megjött, kizárt, hogy terhes legyél!
Anyum nõvér, és tanulta, hogy olyankor az agy jelet küld minden hónapban hogy menszi jön és elindul a vérzés. Veszélyes nagyon. Ritkán van ilyen, de van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Egyébként nem arra gondoltam, hogy 7 hónapos lennék. Az volt a lényeg, hogy attól mert menstruálok lehetek-e még terhes.
Szia.Lehetséges az ilyen.Barátnömnek is megvolt 5 hóapos terhesen maradt el neki de, mikor megmozdult akkor tudta meg csak hogy kismama.Most én is hasonló cipõben járok mint Te:teszt negativ ultrahangon nem látnak semmit de mikor megvizsgált akkor közölte babát várok, mensim van görcsölök is kicsit, hányinger, szédülés megvan.Most másik orvost keresek.mi szeretnénk ezt a babát.!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, és drukkolok nektek :-)

Lefeküdtem a barátommal ugy hogy először guminélkül, aztán gumival. Ez a peteérésem előtt 2-5nappal volt. Mennyi az esélye annak hogy terhes vagyok?

ÉS mikor és milyen jelekre figyeljek? Mármint h mennyi id? után jelentkeznek a jelek?

Legjobb válasz: Ha nem jön meg szokott idõben, csinálj egy tesztet, ha negativ, egy hét mulva ismételd meg!

Ha nem jön meg szokott idõben, csinálj egy tesztet, ha negativ, egy hét mulva ismételd meg!
A kérdező hozzászólása: igen ezt mindenképpen megcsinálom, csak ennek az ideje február 7..addig meg itt forgok h mos tmi lehet..azért is kérdeztem h milyen jelek vannak(ugy tapasztalatbol) meg h mikor jelentkeznek.. Nem vagyok különösebben ideges, mert tudom h kicsi az esély, de azért van..

Kedves lányok, amikor úgy öltöztök fel ilyen meleg idõben, hogy pl. a rövid fehér szoknyátokon átlátszik a bugyitok, az mennyiben történik annak érdekében, hogy a figyelmünket a feneketekre irányítsátok?

Ma már sokadszorra találkoztam ezzel a jelenséggel az egyetemen, és nem tudom, mennyire szándékos dolog ez a részetekrõl. Köszönöm a válaszokat!:) 20/F

Legjobb válasz: Ez a kérdés már bennem is felmerült párszor, de szerintem van benne részükrõl valami szándékosság. Legalábbis Õk tagadják, de választ nem tudnak rá adni, hogy akkor miért... De azért én is kíváncsi lennék egy lány õszinte válaszára! 19/F

Ez a kérdés már bennem is felmerült párszor, de szerintem van benne részükrõl valami szándékosság. Legalábbis Õk tagadják, de választ nem tudnak rá adni, hogy akkor miért... De azért én is kíváncsi lennék egy lány õszinte válaszára! 19/F
én mondjuk igy nem igazán szoktam öltözni, én sokkal jobban szeretem ha a mellemre irányul a figyelem ennek nálam több oka is van pl. h ha tudom h felszedtem pár kilot akkor azt akarom h még véletlenül se tünjön fel senkinek hanem inkább másra terelödjön az embere ktekintete
nem olyan nehéz ez a kérdés... azt akarják hogy megnézzék õket a fiúk, ennyi a titok
Én nem hordok szoknyát kivéve ünnepségeken és nyáron 40fokba is csak térdgatyát veszek fel.... szóval nem tudom hogy mit éreznek ilyenkor azok/ezek a lányok :) Lehet hogy tényleg figyelem felkeltés az egész vagy lehet hogy csak szimplán tömeggyártmány az illetõ vagy esetleg *suttog* utcalány
Nekem konkrétan fehér szoknyám nincs, de van olyan streccs rövidnadrágom, ami áttetszõ, és nyáron szoktam hordani. Igen, õszintén szólva van benne egy kis figyelemhajhászat, de mivel azt nem látom, hogy a hátam mögött merre néznek a férfiak, inkább csak engem tesz magabiztosabbá. A fenekem azon kevés részeim egyike, amit szeretek, és nem bánom, ha jobban kirajzolódik a formája. 24/N
*sztreccs
Nem tartom magam túlságosan szépnek, ezért próbálom inkább az alakomra terelni a figyelmet anélkül hogy ribisnek, vagy túl kihívónak tûnnék.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!