Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a amennyit fel lehet (3 db)

Mennyi a minimum, amennyivel fel lehet tölteni egy T-mobilos Domino kártyát?

OTP bank netbankban 2500 a minimum. Feltölt?kártyával mennyi a legkisebb összeg, amit rá lehet tölteni? És újságosnál? Tud valaki valami helyet, ahol 2500 forintnál kisebb érték? feltöltést végeznek?

Legjobb válasz: én úgy tudom, ennél kevesebbel nem lehet tölteni..

én úgy tudom, ennél kevesebbel nem lehet tölteni..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Többiek szerint sem?
OTP bankautomatánál jelenleg 3000FT, máskülönben 3500FT a minimálisan feltölthetõ összeg.Újságosnál is 3500Ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mennyi a maximális idő, amennyit fel lehet venni a Google Les Paul Guitar logóval?

Azért lenne fontos számomra a kérdés, mert lekódoltam egy egész dalt, ami több perces, és szeretném felvenni a gitár mellett található internetes felvevővel, de kb. fél perc után megállítja és nem engedi tovább felvenni. Van valami megoldás? Nagyon köszönöm a válaszokat!

Mennyi a maximum amennyit fel lehet szedni a terhesség alatt?

Most vagyok 28. hetes és 5 kg-ot szedtem fel 62kg-al kezdtem. Normális az 5 kg? Azt szeretném , hogy a legjobb legyen a babámnak. Nem az én küls?m érdekel.

Legjobb válasz: Nem sok az 5 kg, pont jó. Kb 14-15 kg a "megengedett".

Nem sok az 5 kg, pont jó. Kb 14-15 kg a "megengedett".
15 kg-ot tekintenek a nagy átlagnak, de hiába a 15 az átlag, ha valaki 30 kgot hízik... Az 5 kg egyáltalán nem sok. Ha gond lenne, úgysi figyelmeztetne a védõnõd, orvosod. A baba meg elveszi ami neki kell, õ nemszenved semmiben hiányt.
Picit irigykedve olvastam a kérdésed. Én már 10-11 kilonál járok 31 hetes leszek holnapután. És nekem már diétáznom, kell, pedig annyira szereetek fõzni. De sokaktól azt hallom még a szoptatáskor is hízik az ember. Nagyon jól állsz, csak így tovább!! , )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi kedves válaszokat! Szerintem én is csak azért , hiztam többet, mert az elején fojton csak hánytam alig bírtam bekapni 1-2 falatot és máris kijött. Most meg ehetek amennyit csak akarok nem hizok. 2 hete teljesen megáltam. Remélem ettöl nem lesz baja a babócának. Nagyon rugdos, egész nap!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!