Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a amennyit fel (7 db)

Mennyi a minimum, amennyivel fel lehet tölteni egy T-mobilos Domino kártyát?

OTP bank netbankban 2500 a minimum. Feltölt?kártyával mennyi a legkisebb összeg, amit rá lehet tölteni? És újságosnál? Tud valaki valami helyet, ahol 2500 forintnál kisebb érték? feltöltést végeznek?

Legjobb válasz: én úgy tudom, ennél kevesebbel nem lehet tölteni..

én úgy tudom, ennél kevesebbel nem lehet tölteni..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Többiek szerint sem?
OTP bankautomatánál jelenleg 3000FT, máskülönben 3500FT a minimálisan feltölthetõ összeg.Újságosnál is 3500Ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mennyi lesz a "tisztán" rendelkezésemre álló hely amennyit fel tudok majd használni egy új 500GB-os PS3-on?

Ezalatt értem azt hogy az operációs rendszernek is kell hely ezért az tuti hogy 500 Gigánál kevesebb de mennyivel?

Legjobb válasz: 500 GB az kezdésbõl 465 GiB, PS3 pedig a tárhely 10-12%-át lefoglalja magának (magának az OS-nek is és játékok cache-lésére is). Tehát 415 giga körül, +/- 5 giga.

500 GB az kezdésbõl 465 GiB, PS3 pedig a tárhely 10-12%-át lefoglalja magának (magának az OS-nek is és játékok cache-lésére is). Tehát 415 giga körül, +/- 5 giga.
De ez nem 100%-os, mert most ahogy belegondolok nekem a 320 gigásból ha jól emlékszem 298 GiB elérhetõ, ami pont 320 GB, tehát mintha az OS 0 megát foglalna le. Haverom 120 GB-os PS-én meg 111 GiB volt felhasználható, ami átváltás után tényleg 120 GB, szóval nem tudom. Vagy 465 GiB lesz szabad, vagy 415 körül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Mennyi a maximális idő, amennyit fel lehet venni a Google Les Paul Guitar logóval?

Azért lenne fontos számomra a kérdés, mert lekódoltam egy egész dalt, ami több perces, és szeretném felvenni a gitár mellett található internetes felvevővel, de kb. fél perc után megállítja és nem engedi tovább felvenni. Van valami megoldás? Nagyon köszönöm a válaszokat!


Fiúk! Mennyi a max idö amennyit várnátok a barátnötökre? Feltéve h vmelyik fél még szüz.

Legjobb válasz: Az én barátom már több mint 10 hónapja vár rám. De azért ez nem azt jelenti hogy SEMMIT nem csinálunk... :) Ja õ 17 én 16. Még mind a ketten szüzek vagyunk.

Az én barátom már több mint 10 hónapja vár rám. De azért ez nem azt jelenti hogy SEMMIT nem csinálunk... :) Ja õ 17 én 16. Még mind a ketten szüzek vagyunk.
Akármeddig, ha igazán szeretem és boldoggá tesz.
5 honap
Szép dolog így kitartani a másik mellett... igaz én lány vagyok, de szerintem egyik félnek sem érdeke szexmentes hónapokat/éveket fogadni. Nem azt mondom hogy jobb ezen hamar túlesni, de legalább korábban kiderül, ha nem oké ilyen téren valami... minthogy várni éveket (közben persze kihûl a szerelem) és akkor meg már minek... sztem a max idõ az fél év, de ez nagyon max.
Ha igazán szeretem akkor várnék 1 évet is akár, de szerintem mind a kettõnknek jobb ha nem húzza az idõt :)
Én annak idején azthiszem kb másfél vagy 2 évet vártam a barátnõmre. Talán azért mert mindketten szüzek voltunk, és kicsit én is paráztam az elsõtõl azért nem akartam sietni. Na meg azthittem hogy õ a nagy õ és vele akartam maradni. Mondjuk 4 évig együtt is voltunk.
Rajtatok múlik, ha nagyon szeretitek egymást, akkor akár melyik õtõk képes várni a másikra, akár egy évet is, hisz ez megértõ, bár nem annyira jó ha húzzátok az idõt, fõleg ha kívánjátok is egymást!Védekezzetek, és ügyesen...:) sok sikert!
ameddig õ is maximálisan nem kívánja. ha normális a pasi, akkor több hónapot is tud várni. Én sokat tudnék várni :) 21/f
Nincs szabály. Attól függ, hogy milyenek vagytok. Két szerelmes tini, szereti egymást és szépen eljutnak a lényeghez majd ha ott lesz az ideje. :) Ha könnyen veszitek a dolgot akkor majd kiderül. û:) Bocs, de tényleg nincs szabály. :) Ezt nem tudod sürgetni. El kel fogadnod, hogy a lányok különbözõek, így el kell döntsed, hogy mennyire fontos neked. Figyelj koma, ne zûrözz, élvezd azt amit kapsz. Ha a csaj niztos benned akkor õ is akarja majd. Hidd, el. A csajokat csak szeretni kell és minden ajtó megnyílik. :D:D
Az élet sok próbából áll, de utána ezerszer boldogabb leszel. Nagyon nehéz, de sokat tudnék várni. És tudok is. 2 éves kapcsolatom van, és még 3 év van az esküvõig. Semmiért nem feküdnék le senkivel házasság elõtt, hiszen a legcsodálatosabb érzés az, ha csak az Övé vagyok és Õ csak az enyém, és a testünket csak egymásnak tartogattuk, még magunknak is jó érzés lesz. Így sokkal többre is tudjuk becsülni a másikat, és csalódás sem lesz abból, hogy lefekdütünk, aztán szétmentünk, és csak erre ment ki minden. Megéri a várakozást. Az egész csak elhatározás és AKARAT kérdése.

Mennyi a maximum amennyit fel lehet szedni a terhesség alatt?

Most vagyok 28. hetes és 5 kg-ot szedtem fel 62kg-al kezdtem. Normális az 5 kg? Azt szeretném , hogy a legjobb legyen a babámnak. Nem az én küls?m érdekel.

Legjobb válasz: Nem sok az 5 kg, pont jó. Kb 14-15 kg a "megengedett".

Nem sok az 5 kg, pont jó. Kb 14-15 kg a "megengedett".
15 kg-ot tekintenek a nagy átlagnak, de hiába a 15 az átlag, ha valaki 30 kgot hízik... Az 5 kg egyáltalán nem sok. Ha gond lenne, úgysi figyelmeztetne a védõnõd, orvosod. A baba meg elveszi ami neki kell, õ nemszenved semmiben hiányt.
Picit irigykedve olvastam a kérdésed. Én már 10-11 kilonál járok 31 hetes leszek holnapután. És nekem már diétáznom, kell, pedig annyira szereetek fõzni. De sokaktól azt hallom még a szoptatáskor is hízik az ember. Nagyon jól állsz, csak így tovább!! , )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi kedves válaszokat! Szerintem én is csak azért , hiztam többet, mert az elején fojton csak hánytam alig bírtam bekapni 1-2 falatot és máris kijött. Most meg ehetek amennyit csak akarok nem hizok. 2 hete teljesen megáltam. Remélem ettöl nem lesz baja a babócának. Nagyon rugdos, egész nap!
A kérdező hozzászólása: *vagy 2-3 hét
A kérdező hozzászólása: sajnos egy sérülés miatt kellett kihagynom
Hát ha szeretnéd hogy gyorsan jöjjön akkor egy kezdõknek írt 5x5-ös programot kövess mint az icf 5x5. Mert itt is hasonloan mint mikor kezdo vagy jon fel gyorsan az izom.
A kérdező hozzászólása: az meg milyen?
[link]

Ha a csillagkapun nyolc ékzár van, és egy permutációban egy ékzárat csak egyszer használhatunk fel, akkor amennyiben hat ékzárat már ismerünk egy címből, mennyi esélyünk van eltalálni egy bizonyos címet?

A Csillagkapu Atlantiszban az volt, hogy 1/720, de nekem ez nem kicsit bűzlik. Szerintem 1/2 az esély, mert ugye ha már hat ékzárat benyomtunk, akkor vagy az egyik van előbb és a másik utána, vagy a másik van előbb és az egyik utána. Amennyiben viszont egymás után ugyan azokat az ékzárakat is benyomhatjuk, akkor 8^8 féleképpen variálhatjuk a szimbólumokat. Abban az esetben viszont 64 féle a kombináció lehetséges, ha már csak kettő ékzárat kell aktiválnunk, ugye 8^2 nem? Vagy rosszul gondolom?

Legjobb válasz: Gondolkodtam, hogy jöhet ki 1:720 esély. Ez abban az esetben jönne ki, ha ismert a címhez szükséges mind a 8 szimbólum, amibõl kettõnek a helye is ismert. Ugye egy címnél – ha jól értem a csillagkapu mûködését – nem mindegy, hogy az egyes szimbólumok milyen sorrendben vannak tárcsázva. Ha kettõnek a helye ismert, valamint a további 6 szimbóluma megvan, de nem tudjuk milyen sorrendben, akkor: Az elsõ ismeretlen ékzárhoz 6 féle szimbólumot tudunk tenni. Mindegyik esetén a második ismeretlen ékzárhoz a maradék 5-bõl tudunk választani. És így tovább. Ez egy egyszerû permutáció, összesen 6*5*4*3*2*1 = 6! = 720 lehetséges eset van, ami mind más-más címet fog jelenteni, amibõl csak egy helyes cím van. Most vagy félreértettél valamit a filmben, vagy rosszul számoltak a forgatókönyvírók. (Rég láttam már a sorozatot, rémlik az eset, de a részletekre már nem emlékszem.)

Gondolkodtam, hogy jöhet ki 1:720 esély. Ez abban az esetben jönne ki, ha ismert a címhez szükséges mind a 8 szimbólum, amibõl kettõnek a helye is ismert. Ugye egy címnél – ha jól értem a csillagkapu mûködését – nem mindegy, hogy az egyes szimbólumok milyen sorrendben vannak tárcsázva. Ha kettõnek a helye ismert, valamint a további 6 szimbóluma megvan, de nem tudjuk milyen sorrendben, akkor: Az elsõ ismeretlen ékzárhoz 6 féle szimbólumot tudunk tenni. Mindegyik esetén a második ismeretlen ékzárhoz a maradék 5-bõl tudunk választani. És így tovább. Ez egy egyszerû permutáció, összesen 6*5*4*3*2*1 = 6! = 720 lehetséges eset van, ami mind más-más címet fog jelenteni, amibõl csak egy helyes cím van. Most vagy félreértettél valamit a filmben, vagy rosszul számoltak a forgatókönyvírók. (Rég láttam már a sorozatot, rémlik az eset, de a részletekre már nem emlékszem.)
A 7. a kiindulópont, tehát 100%.
A kérdező hozzászólása: Amúgy most olvastam, hogy a Pegasus galaxisban 36 szimbólum van, ebbõl egyet mindig be kell nyomni, mert az jelzi, hogy melyik kaput használjuk. Így tényleg 6! féleképpen lehet a hat szimbólumot kiválasztani, mert csak 7 ékzárat kell kódolni a galaxison belüli utazás során. Én tévedtem, mert nem ismertem minden információt. :D
"és a bolygók nevei alapján jöttek ki az ékzárak a legtöbb esetben" Az volt az egyetlen eset.
Am lehet hogy ismétlõdhetnek a szimbólumok, mivel mindegyik szimbólum csak egy-egy betût vagy szótagot jelölt az Õsök nyelvében, és a bolygók nevei alapján jöttek ki az ékzárak a legtöbb esetben. Lásd Proclarush Teonas (Tûz által elveszett), és miért ne ismételhetnének egy-egy hangot?
De milyen nyolcadik? Galaxison belül 7 kell.
Meg tudnád adni: széria, epizód, melyik szakasza a filmnek?
A kérdező hozzászólása: Rájöttem amúgy hogyan számoltak. A néger gyerek látta, ahogyan a lidércek elmentek. 6 szimbólumot jegyzett meg. A szimbólumok lenyomásának a sorrendjét nem ismeri, pedig ez neuralgikus jelentõségû. Ezt a hat szimbólumot 6!-féleképpen lehet lenyomni. Namár most ez 720, ugyanakkor ezt még kettõvel meg kell szorozni, hiszen a fennmaradó 2 ékzárat kétféleképpen lehet beütni a tárcsázóba. Ami 1/1440, és nem 1/720. De mindez nem igaz, mert lehet, hogy csak 8 ékzár van, de 38 szimbólum. Így, mivel 38 szimbólum 8 ékzárat tud kódolni, így a variációs képletet használva, a 38 szimbólumból 8-at kiválasztva úgy, hogy a sorrend számít, összesen 1 987 690 320 címet tudunk tárcsázni. Ha ebbõl hat megvan, akkor 34*33 lehetõség van, amit meg kell szorozni 6!-al, mert a meglévõ hat szimbólum ennyiféleképpen nyomható meg. Amennyiben tudjuk az ékzárak kódolásának sorrendjét is, abban az esetben csak 34*33 lehetõséggel kell számolni, ami 1122.
"egy permutációban egy ékzárat csak egyszer használhatunk fel" Talán inkább: egy SZIMBÓLUMOT csak egyszer használhatunk fel. Ha 38(?) szimbólumból már 6-ot felhasználtunk, a 7. 32-féle, a 8. 31-féle lehet, tehát 1/(32*31) = 1/992 Ha 36(?) szimbólumból már 6-ot felhasználtunk, a 7. 30-féle, a 8. 29-féle lehet, tehát 1/(30*29) = 1/870
9 égzár van a kapun ennek az Univerzum sorozatban van jelentõsége.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!