Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a a (77823 db)

NaCl: mindig 7-es a pH, mindegy milyen koncentrációjú H2SO4: pH = 3 Ca(OH)2: pH = 12 ammónium-dikromát: Cr = +6
A kérdező hozzászólása: köszönöm!! :)

Kismamák, ti mennyire tartotok a biciklizéstől? Mennyire célszerű dolog? Szerintem nem árt meg, de nem vagyok benne biztos, még igen az elején vagyunk. Főleg, hogy most jön a jó idő, az ember annyira menne amíg tud a pocaktól.

Legjobb válasz: Ha nem kemény hegyi túrára mész vele, csak egy két dolog elintézéséhez használod v vásárláskor a cipekedést ezzel iktatod ki, akkor nyugodtan biciklizz. Rokonom a 35. hétig biciklizett és akkor is csak azért nem ült már rá, mert nagyon nagy volt a pocakja (közel 5 kiló lett a kisfia). Ha nem félnék a nyeregben, akkor én is kerekeznék. Elvileg a holland nõk gondolkodás nélkül száguldoznak mindenórásan is. :)

Ha nem kemény hegyi túrára mész vele, csak egy két dolog elintézéséhez használod v vásárláskor a cipekedést ezzel iktatod ki, akkor nyugodtan biciklizz. Rokonom a 35. hétig biciklizett és akkor is csak azért nem ült már rá, mert nagyon nagy volt a pocakja (közel 5 kiló lett a kisfia). Ha nem félnék a nyeregben, akkor én is kerekeznék. Elvileg a holland nõk gondolkodás nélkül száguldoznak mindenórásan is. :)
én végig bringáztam, az elsõ naptól az utolsóig, az utolsó héten is bringával mentem be a védõnõhöz, 4 kilós babával a pocakomban
vidéken élek, az elsõ babával a 36. hétig bicajoztam, utána is csak azért hagytam abba, mert nem volt kényelmes, hatalmas pocim volt.A lányomat 10 nappal túlhordtam, nekem semmi gondot nem okoztott. Õ most másfél éves, mindenhová amit helyben intézünk bijaccal megyünk, és most vagyok 27 hetes kismama. Óvatosan, lassan közlekedek, ha érzem hogy nem oké, nem erõltetem.
Én a harmadik babánkat várom és mindegyikkel bicikliztem míg jól esett. Az elsõvel az ötödik, másodikkal a hatodik hónap elejéig bírtam. A mostanival a 27-ik héten hagytam abba. Kerülni kell a gödröket, bukkanókat, lyukakat. Sima úton lehet menni, ha nincs semmi baj a terhességgel. Nekem nem volt. De ha bármi gond felmerül, vagy nem kényelmes, akkor inkább ne tedd! 30 hkm.
Én a 12. heti UH-ig nem bicikliztem, onnantól kezdve, hogy megtudtam, hogy jön a Bébi. Vagyis kb. a 14. héten kezdtem megint. Nagyon jó, kényelmes bringám van, egyenes, sima úton megyek - egyébként faluban - a dombon tolom csak fel. Azt mondta amúgy a doki, hogy próbáljam ki és, ha jól esik, és nincs haskeményedés stb, addig miért ne! Nagyon jól esik és így cipekednem sem kell, amúgy gerincsérvem is van és az ideggyógyász tanácsára kezdtem bringázni. Most kb. 1, 5-2 km.t megyek naponta... Fokozatosan "ülj vissza a nyeregbe"! Ha jól esik... Egészségedre! De a dokid mindenképp kérdezd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor vigyázok és sima kisvárosi utakon felülök, bukkanóra nem megyek, dokival beszélek :)
Én mikor pozitív lett a teszt letettem a biciklit. De volt olyan ismerõsöm aki végig biciklizett a terhessége alatt.
Engem eltiltott a doki a bicajtól. :( Azt mondta túl nagy terhelés, ütések érik a méhszájat. Kolléganõm vidéki, kilométereket biciklizik naponta, 6 hónapos terhes, semmi baja. Én mégis hallgattam a dokira, inkább sétálok. :)
Én lassan 20 hetes leszek, mióta falura költöztünk biciklizek, boltba, ide-oda azzal megyek. Visszeresek már most a lábaim, terhesség elõtt is volt pedig fiatal vagyok. 19 éves. Amíg nagyvárosban laktunk, nem mertem én sem felülni. Még itt is ha jön egy román kamion. stb inkább lemegyek a járdára. Különben meg nem félek, hogy elesek, nem volt még rá példa, egyszer a csúszós jégen gyerekként, de hát most nyár van. A kisgyerekes anyukák, nem félnek hogy elesnek a kicsivel, aki hátul a gyerekülésben bekötve csücsül? Számomra ez a röhej. A bukkanós járdákat kerülöm. Kényelmesebb, van kosaram abban elfér minden ha bevásárolni megyek, vadonatúj nõi vázas kerékpárom van.
Engem már az elején tiltott a doki. Nem is ültem volna rá, mert egy barátnõmnek is tiltotta a doki, õ nem vette figyelembe, és elvetélt az ikreivel. Kinek mi fér bele...
Rengeteget kerékpároztam a várandósság elõtt, így eszembe sem jutott, hogy letegyem ezután sem. A védõnõm viszont kerekes kijelentette, hogy azonnal felejtsem el, eszembe se jusson felülni rá, hiába csak sima úton mennék vele lassan, ráadásul teleszkóppal. Pedig semmi problémám nincs ami miatt ne lehetne menni. Hozzá biztos nem megyek ezek után kerékpárral, de bizony ritkán felülök és tekerek egyet nyugdíjas tempóban, mert nagyon jól esik.

Fapadoson (WIZZAIR) mennyi a a limitje annak a bőröndnek, amiért hajlandó vagyok fizetni pluszt?

tehát,ami nem kézipoggyász méret,kg, és ha valaki tudná,h mennyit kell majd ott perkálnom azt megköszönném,ha leírná!:)

Legjobb válasz: egész tegnap próbáltam megnyitni,de nem töltötte be az oldalt... ott próbáltam elõször. KÖSZI!

A kérdező hozzászólása: egész tegnap próbáltam megnyitni, de nem töltötte be az oldalt... ott próbáltam elõször. KÖSZI!
Röviden: nem perkálsz semmit a reptéren! Online megveszed a feladott poggyász lehetõséget. (mert így jóval olcsóbb mint ha a reptéren vennéd ugyanazt) Ekkor vihetsz egy darab nagy koffert ami max 32 kg lehet. Nincs túlsúly díj. Ha több mint 32 kg akkor nem fogadják el, ki kell pakolni.

Mennyi a*a?

(hexadecimális)

Legjobb válasz: hexadecimálisban azt a számot jelölik 'a'-val, ami a decimálisban 10. Tehát 10*10=100, ezt visszaváltva hexadecimálisba 64.

hexadecimálisban azt a számot jelölik 'a'-val, ami a decimálisban 10. Tehát 10*10=100, ezt visszaváltva hexadecimálisba 64.
A volt pasija hazudott. So as you.
ló volt az.exe :D
Nem értem, miért jó az, ha az ember a riválisának f.szát nézegeti, és méregeti, de hát ti tudjátok. Én a magam részérõl szarnék le mindent, és tömném a csajt, ahogy azt az élet elõírja, és úgy, hogy neki is jó legyen, meg nekem is. Hihetetlenek egyes emberek, hogy miken nem problémáznak, komolyan. Nem tök mindegy, mihez van hozzászokva? Ki õ? Az angol királynõ, aki teljesítménybért fizet neked? Egy lány, basszus. Pont olyan EMBER, mint te. Semmivel sem lehet több elvárása, mint neked. Egy kapcsolat, de még egy b.szás is a viszonosság és az egyenrangúság jegyében zajlik. Komolyan röhögök már ezen az egészen, amit ezen az oldalon kérdezni (problémázni) bírnak. :D Az önjelölt nyelvészkedõ válaszoló meg szerintem vonuljon vissza tanulni még egy kicsit, mert nem 3-mas, hanem 3-as. Háromas lenne, csak elmarad az o, a három pedig "3", ide jöhet a kötõjel, utána pedig a toldalék. 3-as.
Neked sem az ész a szexepiled, öcsém... Nem volt neki 26 centis, te szerencsétlen, akárki akármit is mond. Az átlag 17. A nõk vaginája meg alapvetõen fele ekkora, csak tágul, persze hosszában nem a végtelenségig. Elégedett vagy?
A kérdező hozzászólása: oksam köszi ::)
Beszállok énis, a nõk hüvelymérete átlagosan 8 cm. Bizonyított! xD Most valaki kössön belém...^^ Am nem a méret a lényeg no para... Csak használd jól a farkad. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi am mondt ah szerete meg minden, és h jó lenne neki de azért mégis félek , érted nem?:)
Egy Nõt ujjazással is ki lehet elégíteni... Szerintem ez megválaszolja a kérdést.
Hazudott a volt pasiról, hacsak nem néger volt, amúgy meg nem hiszem, hogy annyira kitágult.szerintem jók a méreteid.
A kérdező hozzászólása: am nem hülye a kérdés csak ebbe tapasztalatlan vagyok sajna:/ és ezért kérdeztem meg
az a helyzet, hogy a csaj úgy ki van tágulva, hogy ha te a fejedet dugnád be akkor sem érezné..... (hülye kérdésre hülye válasz)
A kérdező hozzászólása: Huh hát köszi de am gondolom h nem a méret a lényeg csak az övé sokal nagyobb volt és látványra "jó" Am köszönöm az eddigi értelmes válaszokat
nem értem miért méri mindenki a heréitõl a farkát.
Neked is tegyük fel nem 18-19 hanem 16-17.. így már reálisabb a dolog. Nõnek 10cm is elég szóval ezzel a válasszal, ténnyel elégedj meg 22F
A kérdező hozzászólása: 15:13 -as látom tapasztalatlan vagy minden téren 1. az átlag 13-15 2. egy nõ vaginája nem a fele szval tanulj még mivel én is betudom tolni tövig szval okosodj :)
A kérdező hozzászólása: Joban tudod h mekkora mint saját magam?:O hát grat ;) de nem a kérdésre válaszolsz
Ha betolod tövig, akkor nem 18-19.
A vastagságra megyünk, nem tudtad? A hosszú csak cirkuszba, meg pornófilmbe való!
26 ugyan már, ló volt az exe? És nem elég a nõnek a 10cm, szerinted avval mire megy? szerintem meg nem fogja a különbséget érezni, a technika a lényeg nem a méret! A pasik mikor fogják már fel hogy nem a méretük a lényeg... 20/L
15:13-mas vagyok (és nem "15:13-as", látom helyesírásból is olyan hülye vagy, mint biológiából). A nõi hüvely nincs több 10 centinél. Attól még, hogy befér a bármekkora nagy (kicsi) farkad, az még nem akkora. Merthogy ugye egy baba is kifér rajta, de csak nem akkora az a vagina, mint egy baba, nem gondolod? Persze, hogy nem, mert a vagina tágulékony. Öcsém, és még te hülyézel le. :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagy forma vagy de a kérdésre még mindíg nem tudsz válaszolni ..szval csõõõ
Ha 26 lett volna is neki aminek kicsi a valószínûsége, , , a hûvely rugalmassága miatt a tiéd is tökéletes lesz neki, , ha értesz hozzá!!!
tisztara be vagytok dilizve

Mennyi a (A + B) /2?

A = 1/2 + 2/3 + 3/4 + 4/5 .... + 99 / 100

Legjobb válasz: [link]

[link]
Vagy egy picit egyszerûbben: [link]

Õszintén, ti mennyi gyermeket tudnátok elviselni, mennyi az a felső határ számban? És mennyi van most, és mennyit szeretnétek?

Ezek olyan kérdések, amikben ki akarom zárni az anyagiakat, szóval tényleg, ha nemmódotokban állna, akkor mennyit bírnátok elviselni érzelmileg? Te vagy a párod bírna többet?

Legjobb válasz: Nekünk 4 van, de ennyi elég is. Ha netán becsúszna még egy, akkor megtartanám, de egyelöre inkább figyelünk, hogy ne legyen ilyen baleset.

22 éves vagyok, nincs még gyermekem, de hármat szeretnék majd. Úgy gondolom, ha például olyan hivatásom lenne, hogy otthon tudnék lenni, illetve a férjem is szeretne sok gyereket, és anyagilag is megtehetnénk, akkor talán 4-5 is szóba jöhetne. De biztosan nagyon befolyásolna az is, hogy mondjuk miket élek át az elsõ gyerek születése után, mert sokan terveznek több gyereket, aztán mikor megjön az elsõ meggondolják magukat... Nálam mondjuk még az örökbefogadás sem kizárt, elképzelhetõnek tartom, hogy örökbefogadjak egy kisfiút vagy kislányt.
Nekünk 4 van, de ennyi elég is. Ha netán becsúszna még egy, akkor megtartanám, de egyelöre inkább figyelünk, hogy ne legyen ilyen baleset.
Egyenlõre 1 van, 3 a minimum amennyit szeretnénk, de akár 5-ig elmennénk szerintem.
Úgy gondoltam 4 a max.Ennyi gyerekünk van jelenleg de én még szeretnék 1 vagy 2 gyereket.
2 van, sajnos nem is lesz tobb, de en akar ototis bevallalnek, ha az anyagiak engednek. :-)
Mi a férjemmel egy gyerkõcöt akartunk!(úgy gondoltuk még a fiúnk elõtt, hogy mi nem igazán vagyunk alkalmasak szülõi szerepre) Most 22 hós a fiúnk és rajta vagyunk a kistesó projekten és még eltudom képzelni, hogy 3-4 év múlva legyen egy harmadik is!Szóval nállunk meg fordítva történnek a dolgok, rájöttünk, hogy nem is olyan rossz dolog ez a szülõi szerep mint ahogy elõtte nekünk sokan elõadták! Remélem minél hamarabb összejön a kistesó!
Hát én 4 et szeretnék ebbõl már 1 van!!De ezek a piszkos anyagiak!!Szóval nem tudom mennyi lesz!!De az biztos hogy 1 gyereket se vetetnék el ha 10 et adna a jó isten én azt is beválalnám!!!imádom ezeket a kis szarosokat!!!
Nagyon max 3. 2 van tervben, ebbõl 1 már 1.5 éves :)
Egy fiam van. Mindig egy gyermeket szerettem volna, ismerem a korlataimat. A Párom szeretne még, mert õ mindig anyagi oldalról közelíti meg ezt a kérdést. Ha csak azon múlna, 10gyerekünk is lehetne:-)
Eredetileg kettõt terveztünk, aztán beterveztünk még egyet, igy most 3 van. Többet nem tervezünk kizárólag anyagiak miatt. Ha ez nem lenne gond akkor még biztos szülnék kettõt is, talán még örökbe is fogadnék. Úgy hogy ha nyernék a Lottón akkor jöhetne a kistesó (kár hogy nem játszom). :) Egy biztos, ha védekezés mellett be is csúszna, akkor is megtartanám.
Kettõ van, 3, 5 éves kisfiú és másfél éves kislány. Ha a jövõ úgy hozná, hogy anyagilag megoldható, akkor kb. 5 év múlva vállalnánk még két babát, ugyanígy kis korkülönbséggel. De egyet még mindenképp szeretnék. Most vagyok 30 éves.
Én mindig négy gyermekrõl álmodtam, de úgy, hogy 3-4 év korkülönbség legyen a gyerekek között. 34 és 36 éves voltam, amikor a gyermekeim megszülettek, így nem nagyon hiszem, hogy lesz még több, elsõsorban az anyagiak, másodsorban a korom miatt.
22 vagyok, egy 11 hónapos kisfiam van még legalább 3at szeretnék párommal mindketten több gyermeket szeretnénk, annak ellenére is hogy kisfiunk, nagy aktív, hisztis, és nagyon tudja már most mit akar, ha nem teljesül akkor világ vége van, de nagyon értelmes, jól alszik, eszik, és kedves, kiegyensúlyozott, társaságkedvelõ, jó is lesz ha lesz testvére, oda van a gyerekekért
Én mindig 6 gyereket szerettem volna, már 4 van a legkisebb 3 hetes, az ötödiken még gondolkodunk de hatodik már valószínüleg nem lesz a korom miatt(38 múltam)
4-et akartam, 2 van, és úgy érzem 1 is sok :D :D :D Komolyra fordítva, kis korkülönbséggel elég kimerítõek ketten, ezért egy darabig biztos nem szeretnék többet. Aztán ha nagyobbak lesznek, lehet, hogy meggondolom magam, az apjuk már emlegeti, hogy pár év múlva csak kéne még egy legalább.
Most várom a harmadikat, ha marha sok pénzem lenne, biztosan szülnék még. Mondjuk 5-6 gyerek jó lenne. De mivel nem vagyunk gazdagok, marad a 3 gyerek.
Ha módomban állna, akkor akár 3-4 gyerkõcöt is bevállalnék. Egyébként 2 gyermekem van.
3-at akartam, van két kisfiam már, de nem tervezünk többet, rájöttem, hogy ennyit birok, se energiám, se idegem nem lenne még egy gyerekhez.A két kis ördögfiókám a nap végére 100%-osan kimerítenek:D
Páromnak van 1 kislánya 5 éves, útban van 1 kisfiú, és tervezünk még 1-et, de legfeljebb 2-t, szóval max 3 közös babát.
2 van és többet nem szeretnék!A párom akarna még egy harmadikat! De ha becsuszna akkor persze megtartanám!
1 van. Kettõt mindenféleképpen szeretnék, de ha úgy alakul, akkor 3-at. Nálam 3 a felsõ határ.
Max. 3 gyerek, de lehet már ez is feszegetné bõven a határaimat és türelmemet. Épp ezért mi csak kettõt tervezünk, jelenleg 1 kislányunk van már.
21 vagyok. Nincs meg gyerekem. 3-at szeretnek jelenleg, de ki tudja ha megtetszik akar szulok tobbet is. Ha megvan a diplomam anyagiakra nem lesz gondom.

2010-ben mennyi lesz a családi pótlék 1 gyerek esetében? És mennyi a max gyed, mennyit kapunk kézhez?

Legjobb válasz: Az ADOZÓNA.HU oldalon van gyes, gyed kalkulátor. Ha beírod az eddigi bruttó béred, akkor kiszámolja, hogy mennyi ideig és nagyjából pontosan mennyi TGYÁS-t, GYED-et, GYED-et fogsz kapni.

Az ADOZÓNA.HU oldalon van gyes, gyed kalkulátor. Ha beírod az eddigi bruttó béred, akkor kiszámolja, hogy mennyi ideig és nagyjából pontosan mennyi TGYÁS-t, GYED-et, GYED-et fogsz kapni.
a családi 12200 ft, a gyed bruttó 100100 ft, szerintem olyan 75e ft körül van.
A Gyedet nem tudom sajna, de a családi pótlékot befagyasztották, szóval annyi mint tavaly, nekem 13700 Ft.

Mennyi idő után jött szóba h ki mennyit keres a kapcsolatban?

Mi fél éve vagyunk együtt, aztán szóba jött az összeköltözés, aztán ha már így állunk akkor jó lenne tudni h mennyit is keres a párom:S

Legjobb válasz: Bizony bizony, azért azt tudni kell ha össze akartok költözni hogy mennyit is engedhettek meg magatoknak. Egyszerüen üljetek le és számoljátok ki mennyi a közös bevételetek és mennyi egy lakás bérlet stb...

Bizony bizony, azért azt tudni kell ha össze akartok költözni hogy mennyit is engedhettek meg magatoknak. Egyszerüen üljetek le és számoljátok ki mennyi a közös bevételetek és mennyi egy lakás bérlet stb...
Nálunk úgy 1 hónap után került szóba. Ezt feltétlenül tisztázni kell összeköltözés elõtt!!!!!
1 hét után elmondta mennyit keres. Na addig dolgoztam. :)
Na akkor kell szakitani.
A kérdező hozzászólása: De gondolom utána engedtél neki mindent ha már eltart, mehetett az anál meg az arcraélvezés mi???XDXD
azonnal

Missed ab műtét napján és utána mennyire fájt a hasatok? Normális az enyhe kis fájdogálás? Vérzés mennyi volt?

Legjobb válasz: Kinek mennyi, ez változó. Igen, az enyhe görcsök normálisak. Pihenj és igyál sokat.

Kinek mennyi, ez változó. Igen, az enyhe görcsök normálisak. Pihenj és igyál sokat.
Szia! Nekem a missed ab napján egyáltalán nem fájt, szinte vérzés sem volt. Másnap este kezdtem el görcsölni és vérezni, nagyon megijedtem, hívtam a dokimat, aki elmondta, hogy amíg olyan, mint egy menstruáció, addig semmi gond, és nekem amúgy is mindig erõs görcsökkel járt a mensi. Ez a vérzés kb 1 hétig tartott, utána rendes idõre jött meg. De ez mindenkinél változó, szóval ne aggódj! Akkor van gond, ha nagyon erõs görcsök, darabos vérzés, esetleg láz jelentkezik.
Nekem mûtét után már egyáltalán nem fájt és az utána következõ egy hét vérzés során sem. De tényleg egyénenként változó ez is.
Én aznap véreztem, másnap alig, utána pár nap barnázás volt. Nekem azt mondták, hogy ha fáj vagy lázam/hõemelkedésem van, akkor menjek vissza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!