Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a Súly, amit (34 db)

Ki tudja hogy a 8. honapra kb mennyi a suly amit cipelunk, a babaval, vizzel, mehlepennyel egyutt amihez egyeni testsuly is tarsul?

Legjobb válasz: A baba átlag 3-4 kg, a víz 1-2 kg, a méhlepény 1 kg + ki mennyit szedett fel. RAjtam 5 kg volt, ami már akkor lejött róla, mire hazaértem a kórházból, utána még fogytam 4-et.

A baba átlag 3-4 kg, a víz 1-2 kg, a méhlepény 1 kg + ki mennyit szedett fel. RAjtam 5 kg volt, ami már akkor lejött róla, mire hazaértem a kórházból, utána még fogytam 4-et.
Szerintem attól is függ, hogy mennyire vizesedsz. Én nagyon vizesedtem, én ledobtam 12 kg-t, mire hazaértünk a kórházból, tehát 3 nap alatt.
A kérdező hozzászólása: Koszi az infokat, hu, nagyjabol 7 kg...a babas resz...nem csoda ha mar most ugy erzem minden lepesnel, hogy eloreesem :) Na nem, csak tenyleg elkezdett nagyon lefele huzni.
szerintem annyi sem kell..50-55 körül..már ha azt akarjuk, h az illetõ csinos legyen:) ha belefér egy kis úszógumis..akkor 60..
Szerintem 55 az ideális, a 65-70 pedig már durva.
én 167 vagyok mondjuk csak, de 46 kiló...nem hsizem ez gáz lenne(-.-) Szerintem 50-55 körül a normális.
Ez sokmindentõl függ! A csontozattól is! Én 161 cm vagyok és az 50 kiló az ideális! Egy 170 cm-hez könnyû csontnál 55-58 kiló. Erõsebb csontozatnál 60-63 kiló. de annál több az már felesleg.
170cm-hez 55kg?! én majdnem 10cm-vel alacsonyabb vagyok (162cm) és 55kg, és átlagos az alakom. sztem egy 170cm-es lány MIN. 58kg legyen, de inkább 60kg.
egyetértek az elsõvel.
50-70 kg o.k.
60-62 kg az ideális 55 alatt már kicsit dúrva :D
ideális tizenévesnek 58 kg, durva 48 kg.
60 az ideális, 50 alatt pedig extra gááááz
+u - ú XD (elõzõ vagyok)
jézusom, mindenkinek ilyen elferdült manapság a gondolkodása?:S az ideális súlyt a legtöbb esetben fedi az, hogyha a magasságból kivonsz 110et, ami itt 60. a kis úszóguminak (szerintem) ehhez még köze sincs, ez egy átlagos súly lenne... amúgy a barátnõm 165cmhez 60kg és õ sem gurul, még csak nem is kövér. na mind1. 18/L
A baba+magzatvíz+méhlepény súlya: 4, 5-6 Kg
Én 16 kg-t híztam a terhesség alatt, ebbõl a fele ment le rögtön szülés után. Most 3 hetes a babám és még kb 5 kg van rajtam.
Szia! Én 70 kg-mmal kezdtem a terhességet és 83kg-mal szültem, szülés után egy héttel 70 kg voltam!Tehát -13 kg! Az elsõ babám 3700grammos volt, a második 3600gr, vele is ennyit híztam-adtam le. 25 hetes kismami
Én 56 kg-al indultam 72 kg-al mentem szülni szültem egy 3750 gr-os babát és 61 kg-al jöttem haza a kórházból. Szülés után a 6-dik hétre 57 kg-os lettem azóta is annyi vagyok, csak szoptatok, a babám három és fél hónapos.
szia 60kg-val kezdtem a terhességem, 37. hétre szültem, akkor 75kg voltam, és 65kg-val jöttem haza a kórházból, utána ment még le rólam a viz, most vagyok 62 kg 2 hetes kisfiu anyukája
72 kilóval kezdtem a terhességet. Szüléskor 70 kiló voltam. Mikor kijöttem a kórházból, 68 kilót mutatott a mérleg. A babám 2800 grammal született. Azt hiszem, ez egyénenként változik.
Az elõbb jól elirtam, elnézést. 72-vel kezdtem és 80 kilóval szültem. Így lett 68 a vége. Bocsánat!


kg-mal
100 kg alatt kezdõ vagy.
A kérdező hozzászólása: oké köszi, és estleg tudnál lineklni egy táblázatot hogy kb mi mennyi és hogyan?
[link] A cikk is érdekes ha tudsz angolul, a táblázatban pedig fontban van megadva, ezért azt leírom: kezdõ 100 kg, haladó 140 kg, kitûnõ 160 kg. 1 ismétléses maximumra értve, sportolók számára ezek jók kiindulási pontnak.
Ha testépítõ akarsz lenni ne érdekeljen hogy mennyit nyomsz.. Érdekeljen inkább a mellizmod tömege, fejlettsége...
Most is kezdõ vagy, ha nem nyomsz 100kg felett.:)

Mennyi az a súly, ami már kezd életveszélyes lenni? Sok ember van 50 alatt, és nem úgy néznek ki, mint akik betegek lennének. De gondolom a 30-35kg már életveszélyes lehet?

Legjobb válasz: Magasságtól is függ. Gondolj csak bele. pl. egy 180 centis nõ, 40 kilóval---->kórház Viszont egy 150 centis, 40 kilóval, még az is lehet hogy husis kissé.

Magasságtól is függ. Gondolj csak bele. pl. egy 180 centis nõ, 40 kilóval---->kórház Viszont egy 150 centis, 40 kilóval, még az is lehet hogy husis kissé.
meg attól is függ, hogy ez a súly izom vagy zsír jobbára. de amúgy igen, átlagban a 35kg bõven elég a kórházhoz...

Haly! 14 éves vok, mennyi a max súly amivel dolgozhatok kondiedzésen, hogy ne erőltessem túl az izületem, és mik azok a gyakorlatok, amiket ne csináljak? (genetikailag erősebb vagyok a korombelieknél) 163/60 de, nincs rajtam felesleg.

Legjobb válasz: én 15 évesen úgy vagyok vele, hogy annyival amennyivel csak bírom... fél éve edzek, ez elég volt arra, hogy minden gyakorlatot megtanultam szabályosan elvégezni, ezért már dolgozok nagy súlyokkal is. guggolásnál, felhúzásnál amikor nagy súllyal csinálom és veszélyben van a derék, gerinc stb., akkor felveszek egy súlyemelõ övet, elvégre azt ezért találták ki.

Szokásos .Látszik neked is csak az alakod számít.A Lábunkban van a test legnagyobb izomcsoportja nehogy már a lábadat ne edzd.
én 15 évesen úgy vagyok vele, hogy annyival amennyivel csak bírom... fél éve edzek, ez elég volt arra, hogy minden gyakorlatot megtanultam szabályosan elvégezni, ezért már dolgozok nagy súlyokkal is. guggolásnál, felhúzásnál amikor nagy súllyal csinálom és veszélyben van a derék, gerinc stb., akkor felveszek egy súlyemelõ övet, elvégre azt ezért találták ki.
40kg sztem elég neked, és ettõl garantáltan nem fognak elkopni a az izületeid és a csigolyák is kímélve lesznek. 17éves kortól már mehet majd a 60-80kg is de amit ne csinálj több kg-mal az a helybõl emelés, mert attól lehet gerinc sérv köldök sérv..
30-40 az átlagos 14 évesnél, én 15 vagyok és 70-nel nyomok fekve, de nem szabadna enyivel:S
én csak 10 kilót nyomok fekve, bár már kevésnek érzem nagyon, mert 80-szor kinyomom erõlködés nélkül..de a 40 kilót én is soknak gondolom, inkább 30..
A kérdező hozzászólása: köszi, de, amugy szentem az kevés..., mert 12 évesen amikor kajakoztam akkor 50-55 kilót kinyomtam..., és, még élek, és nem fáj semmim:D
A kérdező hozzászólása: ja, és én nem akarok ilyen gugolásokat csinni, sõt lábra nem is edzek, mert minek..., inkább futok néha...., és, . én nem testépítõ akarok leni, hanem csak izmosodni még, szélesedni....:)
énis 15vagyok és 80-al nyomok fekve 14évesen is 50-60-al nyomtam fekve és hát élek és két hetente emletem 5kg-val a súlyt körülbelül na hajráá!!
Aki 80x nyom ki 10 kilót, annak üzenem, hogy az ilyennek nem sok értelme van. Emeld a súlyt. Ha már valamit több mint 12x ki tudsz nyomni egy huzamban az könnyû és emelni kell egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek am az elöttem szólóval..., mert, általában én alapsúllyal kezdek..., és addig megyek, ameddig érzem, hogy 8x ki tudom nyomni...., ha már ugy vok vele, hogy abba is nagyon beleremegek, és az utolsó már szenvedve megy ki, akkor nem emelek csak...:)
jujjjjjj utcsó válaszoló nagyon félreértettél valamit:S:S!! mert én 80kg ra gondoltam nem 10kilót 80szor az ismétlésszám pedig nem a 80!!!!!
jah bocsi az utcsónak én értettem félre valamit:D:D:D:D

Hétfõn lesz 2 hetes a babám. Mennyi az a minimum, amit egy evés alatt meg kell ennie? A súlya 3300 gr.

Nincs túl sok tejem, csak akkor akarom pótolni neki, ha nagyon muszáj.

Legjobb válasz: nincs olyan h minimum és maximum egyen annyit amennyi jól esik neki am mint ahogy te sem eszel mindig ugyan annyit és bizony van h nem kívánod az ételt vagy éppen ehetnéked van pontosan ugyan így vannak a gyerekek is van h éppen csak 20-30 ml eszik vagy h bevág 150ml van h csak egy picit szomjas van h már nagyon üres a pocak ami fontos ne TE akar megmondani neki h mennyit egyen bízd rá..... ha éhes hidd el tuti jelezni fogja neked ja és ez nem függ össze a súlyával sem :-) ez az étvágyával függ össze

nincs olyan h minimum és maximum egyen annyit amennyi jól esik neki am mint ahogy te sem eszel mindig ugyan annyit és bizony van h nem kívánod az ételt vagy éppen ehetnéked van pontosan ugyan így vannak a gyerekek is van h éppen csak 20-30 ml eszik vagy h bevág 150ml van h csak egy picit szomjas van h már nagyon üres a pocak ami fontos ne TE akar megmondani neki h mennyit egyen bízd rá..... ha éhes hidd el tuti jelezni fogja neked ja és ez nem függ össze a súlyával sem :-) ez az étvágyával függ össze
Anbak idején úgy 60 ml-t mondott a védõnõ nekünk.
Nekem vasarnap lesz ket hetes.:-)70et siman bevag egy eteteskor ha nem tobbet.viszont csak 3-4 orankent eszik altalaban.a vedono azt mondta ez sok.dehat cuppog es keri meg...:-)
A kérdező hozzászólása: 1-es! Van olyan baba, aki 2 hetesen 150-et eszik?? Amúgy ha szeretném se tudnám ennyivel etetni, sajnos max. csak 50 ml-t tud szopizni. Ennél több "nincs bennem".
"A szakirodalom szerint optimálisan az elfogyasztott anyatej mennyisége naponta 150-170 ml/testsúly kg.( Pl.: egy 3000 g-os babának napi adagja 450 ml körül van. A 450 ml-t elosztjuk az étkezések számával, akkor megkapjuk az egyszeri adagot.) :) )
ezzel azt akartam írni h a gyerek jobban tudja mint te h mennyi akar enni ha csak 30 vs. 50 ml írok akkor az nem eléggé markáns különbség h érthetõ legyen
A kérdező hozzászólása: Ok, értem.:) Köszi!

Függ-e attól a baba gyarapodása, súlya, amíg a pociban lakik, hogy az anyukája mennyit eszik és hízik?

Legjobb válasz: Attol nem fugg. Viszont ha az anyanak terhessegi diabetesze van, akkor a magzat nagyobb meretekkel es sullyal szuletik, ami nem mindenesetben jo dolog.

Attol nem fugg. Viszont ha az anyanak terhessegi diabetesze van, akkor a magzat nagyobb meretekkel es sullyal szuletik, ami nem mindenesetben jo dolog.
Nem. A mama súlyának semmi köze a kicsi súlyához.

Energoteam power picker heavy 300 Mennyi a dobó súlya? Ill tapasztalatok legnagyob hal, dobotáv amire használjátok.

Azt tudom hogy a dobosúly kategoriája: heavy de ez nem tudom hány gramot takar

Legjobb válasz: Ennél a botnál kb 50-60 gramm lehet a dobósúly. Volt, hogy a 80-at is eldobtam vele tiszai horgászatoknál, de nem a túl nagy súlyokhoz való. Ez már elég kényelmetlen volt. Dobótávot nem mértem. Az 50 métert simán viszi, mint bármi más, de nem egy távdobó bot. Körülményektõl függ, hogy mit fogsz meg vele. Nekem eddig 8 kilóig sikerült, annak ellenére, hogy volt már rajta nagyobb hal. Erõs bot. Nem túl gyors folyásban is jól használható.

Ennél a botnál kb 50-60 gramm lehet a dobósúly. Volt, hogy a 80-at is eldobtam vele tiszai horgászatoknál, de nem a túl nagy súlyokhoz való. Ez már elég kényelmetlen volt. Dobótávot nem mértem. Az 50 métert simán viszi, mint bármi más, de nem egy távdobó bot. Körülményektõl függ, hogy mit fogsz meg vele. Nekem eddig 8 kilóig sikerült, annak ellenére, hogy volt már rajta nagyobb hal. Erõs bot. Nem túl gyors folyásban is jól használható.
A kérdező hozzászólása: Köszönm a választ sokat segítetél :)

Anorexiás fú vagyok.190 cm.57 kiló. Amikor visszaszedem a súlyom az milyen gyors legyen mennyi mozgással és milyen kaóriabevitellel, hogy ne csak hájasodjak? Bocs a hülye kérdésért.

Főleg olyanok legyenek szívesek írni, akik meggyógyultak anorexiából, de mindenki kommentjén nagyon várom.

Legjobb válasz: Anorexiától nem így kell megszabadulni, hanem fejben. A cél az, hogy ne érdekeljen ilyen betegesen, hogy mégis milyen a súlyod.

Anorexiától nem így kell megszabadulni, hanem fejben. A cél az, hogy ne érdekeljen ilyen betegesen, hogy mégis milyen a súlyod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon igaz, köszönöm a kommentet. Csakhát úgy tudom, van a hízásnak egy határa, ami fölött már megterheli a szívet, nem is beszélve arról, hogy az már csak háj, ami ugye nem csak az anrexiások legnagyobb mumusa, hanem normális emberek sem szeretik túlzottan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!