Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a Súly, (417 db)

Mennyi a súlya 7hetes tápszeres babátoknak? Mennyit eszik egy nap és hányszor? És hány óránként eszik?

A kisfiam 5100 gramm és naponta 130 körül eszik meg, néha hagy egy kicsit az üvegban. De ma észrevettem, hogy mintha még éhes lenne....Normális ez a súly ennyi id?sen?

Legjobb válasz: A lányom 5780 g volt ennyi idõsen, õ 4100-al született. Nagyon sokban befolyásolja a születési súly a késõbbi súlygyarapodást. Azt már nem tudom ennyi idõsen mennyit evett, de õ extra sokat, arra emlékszem. :) Most 4,5 hónapos és lassan megduplázza a születési súlyát.

A lányom 5780 g volt ennyi idõsen, õ 4100-al született. Nagyon sokban befolyásolja a születési súly a késõbbi súlygyarapodást. Azt már nem tudom ennyi idõsen mennyit evett, de õ extra sokat, arra emlékszem. :) Most 4, 5 hónapos és lassan megduplázza a születési súlyát.
Bocsi, a többire nem válaszoltam. Naponta 4-szer eszik nálunk szinte a kezdetek óta. Reggel 7-8 között kezdünk, onnét számolva nagyjából 4 óránként. Az utolsó este fél 8-kor van és utána reggelig alszik.
A kérdező hozzászólása: 3670 grammal született....Általában 7-szer eszik egy nap!
Gondolom úgy érted, hogy a 130-at étkezésenként kínálod neki, nem egész nap. :) Ha testsúly kg-onként 130-150 ml-t megeszik, akkor az rendben van teljesen.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Igen, úgy értettem, hogy 7x eszik 130 ml-t. Akkor a súlya nem sok? Nem akarom túletetni, éheztetni meg pláne...
Egy ilyen csöppséget nem lehet túletetni, ha jóllakott úgyis otthagyja a többit, emiatt ne aggódj.
7 hetesen a mi kislányunk is 4x evett 140ml körül. Az éjszakát átaludja, azért csak 4x eszik. A súlya 7 hetesen olyan 4300 gramm volt. (3170g-al született)

Miért nem hozza szóba a dokim a súlyomat? Túlsúllyal indultam, a doki nézni is szokta a kiskönyvet, hogy mennyit híztam (nem olyan sokat, 5-6 kg 29. hétig), de sohasem jegyezte még meg, hogy mennyi a súlyom, vagy hogy diétáznom kellene.

Nem elég alapos, vagy csupán emberséges?

Legjobb válasz: ha az eredményeid jók, és a túlsúly nem okoz problémát, akkor nem kell, hogy foglalkozzon vele. azt, hogy elég alapos épp az mutatja, hogy azért figyelemmel kíséri, hogy hogyan alakul a súlyod. én is túlsúllyal indultam, öt kilót híztam (37. hétben vagyok), de az eredményeim jók, nem magas a vérnyomásom, a cukrom, jók a laborleleteim, és az én dokim sem hozta még szóba soha ezt a témát. Azt pedig nyilván nem most fogod leadni, amit a terhesség elõtt szedtél fel. ne aggódj ezen, élvezd a terhességet.

ha az eredményeid jók, és a túlsúly nem okoz problémát, akkor nem kell, hogy foglalkozzon vele. azt, hogy elég alapos épp az mutatja, hogy azért figyelemmel kíséri, hogy hogyan alakul a súlyod. én is túlsúllyal indultam, öt kilót híztam (37. hétben vagyok), de az eredményeim jók, nem magas a vérnyomásom, a cukrom, jók a laborleleteim, és az én dokim sem hozta még szóba soha ezt a témát. Azt pedig nyilván nem most fogod leadni, amit a terhesség elõtt szedtél fel. ne aggódj ezen, élvezd a terhességet.
Nem tudom mennyi túlsúllyal kezdted. De lényegében ahhoz képest valszeg nem híztál sokat ezért nem mond semmit a doki. Szóval nem figyelmetlen vagy ilyesmi, hanem a tény az, hogy nem gáz a súlyod.
én a 29. hétre már 10 kg-nál tartottam, úgyhogy ha nem túl sok túlsúllyal kezdted, akkor szerintem teljesen normális a súlyod.
Szia! Az én dokim sem mond semmit a súlyomról. 30 hetes vagyok, 10 kg-ot híztam. A múltheti kontrollon sem került szóba a súlyom. Az elején én annyit mondtam neki, hógy nagyon hízékony vagyok, és csak rendszeres és elég kemény sporttal tudom kordában tartani a súlyom. Erre õ ajánlott nekem egy gyógytornászt, és közölte, hogy a terheseknek terhestorna való, és szerinte hagyjam abba a futást. A baba születése után majd ledolgozm a felesleget, persze annyit azért hozzá tett, hogy ésszel táplálkozzak!
Egyáltalán nem gyarapodott túl sok kg-val a súlyod, így miért is tenne rá megjegyzést az orvos? Diétázni pedig nem várandósság idején kell, fogyókúrázni egyenesen tilos. Persze nem szabad túlzásba esni, oda kell figyelni, hogy mit és mennyit eszünk, eleget iszunk-e stb, de semmiképp sem az az elsõdleges, hogy hány kg-ot mutat a mérleg. Az orvos normális esetben csak akkor szól, ha olyan mértékû a hízás, ami az egészségre is veszélyes lehet, vagy ha hirtelen ugrik fel túl sok kg, aminek komoly ödémásodás is állhat a hátterében. Amíg szépen egyenletesen nõ a súlyod, ne aggasszon a dolog. Táplálkozz megfontoltan, a túlsúlytól pedig ráérsz megszabadulni majd szülés, szoptatás után. További boldog babavárást kívánok:) ! 36 hetes kismami

6kg koruli babatok hany cm? Mekkora ruhakat hord, es mennyi idos? Mennyi a sulya pontosan?

Legjobb válasz: Ó hát az én fiam 12 hetesen már 7 kiló volt... :) A lányom viszont nekem is 4 hósan volt ennyi, akkor duplázta meg a súlyát (3020-al született).

Ó hát az én fiam 12 hetesen már 7 kiló volt... :) A lányom viszont nekem is 4 hósan volt ennyi, akkor duplázta meg a súlyát (3020-al született).
Lányom 4 hónaposan volt 6 kiló (5980 gramm pontosan). 66 cm volt ekkor és 62-es, de inkább már 68-as ruhákat hordott.
Az en fiam 4, 5 honapos ma mertek 6490gramm centire nem tudom megmondani 3 hete volt 59cm.
Kedves utolsó!:) szinten így vagyunk most :) az én kislányom 2 honaposan volt 5900 gramm, holnap lesz 12 hetes es 6900 gramm körül van a súlya :) pedig 3100-el es 50 cm-vel született :) ))
A kérdező hozzászólása: Pont ezért kérdeztem amit írt az egyik hozzászóló. Az én kislányom 3000 grammal született, két hónaposan 6020 gramm volt :) Köszi a válazsokat.
Lányom 3hósan volt 6390gramm és 62/68asokat hordott, de a sima 62kicsi volt már neki.
Nem semmi. :)
3850g 54 cm volt születésekor, 2 hónaposan 6050 g és kerek 60 centi. Ekkor még talán a 62es ruhákat hordta, 2 héttel késõbb a 68-asokat.


11 hónapos babád milyen súllyal született és most mennyi a súlya?

Legjobb válasz: 3150 gr és most olyan 10.5 kg

3150 gr és most olyan 10.5 kg
3720-al született és 11, 07 kg 81 cm!Pont ma 11 hónapos!
3900g-al született, tegnap volt 11 hónapos, és 11850g most.
Szia! A kislányom 3950 grammal született, és 11 hósan 10500 gramm volt! Most 1 éves státuszon 10550 gramm és 82 cm! Pedig egész nap eszik, és nem is keveset!Bár 10, 5 hós korában elindult, és azóta nem nagyon ül le!:)
2-án volt 11 honapos.kerek 10 kilo, 73cm, kisfiu.3700 al született, 50 cm-vel.a tiéd?

Miket csinál másfél év körüli gyerkőcöd? Milyen a szókincse? Mennyire önálló pl. evésben, öltözködésben? Mennyi a súlya, hossza? Hogy alszik éjszaka? Hogy álltok a hisztivel?

És még írhattok bármir?l, ami eszetekbe jut vele kapcsolatban!

Legjobb válasz: Szia,kislányom 16 hónapos.A szókincse kb:10 szóból áll,papa,mama,pámpa-lámpa,kaka ha bekekilt,ziz-viz,deje-gyere,vájjáj-várjál,nem,de,te ezen kivül az állatokat utánozza,azt hogy anya még soha nem mondta.A falatosat önállóan eszi,a fõzeléknél kb 3 kanálból egy a szájába megy.Pohárból csak úgy iszik ha tartom neki,de cumisüveget csak a tápszerhez használ,amúgy szivószállal önállóan iszik.Súlya 11kg és 81cm.Hisztis nem kicsit,próbálom leszoktatni róla,de nem könnyû,nem veszek róla tudomást és úgy tünik ez bevállik.Ha nem jön a foga,akkor 19:30-6:00-ig alszik ébredés nélkül,napközben ebéd után 1 órát.Szereti a formabedobókat,ügyesen pakolja egymásra a kockákat,éppen tegnap már 4-et egymásra rakott,elvan egyedül,de de.-és du. 1-1 óra közös játék van.

Szia, kislányom 16 hónapos.A szókincse kb:10 szóból áll, papa, mama, pámpa-lámpa, kaka ha bekekilt, ziz-viz, deje-gyere, vájjáj-várjál, nem, de, te ezen kivül az állatokat utánozza, azt hogy anya még soha nem mondta.A falatosat önállóan eszi, a fõzeléknél kb 3 kanálból egy a szájába megy.Pohárból csak úgy iszik ha tartom neki, de cumisüveget csak a tápszerhez használ, amúgy szivószállal önállóan iszik.Súlya 11kg és 81cm.Hisztis nem kicsit, próbálom leszoktatni róla, de nem könnyû, nem veszek róla tudomást és úgy tünik ez bevállik.Ha nem jön a foga, akkor 19:30-6:00-ig alszik ébredés nélkül, napközben ebéd után 1 órát.Szereti a formabedobókat, ügyesen pakolja egymásra a kockákat, éppen tegnap már 4-et egymásra rakott, elvan egyedül, de de.-és du. 1-1 óra közös játék van.
09:05, azt elfelejtettem, hogy öltözködésnél dugja a kis kezét, tartja a lábát, és zoknit nem birok ráadni, mert leveszi.
17, 5honapos fiam.11kg és 80cm es kiscsávo.Imád motrozni a lakásban, épitözik, autozik a kisautokkal labdát dobál, javit a kiscsavarhuzojával:) Szokincse kb ezek:anya, apa, mama, tata, deje, avav a kutya, muuu a boci, kukuc, kaka, traktor, nem, igen, tutu az innivalo.Tejet reggel este cumisüvegböl iszik, napközben szivoszállal, egyedül pohárbol csak egy kortyot iszik egyszerre mert különben az összes a nyakában landol:) .Kanállal, és villávan önnáloan eszik, meg a falatkákat is rakja.Öltözn egyedül nem szokott.De dugja kezét lábát, segit nekem.Éjszaka változo, néha 5x6xébred néha 1x.Mondhatni nem alussza át az éjszakát.1x Alszik naooal 2, 3orát délben.Hiszti?Ö szokott de nem vészes:D

11 hónap körüli babátok kb mennyit hízik egy hónapban? Mennyivel született és most mennyi a súlya?

Legjobb válasz: 3410-el született , most közel 10 kilós. 6 hós koráig csak anyatejes volt.

3410-el született , most közel 10 kilós. 6 hós koráig csak anyatejes volt.
4120g-mal született és most 11kg a kisfiam. Még mindig anyatejes.

Mekkora 2, 5-3 hós babátok (cm) és mennyi a súlya?

Legjobb válasz: 15-én leszünk 3 hónaposak. 2800 gr és 49 cm volt születéskor, 2 hósan mérték utoljára, én nem mérem: 5085 gr, 59 cm volt. Centire kb. 62 most, állandóan jár a lába, nem tudom lemérni. :) súlyra én 5700 körül tippelem. Tied?

15-én leszünk 3 hónaposak. 2800 gr és 49 cm volt születéskor, 2 hósan mérték utoljára, én nem mérem: 5085 gr, 59 cm volt. Centire kb. 62 most, állandóan jár a lába, nem tudom lemérni. :) súlyra én 5700 körül tippelem. Tied?
2. vagyok, valaki kérdezte, hogy anyatejes-e. nem, sajnos pótolni kell, úgyhogy vegyes táplálású. Lehet, hogy ez rásegít a növekedésére, bár már születéskor is nagyobbacska volt és hosszú. Viszont találtam egy tök jó kalkulátort, megosztom veletek: http://www.babaszoba.hu/kalkulatorok/fejlodesi_gorbek?BXID=A.. ha valakiben kétely merül föl a baba súlyával kapcsolatban, ez jó támpont lehet. Persze a legjobb támpont a gyerekorvos véleménye, de ha nincs lehetõség megkérdezni, akkor jó lehet.
15-én lesz 3 hónapos. 2 hósan mérték utoljára, akkor 5960g volt, 3500g-al született. Szerdán mérjük legközelebb. Csak anyatejes.
Születésekor: 2500 gr + 49 cm Szombaton lesz a fiam 3 hónapos, és pont ma mérték: 5700 gr + 60 cm (anyatejes)
Születésekor 2190g és 45 cm.Koraszülött babám van.Most 3 hónapos, 5400g és 60cm.Ja és kislány :)
születéskor 3740g 52 cm 11 hetessen 6890g 64cm kisfiú és csak anyatejet kap
jah lemarad fiam 2éves, lányom 4, 5hónapos (egyik válaszolónak, igen anyatejesek)
fiam: 6500g, 62cm lányom: 6070g 60cm
3 hónapos múlt. A 3 hónapos mérésen 66 centi és kerek 6000 gramm volt. Született 50 centivel és 3140 grammal. Szóval nõtt egy keveset! Már nagyon kíváncsi vagyok a 4 hónapos mérésre, mert kinõtte a 68-as ruháit. :D
Megkérdezhetem, hogy akik válaszoltatok, nektek anyatejes a babátok?
3720gr-al született, 55cm-vel 3 hósan 62cm kb és 6 és fél kg ruhaméret tök változó, boltfüggõ, van, abibõl 62-es, van, amibõl 74
kereken 11 hetes és kereken 6.5 kg. de szerintem õ elég nagynak számít, legalábbis ahogy a ruháit elnézem. 65 cm
A kérdező hozzászólása: kisfiam 11 hetes 5900gr 62 cm és csak anyatejes.

9 hetes babátoknak mennyi a súlya és hány cm? És mennyit eszik egy nap?

Az én babócám 5200 gramm, és 58 cm. Naponta kb. 700-750 grammot eszik, de az utóbbi napokban romlott az étvágya.

Legjobb válasz: Az enyém 6280 gr/61cm és 10-12x szopik de nem mérem mennyit.

Az enyém 6280 gr/61cm és 10-12x szopik de nem mérem mennyit.
Mi 10 hetesek vagyunk, kislányom 5000 gramm, 60 cm, de 2700 grammal született és 47 centivel. Azt nem tudom h mennyit eszik egy nap, de mostanában alig akar enni.
Kislányom 9 hetes lesz pénteken, 4790 g, 58 cm. Naponta 5-6x szopik, én sem mérem mennyit.

Mennyi a súlya, illetve hány cm 14 hónapos babátok? És mennyivel született?

Legjobb válasz: 13 hónapos kisfiam 3290 g született 52 cm volt. Most 79 cm 8,8 kg.

13 hónapos kisfiam 3290 g született 52 cm volt. Most 79 cm 8, 8 kg.
Ilyen adatokat tudok írni: Lányom 1 évesen 79, 5 cm volt, és 9, 1 kg. 3330 grammal, 54 cm-vel született. 1, 5 évesen 9800 gramm, 82 cm volt.
Kisfiam holnap lesz 14 hónapos.2770g és 47cm-rel született, most 74cm és 9, 5kg.
Kisfiam most lett 3 hónapos és 7 kg-ot nyom.ÖÖÖ 37.héten született császárosan 3500gr-mal.
Az én fiam 15 hónaposan volt 9 kg és 80 cm, 3110 g-mal és 55 centivel született.
Lányom 13hósan 10, 7kg, 79cm 38.hétre, 2640gramm, 50cm született. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak azért kérdeztem mert sokak szerint túl kicsi a fiam. Most 14 hónapos 9600 gramm és 77 cm. Koraszülött volt 36.-hétre született 2400 grammal és 50 cm.

Leírnátok, hogy mennyi a súlya a 16 hónapos gyermeketeknek? Aki normális súllyal született, de nagyon nem hízik!

Nagyon aggódom a lányomért, aki most 8 kg, alig eszik, pedig voltunk kivizsgálásokon, minden rendben vele. Megnyugtatna, ha tudnám,hogy mások is vannak akiknek ilyen kis súlyú gyerk?ce!

Legjobb válasz: Szia! Az én törpillám is csöpp. 15 hónapos, és 9090gr 76cm. Nála sem találtak semmit, csak én és az apja is kicsi. Egy ideig szekáltak a védõnõ, és a doki is, hogy ilyen multivitamint meg olyan multivitamint adjak neki, meg tápszerbe tegyek fantomalt, stb..stb. De én nem paráztam rajta, mert kiegyensúlyozott, vidám, jókedvû baba, aki nem mellesleg szeret enni, csak nem hízik olyan gyors ütemben. Na bumm, õ ilyen, remélem késõbb is ilyen szerencsés alkat lesz, hogy ehet, de nem lesz az az elhízós fajta. Te se aggódj rajta sokat, esetleg, ha tényleg zavar, hogy nem eszik rendesen, akkor kérdezd meg a doktort, védõnõt, hogy milyen étvágynövelõt adhatnál neki.

Szia! Az én törpillám is csöpp. 15 hónapos, és 9090gr 76cm. Nála sem találtak semmit, csak én és az apja is kicsi. Egy ideig szekáltak a védõnõ, és a doki is, hogy ilyen multivitamint meg olyan multivitamint adjak neki, meg tápszerbe tegyek fantomalt, stb..stb. De én nem paráztam rajta, mert kiegyensúlyozott, vidám, jókedvû baba, aki nem mellesleg szeret enni, csak nem hízik olyan gyors ütemben. Na bumm, õ ilyen, remélem késõbb is ilyen szerencsés alkat lesz, hogy ehet, de nem lesz az az elhízós fajta. Te se aggódj rajta sokat, esetleg, ha tényleg zavar, hogy nem eszik rendesen, akkor kérdezd meg a doktort, védõnõt, hogy milyen étvágynövelõt adhatnál neki.
Üdv sorstárs :) 16 hónapos a lányom és 7, 5 kg. A dokinénink nem parázza túl, azt mondja, hogy nézzek tükörbe. Én is mindig parázom, hogy keveset eszik, meg ha nem eszik akkor még jobban. Tömni nem tudom. Ami egy kicsit megnyugtatott: múltkor itt volt az unokatesója, aki állítólag nagyon jól eszik és a kicsi lányom rendszeresen "rávert" mennyiség tekintetében. Persze lehet, hogy a foga jött az unokatesónak, de nekem ez akkor nagyon sokat jelentett :) Szépen fejlõdik egyébként: nõnek a fogai, jár, dumál (néhány szó, saját szavak, állathangok), minden érdekli, jó kedvû, sokat mozog. Magasságotok? A lányom 75 cm.
Az én kisfiam is nagyon rossz evõ volt most 19 hós és 10kg. De õ elég aktív és lemozogja. Kivizsgáláson mi se voltunk mert apukája génjeit örökölte és magas vékony fiúcska lesz. De természetgyógyásszal beszélgettem és õ mondta, ha megterítek neki úgy mint egy kiskirálynak és többfélét teszek elé akkor jobban fog enni mert van miben válogatnia.Pl mikor húsleves van kiszedem neki külön a husit külön a zöldségeket, és külön a leveskét.Nálunk be vált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! A józan eszemmel tudom, annál többet nem tehetek, hogy kínálgatom és igyekszem változatos ételeket készíteni, de legbelül folyamatosan szorongok, hogy mit rontottam el, mi a baj vele. Ugyanakkor én is sokszor megkapom, hogy amelyik gyerek kapott enni, még soha nem halt éhen.
4 kg-val született és 18 hónaposan 10 kiló volt. Most 3 éves és 13 kiló. Mi nem voltunk kivizsgáláson egyébként.És sosem szólt egy orvos sem, hogy probléma lenne a kis súly. De egyszer egy orvos rázogatta a fejét, de azt mondta, majd megnõ.
11. válaszoló vagyok.Nekem a kisebbik fiam sem túl nagy növésû 16 hónaposan 9, 8 kg volt, most 2, 5 évesen pedig 12 kg, kicsit nagyobb növésû mint a tesója, de azért õ sem nõ valami gyors ütemben. Ilyen géneket örököltek, szerintem anyósomra ütöttek, mert õ ilyen picike, meg hát azért én magam sem vagyok egy óriás.
Az én lányom 2 éves és 10 kg. Nem sokat eszik, nincs semmi kedvenc kajája, de neki ennyi elég. Annyit eszik, hogy ne haljon éhen. Én már beletörõdtem. Bár nem túl nagy növésû, még most kezdjük hordani a 86os ruhákat.
Kislányom most 26 hónapos, és nincs egész 12 kg. 16 hónaposan 9 kg körül volt. Nagyon rossz evõ volt mindig, most is az, és nagyon lassan hízik. (3120 grammal született.)
Az én kisfism is 7, 8 kg volt 16 hónaposan. Pedig mindenféle kivizsgáláson.Kapott táplálék dúítót, meg midenféle vitaminokat.Aztán mégsem akart gyorsabban nõni.Most majdenm 5 évesen is csak 14 kg.De egyébként egy vidám, mozgékony gyerek, úgyhogy én már beletörõdtem, hogy ekkora és kész, bár még mostanában is eszembe jut néha, hogy nincs-e valami baja, de mivel semmit nem találtak így mindig megnyugtatom magam, hogy ilyen aprócska méretû és kész.
Nem olvastam el az egészet, bocsi. Az én 16 hónaposom igazi husigobóc.Kb 12kg és 1 évesen volt mérve akkor volt 78cm, most nem tudom, de magas gyerek.Nekünk sok fog van már.Pontosan nem tudom mennyi, mert 14 -t számoltam kb 1 hónapja, de nem engedi megnézni, megharap. Amúgy 3, 20kg-mal született és 55cm volt. Amúgy azt szokták mondani hogy majd eszik ha éhes lesz. Nekem is ilyen volt a kislányom.Most 3 éves és már jobb evõ.Nem azért mert most is válogat.De kicsinek az üvegesen kívül és kb 3 fajtát ha megevett.
A kérdező hozzászólása: Kedves 12:27es! Fentebb írtam, hogy csak a két alsó középsõ foga van kint és 4 jön most, de ezek még csak egy picit szúrták át az ínyét. Nem tudja megrágni, ha adok neki kis falatot belõle, azon nyammog, majd x idõ elteltével golyóba összeálltan kiköpi.
Biztos nem rágja meg? Raminak is késõn jöttek a fogai, de 8 hónaposan 2 alsó foggal megevett egy fél almát mindennap, ami egészbe volt héjastól. És már akkor is evett kenyérfalatokat, és kiflit, az ínyével gyönyörûen megrágta. Most is az ínyével rág még, hiszen csak 2 rágófoga bújt ki a napokban, az meg még nem nagy segítség.
Bocsi hogy ezt kérdezem, de egy 16 hós gyerkõc nem tudja elrágni a péksütit?Hány foga van? Nem hiszem hogy pépes kaját kéne már neki adni.Elõször ki kellene tapasztalni hogy az édes vagy sós kajákat szereti-e.
A kérdező hozzászólása: Nem.:( Nem tudja elrágni õket, ezért gyakran odáig sem jutunk el, hogy megfogja. Ha viszont pépeset akarok adni neki, akkor meg sem kóstolja. Tegnap direkt a földön ülve reszeltem neki almát, hogy hátha így megeszi, de még csak közelítettem a kanállal, már eltolta. :(
Igazán nincs mit :-) :-( A péksütiket nem szereti? Vagy kenyérfalatokat valami feltéttel? Ezek igazi kalóriabombák... Nálunk apa pék, úgyhogy szinte mindennap eszik valami péksütit.
A kérdező hozzászólása: Megint csak köszi! És nem szeretnék nyavalyogni sem, de az a baj, hogy nálunk még soha nem volt olyan, hogy rendesen evett volna. Még csak két foga van alul, ráadásul most 4 is jön egyszerre (fent és lent mindkét oldalon õrlõk).
Persze, végül is a ti estetek annyiból más, hogy nem eszik. De akkor hiába is kérnél étvágynövelõt, hiszen azt mondod, ha éhes, akkor sem akar enni. Nincs kedvence? Gondolom már azt eszi amit ti. Nyilván az sem megoldás, hogy mindig csak 1-2 félét egyen, mert kell a változatosság. Esetleg nem lehet, hogy a foga bántja? Az én csajszimnak most jött ki egyszerre 2 rágófoga, és kb 4 napig öröm volt, ha 3szor evett, és abból 1 étkezés volt elfogadható. Egyébként tudod azt szokták mondani, hogy éhen még nem halt gyerek, ha volt otthon étel. :-) Valahogy próbáld elkerülni ezt a "csak egyen bármi áron" hibát, mert lehet hogy ideig óráig ugye mûködni fog, de aztán meg késõbb lesznek bajok... Tényleg csak azt tudom mondani, hogyha a doki nem mond semmit, akkor ne idegeskedj rajta, majd eszik... :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! :) Csak az a baj, hogy Zsófi enni sem szeret, van olyan nap, amikor szinte alig lehet valamit beleimádkozni, az éhségtõl persze nyûgös és fáradt, de ez se tudja rávenni arra, hogy egyen! És ami a legrosszabb, hogy kezdek beleesni abba a csapdába, hogy bármit, csak egyen. Nagyon aggódom!
A kérdező hozzászólása: 75 cm! :) :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!