Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a Súly, (439 db)

Mennyi a súlya 7hetes tápszeres babátoknak? Mennyit eszik egy nap és hányszor? És hány óránként eszik?

A kisfiam 5100 gramm és naponta 130 körül eszik meg, néha hagy egy kicsit az üvegban. De ma észrevettem, hogy mintha még éhes lenne....Normális ez a súly ennyi id?sen?

Legjobb válasz: A lányom 5780 g volt ennyi idõsen, õ 4100-al született. Nagyon sokban befolyásolja a születési súly a késõbbi súlygyarapodást. Azt már nem tudom ennyi idõsen mennyit evett, de õ extra sokat, arra emlékszem. :) Most 4,5 hónapos és lassan megduplázza a születési súlyát.

A lányom 5780 g volt ennyi idõsen, õ 4100-al született. Nagyon sokban befolyásolja a születési súly a késõbbi súlygyarapodást. Azt már nem tudom ennyi idõsen mennyit evett, de õ extra sokat, arra emlékszem. :) Most 4, 5 hónapos és lassan megduplázza a születési súlyát.
Bocsi, a többire nem válaszoltam. Naponta 4-szer eszik nálunk szinte a kezdetek óta. Reggel 7-8 között kezdünk, onnét számolva nagyjából 4 óránként. Az utolsó este fél 8-kor van és utána reggelig alszik.
A kérdező hozzászólása: 3670 grammal született....Általában 7-szer eszik egy nap!
Gondolom úgy érted, hogy a 130-at étkezésenként kínálod neki, nem egész nap. :) Ha testsúly kg-onként 130-150 ml-t megeszik, akkor az rendben van teljesen.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Igen, úgy értettem, hogy 7x eszik 130 ml-t. Akkor a súlya nem sok? Nem akarom túletetni, éheztetni meg pláne...
Egy ilyen csöppséget nem lehet túletetni, ha jóllakott úgyis otthagyja a többit, emiatt ne aggódj.
7 hetesen a mi kislányunk is 4x evett 140ml körül. Az éjszakát átaludja, azért csak 4x eszik. A súlya 7 hetesen olyan 4300 gramm volt. (3170g-al született)

Miért nem hozza szóba a dokim a súlyomat? Túlsúllyal indultam, a doki nézni is szokta a kiskönyvet, hogy mennyit híztam (nem olyan sokat, 5-6 kg 29. hétig), de sohasem jegyezte még meg, hogy mennyi a súlyom, vagy hogy diétáznom kellene.

Nem elég alapos, vagy csupán emberséges?

Legjobb válasz: ha az eredményeid jók, és a túlsúly nem okoz problémát, akkor nem kell, hogy foglalkozzon vele. azt, hogy elég alapos épp az mutatja, hogy azért figyelemmel kíséri, hogy hogyan alakul a súlyod. én is túlsúllyal indultam, öt kilót híztam (37. hétben vagyok), de az eredményeim jók, nem magas a vérnyomásom, a cukrom, jók a laborleleteim, és az én dokim sem hozta még szóba soha ezt a témát. Azt pedig nyilván nem most fogod leadni, amit a terhesség elõtt szedtél fel. ne aggódj ezen, élvezd a terhességet.

ha az eredményeid jók, és a túlsúly nem okoz problémát, akkor nem kell, hogy foglalkozzon vele. azt, hogy elég alapos épp az mutatja, hogy azért figyelemmel kíséri, hogy hogyan alakul a súlyod. én is túlsúllyal indultam, öt kilót híztam (37. hétben vagyok), de az eredményeim jók, nem magas a vérnyomásom, a cukrom, jók a laborleleteim, és az én dokim sem hozta még szóba soha ezt a témát. Azt pedig nyilván nem most fogod leadni, amit a terhesség elõtt szedtél fel. ne aggódj ezen, élvezd a terhességet.
Nem tudom mennyi túlsúllyal kezdted. De lényegében ahhoz képest valszeg nem híztál sokat ezért nem mond semmit a doki. Szóval nem figyelmetlen vagy ilyesmi, hanem a tény az, hogy nem gáz a súlyod.
én a 29. hétre már 10 kg-nál tartottam, úgyhogy ha nem túl sok túlsúllyal kezdted, akkor szerintem teljesen normális a súlyod.
Szia! Az én dokim sem mond semmit a súlyomról. 30 hetes vagyok, 10 kg-ot híztam. A múltheti kontrollon sem került szóba a súlyom. Az elején én annyit mondtam neki, hógy nagyon hízékony vagyok, és csak rendszeres és elég kemény sporttal tudom kordában tartani a súlyom. Erre õ ajánlott nekem egy gyógytornászt, és közölte, hogy a terheseknek terhestorna való, és szerinte hagyjam abba a futást. A baba születése után majd ledolgozm a felesleget, persze annyit azért hozzá tett, hogy ésszel táplálkozzak!
Egyáltalán nem gyarapodott túl sok kg-val a súlyod, így miért is tenne rá megjegyzést az orvos? Diétázni pedig nem várandósság idején kell, fogyókúrázni egyenesen tilos. Persze nem szabad túlzásba esni, oda kell figyelni, hogy mit és mennyit eszünk, eleget iszunk-e stb, de semmiképp sem az az elsõdleges, hogy hány kg-ot mutat a mérleg. Az orvos normális esetben csak akkor szól, ha olyan mértékû a hízás, ami az egészségre is veszélyes lehet, vagy ha hirtelen ugrik fel túl sok kg, aminek komoly ödémásodás is állhat a hátterében. Amíg szépen egyenletesen nõ a súlyod, ne aggasszon a dolog. Táplálkozz megfontoltan, a túlsúlytól pedig ráérsz megszabadulni majd szülés, szoptatás után. További boldog babavárást kívánok:) ! 36 hetes kismami

6kg koruli babatok hany cm? Mekkora ruhakat hord, es mennyi idos? Mennyi a sulya pontosan?

Legjobb válasz: Ó hát az én fiam 12 hetesen már 7 kiló volt... :) A lányom viszont nekem is 4 hósan volt ennyi, akkor duplázta meg a súlyát (3020-al született).

Ó hát az én fiam 12 hetesen már 7 kiló volt... :) A lányom viszont nekem is 4 hósan volt ennyi, akkor duplázta meg a súlyát (3020-al született).
Lányom 4 hónaposan volt 6 kiló (5980 gramm pontosan). 66 cm volt ekkor és 62-es, de inkább már 68-as ruhákat hordott.
Az en fiam 4, 5 honapos ma mertek 6490gramm centire nem tudom megmondani 3 hete volt 59cm.
Kedves utolsó!:) szinten így vagyunk most :) az én kislányom 2 honaposan volt 5900 gramm, holnap lesz 12 hetes es 6900 gramm körül van a súlya :) pedig 3100-el es 50 cm-vel született :) ))
A kérdező hozzászólása: Pont ezért kérdeztem amit írt az egyik hozzászóló. Az én kislányom 3000 grammal született, két hónaposan 6020 gramm volt :) Köszi a válazsokat.
Lányom 3hósan volt 6390gramm és 62/68asokat hordott, de a sima 62kicsi volt már neki.
Nem semmi. :)
3850g 54 cm volt születésekor, 2 hónaposan 6050 g és kerek 60 centi. Ekkor még talán a 62es ruhákat hordta, 2 héttel késõbb a 68-asokat.


Mennyi a súlya a Giraffe Club ST618-nak? Mert sehol sem találom. Illetve minden más véleményt szívesen fogadok.

Köszönöm.

Legjobb válasz: nekünk ugyan SH618 volt, de csak annyi a különbség, hogy az ST618 3 kerekû. csak a váz 8kg. plusz erre jön még a feltét súlya+baba súlya. alapból nem rossz kocsi, bár én a sport részét nem szerettem.

nekünk ugyan SH618 volt, de csak annyi a különbség, hogy az ST618 3 kerekû. csak a váz 8kg. plusz erre jön még a feltét súlya+baba súlya. alapból nem rossz kocsi, bár én a sport részét nem szerettem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

11 hónapos babád milyen súllyal született és most mennyi a súlya?

Legjobb válasz: 3150 gr és most olyan 10.5 kg

3150 gr és most olyan 10.5 kg
3720-al született és 11, 07 kg 81 cm!Pont ma 11 hónapos!
3900g-al született, tegnap volt 11 hónapos, és 11850g most.
Szia! A kislányom 3950 grammal született, és 11 hósan 10500 gramm volt! Most 1 éves státuszon 10550 gramm és 82 cm! Pedig egész nap eszik, és nem is keveset!Bár 10, 5 hós korában elindult, és azóta nem nagyon ül le!:)
2-án volt 11 honapos.kerek 10 kilo, 73cm, kisfiu.3700 al született, 50 cm-vel.a tiéd?

Miket csinál másfél év körüli gyerkőcöd? Milyen a szókincse? Mennyire önálló pl. evésben, öltözködésben? Mennyi a súlya, hossza? Hogy alszik éjszaka? Hogy álltok a hisztivel?

És még írhattok bármir?l, ami eszetekbe jut vele kapcsolatban!

Legjobb válasz: Szia,kislányom 16 hónapos.A szókincse kb:10 szóból áll,papa,mama,pámpa-lámpa,kaka ha bekekilt,ziz-viz,deje-gyere,vájjáj-várjál,nem,de,te ezen kivül az állatokat utánozza,azt hogy anya még soha nem mondta.A falatosat önállóan eszi,a fõzeléknél kb 3 kanálból egy a szájába megy.Pohárból csak úgy iszik ha tartom neki,de cumisüveget csak a tápszerhez használ,amúgy szivószállal önállóan iszik.Súlya 11kg és 81cm.Hisztis nem kicsit,próbálom leszoktatni róla,de nem könnyû,nem veszek róla tudomást és úgy tünik ez bevállik.Ha nem jön a foga,akkor 19:30-6:00-ig alszik ébredés nélkül,napközben ebéd után 1 órát.Szereti a formabedobókat,ügyesen pakolja egymásra a kockákat,éppen tegnap már 4-et egymásra rakott,elvan egyedül,de de.-és du. 1-1 óra közös játék van.

Szia, kislányom 16 hónapos.A szókincse kb:10 szóból áll, papa, mama, pámpa-lámpa, kaka ha bekekilt, ziz-viz, deje-gyere, vájjáj-várjál, nem, de, te ezen kivül az állatokat utánozza, azt hogy anya még soha nem mondta.A falatosat önállóan eszi, a fõzeléknél kb 3 kanálból egy a szájába megy.Pohárból csak úgy iszik ha tartom neki, de cumisüveget csak a tápszerhez használ, amúgy szivószállal önállóan iszik.Súlya 11kg és 81cm.Hisztis nem kicsit, próbálom leszoktatni róla, de nem könnyû, nem veszek róla tudomást és úgy tünik ez bevállik.Ha nem jön a foga, akkor 19:30-6:00-ig alszik ébredés nélkül, napközben ebéd után 1 órát.Szereti a formabedobókat, ügyesen pakolja egymásra a kockákat, éppen tegnap már 4-et egymásra rakott, elvan egyedül, de de.-és du. 1-1 óra közös játék van.
09:05, azt elfelejtettem, hogy öltözködésnél dugja a kis kezét, tartja a lábát, és zoknit nem birok ráadni, mert leveszi.
17, 5honapos fiam.11kg és 80cm es kiscsávo.Imád motrozni a lakásban, épitözik, autozik a kisautokkal labdát dobál, javit a kiscsavarhuzojával:) Szokincse kb ezek:anya, apa, mama, tata, deje, avav a kutya, muuu a boci, kukuc, kaka, traktor, nem, igen, tutu az innivalo.Tejet reggel este cumisüvegböl iszik, napközben szivoszállal, egyedül pohárbol csak egy kortyot iszik egyszerre mert különben az összes a nyakában landol:) .Kanállal, és villávan önnáloan eszik, meg a falatkákat is rakja.Öltözn egyedül nem szokott.De dugja kezét lábát, segit nekem.Éjszaka változo, néha 5x6xébred néha 1x.Mondhatni nem alussza át az éjszakát.1x Alszik naooal 2, 3orát délben.Hiszti?Ö szokott de nem vészes:D

11 hónap körüli babátok kb mennyit hízik egy hónapban? Mennyivel született és most mennyi a súlya?

Legjobb válasz: 3410-el született , most közel 10 kilós. 6 hós koráig csak anyatejes volt.

3410-el született , most közel 10 kilós. 6 hós koráig csak anyatejes volt.
4120g-mal született és most 11kg a kisfiam. Még mindig anyatejes.

Mekkora 2, 5-3 hós babátok (cm) és mennyi a súlya?

Legjobb válasz: 15-én leszünk 3 hónaposak. 2800 gr és 49 cm volt születéskor, 2 hósan mérték utoljára, én nem mérem: 5085 gr, 59 cm volt. Centire kb. 62 most, állandóan jár a lába, nem tudom lemérni. :) súlyra én 5700 körül tippelem. Tied?

15-én leszünk 3 hónaposak. 2800 gr és 49 cm volt születéskor, 2 hósan mérték utoljára, én nem mérem: 5085 gr, 59 cm volt. Centire kb. 62 most, állandóan jár a lába, nem tudom lemérni. :) súlyra én 5700 körül tippelem. Tied?
2. vagyok, valaki kérdezte, hogy anyatejes-e. nem, sajnos pótolni kell, úgyhogy vegyes táplálású. Lehet, hogy ez rásegít a növekedésére, bár már születéskor is nagyobbacska volt és hosszú. Viszont találtam egy tök jó kalkulátort, megosztom veletek: http://www.babaszoba.hu/kalkulatorok/fejlodesi_gorbek?BXID=A.. ha valakiben kétely merül föl a baba súlyával kapcsolatban, ez jó támpont lehet. Persze a legjobb támpont a gyerekorvos véleménye, de ha nincs lehetõség megkérdezni, akkor jó lehet.
15-én lesz 3 hónapos. 2 hósan mérték utoljára, akkor 5960g volt, 3500g-al született. Szerdán mérjük legközelebb. Csak anyatejes.
Születésekor: 2500 gr + 49 cm Szombaton lesz a fiam 3 hónapos, és pont ma mérték: 5700 gr + 60 cm (anyatejes)
Születésekor 2190g és 45 cm.Koraszülött babám van.Most 3 hónapos, 5400g és 60cm.Ja és kislány :)
születéskor 3740g 52 cm 11 hetessen 6890g 64cm kisfiú és csak anyatejet kap
jah lemarad fiam 2éves, lányom 4, 5hónapos (egyik válaszolónak, igen anyatejesek)
fiam: 6500g, 62cm lányom: 6070g 60cm
3 hónapos múlt. A 3 hónapos mérésen 66 centi és kerek 6000 gramm volt. Született 50 centivel és 3140 grammal. Szóval nõtt egy keveset! Már nagyon kíváncsi vagyok a 4 hónapos mérésre, mert kinõtte a 68-as ruháit. :D
Megkérdezhetem, hogy akik válaszoltatok, nektek anyatejes a babátok?
3720gr-al született, 55cm-vel 3 hósan 62cm kb és 6 és fél kg ruhaméret tök változó, boltfüggõ, van, abibõl 62-es, van, amibõl 74
kereken 11 hetes és kereken 6.5 kg. de szerintem õ elég nagynak számít, legalábbis ahogy a ruháit elnézem. 65 cm
A kérdező hozzászólása: kisfiam 11 hetes 5900gr 62 cm és csak anyatejes.

9 hetes babátoknak mennyi a súlya és hány cm? És mennyit eszik egy nap?

Az én babócám 5200 gramm, és 58 cm. Naponta kb. 700-750 grammot eszik, de az utóbbi napokban romlott az étvágya.

Legjobb válasz: Az enyém 6280 gr/61cm és 10-12x szopik de nem mérem mennyit.

Az enyém 6280 gr/61cm és 10-12x szopik de nem mérem mennyit.
Mi 10 hetesek vagyunk, kislányom 5000 gramm, 60 cm, de 2700 grammal született és 47 centivel. Azt nem tudom h mennyit eszik egy nap, de mostanában alig akar enni.
Kislányom 9 hetes lesz pénteken, 4790 g, 58 cm. Naponta 5-6x szopik, én sem mérem mennyit.

Mennyi a súlya, illetve hány cm 14 hónapos babátok? És mennyivel született?

Legjobb válasz: 13 hónapos kisfiam 3290 g született 52 cm volt. Most 79 cm 8,8 kg.

13 hónapos kisfiam 3290 g született 52 cm volt. Most 79 cm 8, 8 kg.
Ilyen adatokat tudok írni: Lányom 1 évesen 79, 5 cm volt, és 9, 1 kg. 3330 grammal, 54 cm-vel született. 1, 5 évesen 9800 gramm, 82 cm volt.
Kisfiam holnap lesz 14 hónapos.2770g és 47cm-rel született, most 74cm és 9, 5kg.
Kisfiam most lett 3 hónapos és 7 kg-ot nyom.ÖÖÖ 37.héten született császárosan 3500gr-mal.
Az én fiam 15 hónaposan volt 9 kg és 80 cm, 3110 g-mal és 55 centivel született.
Lányom 13hósan 10, 7kg, 79cm 38.hétre, 2640gramm, 50cm született. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak azért kérdeztem mert sokak szerint túl kicsi a fiam. Most 14 hónapos 9600 gramm és 77 cm. Koraszülött volt 36.-hétre született 2400 grammal és 50 cm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!