Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a GYED Azt mindenhol (1 db)

Szia! A fizetésed 60%-a.
Szerintem nincs minimum összeg. Én pl 4 órás minibálbéren voltam, ma jött meg a tápom, 15ezer...Élj meg belõle. a gyed is ennyi kb, ezért fogok gyest igényelni! És igen, a fizud X%-a.
Szió elõttem válaszoló! A táppénz a fizud 75%-a, tartós táppénz esetén ha jól tudom, már csak 65%. A t-gyás a legmagasabb összeg amit kapunk kb:4 hónapig. Utána gyed, az már csak szintén 60% körüli, aztán a gyes az már csak 25000ft egységesen.Hát megélhetünk jól belõle, és még csodálkoznak, hogy kevesen mernek gyereket vállalni. Legalábbis aki felelõsen gondolkozik. Ebben az országban csak a munkakerülõ ingyenélõk járnak jól.Õket kell segíteni abból, amit a tisztességes munkából élõktõl lopnak el legálisan. Szép kis ország ez nah.
Pontosítsunk: Táppénz a fizud 70%-a, ha van két éves folyamatos munkaviszonyod, különben 60%. Tgyás: a szülési szabadság kezdõ napját megelõzõ naptári évben keresett jövedelmed 70%-a. GYED: csak maximálva van, napi átlagkereset 70%-a, de max.2008-ban 96.600, - Ft. Minimum összege nincs.
a gyed is az elõzõ évi átlagkereset 70%-a
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, tudtam, hogy 70%, stb, utánaolvastam korábban. Csak érdekelne, kb. mennyit kaphatok majd, mert én tavaly félállásban dolgoztam, szeptembertõl pedig már csak óraadóként..Hát gondolom nem sokra számíthatok..

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik légzésfigyelőt választanátok?

A vezetékes angelcare-t,vagy a mobil Snuza-t? Első kisfiam nagyon ritkán aludt a kiságyba és félek,hogy a második babámmal is ugyanez lesz a helyzet. Ebben az esetben jobb választás lenne a Snuza gondolom. Csak nem tudom,hogy mennyire megbízható.

3

Hétvégéi tippelős? Nem, hét?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Szombat reggeli tippelos! Van kedvetek? Het, nem?

Koszonom!!!! <[link]

10

Barátnőm a barátjával nagyon felelötlenek voltak. A fiu kétszer is elment barátnőmben. Mit csináljon? És esemény utánit javasoltam neki.

10

6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?

Kaptam 4 hetesen utrogestant,medrolt,clexanet,aspirin protectet.Félek,hogy a vérzés megint a terhességelhalás jele.Annyi bíztat,hogy a testhőm nem esett le, most is 37.3.Ez adhat reményt?Járt valaki így?

15

Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?

20

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!