Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a GYED Azt mindenhol (1 db)

Szia! A fizetésed 60%-a.
Szerintem nincs minimum összeg. Én pl 4 órás minibálbéren voltam, ma jött meg a tápom, 15ezer...Élj meg belõle. a gyed is ennyi kb, ezért fogok gyest igényelni! És igen, a fizud X%-a.
Szió elõttem válaszoló! A táppénz a fizud 75%-a, tartós táppénz esetén ha jól tudom, már csak 65%. A t-gyás a legmagasabb összeg amit kapunk kb:4 hónapig. Utána gyed, az már csak szintén 60% körüli, aztán a gyes az már csak 25000ft egységesen.Hát megélhetünk jól belõle, és még csodálkoznak, hogy kevesen mernek gyereket vállalni. Legalábbis aki felelõsen gondolkozik. Ebben az országban csak a munkakerülõ ingyenélõk járnak jól.Õket kell segíteni abból, amit a tisztességes munkából élõktõl lopnak el legálisan. Szép kis ország ez nah.
Pontosítsunk: Táppénz a fizud 70%-a, ha van két éves folyamatos munkaviszonyod, különben 60%. Tgyás: a szülési szabadság kezdõ napját megelõzõ naptári évben keresett jövedelmed 70%-a. GYED: csak maximálva van, napi átlagkereset 70%-a, de max.2008-ban 96.600, - Ft. Minimum összege nincs.
a gyed is az elõzõ évi átlagkereset 70%-a
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, tudtam, hogy 70%, stb, utánaolvastam korábban. Csak érdekelne, kb. mennyit kaphatok majd, mert én tavaly félállásban dolgoztam, szeptembertõl pedig már csak óraadóként..Hát gondolom nem sokra számíthatok..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tippelos? Szerintetek:het, nem?

http://kepfeltoltes.hu/131026/Photo0312_www.kepfeltoltes.hu_..

9

11 hetes vagyok. Igaz, hányni nem hányok, de folyamatosan rossza a gyomrom. Nem tudok se enni, se inni. Ti miket ettetek, ittatok, amitől nem lettetek rosszabbul vagy esetleg segített a rosszulléten?

3

Mi történik, ha egy állapotos nő 12. vagy 18. heti genetikai vizsgálatán kiderül, hogy nagy valószínűséggel sérült a baba?

Abortusz lehetséges még ebben a terhességi szakaszban is?

10

Október végén november elején szülő kismamik hogy vagytok? Ti is nagyon várjátok már, hogy megszülessen a babátok? Éreztek már valamit?

8

5 hetes terhes vagyok. Állandó fáradtság gyötör, de nem tudom magam kipihenni?

Ez mitől lehet? Egész nap fáradt vagyok, nehezemre esik megmozdulni, mindenben elfáradok, pedig van egy kisfiam is. Este könnyen elalszom, de éjszaka rosszul alszom, többször felébredek, nem tudok visszaaludni, ha pedig mégis nagy hát illetve derék fájdalmakkal kelek. Első babámmal ez nem volt így. Hogyan enyhítsem?

6

Ikres anyukák! Ti milyen terhes nadrágot viseltek/viseltetek?

19 hetes vagyok, de kicsi rám a terhes nadrág. Vegyek egy számmal nagyobbat?

1

Mikor kell menni az AFP-s vérvételre, hogy viszonylag pontos eredményt mutasson?

Csüt. töltjük be a 15.hetet. Akkor már menjek pénteken vagy elég utána hétfő-kedd körül?

17

Miért mondják sokan, hogy a kismamák elvárják, hogy körülöttük forogjon a világ?

Meg majd a babájuk körül... már többször olvastam és nem értem.

12

Volt valaki terhes nyitott gerinccel?

Enyhe nyitott gerincem van a keresztcsonti részen (gerinc legalja). Eddig hosszabb ideig rossz pózban ülésnél, törzscsavaró mozdulatokkal járó sportoknál fájdult meg.

Még csak a 12. hétben vagyok, de néhány napja érzem, hogy mintha súly húzná. Bármilyen pózban, tornára is..húzódik, fáj.
Megijedtem, hogy ha már most elkezd fájni, mi lesz később, amikor jelentős súlytöbblet is koncentrálódik a hasra?

3

Terhességi rosszulléted ha volt, mikor kezdődött és meddig tartott?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!