Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a és a (18183 db)

3 hónapos babádnak mennyi súlya és a hossza? Mennyivel született?

Legjobb válasz: 6220 gramm, és 61 cm volt 3 hónaposan. Most 5 hónapos, és 7130 gramm, 64 cm. 4320 grammal és 52 cm-rel született :)

6220 gramm, és 61 cm volt 3 hónaposan. Most 5 hónapos, és 7130 gramm, 64 cm. 4320 grammal és 52 cm-rel született :)
3 hónaposan a kislányom 5810 gramm volt, és 63 centi. Született: 3140 gramm, 50 centi. Most 5 hónapos, 7500 gramm, 70 centi! :)
Kislányom egy hét múlva lesz 3 hónapos õ most 6400 gr, 62 cm.3830gr-al és 55 centivel született.
Hûha, én le sem merem írni a lányom súlyát. :( Õ még csak 1, 5 hét múlva lesz 3 hónapos, de már most 6900 gramm és 66 centi. 3750 grammal és 59 centivel született.
A fiam: szul.: 3740 gramm es 51 cm 3 ho: 6200 gramm es 64 cm
Kisfiam született: 2710 gramm, 49cm 3 hónaposan: 5810 gramm, 61cm
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Mindenkinek jó babázást, és jó egészséget kívánok!

Mennyi idő egy kreatin kúra? Tudom neten van leírás de konkrétan hány nap-hét a feltöltés utána mennyi nap-hét szintentartás és mennyi a szünet a következő kúráig?

Legjobb válasz: Szia! Feltöltés: 7-10 nap között Utána addig tolod amíg elfogy a 400-500g, és utána 1 hónappal kezded a következõ kúrát. Magyarul 1 hónapig ne szedd

Szia! Feltöltés: 7-10 nap között Utána addig tolod amíg elfogy a 400-500g, és utána 1 hónappal kezded a következõ kúrát. Magyarul 1 hónapig ne szedd
A kérdező hozzászólása: Na világos válasz ezt vártam köszi
A kérdező hozzászólása: pont ma vettem az 1000g-os biotech kreatint és napi 30g-ot szedek feltöltõ szakaszba mert 100kg vagyok.Akkor 7-10 nap között szedem és utánna szintentartásként míg el nem fogy.aztán pihi egy hónap.
Azért ez az amíg el nem fogy egy eléggé nagy hülyeség. Egy 60 kilós gyerek megcsinál egy 8 hetes kúrát fél kilóból, míg ugyanehhez egy 100 kilósnak egy kiló kell. nem mindegy. Feltöltés 7 nap, szintentartás 6-8 hét.
Bocs, hogy ide pofátlankodok, de mi az a szinten tartás és mi az a feltöltés?

Kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium, téged kb. hány ponttal vettek fel? /már aki oda jár. / matek mennyi volt, és a magyar?

Legjobb válasz: Szia,én is oda jelentkezek,majd megírom mennyi volt a pontom és h felvettek e!:D Ha oda jelentkezel,akkor sok sikert!:D

Szia, én is oda jelentkezek, majd megírom mennyi volt a pontom és h felvettek e!:D Ha oda jelentkezel, akkor sok sikert!:D
Hú, én is oda fogok jelentkezni, általános szakra, 73 pontom lett. A tiéd hogy sikerült? Elõzõ válaszoló, ha olvasod ezt, kérlek szépen nekem is írd le! *_* Köszönöm. ;)
A kérdező hozzászólása: egész jól.. matek: 38 magyar: 45
Ó, de jó neked... Én a matekot nagyon elszúrtam. :/ Melyik tagozatra jelentkezel? :) (19:36-os vagyok.)
A kérdező hozzászólása: emelt német, sport, infó, általános neked hány pontod lett? milyen lett a félévid? és te mire?
Én elsõsorban általánosra, még az informatikát jelöltem be. Ugye 73 pontom lett a központin, a jegyeim jók, a Munkácsy által nézett tantárgyak közül egy négyesem van. (Hetedikben lettem négyes irodalomból.)
10-es vagyok, 77 pontom volt.. magyar 40, matek 37 ;)


28. hétre mennyit híztatok? És a végéig még kb. mennyi várható?

Legjobb válasz: Nálam terhességenként volt változó. Az elsõ alkalommal (bár akkor 25 éves voltam!) mind összesen 9 kg-t híztam, a második babámnál 34 évesen 18 kg, amibõl a 28. héten kb. 10 kg volt. Most 35 évesen, 20 hetesen 3,5 kg-nál tartok. Nem tudom mennyi lesz a vége, én most látom legnagyobbnak a hasamat bármelyiknél....

Nálam terhességenként volt változó. Az elsõ alkalommal (bár akkor 25 éves voltam!) mind összesen 9 kg-t híztam, a második babámnál 34 évesen 18 kg, amibõl a 28. héten kb. 10 kg volt. Most 35 évesen, 20 hetesen 3, 5 kg-nál tartok. Nem tudom mennyi lesz a vége, én most látom legnagyobbnak a hasamat bármelyiknél....
15 kg plusszal kezdtem a terhességet. A 7-13. hétig nem is bírtam se enni se inni, mégis a 19. héten plusz 9 kg-nál tartottam. A 33. hétig nem is jött fel több. Azóta még lett 3-4 kg, de ez többnyire víz. Szerintem már nem is hízok többet. 36 hetes kismama
Szia! Én ma töltöttem 28. hetet 5kg jött fel eddig és rajtam nem látszik meg.
én ma vagyok 29.hetes, és eddig 8kg-ot híztam. :-) Csak a hasamra és a derekamra jöttek a kilók, sehol máshol nem látszódik. Elsõ terhességemnél 11kg-ot híztam.
Szia, Én most vagyok 28 hetes.. és 5kg van rajtam... igaz túlsúllyal kezdtem... remélem 8nál megállok... jó lenne :)
A 28 hétig 14 kilót híztam. A szülésig 22 kiló jött fel de sok volt a víz. A kórházból 10 kiló minusszal jöttem haza . 3 hetes a kislányom és már csak 6-7 kiló plusz van rajtam. Nem vacsorázom és ez nagyon hatásos. Sajnos nagy bánatomra nem tudok szoptatni, így mehet a vacsora megvonás.
Szia!! Én most 27 hetes vagyok, de 12 kg-ot híztam tehát jó sokat. Érdekes módon nem olyan drasztikusan látszik rajtam inkább csípõre meg hasra meg arcra ment. De olvastam olyat, hogy aki eddig ennyit hízik, a 30. héttõl már alig fog. Ismerõseim is voltak így, remélem nekem is így lesz:)
A 28. hétig 2 kg jött fel, azóta 32 hetes vagyok, és még 2 feljött. Ha ezt a havi 2-t innentõl tartom, elégedett leszek. :)
28.hétre a hányinger miatt szinte semmit nem híztam. Most 39 hetes vagyok és plusz 15 kg van rajtam:-S
28 hetesen +6 kg, aztán onnan kezdõdött a hízás, újabb 6 kg lett, remélem ez a vége. 50 kg-ról indultam, ránézésre nem látszik, pocak+ cici, talán egy picit a csípõm lett szélesebb, de azért nõ lévén a tudat ott van bennem, hogy híztam :(. DE ELSÕ A BABA, úgy gondolom mindenki maga érzi, hogy sok vagy kevés neki ami felszed. A védõnõm szerinte az is számít, hogy ki mennyi idõs és milyen életvitele volt elõtte, ezért ezek a számok "egyediek " 39 h km

Van itthon néhány régi könyvem, amik több, mint 100 évesek. Mennyit kérhetek, mennyit kaphatok értük? Egy szenesvasalót kaptam a mamámtól, hogy vigyem el egy régiségkereskedőhöz. Mennyit érhet? És a pincében pihenő kicsit kopott Zinger varrógép?

Nem akarom, hogy átverjenek, a könyvekr?l csak a hely miatt kell lemondanom, meg kell a pénz a szobám felújítására, szóval nem azért, hogy szórakozzak az árán.

Legjobb válasz: Szerintem kérdezd meg a www.antikvarium.hu -t, de lehet hogy a Széchenyi könyvtárat vagy a Szabó Ervin könyvtárat is érdemes megkérdezned. Illetve antikvitás boltokat is.

Szerintem kérdezd meg a http://www.antikvarium.hu -t, de lehet hogy a Széchenyi könyvtárat vagy a Szabó Ervin könyvtárat is érdemes megkérdezned. Illetve antikvitás boltokat is.

Gépigényileg mennyi a különbség a GTA 4 és a GTA 5 között?

tudom hogy még nincs PC-re de ha lesz, akkor sokkal erősebb gép kell majd mint a 4 hez? mert a 4-et a gépem elviszi gond nélkül, amúgy meg én nem látok nagy grafikai különbségeket a 3 között

Legjobb válasz: Pedig bõven van különbség. De ha a 4 gond nélkül megy akkor valszeg az 5 is menni fog. Hogy mennyire az majd kiderül ha lesz hivatalos gépigény...

Pedig bõven van különbség. De ha a 4 gond nélkül megy akkor valszeg az 5 is menni fog. Hogy mennyire az majd kiderül ha lesz hivatalos gépigény...
A kérdező hozzászólása: meg a crysis 2 is jól elfut rajta..pedig annak elég jó grafikája van
Majd kiderül, de ha a 4-et szépen vitte akkor valószínûleg az 5-tel sem lesz gondja a gépednek:) Csak kérdés hogyan fogják optimalizálni, mert ugye a 4-et is baszottul elrontották:/

Egy ilyen festés fodrásznál kb. mennyi lenne? És a vágás? Légy szíves külön-külön írjátok az árakat és ne egybe.

http://www.hairstylegossip.com/wp-content/uploads/2012/03/Re..

Legjobb válasz: Ez attól függ mennyit kell vágatni a hajadból és milyen dús a hajad, és az is sokat jelent, hogy faluban vagy városban csináltatod...nekem csokibarna derékig érõ hajam van...nem rég festettem be csokibarnára szõkérõl és faluba 5000-ért csinálták városban meg 10.000-ért :D De menj el ahhoz a fodrászhoz akivel csináltatnád a frizurát és kérdezd meg tõle mennyiért csinálja :) egyébként nekem is tetszik ez a haj..:)

Ez attól függ mennyit kell vágatni a hajadból és milyen dús a hajad, és az is sokat jelent, hogy faluban vagy városban csináltatod...nekem csokibarna derékig érõ hajam van...nem rég festettem be csokibarnára szõkérõl és faluba 5000-ért csinálták városban meg 10.000-ért :D De menj el ahhoz a fodrászhoz akivel csináltatnád a frizurát és kérdezd meg tõle mennyiért csinálja :) egyébként nekem is tetszik ez a haj..:)
A kérdező hozzászólása: Kb lapockáig érõ barna hajam van. Tépettre van most is vágva, csak lenõtt, meg minden, ezért akarok új hajat. Elõször csak levágatnám. És városban (Bp.).
Bp-en egy tízezres biztos lesz...lehet még több is...de mondom, kérdezd meg azt a fodrászt aki csinálná :)
az elõzõ vagyok megint :) vágásér sztem max egy 4000-lesz, de ha festeted is az sztem egy olyan 9-10 ezer lesz már egyben
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

Mennyi vérnyomásod és a pulzusod? Életkort és nemet is írj!

96/61 50 - 36/F

Legjobb válasz: 120/80 (vérny.) 70-80 (pulzus) 18/L

120/80 (vérny.) 70-80 (pulzus) 18/L
130/75 85-95(orokoltem :D) 17/l

Hány kérdés van már itt? És mennyi a max? A régi kérdések folyamatosan törlődnek?

Legjobb válasz: 5 oldalnyi kérdésem van már. Szerintem nincs határ, hogy mennyit lehet kérdezni, de alul van a szerkesztõk elérhetõsége, kérdezd meg tõlük. Azt tudom, hogy óránként 1-et lehet. Nem törlõdnek a régi kérdések, vissza tudod nézni õket, és válaszolni rájuk adott esetben.

5 oldalnyi kérdésem van már. Szerintem nincs határ, hogy mennyit lehet kérdezni, de alul van a szerkesztõk elérhetõsége, kérdezd meg tõlük. Azt tudom, hogy óránként 1-et lehet. Nem törlõdnek a régi kérdések, vissza tudod nézni õket, és válaszolni rájuk adott esetben.
a 600-800 nagyon kevés :) csak az egyéb kérdések kategóriában eddig 274 oldalnyi kérdés van (274x20=5480). és ez csak egy kategória:) szerintem simán lehet itt 100ezer kérdés is már. érdekes lenne valami kérdésszámlálót tenni az oldalra, olyasmit, mint a látogatottság számoló szokott lenni a honlapokon.
áááá, attól sokkal több.Össszeszámoltam a Kedves kérdezõ kedvéért (meg egy kicsit engem is érdekelt).hihetetlen adatok. Összes kérdés eddig: 230260 kérdés!! (+ - 25) azt, hogy mennyi lehet a max, nem tudom.
Nagyon sok. :-) A max. a tárhely-szerver méretétõl függ, majd ha kicsi lesz, és az oldal szerkesztõi nem akarják bezárni, akkor bõvítik, de szerintem még bõven van hely. :-) Szerintem nem törlõdnek, legfeljebb a moderátorok törlik, ha olyan, vagy ha valaki nyomós indokkal kéri a törlést.
Ja, félreértettem, azt hittem, hogy nekem hány kérdésem van már. :) Szerintem több száz lehet. 6-8 száz lehet szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!:)
Szerintem is meg van 100 ezer. De nekem is lenne egy kérdésem nem tudom hol találhatom az én kérdéseimet és ha rámegyek arra hogy kérdéseid nem add ki semmit pedig már kettõt is csináltam.

Leírtam az egyik álmomat, szerintetek mennyire érthető? És a legfontosabb: Miért voltam fiú? O. o :DD

Ellopták a kulcsot. Láttam, ahogy a lovas kitör a várból, és nyugat felé veszi az irányt. Nem késlekedtem, utána eredtem Gollin, hű paripám hátán. Mint a leendő trónörökösnek, kötelességem volt visszaszerezni, mielőtt az ellenség kezére jut. Hosszú napokon keresztül követtem a tolvaj nyomát, mire végre megláttam. Beügetett I. Szanisz, Lángolóföld urának udvarába. Elkéstem. Tudtam, nem engedhetem, hogy megkaparintsák. Fellopakodtam az egyik várfalon, ahol meglepetésemre nem voltak őrszemek, üresen állt. Fehér zsákok sorakoztak a bástyákon, megtöltve homokkal. Alattam épp azon folyt a vita, hogy ki adja át a királynak a zsákmányt. Sietnem kellett, nem volt időm gondolkodni. A magasból rávetettem magam a tolvajra, kitéptem kezéből a tárgyat, és mielőtt felhúzhatták volna a csapóhidat, kivetődtem a kapun. Csakhogy ahogy felpillantottam, egy visszatérő századot láttam meg. Õk is észrevettek, a parancsnok feltartott karddal közeledett. Felém sújtott, de ha egy hajszálon is múlt, ki tudtam kerülni. A penge elsuhant az arcom előtt, hátraugrottam. Megpördültem, de a várból kilépett a rabló, és ahogy a fény rávetült, felszisszentem. - Atosz! Az előttem álló fiatal kék szemébe nézve megremegtem. Fekete ruhája testére tapadt, kezében hatalmas bárdot szorongatott. Gonoszan elvigyorodott és elhajította. Felüvöltöttem a fájdalomtól, ahogy a fegyver beleállt a vállamba. Nagy nehezen kitéptem a testemből, a sebből egyből ömleni kezdett a vér. Atosz közelebb jött, miközben hidegen méregetett. - Tudod Ben, azt hittem, ennél azért okosabb vagy-guggolt le elém. - Miért árultad el apámat?- markoltam meg a kezét, összevérezve ezzel a ruháját. Nem szólt semmit, lefejtette magáról az ujjaimat és hátat fordított. - Hozzád beszélek, ne merészelj itthagyni!- üvöltöttem, ahogy csak a torkomon kifért- A legjobb barátom voltál, parancsolom, hogy magyarázd meg! A körülöttünk lévők felhördültek, majd valaki gyomorszájba vágott. Összegörnyedtem a kíntól, nem kaptam levegőt. - Elég!- csattant fel az áruló hangja- Az engedélyem nélkül egy ujjal sem érhettek hozzá. Nagy nehezen feltápászkodtam, futni kezdtem, de egy buzogány elém vágódott a földbe. Még mindig a kulcsot szorongatva, megrettenve lapultam a falhoz, szemem ide-oda cikáztak egérutat keresve. Az eszem azt mondta, rontsak közéjük, vágjak át rajtuk, de a szívem tudta, hogy itt a vég. Innen nem juthatok ki élve. *** - Miért nem eszel?- lépett be a cella ajtaján Atosz. Az egyik penészes sarokban kuporogva ültem, vörös hajam koszosan, büdösen lógott bele az arcomba. Üveges szemmel meredtem a távolba, nem válaszoltam. Ennél a helynél még a halál is jobb. - Ha így folytatod, nem éled meg a reggelt. Nagyon legyengültél- jelentette ki közömbösen. Nem kellett tudnia, hogy pont ez a célom. - Ben, enned kell-lépett közelebb, majd gyengéden megfogta a karom. - Ne érj hozzám!- pattantam fel összegyűjtve a maradék erőmet- Miért érdekel, mi van velem? Elárultál engem! Elárultad a hazádat!- ordítottam zokogva, majd visszarogytam a földre- gyűlöllek. Robbanás rázta meg a várat, törmelék hullott a kőpadlóra. Atosz az ablakhoz sétálva kinézett. - Végre-sóhajtott fel-megjött a felmentő sereg. A hónom alá nyúlva húzott ki a folyosóra, nem törődve az átkokkal és szitkokkal, amiket hozzávágtam. - Nálad van még a kulcs?- tudakolta, immár a karjaiban cipelve. Csak bólintottam egy kicsit, elhomályosult a látásom, és mély álomba merültem. *** - Csakhogy felébredt, úrfi- láttam meg Koren, a mesterem arcát, ahogy kinyitottam a szemem. - Mi történt?- könyököltem fel az ágyban, fájó fejem tapogatva. - A terv sikerült, Szanisz megbukott- felelte vidáman, majd széthúzta a függönyöket- nem jelent ránk többé veszélyt. - Milyen terv?- értetlenkedtem felállva. Összecsuklott a lábam, de sikerült megkapaszkodnom az asztalban. - Atosz- kezdte, nekem pedig ökölbe szorult a kezem a neve hallatán- ellopta a kulcsot, hiszen tudta, hogy figyeli. Az, hogy Lángolóföld ura elfogta Felséged, jó ürügy volt arra, hogy megtámadhassuk. - Akkor nem is árult el minket? - Nem, csak apád parancsát követte. De ha ő nincs ott, a katonák már megölték volna-sötétült el a tekintete. Mázsás súly gördült le a szívemről, fellélegeztem. - Hol van most?- indultam kifele a szobából-bocsánatot szeretnék kérni tőle. - Nem tudom- csóválta meg a fejét- egyszerűen eltűnt. - Nem! Meg kell találnom- rohantam a keresésére. A kastély minden zugát átkutattam, megnéztem a kertben, még a harctérre is visszamerészkedtem, de nem került elő. Magamba zuhanva tértem vissza az udvarba, leültem. A nap vörösbe vonta a tájat, két alak közeledett a messzeségben. Nagyot dobbant a szívem, mikor megláttam, kik azok. Atosz vidáman integetett, miközben Golli kantárját szorongatta. Feléjük futva elöntött a béke, és tudtam, hogy királyságunk boldog évek elé nézhet.

Legjobb válasz: Írj egy könyvet! Ha nekem lenne egy ijen álmom biztos hogy könyvet írnék belölle. Nagyon érdekes történet. Mohón olvastam minden sorát. :)

Írj egy könyvet! Ha nekem lenne egy ijen álmom biztos hogy könyvet írnék belölle. Nagyon érdekes történet. Mohón olvastam minden sorát. :)
A kérdező hozzászólása: Ó köszi^^ a gond csak az, hogy még nem érzem magam elég jónak ahhoz, hogy könyvbe kezdjek :) még csak rövidebb történeteket irogatok, amiket felraktam a weboldalamra. Amit azért csináltam, nehogy elvesszenek xD
elsõ válaszoló vagyok : Hát szerintem ez elég jó és ha a stílusod ilyen akkor nincs is mirõl beszélni. El tudnád küldeni a linkjét az oldaladnak mert ha a többi is ilyen izgi és szépen összedolgozott kíváncsi lennék rá! Elõre is köszi!
Ez komolyan álom volt?Ennyire tisztám emlékezel minden mondatra???Szerintem inkább csak képzelted, hogy álmodsz! Amúgy nagyon jó történet pattant ki a fejedbõl!Lényegretörõ, megfogalmazott, izgalmas, jól felépített! Esetleg a blogodat belinkelnéd, érdekel a többi történet is!Esetleg ennek a fojtatása... Ami pedig a kérdésedet illeti...szerintem csak egy pszihológus tud rá választ adni, esetleg egy álmoskönyvben nézz utána! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!