Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a átlagos (456 db)

Átlagosan mennyi a WIFI hatótávolsága?

Legjobb válasz: Átlagosan az emberek az 5000-es kategóriát veszik, az beterít egy átlagos házat. Falak nélkül kb 25-30m

Átlagosan az emberek az 5000-es kategóriát veszik, az beterít egy átlagos házat. Falak nélkül kb 25-30m
86, 18 m
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm mindkét választ, nekem csak kettõ ajtó választana el a routertõl, és ez kb 5-7 méter, úgy még gyors?
Nézz egy sebesség tesztet :D és megtudod.. kábel és utána wifi :D
A viccet félretéve, minden a körülményektõl függ. Átlag esetben, ez a táv még lószerszám. De tudok ellenpéldát is. Uncsimék vettek egy TP-Link WR841N -es routert 2*5 dBi nyereségû antennával. A másik szobában van egy asztali gépük PCI -os Wi-Fi adapterrel gyárilag 2 dBi -s antennával. Egyetlen 40 cm -es vályogfal van csak köztük. De a jelerõsség csak gyenge volt, és gyakran megszakadt. Vettem neki hozzá egy 8 dBi -s hosszabbítóval. Most is csak épp hogy jó jelerõsséget mutat. Tehát senkitõl ne várd, hogy pontosan megjósolja neked, mert az lehetetlen.
ez attol is függ hogy hány antennás a router az 1 antennás n-es rémesen rossz mert 1 fal után 5-6 métere csak megfelelõ a jel és lassú is szerintem mindenképp mimo-s routert vegyél
Pénzben mérik a pénzt, órában az idõt szokták.
mondom hogy darabonkent, 2-3k tehat alap egy ora, extrakent (akinek nincs alapban) csok, gumi nelkuli francia, szajbaelvezessel akkor 10-12(alapra)+3x2-3k(extrak) persze magyarok leven alkudunk, van csaj aki ezt nem turi es egybol kidob van aki azt mondja nincs alku, van aki enged belole.
amugy meg most inkabb az a jellemzo, hogy pang a piac nincs az embereknek meg erre is penzuk, ezert kerul bele tobb minden az alapba meg csokken is az alap dija.
Korányi sándor u. Illés u. max 2-3e és bármit kérhetsz szinte.
van sok olyan is, akinek az árban minden benne van, de õk többet is kérnek alapból, 20 at általában. de a csúcs bombázók alap tarifája 20 és erre jönnek az extrák
Pár éve egy haverom azt mondta, a válság nekünk jól jön! Kérdeztem miért... A válasz annyi volt, több k*rva lesz, és olcsóbb!
Elõzõ, ezzel egyetértek, hatványozottan. Egyébként meg azok a szolágltatók , akiknek minden benne van alapban 20 ért, nem kereshetnek túl jól. 15/ óra simán belefér nálam egy csúcs nõvel, 20 ért már nem lennék visszajáró vendége egyiknek sem. Az ilyen nem túl jó party. Neked pont az a lány tetszik, akarsz tõle egy ölelkezõs , masszázsos alap dugót, de másra abszolút nincs igényed, akkor mi a francért fizetnéd ki a többi is. Ez tisza bolodnság. Szerintem sok kuncsaftot elriasztana az ilyesmi. Nem csak kizárólag a pénzzel bélelt üzletemberek járnak hozzájuk két konferencia közt bazni, sõt ez inkább a kevesebbje.
En inkabb a dragabb csajokhoz jarok, csak megnyugtat aza tudat, hogy kevesebben kurjak mint egy olcsobb csajt (persze nem mindig van ez igy :D).
Ha már háromnál többfasz vájárkodta át , akkor már nem mindegy hoyg nem-e 15 ? Úgyis mind esõkabátban van amikor a lugba ér. Tök mindegy. A jobb prostik koton nélkül nem reszelnek. nem oszt, nem szoroz, hogy mennyi kan járt rá elõttem. Úgyis kifürdik a sok féreg verejtékébõl, nyálából , akkor meg annyira mindegy...Igazából nem kéne hogy ez szempont legyen.
Kelemen Anna 50k huf/h all inclusive ;)
Ez csak vicc, vagy megalapozott tény, elõzõ? Amúgy kelemen anna olyan párszázas ajánlatban vígaszágon elmenne kategoria, de 50 rongyot nem csengetnék ki érte. Tíz ujjamon meg tudom számolni, hágy minõségibb prostilányt láttam már rajta kívül. De igaz, az , hogy tv-s celeb, ez lehet elméletileg hogy felviszi az árakat, mert hiszi magát valakinek. CSak ez a kuncsafotkat nem igazán érdekli hogy celeb, mert pina az pina. Csak ennyi számít. Hírnév lószart se. Van konkurrenciája bõven, akik kevesebbért tolják oda a valagukat.
A kérdező hozzászólása: Kelemen Anna már 32 éves, nem ér meg nekem 50 k-t
Mind nõfüggõ, ezt is el fogja mondani a telefonba, hogy nála hogyan van. Sõt van olyan is aki elvárja, hogy elõre fizess, van olyan akinek jó utólag is. Teljsene nõfüggõ. Nics szerintem általános magyarázat erre. CSak akkro tudod meg, ha felhívod, és megkérdezed tõle. Nem olyan nehéz ügy ez hidd el.
A kérdező hozzászólása: És ezek az extrák hogy vannak? KB MENNYIBE KERÜL? Valamint az extrákért egyenként kell fizetni, vagy ha kifizettem, akkor jár minden extra?
10-12 +extrak
Órában, igen. A legtöbb helyen fél óra 8-10, egy óra pedig 15 körül van.
átlag fél óra 6000 egy óra 10000 remélem hasznos volt számodra ez a válasz :D
a pénzt forintban mérik. a jobbak euróban...
A beszamolok.hu -n nincsenek árak ;-) te mit néztél LOL
A kérdező hozzászólása: értem szóval 10 k egy óra kb, és az extrák mennyibe kerülnek kb? :D
2-3 k darabonkent.
nincsenek árak, de bárkit fel lehet hívni, és megkérdezni. Attól még nem kell elmenni hozzá...
Mifelénk már másodjára alkuval félóra 5 ezer, egy óra 8-12 ezer, változó, minél idõsebb annál jobban nem stoppert használ az idõ méréséhez... http://www.vidékilány.hu
Szerintem inflálódott a pina manapság. Eddig úgy volt, hogy tízezer egy óra állítólag, de nemrég pl a VV Annamari 15 ért húzta szét a buláját. Most már szerintem 15 körül van egy óra. Annyit simán megér, egy jóféle nekem pl. Én is megyek! :) ) jól érezni magam. Extrákat én pl nem fogok kérni, mert amik extrák, azok igazán nem izgatnak fel. Simán be lehet érni egy barátnõ feelinges órával alapszolgáltatással is. Szerintem extrákért azok a férjek állnak sorba, akik nem kapják meg a legaljasabb vágyaikat a komámasszonytól otthon. Útszélit kapsz már háromezerért is, de ne akard azt. Egyébként ha sorra felhívogatod õket telefonon, akkor mind elfogja mondani neked, hogy mennyi az árfolyam. Utána majd eldöntöd , hogy mész -e vagy nem, megér -e a seg.ge annyit neked vagy sem. Nem túl nehéz kideríteni az árát. Azért nem írják ki egyébként az árakat az oldalra, mert néhány élelmesebb lány alámenne az átlag áraknak, aztán csak õhozzá járnának faszolni. Tudod, õ volna a TEsco gazdaságos pina Magyarországon. Ha meg diszkréten kezelik az árakat, akkor mind úgy állítja be ahogy akarja.
23as vagyok, teljesen hiteles forraskent mondom, hogy annyi az annyi. Szerintem is [email protected] sok, de csak egyszer elunk ;) De azert az hozzatartozik, hogy abban az egy oraban tenyleg nagyon kedves, odaado es csak rad figyel. Szerintem is vannak sokkal jobb csajok nala a piacon, foleg hha specifikusan keresunk. En a "mocskos ribanc" tipusu csajokat szeretem, akik nem kenyeskednek, lehet nekik tolni elol-hatul-alul-felul.. Az ilyen kis kenyes, nyafka barbibabak kivisznek az eszbol, uh inkabb hanyagolom is oket. Egy istenes [email protected] tobbet er nekem, minth vmi kelletlen, de bomba pipivel szenvedjek.

Egerben átlagosan egy 30. 000-res albérletben mennyi a rezsi?

Legjobb válasz: Átlagosan.... nem lehet megmondani. Ez csak az adott berendezésektõl és tõled függ. Hogy mennyit fogyaszt a hûtõ, tv, számítógép.... és hogy melyiket milyen sûrûn, milyen sokáig használod.

Átlagosan.... nem lehet megmondani. Ez csak az adott berendezésektõl és tõled függ. Hogy mennyit fogyaszt a hûtõ, tv, számítógép.... és hogy melyiket milyen sûrûn, milyen sokáig használod.

Mennyit töltesz átlagosan közösségi oldalakon? Mennyit találkozol a barátaiddal a szabadidődben? (statisztika beadandó)

Sziasztok! Statisztika beadandót kell írnom, és ezt a két kérdést találtam ki. Kérlek, válaszoljatok! (név és kor nem számít)

Legjobb válasz: Elfelejtettem írni, de az elsõ kérdés alatt átlagos napi idõtartamot értek, a második alatt pedig gyakoriságot (hetente, hetente többször, havonta stb.)

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, de az elsõ kérdés alatt átlagos napi idõtartamot értek, a második alatt pedig gyakoriságot (hetente, hetente többször, havonta stb.)
1.Közösségi oldalak : fb, és társai, egy percet sem.Fórumok : 1-2óra naponta. 2.Havonta.
Közösségi oldalakon átlag hetente 10 percet töltök. A barátaimmal átlag hetente 2-szer találkozom, ilyenkor átlag 3 órát töltünk együtt. 26/N
Nem használok közösségi oldalakat. Egy régi barátommal szoktam csak néha találkozni, nagyjából havonta. 18F
Mivel suliba is vannak barátaim, ezért sokat találkozom velük. De sulin kivül, kb hetente egyszer találkozom velük egy estére. Hazudnék, ha azt mondanám keveset töltök közösségi oldalakon (napi kb 3-4 óra facebook), de azt az idõt beszélgetésssel töltöm el, nem képek posztolásával, meg minden lájkolásával és másokat sem követek rögeszmésen. meg sokszor csak meg van nyitva a facebook háta beszélni akar velem valaki...
Se Facebook, se barátok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már kész vagyok vele.

Egy átlagos családban mennyi a kosztpénz havonta?

Legjobb válasz: Mi ketten 80-100 körül költünk kajára, nem számítva az éttermezéseket. Hétköznap ebéd mindkettõnknek kantinos, rendelni ritkán szoktunk (havi 2-3x), vacsora általában hideg, hétvégén fõzés. Az ismerettségi körünkben meg a hozzánk hasonló budapesti diplomás fiatalok között ez kb. átlagos, országos szinten nyilvánvalóan nem.

Mi ketten 80-100 körül költünk kajára, nem számítva az éttermezéseket. Hétköznap ebéd mindkettõnknek kantinos, rendelni ritkán szoktunk (havi 2-3x), vacsora általában hideg, hétvégén fõzés. Az ismerettségi körünkben meg a hozzánk hasonló budapesti diplomás fiatalok között ez kb. átlagos, országos szinten nyilvánvalóan nem.
Mi hárman vagyunk, 2 felnõtt 1 gyerek(4.5 éves).kb.50e körül költünk kajára amit itthonra veszünk, +a lányom ovis befizetése és az amit napközben veszünk.Összesen max.olyan 80 e körül.
40 ezer körül költök. N
Szerintem 20-25ezer Forint/ fõ/ hó, ha otthon esztek, otthon fõztök, és ha nem eljártok vendéglõbe, és nem rendeltek.
2 felnõtt, 1 gyerek, 45-50e. Viszont mindig én fõzök, sosem rendelünk, nincs gyorséttermezés.

Mennyi a havi kereset diákmunkában nyáron? Úgy átlagosan. Csak mert jövőre én is megyek, és szeretnék gyűjteni egy telefonra, mert anyának nincs pénze rá.

Legjobb válasz: 550 a bruttó minimál bér, tanulj meg angolul,vagy németül középfokon, és akkor 800 as bruttó is lehet, amúgy nagy átlagban ilyen 600 ft os bruttó fizetés az átlagos óránként:)

550 a bruttó minimál bér, tanulj meg angolul, vagy németül középfokon, és akkor 800 as bruttó is lehet, amúgy nagy átlagban ilyen 600 ft os bruttó fizetés az átlagos óránként:)
*minimálbér
A kérdező hozzászólása: nagyon-nagyon szépen köszönöm!:) ment a plusz:)

Mennyi a fizetése egy (átlagos) zsokénak?

Legjobb válasz: Szerintem ez két dologtól függ. Attól, hogy milyen versenyen megy, mert annak a nyereményébõl kap valamennyi százalékot, és ha mondjuk valamilyen istállónál dolgozik, akkor onnan kaphat pénzt. De teljesen eltérõ és nem is lehet nagyon meghatározni. Egy átlagos zsoké is kereshet havi 50.000-tõl 200.000-ig. Mondom, ezt nagyban befojásolja az, hogy hány versenyen indul.

Szerintem ez két dologtól függ. Attól, hogy milyen versenyen megy, mert annak a nyereményébõl kap valamennyi százalékot, és ha mondjuk valamilyen istállónál dolgozik, akkor onnan kaphat pénzt. De teljesen eltérõ és nem is lehet nagyon meghatározni. Egy átlagos zsoké is kereshet havi 50.000-tõl 200.000-ig. Mondom, ezt nagyban befojásolja az, hogy hány versenyen indul.
a zsokék a versenyben megnyert összeg 10%át kapják, a hivatásos zsokék azért, hogy versenybe felülnek a lóra kapnak 5-20ezer forint között lovaglópénzt. amatõr nem kap csak a százalékot.

Mennyibe kerül átlagosan a konnektor és a kapcsoló csere? Villanyszerelők?

4 konnektort illetve 4 kapcsolót szeretnék majd cseréltetni kérdezem ez mennyibe kerülne munkadíjjal+ 20 km-s kiszállással (nem Bp.)

Legjobb válasz: Erre rengeteg verzió létezik szerelõtõl függõen. Én átlagosan 1000 Ft/db munkadíjjal vállalok cserét , 20 km-re 1000 ft a kiszállási díjam is. De ha nem kell semmi plusz és csak sima csere lenne ezt a melót 5000 Ft+kiszállásért megcsinálnám mivel több kiállás van egy helyen és nem túl idõigényes.

Erre rengeteg verzió létezik szerelõtõl függõen. Én átlagosan 1000 Ft/db munkadíjjal vállalok cserét , 20 km-re 1000 ft a kiszállási díjam is. De ha nem kell semmi plusz és csak sima csere lenne ezt a melót 5000 Ft+kiszállásért megcsinálnám mivel több kiállás van egy helyen és nem túl idõigényes.
Ha érzel magadban egy kis bátorságot, akkor lekapcsolod az áramot, és meg tudod simán csinálni magad is, nem egy nagyon bonyolult dolog... :)
Amúgy igaza van. :D Vagy kérj meg egy ismerõst aki ingyen megcsinálja ennyiért 7000-et elkérni is pofátlanság max az út kifizetése.

Mennyi a Tortilla átlagos kalória értéke? Ez kisebb vagy nagyobb mint egy átlagos chips kalória tartalma?

Legjobb válasz: A tortilla kukoricalisztbõl készült lepény, amit meg szoktak tölteni szószokkal, zöldséggel, hússal. A tortilla chipsnek ehhez semmi köze. Az ugyanolyan rakás szar, mint a többi.

A tortilla kukoricalisztbõl készült lepény, amit meg szoktak tölteni szószokkal, zöldséggel, hússal. A tortilla chipsnek ehhez semmi köze. Az ugyanolyan rakás szar, mint a többi.
Pontosítok. Tehát ez tortilla ízesítésû. Annyi köze van hozzá, mint a sonkás chipsnek a sonkához.

Mennyi egy átlagos fiatal felnőtt napi kalóriafogyasztása annak aki nem mozog semmit, és annak aki fizikai munkát végez és még sportol is. Mennyivel nő meg a kalóra bevitelének igénye?

Mennyivel több kalóriát kell bevinni annak aki fizikai munkát végez és izomtömeget akar építeni, mint az aki a kondi mellett nem dolgozik?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!