Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a ára a debreceni (9 db)

Mennyi idő az 1. szuritól az 1. beültetésig a debreceni lombik program? Kihez érdemes menni? Árak? Egyéb?

Legjobb válasz: két beültetésem volt debrecenben. a mensi 2.napján vérvétel, majd kb. 12-15 nap kezelés. a 13 napon volt a második beültetésem. nekem 130000ft körül volt. nagyon rendesek, de nekem kevés volt. kétszer érleltek meg 1 db petesejtet drága pénzen...A harmadik beültetésem gyõrben volt, a doki kiakadt, ugyanis már a 2. napon látható, hogy kb. mennyi sejt lesz érlelhetõ. Itt a legprofibb orvos dolgozik az országban, még a debreceni szülészetrõl is hozzá járnak kezelésre a dokik feleségeikkel. viszont itt az ápolónõk elég furik, de ez legyen a legkevesebb. a kezelés teljesen más gyógyszerekkel is zajlik és sokkal drágább. ha az utazásokat is beleszámoljuk, amiben egy csomó vonatozás is benne van, kb 300000ft. de ha sikerül még 2 hónapig jó pár tízezer (40000). nekem itt ikrek lettek volna, se sajnos az elsõt 7 hetesen, a másodikat 14 hetesen elvesztettem. szép kis karácsony...Debrecenben megpróbálhatod, van aki gyõrbõl jött vissza és sikerült neki. sajnos a természet dönti el a sikert. nekem kevés petesejtem van, debiben azt mondták nincs mit tenni, gyõrben: van rá gyógyszer. ott 5 petesejtet érleltek meg. szerintem óriási a különbség. gyõrben szakmailag sokkal felkészûltebbek.

két beültetésem volt debrecenben. a mensi 2.napján vérvétel, majd kb. 12-15 nap kezelés. a 13 napon volt a második beültetésem. nekem 130000ft körül volt. nagyon rendesek, de nekem kevés volt. kétszer érleltek meg 1 db petesejtet drága pénzen...A harmadik beültetésem gyõrben volt, a doki kiakadt, ugyanis már a 2. napon látható, hogy kb. mennyi sejt lesz érlelhetõ. Itt a legprofibb orvos dolgozik az országban, még a debreceni szülészetrõl is hozzá járnak kezelésre a dokik feleségeikkel. viszont itt az ápolónõk elég furik, de ez legyen a legkevesebb. a kezelés teljesen más gyógyszerekkel is zajlik és sokkal drágább. ha az utazásokat is beleszámoljuk, amiben egy csomó vonatozás is benne van, kb 300000ft. de ha sikerül még 2 hónapig jó pár tízezer (40000). nekem itt ikrek lettek volna, se sajnos az elsõt 7 hetesen, a másodikat 14 hetesen elvesztettem. szép kis karácsony...Debrecenben megpróbálhatod, van aki gyõrbõl jött vissza és sikerült neki. sajnos a természet dönti el a sikert. nekem kevés petesejtem van, debiben azt mondták nincs mit tenni, gyõrben: van rá gyógyszer. ott 5 petesejtet érleltek meg. szerintem óriási a különbség. gyõrben szakmailag sokkal felkészûltebbek.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! Egyenlõre nem akarok Debrecentõl messzebbre menni...nekem igazán nem mondtak nagyon negatívumot a PCOs-n (pajzsmirigy, IR, elzáródott bal p.vezeték) kívül. Bár ez is elég sok, de nem kizáró ok. Sõt még erre is azt mondták várjak....csináltassak laparoszkópiát, és csak ha azután sem jön össze, akkor kezdjek lombikba...már féléve kezelnek pajzsras és IR-re. Még reménykedek a természetes módban... :)

A debreceni plázában mennyire durvák az árak? Még soha nem voltam, de most szeretnék körülnézni. Kb. milyen árakra számítsak? :SSS"

Legjobb válasz: Ugyanannyi mint más plazaban. Jeans club meg hasonló boltokban mindenhol ugyanolyan árak vannak. A Cosmos City a kedvencem, baromi jó árak vannak, de más plazaban is ugyanannyi mint itt Debiben.

Ugyanannyi mint más plazaban. Jeans club meg hasonló boltokban mindenhol ugyanolyan árak vannak. A Cosmos City a kedvencem, baromi jó árak vannak, de más plazaban is ugyanannyi mint itt Debiben.

Összetört a szemüvegem. Arra gondoltam, hogy lehet átállnék kontakt lencsére. Melyik kb mennyibe kerül, hol érdemes Debrecenben csináltatni lencsét, és szemüveget? Mennyi idő alatt készül el egyik és másik?

Legjobb válasz: A kontaktlencse mellett kell hogy legyen szemüveged. A lencse ára nagyon változó. Nekem 3 hónapra 10.000 ft folyadékkal együtt. A vizsgálatot követõ 3-5 napon múlva megvolt a próbalencsém. A szemüveg kb 20-25.000ft volt de nem a legolcsóbbat választottam. Pár órán belül elkészült.

A kontaktlencse mellett kell hogy legyen szemüveged. A lencse ára nagyon változó. Nekem 3 hónapra 10.000 ft folyadékkal együtt. A vizsgálatot követõ 3-5 napon múlva megvolt a próbalencsém. A szemüveg kb 20-25.000ft volt de nem a legolcsóbbat választottam. Pár órán belül elkészült.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a válaszodat! Akkor azt hiszem egyenlõre marad a szemüveg (cél hogy hamar elkészüljön, mert addig dolgozni sem tudok menni míg nincs). Na meg ha a lencse mellé kell szemüveg akkor végeredménybe véve az a drágább is. helyet esetleg tudnál ajánlani debrecenben?
Nekem nincs szemüvegem, szerintem felesleges kontaktlencse mellé, hiszen azt hordom reggeltõl estig, éjszaka meg nem kell szemüveg. Az én kontaktlencsém 10ezer/3 hónap neten rendelve. Az elsõt optikában kell persze beszerezni, nekem rögtön aznap tudtak adni hogy bementem vizsgálatra. De nagyobb dioptriákra várni kell 1 hetet legalább.


Mennyi a jegy ára a debreceni színházba és melyikbe lesz?

Legjobb válasz: Melyik színházra gondolsz? Pl. a Debreceni Csokonai Színházban a jegyárak 600-2800 Ft-ig váltakozhatnak, a kedvezményes jegy még mínusz 10% (pl. diák, nyugdíjas stb)

Melyik színházra gondolsz? Pl. a Debreceni Csokonai Színházban a jegyárak 600-2800 Ft-ig váltakozhatnak, a kedvezményes jegy még mínusz 10% (pl. diák, nyugdíjas stb)
Debrecenben az István, a király 2008. november 21, 22, 23-án lesz látható a Debreceni Fõnix Csarnokban. Jegyárak (helytõl függõen): 3000 Ft, 5000 Ft, 7000 Ft, 9000 Ft, 11000 Ft Jegyek kaphatók: a Kölcsey Központban (Debrecen, Hunyadi utca 1-3., + 36 52/518 497), a Fõnix Csarnokban (Debrecen, Kassai u.28., Tel: +36 52/505 397), az Apolló moziban (Debrecen, Miklós u. 1., +36 52/417 847), a Tourinform irodában (Debrecen, Piac u.20., +36 52/412 250), és az Interticket országos hálózatában (www.interticket.hu).

A debreceni Mechwartban mennyire jó a menza? Ára? Ki szállítja/ott csinálják?

Legjobb válasz: nincs menza. A szomszédban lehet enni a süketeknél. A kaja meg olyan, mint máshol a városban: sodexhos szar

nincs menza. A szomszédban lehet enni a süketeknél. A kaja meg olyan, mint máshol a városban: sodexhos szar
A kérdező hozzászólása: hol a szomszédban? Te is ettél már ott?
ettem
A kérdező hozzászólása: ja megtaláltam a gugli mapson: Hallássérültek Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye

Debrecenben hol lehet a legjobb áron B -kategóriás jogsit szerezni persze értelmes áron? Melyikek az ajánlott autósiskolák? Árban mennyi az összköltség minden kisebb kiadással mire kezembe kerül a jogsi?

Legjobb válasz: Cívis autósiskola. Én nyáron csináltam meg, 2 hónap alatt megszereztem, minden elsõre sikerült. Egész pontosan 132 ft-ba került, orvosival, illetékkel, mindennel.

Cívis autósiskola. Én nyáron csináltam meg, 2 hónap alatt megszereztem, minden elsõre sikerült. Egész pontosan 132 ft-ba került, orvosival, illetékkel, mindennel.

Aki esetleg ránéz erre a kérdésre és véletlenül pont környezet mérnöki képzésre jelentkezett Debrecenbe mennyi esélyt lát arra, hogy ilyen kevés jelentkezővel elindul?

Legjobb válasz: Sajnos igen. :( Az összes jelentkezõ nem kevés, és közülük sokan csúsznak be majd erre a szakra, akik a sorrednjükben mást raktak elõre. Sajnállak titeket :(

Sajnos igen. :( Az összes jelentkezõ nem kevés, és közülük sokan csúsznak be majd erre a szakra, akik a sorrednjükben mást raktak elõre. Sajnállak titeket :(
A kérdező hozzászólása: Miért sajnálsz? Nem megfelelõ a szak vagy az oktatás van vele valami baj?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod! És a környezettanról mi a véleményed?
Állítólag még rosszabb. Olyat válassz elsõsorban, ami nem "környezet"-tel kezdõdik.

Debrecenben melyik a legjobb 4D UH rendelő? És árba mennyibe kerül?

Vagy esteleg üdülési csekkel lehet fizetni? Mert már olyat is hallottam,hogy van ahol lehet.

Legjobb válasz: Szia!Én a Nap rendelõrõl hallottam, hogy ott színvonalas uh-t csinálnak, keress rá a neten, ott van minden hasznos info róla! Én biztos oda fogok menni ha majd eljön az ideje!

Szia!Én a Nap rendelõrõl hallottam, hogy ott színvonalas uh-t csinálnak, keress rá a neten, ott van minden hasznos info róla! Én biztos oda fogok menni ha majd eljön az ideje!
Szia!A Kenézyvel szemben van egy magánrenedelõ.Nagyon jó.8000 ft-ért 4fénykép és 2 dvd-t kapott a barátnõm.
Szia! Én a Nap rendelõbe járok amúgy is, így oda mentem 4d-re a 25. héten. 10.000 Ft volt, de aki egyébként nem odajáró kismami, annak 12.000 Ft. Fél óra volt, ami abból állt, hogy 2d és 4d-n alaposan végignézték a babát, mindent elmagyaráztak és mutogattak. Közben készültek fotók. A fotók egy külön cd-re mentek, maga a teljes felvétel dvd-re. A végén ki kellett választani egy képet ami a legjobban tetszett és azt kinyomták, de otthon magadnak is ki lehet nyomni a többit a cd-rõl. Nagyon kedves az asszisztens aki csinálja és tényleg szép a rendelõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!