Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a ára (1708 db)

Mennyi a reális ár, amit egy kísérő hölgynek fizetnek/óra ha külföldön ill belföldön kísér? Ha van vele aktus, illetve ha nincs?

Legjobb válasz: Az elõzõ által írtak belföldön nem tudom, mennyire reálisak, kint pl alsó kategória. Ott a következõképpen vannak "meghatározva" az árak: 1.) Nincs szex (semmilyen formában), "normál nap" (nem estély, nem fogadás, nem bál), reggeltõl estig: Alsó határ: 50+ellátás Átlag: 80-100+ellátás Felsõ határ: 250-300 körül 2.) Normál nap, vagy szex, reggeltõl estig: Alsó határ: 100+ellátás Átlag: 200-220+ellátás Felsõ határ: akár 400 környéke+ellátás 3.) Teljes nap, fél estés fogadás, van szex: Alsó határ: 200+ruha+ellátás Átlag: 250-300+ruha+ellátás Felsõ határ: a max, amirõl hallottam, 1 milla volt, + ellátás. (Ugyanez szex nélkül: alsó határból és középkategóriából lejön kb 50-70ezer, Felsõ határ 500 körül mozog.) 4.) Teljes nap, egészestés program (bál, fogadás, estély), van szex: Alsó határ: 300-400+ruha+ellátás Átlag: 500+ruha+ellátás Felsõ határ: 800 körül, de hallottam már másfél millás napról (természetesen +ruha+ellátás) (ugyanez szex nélkül megegyezik a fél estés szexes típussal árak terén) 5.) Teljes hétvége, van szex, nincs nagy program: Alap: 300+ellátás Átlag: 500+ellátás Felsõ határ: szép számok, általában hét számjegyûek, egyessel vagy kettessel kezdve :D (ugyanez szex nélkül: alap: 200, átlag: 300-400, Felsõ.... hasonlóképpen alakul, de hat VAGY hétjegyû, utóbbi esetben egyessel kezdõdik) 6.) Teljes hétvége, van szex, van program: Alap: 400+ruha+ellátás Átlag: 600+ruha+ellátás Felsõ határ: szó szerint a csillagos ég, rengeteg dologtól függ. Ezek nem "fix árak", de ehhez hasonlóakra lehet számítani külföldön, bár országtól függ, ezeket én most a két évvel ezelõtti francia árak alapján számolgattam át. Az alsó és felsõ kategória között iszonyatos különbségek vannak és az általam leírt felsõ határ fölött kezdõdik az igazi luxus, a "Gentlemen's Lady"... aki saját magának dolgozik, jó elõre be van táblázva szexet akkor vállal, ha szimpatikus az ügyfél, viszont bármirõl elbeszélget a Barbie babáktól a golfon át az atomfizikáig, teszi mindezt mosolyogva, az etikett olyan szabályait is betartva, amirõl átlagember még csak nem is hall élete során... szóval az már egy másik világ :) Remélem, hasznos voltam, kérdezz még nyugodtan, ha szeretnél.

Az elõzõ által írtak belföldön nem tudom, mennyire reálisak, kint pl alsó kategória. Ott a következõképpen vannak "meghatározva" az árak: 1.) Nincs szex (semmilyen formában), "normál nap" (nem estély, nem fogadás, nem bál), reggeltõl estig: Alsó határ: 50+ellátás Átlag: 80-100+ellátás Felsõ határ: 250-300 körül 2.) Normál nap, vagy szex, reggeltõl estig: Alsó határ: 100+ellátás Átlag: 200-220+ellátás Felsõ határ: akár 400 környéke+ellátás 3.) Teljes nap, fél estés fogadás, van szex: Alsó határ: 200+ruha+ellátás Átlag: 250-300+ruha+ellátás Felsõ határ: a max, amirõl hallottam, 1 milla volt, + ellátás. (Ugyanez szex nélkül: alsó határból és középkategóriából lejön kb 50-70ezer, Felsõ határ 500 körül mozog.) 4.) Teljes nap, egészestés program (bál, fogadás, estély), van szex: Alsó határ: 300-400+ruha+ellátás Átlag: 500+ruha+ellátás Felsõ határ: 800 körül, de hallottam már másfél millás napról (természetesen +ruha+ellátás) (ugyanez szex nélkül megegyezik a fél estés szexes típussal árak terén) 5.) Teljes hétvége, van szex, nincs nagy program: Alap: 300+ellátás Átlag: 500+ellátás Felsõ határ: szép számok, általában hét számjegyûek, egyessel vagy kettessel kezdve :D (ugyanez szex nélkül: alap: 200, átlag: 300-400, Felsõ.... hasonlóképpen alakul, de hat VAGY hétjegyû, utóbbi esetben egyessel kezdõdik) 6.) Teljes hétvége, van szex, van program: Alap: 400+ruha+ellátás Átlag: 600+ruha+ellátás Felsõ határ: szó szerint a csillagos ég, rengeteg dologtól függ. Ezek nem "fix árak", de ehhez hasonlóakra lehet számítani külföldön, bár országtól függ, ezeket én most a két évvel ezelõtti francia árak alapján számolgattam át. Az alsó és felsõ kategória között iszonyatos különbségek vannak és az általam leírt felsõ határ fölött kezdõdik az igazi luxus, a "Gentlemen's Lady"... aki saját magának dolgozik, jó elõre be van táblázva szexet akkor vállal, ha szimpatikus az ügyfél, viszont bármirõl elbeszélget a Barbie babáktól a golfon át az atomfizikáig, teszi mindezt mosolyogva, az etikett olyan szabályait is betartva, amirõl átlagember még csak nem is hall élete során... szóval az már egy másik világ :) Remélem, hasznos voltam, kérdezz még nyugodtan, ha szeretnél.
Ha van vele keksz is akkor napi 50-70 ezer + teljes ellátás. Ha csak kísér akkor kb. 20 + ellátás.
Szép lista elõzõ :) De itthon pontosan tudom, hogy fiatal, 18 éves MODELL lányok (középiskolások, kezdõ egyetemisták) ha semmi sexrõl nincsen szó akkor 20K-ért bármikor elkísérnek pl. egy vacsora + fogadás kombóra (ez ugye délutántól késõ estig bõven megvan egy "munkanap" ideje). Még sorrba is állnak. A sexes részre pedig: Egy ilyen lány (tök véletlen lõttem egyet...) http://www.rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=girl_datasheet.. 10-15K körül dolgozik egy órát. Mármint ez a tiszta órabére (mikor van nála kuncsaft). Ha azt mondod neki, hogy baba, 80K + teljes ellátás egy napra és gyere velem egy hétvégére akkor röhögve jönni fog. Ugyanis neki se mindegy, hogy 80K-ért 4-5 emberrel kell reszelni egy nap vagy 1, max 2x ugyan azzal az emberrel és akkor még kirándult is...

Nagyon megtetszett a Basenji kutyafajta, de sehol nem találom mennyi az ára TK-val és nélküle, mennyi az ára?

Legjobb válasz: Szerintem Magyarországon kb csak egy tenyésztõ van, akinek én is megtaláltam a honlapját, egy korábbi kérdésnél is õ szerepelt. Elképzelésem sincs mennyi lehet, de mivel nehéz hozzájutni, nem hiszem, hogy 200-300 ezer alatt adná kutyáit. A tk meg minimális összeg, szerintem ilyen nagyságokban annyira mindegy, s tenyésztõ tk nélkül úgyse ad el kiskutyát...

Szerintem Magyarországon kb csak egy tenyésztõ van, akinek én is megtaláltam a honlapját, egy korábbi kérdésnél is õ szerepelt. Elképzelésem sincs mennyi lehet, de mivel nehéz hozzájutni, nem hiszem, hogy 200-300 ezer alatt adná kutyáit. A tk meg minimális összeg, szerintem ilyen nagyságokban annyira mindegy, s tenyésztõ tk nélkül úgyse ad el kiskutyát...
Tk nélkül nem Basenji kutyát kapsz, hanem egy keveréket, ami jobb esetben hasonlít a Basenjire.És ahhoz túl drága. Tk-val, meg mivel kevés a tenyésztõ, én is olyan 200-tól felfelé tippelem, de valóban a tk önmagában 5500 Ft, úgyhogy nem azért drágább ennyivel.
A kérdező hozzászólása: Aha értem szóval nem a tk teszi az ebet, most találtam egy másikat aki viszont nem basejni-vel foglalkozik, az ileltõ azt mondta, hogy a kutya beltenyésztett, ennek ellenére akarom-e? Szerintetek? Anyai ágon van , az anyjának az apja beltenyésztett 100 százalékban. Mert az az a kan kutya apja és anya egyenlõ apa és fiával. Szóval mintha, az én apámnak és nekem lenne egy gyerekünk, annak lenne egy lánya és annak pedig a fia akit megakarunk venni.
A kérdező hozzászólása: * apa és lányával
Beltenyésztett kutyát sosem veszünk.Ez inkább felháborító, tk-t meg tuti nem adnak hozzá. És gondolj már bele, szerinted egészséges...?? Ha neked lenne a saját anyukádtól egy gyereked, vajon egészséges lenne..??
Azért, van amikeo elfogadott, hogy vannak rokonok a törzskönyvben, de ez szakértelmet, meg nagy utána nézést igényel. , , VONALTENYÉSZTÉS A vonaltenyésztés (vagy vérvonaltenyésztés) tulajdonképpen rokontenyésztés, de bizonyos mértékben elfogadható módszer. Nagyrészt egy egészen kiemelkedõ egyedre, fõként kanra (ritkábban szukára) alapozzák. A cél az, hogy a vonalalapító õs tulajdonságai fokozottabban kerüljenek az utódokba. Ugyanakkor a szuka oldaláról minél távolabbi egyedeket állítanak tenyésztésbe. A vonalalapító kan kedvezõ tulajdonságaiban, egészségi állapotában, alkatában legyen domináns homozigóta! Ez a tenyésztési eljárás rendkívül alapos utánajárást igényel, a legkisebb tévedés is mindent tönkretehet. E módszer alkalmazásához több egyedbõl állomány szükséges, egy-két szukával nem érdemes próbálkozni. Ugyanis a tenyésztés során esetleg ki kell zárni a recesszív tulajdonságokkal rendelkezõ egyedeket, hogy az állomány fokozatosan egységessé váljon. Tanácsos, hosszú idõn keresztül tenyésztésben tartani a vonaltenyésztés alapjául szolgáló apát, így sok utód származhat tõle., , http://argentin-dog.hu/jotudni/rokonteny.htm De, hogy válaszoljak, én nem fogadnám el, mert itt gondolom nem egy hozzáértõ tenyésztõrõl van szó, aki hozzáértéssel, meg nagy utánajárással hozta volna le az almot és enélkül elég bajos is lehet a dolog...
A szülõ-gyerek párosítást szerintem tenyésztõ sem vállalná be. Nekem tenyésztõtõl van olyan kutyám, ahol a nagymama egyben az anyuka is, ez világosan fel is van tüntetve a törzskönyvén, és a tenyésztõ is érti a dolgát, õ volt a fajta meghonosítója Magyarországon... Kérdezõ: az új kutya, amit találtál milyen fajta és mennyiért adná?
A kérdező hozzászólása: landseer a fajtája és 180 000 ezerért azt mondta a kan tulajdonosa, hogy ez hivatalosan elfogadott , a beltenyésztett kannak már több aloma vagy alma xD is van. Õ utánanézett amikor párosította a kant a szukával.
Hát én nem venném.Utánanéznék az egész dolognak, amit õ állít, megvizsgáltatnám hozzáértõkkel is a papírokat, megnézném a már lehozott almokban, hogy vannak-e problémák, egészségügyi stb. Hogy ilyenek az eredményeik... És ha valóban minden oké, több szakértõi vélemény alapján, akkor TALÁN belemennék a dologba.De én nem szeretem az ilyen rizikót, szóval én vennék egy normális tenyésztõtõl egy normális kutyát.

Melyik a legjobb mobilinternet, korlátlan adatforgalommal? és kb mennyi az ára? és mit jelent az hogy normál felhasználás mellett?

Legjobb válasz: Tudomásom szerint nincs olyan, ami korlátlan, vagy forgalomkorlátosak, vagy a letöltött adat után fizetsz (ha van is, annak irreálisan magas lehet az ára). Az ára amúgy attól függ, hogy mennyi adatot lehet letölteni, pl nekem egy 10gb-os t-online csomag (aranykártyával) havi 6000. A normál felhasználás gyakorlatban azt jelenti, hoyg nem lehet torrentezni, naphosszat youtubot nézni, vagy egyéb, nagy adatforgalommal járó tevékenységet végezni (a forgalomkorlát miatt, ez amúgy is kerülendõ).

Tudomásom szerint nincs olyan, ami korlátlan, vagy forgalomkorlátosak, vagy a letöltött adat után fizetsz (ha van is, annak irreálisan magas lehet az ára). Az ára amúgy attól függ, hogy mennyi adatot lehet letölteni, pl nekem egy 10gb-os t-online csomag (aranykártyával) havi 6000. A normál felhasználás gyakorlatban azt jelenti, hoyg nem lehet torrentezni, naphosszat youtubot nézni, vagy egyéb, nagy adatforgalommal járó tevékenységet végezni (a forgalomkorlát miatt, ez amúgy is kerülendõ).
A kérdező hozzászólása: köszi.mert nekem most pannon van de kijött egy 30000es számla.asszem 5gb ingyenes, de kicsit leültem ettöl az összegtöl.
Jaj hát vannak már olyan csomagok, hogy fix havidíjas.Akármennyit internetezhetsz a havi pl 6000 Ft az nem lesz több sehogy se, tehát nem küldenek még csekket.Ez úgy néz ki, hogy pl 6000 Ft ért kapsz egy hónapra 5 Gb-t, és ha ezt mondjuk 3 hét alatt elhasználtad, akkor a negyedik héten lekorlátoznak egy kisebb sebességre, de van továbbra is neted.Az már õket nem érdekli, hogy a lekorlátozott héten hány Gb-t használsz el, azt mondhatni, ingyen adják.Így egy hónapban akármennyit netezel, a 6000 Ft mindig csak 6000 lesz.
Vodafone-nál korlátlan már nincs, van sokféle lehetõség, illetve van a feltöltõkártyás mobilinternet. http://www.vodafone.hu
Nekem egy éves szerzõdésem van, 5G, 5500 ft havonta, szélessávon.
Sajnos sok lehetett a letöltés és nem nézted meg, túllépted-e a korlátot? Egyébként a Vodánál jelzi a modemen keresztül SMS-ben a cég, hogy lejárt az 5G. Filmletöltések okozhatták ezt.
Nézd meg, pontosan mi van a szerzõdésedben. A Vodánál áttesznek a drágább (10G)díjcsomagba, ha túlléped a korlátot. Valami ilyesmi történhetett veled is.


Lányok mennyire vigyáztok arra hogy hova megy a sperma?

Ha megengeditek az arcra élvezést, vigyáztok rá hogy a hajatokra ne menjen belõle, vagy akkor már mindegy és azt is lehet?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire vad a szitu :) Ha az ember tényleg teljesen elengedi magát és élvezi, akkor gyakran megesik hogy nem arra figyel hogy épp hová fog menni :P

Attól függ mennyire vad a szitu :) Ha az ember tényleg teljesen elengedi magát és élvezi, akkor gyakran megesik hogy nem arra figyel hogy épp hová fog menni :P
En altalaban nem figyelek tulsagosan, hogy hova megy :) Elofordul, hogy a hajamba is kerul, bar altalaban a fium azert szokta nagyjabol iranyitani :D
Engem egyáltalán nem zavar hogy hova megy, oda spriccel ahova akar, szeretne :)
Ha nagyon vadulunk, akkor nem érdekel, hova megy. Egyébként nem zavar, ha a hajamba megy, kivéve ha pont hajmosás után szexeltünk.

Egy könyv ára vászonkötésben 168 forint, ami 68%-al több, mint papírfedéllel. Mennyi az ára a papírfedelű könyvnek?

Egyenletese kéne levezetni, de... nekem valamiért nem sikerül felírnom jól, csak logikával tudom megoldani. A megoldás: 100 Ft.

Legjobb válasz: legyen x az ár papírfedéllel. Ekkor az egyenlet: 1,68x=168 x=100

legyen x az ár papírfedéllel. Ekkor az egyenlet: 1, 68x=168 x=100
A kérdező hozzászólása: Ah, a kérdés már csak az, hogy mit ronthattam el... köszi xD

Mit gondoltok, használt, de jó állapotú babakocsinak mennyi a reális ára az eredeti árhoz képest?

Legjobb válasz: Ha nem kopott, koszos, fakó, foltos, tényleg szép állapotú, akkor fél áron el lehet adni, ha lestrapált, akkor negyede, mint amibe annó került ujjonan.

Ha nem kopott, koszos, fakó, foltos, tényleg szép állapotú, akkor fél áron el lehet adni, ha lestrapált, akkor negyede, mint amibe annó került ujjonan.
60-70%-nál többet én nem adnék, mert nincs rá garancia.
A kérdező hozzászólása: Drágább kategória, 1, 5 évig használt, de teljesen szép állapotú.
60-65%-nál többet nem adnék érte, mert ha használtan több, akkor már inkább gyûjtök még, és megveszem újonnan, garanciálisan.
Quinny buzz ujjonnan üzletben 120.000ft. Vaterán ujjonan vettem 70 . 000 Ft-ért. Mózes ujjonan hozzá 40.000, 16.000 vettem, fél év est használták elõttem, teljesen újszerû volt. Hordozó hozzá ujjonan szintén 40.000, 12.000-ért vettem, hibátlan volt az is. Ahogy elõttem is írták, kb. A bolti ár feléért tudod eladni.

Mennyi a reális ár egy gyulladt fül kitisztításért és fülcseppel való kezelésért?

A kuttyum füle bevolt gyulladva, a doki kipucolta, cseppentett bele fülcseppel és adott cseppet az otthoni kezelésre. Ezért szerintetek mennyit kérhet el a doki, ha nem akar lehúzni anyagilag?

Legjobb válasz: Komolyan számolgatni kellene, mennyi az ideje, a felhasznált kellékek, gyógyszerek, stb értéke? Nincs egységes ár. Nincs egyforma orvosi rendelõ.

Komolyan számolgatni kellene, mennyi az ideje, a felhasznált kellékek, gyógyszerek, stb értéke? Nincs egységes ár. Nincs egyforma orvosi rendelõ.
Nekünk spánielünk van, õk elég érzékeny fülûek, és nekünk is volt ilyen. A fülcsepp 1700 Ft volt, a vizsgálat, kezelés 3000. Állatorvos váltás után a másik összvissza 2000 Ft-ot kért az egészért, bár ott nem kaptunk otthonra cseppet mert már volt. Változó az ár, de nem hinném hogy olyan 5000 Ft-nál többet kérne.
A kérdező hozzászólása: Pontosan, mindenhol más áron dolgoznak az állatorvosok, pont ezért tettem fel a kérdést. De akkor kicsit másképpen kérdezem: Egy ilyen kezelés mennyibe kerül egy jó áron dolgozó állatorvosnál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 2. válaszolónak! Mi 10ezret fizettünk... Ismerõs állatorvosnál...
Az kemény...
Azért az durva. Bár kérdés, a csepp, amit adott miféle?
A kérdező hozzászólása: Igen, én is szívtam a fogam, fõleg azért, mert már elég sokat fizettünk ebben a rendelõben, úgy, hogy szerencsére elég egészséges a kutyusunk. A cseppet most nem tudom megmondani, nincs nálam a nevére pedig nem emlékszem, de szerintem ha majd hazaérek, telefonálok egy állatpatikába és megkérdezem mennyiért tudnám megvenni a cseppet. Egyébként nem hiszem, hogy túl drága lenne, de azért még utánajárok. És akkor még kérdeznék egyet: Tudtok hozzáértõ, lelkiismeretes állatorvost, aki ennél barátibb árak dolgozik Budán illetve környékén? Köszi a segítségeteket!
Fülatkával kezelték a kutyámat, kezelés: fülpucolás és mikroszkópos vizsg 3700, sima fültisztító kb 2000 , gyógyító fülcsepp asszem 3500 körül. Szép summa 20 percért!

Korfu? Árak érdeklenek mondjuk egy gyros mennyi? A fagyi? Motor kölcsönzés? Egy vacsi étteremben? Bazárban milyen rucik vannak?

Legjobb válasz: Szia! Én Rodoszról jöttem nem rég haza, kb olyan árak vannak, mint korfun, talán rodosz még drágább is egy picit. szóval, gyros 2,5 euro, motor kölcsönzés (robogó) 15-20 euró, fagyit nem tudom, de jégkrém 1,5-2 euró, ruhákat nem tudom, mert azt nem nagyon néztünk, de barátom vett papucsot a strandra, 10 euró volt. a strandon a bérelhetõ napágy napernyõvel 7 euró (2 ágy, egy nagy napernyõ), 2 személyes haltál 30 euró körül, tészták 7-8 euró, 0,5 l-es víz fél euró (a strandon és a boltokban is), "fresh fish" 9 euró körül, mythos sör (görög) 2,5-3 euró egy korsó, frissen facsart narancslé 2 euró körül. ennyi jutott eszembe hirtelen, ha konkrét kérdésed van, akkor talán még tudok válaszolni rá. szóval ezek az idei rodoszi árak, pár éve voltunk korfun, de azt nem tudom, hogy akkor ott mi mennyi volt.

Szia! Én Rodoszról jöttem nem rég haza, kb olyan árak vannak, mint korfun, talán rodosz még drágább is egy picit. szóval, gyros 2, 5 euro, motor kölcsönzés (robogó) 15-20 euró, fagyit nem tudom, de jégkrém 1, 5-2 euró, ruhákat nem tudom, mert azt nem nagyon néztünk, de barátom vett papucsot a strandra, 10 euró volt. a strandon a bérelhetõ napágy napernyõvel 7 euró (2 ágy, egy nagy napernyõ), 2 személyes haltál 30 euró körül, tészták 7-8 euró, 0, 5 l-es víz fél euró (a strandon és a boltokban is), "fresh fish" 9 euró körül, mythos sör (görög) 2, 5-3 euró egy korsó, frissen facsart narancslé 2 euró körül. ennyi jutott eszembe hirtelen, ha konkrét kérdésed van, akkor talán még tudok válaszolni rá. szóval ezek az idei rodoszi árak, pár éve voltunk korfun, de azt nem tudom, hogy akkor ott mi mennyi volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!üditõt, alkoholt már biztos Magyarországról visszük:-))

10 mázsa nemes bodzából mennyi liter pálinka nyerhető ki? A bodzapálinkának mennyi a liter ára?

Legjobb válasz: Kb a cefre 10%. Literjének ára 15k, csakhogy mire lebogyózod órabérben alig 500Ft-ra jön ki, magyarul nem éri meg szenvedni vele.

Kb a cefre 10%. Literjének ára 15k, csakhogy mire lebogyózod órabérben alig 500Ft-ra jön ki, magyarul nem éri meg szenvedni vele.
A bodzából hehéz pálinkát csinálni, 2-3 liter/100literrel számolhatsz, tehát neked 20-30 liter lesz belöle. Van aki csal és ízetlen pálinkát, vagy 96 szâzalékos alkoholt ízesít vele, de az eredmény persze csak egy ócska lôre lesz. Az ára kb 10.000 forint literenként, de azok bevezetett márkák, te nem hiszem hogy 3000-nél drágábban el tudod adni. Tehát nem éri meg.
én 4000be tervezem adni, ha csinálok.

Mennyire meg bizható kis autó a Rover 214 si? Alkatrész ellátása mennyire megoldott? Árban elérhető? Érdemes vásárolni egy 1997és jó állapotú, rozsdamentes példányt?

Mi nap próbáltam ki egy ilyen autót az egyik kereskedésben.Teljesen rendben volt!Váltó,fék,kormány,kaszni,motor kivülr?l szép!Csak egy kör után a kipufogó végén olajat találtam.Mennyire lehet ez komoly hiba?Olaj le húzó gy?r? kopása?Nagyon meg tetszett az autó de nem szeretném egyb?l motor szét szedéssel kezdeni a vásárlást.Vélemény?

Legjobb válasz: Tizenéves autóból olyat érdemes venni, amihez olcsón jutsz alkatrészhez és sok van belõle. Mondjuk nem tudom a kopó-fogyó alkatrészek milyen árban vannak a Roverekhez, de egy ismerõsömnek lelopták az elsõ-hátsó jelvényt, aztán amikor új márkajelet akart vásárolni majdnem rosszul lett az árától. Elsõ + hátsó = 30000 HUF... Eddig két Roverben ültem, egy 400-as meg egy 600-as sorozatúban, mindkettõnek volt valami nyavalyája, szóval én néznék mást.

Tizenéves autóból olyat érdemes venni, amihez olcsón jutsz alkatrészhez és sok van belõle. Mondjuk nem tudom a kopó-fogyó alkatrészek milyen árban vannak a Roverekhez, de egy ismerõsömnek lelopták az elsõ-hátsó jelvényt, aztán amikor új márkajelet akart vásárolni majdnem rosszul lett az árától. Elsõ + hátsó = 30000 HUF... Eddig két Roverben ültem, egy 400-as meg egy 600-as sorozatúban, mindkettõnek volt valami nyavalyája, szóval én néznék mást.
A Roverek nem túl jó hírû autók. Inkább valami közismertebbet válassz, pl. egy Seat Ibizát a hasonszõrûek közül. Szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!