Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a normálisnak (1077 db)

Mennyi a normális alkohol mennyiség deciben számolva?

Legjobb válasz: Mi az, hogy normális alkohol mennyiség? Normális egy estére emberi fogyasztásra? vegytisztításra, vagy normál 100 liter pálinkafõzés után?

Mi az, hogy normális alkohol mennyiség? Normális egy estére emberi fogyasztásra? vegytisztításra, vagy normál 100 liter pálinkafõzés után?
attól függ h milyen tömény. és h mit jelent az h normális. (még csak jól se érzed magad, jól érzed magad, vagy a saját hányásodból nem tudsz kimászni. meg attól h kit, mennyit ettél elõtte kvered e vagy ua-t iszod és h mennyire bírod a piát.... mástól azt hiszem nem :P (talán a mináség is számít)
4, 1543 dl
A kérdező hozzászólása: Naponta, mennyi sör, vagy bor, vagy tömény italból?
0 dl.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó Válaszoló! Teljes mértékben igazad van! Köszönöm az eddigi válaszokat!
100.000-150.000 dl, de ha nagyon rossz napod van 300.000

Mennyit eszik a macskátok? Mennyi a normális adag?

Szerintem a mi macskánk túl sokat eszik, illetve mi adunk sokat, õ meg bezabálja, de igazából nem is tudom mennyit kéne ennie. 1 éves lány cica. Mennyi lenne neki a normális adag? A ti macskátok mennyit eszik?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyi a normális,de a miénk nagyon sokat eszik.Etetés után mindig jön még kuncsorogni hogy adjunk neki még,még,még......

Nem tudom mennyi a normális, de a miénk nagyon sokat eszik.Etetés után mindig jön még kuncsorogni hogy adjunk neki még, még, még......
Minden tápnál más, meg kell nézni az etetési útmutatót és tudni kell a cica súlyát.
A kérdező hozzászólása: Etetési útmutató nincs, de amúgy is mindig másfajta kaját kap. És kb. 3-4 kiló lehet. Kap amúgy fél7 körül, délután 2 körül meg este 7 körül is konzerves kaját, illetve 10 körül száraz tápot. Meg napközbe néha kikunyerál pár falat valamit. Azért kap ennyiszer, mert folyton kér még, mindig "éhes" és amúgy nem tudom mennyiszer kéne adni neki.
Ha olyat eszik, amin még etetési útmutató sincs, nem meglepõ, hogy egész nap enne. Tartási módtól, mozgékonyságtól és nem utolsó sorban a táp összetevõitõl függ, mennyi az "ideális" adag. Egyébként egyszerû: ha vékony, adj többet, ha kövér, adj kevesebbet.

Ha egy srác most 23 éves és eddig kétszer volt dolga szűz lánnyal akkor kb. hány lánnyal lehetett összesen? 10-15? És mennyi a normális számú partner/szűz lány ilyen korú srácnál?

Nyilván minden eset különböző, de statiszikailag, átlagban kérdezem.

Legjobb válasz: Te most komolyan azt kérdezted mennyi a normális számú szûz lány egy 23éves srácnál?

Te most komolyan azt kérdezted mennyi a normális számú szûz lány egy 23éves srácnál?
Erre nincs matematikai képlet, sem statisztika. Lehet volt két szûz lánnyal, és mellette csak 1 olyannal aki nem szûz.
intervallumot tudnék meghatározni, ha nagyon szükséged van számokra. eszerint a lányok száma (X), nagyobb, vagy egyenlõ mint kettõ. és korából eredõen, és feltéve, hogy nem ebbõl él, nem futtatják, és nem is szexuális bûnõzõ, mondjuk kisebb mint 30 .
A normális az lenne, hogy 1 partner/1 szûz lány. De egyfelõl a világ koránt sem normális és vannak, akik abból ûznek sportot, hogy minél több nõt megdugnak vagy minél több férfivel összefekszenek. Másfelõl vannak szûzoltók is, akik több lány szüzességét veszik el így már emiatt is elvi lehetetlenség, hogy mindenkinek jusson egy, akivel elveszíti. A kérdésedre válaszolva: A szûz lányok szüzességének elvétele nem függ össze a nem szûz lányokkal létesített aktus mennyiségével. Számtalan oka lehet. - 2 hosszútávú kapcsolata volt elõtte, amiben mindkétszer õ vette el a lányok szüzességét. Ritka eset, de elõfordulhat. Mondjuk 16 éves volt a lány meg 15 az elsõ 5 éves kapcsolatnál, 20 évesen meg talált egy 18 éves szûz lányt és vele is volt egy 3 éves kapcsolata. - Buliban vette el mindkét csaj szüzességét és mellette még volt vagy 50 alkalmija. Még az se biztos, hogy volt egyáltalán komoly kapcsolata valaha. És a két szélsõséges eset között bármi lehet még. Szûz lánnyal komoly kapcsolat mellett megcsalás, egy szûz lánnyal komoly kapcsolat, utána alkalmik, ahol elvette egy másik szüzességét is, a lehetõségek határtalanok. De a jelenlegi trendekbõl kiindulva ha ezt a "Már két szûz lánnyal is volt dolgom." mondatot hencegésképp szánta, akkor egy kis ba szógép. De mondjuk a szövegkörnyezet és a szituáció sem mindegy.
Én 23 éves koromra 2 szûz lánnyal és további 2 nem szûz lánnyal feküdtem le.
szerintem 10-15 rengeteg. de lehet csak béna környéken élek, és túlontúl konzervatív vagyok:D

Mennyi a normális szellentés naponta?

Van olyan nálam hogy napi egy-kett? jön csak.

Legjobb válasz: Amikor alszik az ember,akkor is szellent,csak nem emlékszik rá.Amúgy szerintem nincs olyan,hogy mennyi a normális,mert minden ember másképp emészt,és attól is függ,hogy mit eszik elõtte.

Amikor alszik az ember, akkor is szellent, csak nem emlékszik rá.Amúgy szerintem nincs olyan, hogy mennyi a normális, mert minden ember másképp emészt, és attól is függ, hogy mit eszik elõtte.
Nemrég olvastam errõl egy cikket, úgy emlékszem átlagosan napi 13-at említettek.
akkor én a másik véglet vagyok közel 40-ig jutottam, de úgy tudom még az is belefér...

29 hetesen mennyi a normális testsúly?

29 hetes kismama vagyok,12 kg-ot híztam eddig és az orvos azt mondta,hogy kezdjek el diétázni.Ez ennyire sok lenne tényleg?Mennyire kellene lefogynom,hogy minden rendben legyen?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyire volt túlsúlyod a terhesség elején,de normál esetben nem vészes a 12kg a 29.héten. Az átlag 10-12 kg hizás a 40.hétig,ill.ezt mondják normálisnak. Szerintem ez is egyénfüggõ(mennyi viz van rajtad az se mindegy,hiszen az is nagyon sokat nyom mérlegelésnél). Semmiképpen ne fogyókúrázz,csak ne egyél nagyon hizlaló dolgokat és nem lesz semmi baj!

Nem tudom mennyire volt túlsúlyod a terhesség elején, de normál esetben nem vészes a 12kg a 29.héten. Az átlag 10-12 kg hizás a 40.hétig, ill.ezt mondják normálisnak. Szerintem ez is egyénfüggõ(mennyi viz van rajtad az se mindegy, hiszen az is nagyon sokat nyom mérlegelésnél). Semmiképpen ne fogyókúrázz, csak ne egyél nagyon hizlaló dolgokat és nem lesz semmi baj!
Én 28 hetes vagyok, és 20 kilót híztam. Bár nekem ebbõl 15 az elsõ 3 hónapban jött fel. Mondjuk egy gramm felesleg nem volt rajtam, de akkor is sok. Nekem a védõnõ mondta, hogy diétázzak, az orvos nem. Figyelek mit eszem, de nem koplalok.
Ne koplalj!Hanem tessék szépen rengeteg gyümölcsöt és zöldséget enni.Eljött a citrusfélék szezonja, és az gátolja a zsír lerakódását.A banánt csak ésszel, de a magnézium miatt az is kell.Sárgarépa, sütõtök..Kerüld a sütiket, csokikat, nasikat, felvágottakat.Helyette készíts te májpástétomot, padlozsán krémet, húskrémeket.Ezek nem tartalmaznak annyi sót és zsirt, és nem mellesleg tudod, h mibõl van.Meg ha meg tudod tenni mozogj többet. Lehet, h igaza van a dokinak, és tényleg sok, azt beszélik, h havi 1 kiló a jó, és az utolsó hónapban 1-3ig.Amúgy szerintem nem vészes, csak a terhesség alatti cukorbetegségtõl félt a doki.Inkább csak arra akart rávezetni, h figyelj oda, h mikor mennyit és mit eszel.
Szia! Én 21 hetes kismama vagyok és eddig 3-4 kg híztam! de hozzá teszem 68 kg-val kezdtem! ha vékony voltál akkor nem gáz..de ha nem akkor lehet hogy tényleg jobb lenne diétázni! minden jót...
Én még csak 11 hetes vagyok és még egy kilót sem híztam, de mindneképp azt mondom, hogy ha diétázol is, semmiképp ne éhezz, soha!! EGyél sok gyümit, zöldséget, fõzeléket, barna kenyeret, kevés cukrot, fehér lisztet, élesztõt. Mozogj, menj sétállni, úszni, tornázni. Az áltag hízás jelenleg a 13 kg, de egyéne válogatja. EGy ismerõsöm (kb 50 kg) 30 kg-ot hízott, amibõl 15 víz volt. Az egészségedre vigyázz, ne legyen vérnyomás és cukor problmád, ha ez nincs, akkor nem foglalkozz a kilókkal, ha nem zavar. Vigáyzz magatokra:-)
Szia! Én csak egy tippet szeretnék mondani neked, a védõnõm aki elsõ alkalommal kijött hozzánk elmondta, hogy ha nagyon megszalad a súlyom terhesség alatt egyek vacsorára túrót almával. Próbáld ki remélem segít valamit. (16. hetes kismama)

Lányok! Ha kiírtok egy olyan "kérdést" itt, amiben ismerkednétek/barátkoznátok/beszélgetnétek/jógáznátok valakivel, átlagosan hány levelet kaptok, ebbõl mennyi a kicsit szellemileg visszamaradott, mennyi a perverz, mennyi a normális?

Letesztelném, de ilyen-olyan leveleket kapni idegen férfiaktól hímként nekem túl furcsa lenne :D

Legjobb válasz: Istenem. Megint ez a perverz szó. Nem hiszem, hogy sokat kapnak amúgy, az 50%-a lehet nem normális, vagy kevesebb. Csak a válaszadók terjesztették el tuti, hogy mindenkinek lökik a privátot. Fiú voltam, remélem megbocsátasz.

Istenem. Megint ez a perverz szó. Nem hiszem, hogy sokat kapnak amúgy, az 50%-a lehet nem normális, vagy kevesebb. Csak a válaszadók terjesztették el tuti, hogy mindenkinek lökik a privátot. Fiú voltam, remélem megbocsátasz.
Elõször is: itt nem tudod, hogy ki a férfi, ki a nõ, hány éves valójában, mi a foglalkozása, hülye vagy zseni, õrült vagy csak tetteti magát annak. Ez egy anonim oldal. Számtalan levelet kaptam privátban egy-egy kérdés kapcsán, rengeteg problémás ember van köztük. A problémájukat azonnal látom, de azt nem tudom még én sem, hogy milyen nemûek és hány évesek. (Mellesleg nem is az érdekel, csak a probléma.) Ismerd meg élõben és meglátod. :)
Nekem volt egy olyan jellegû kérdésem, hogy hol lehet jól ismerkedni - és tényleg helyekre lettem volna kíváncsi, na mindegy :D -, és a legviccesebb az volt, hogy a kulcsszavakat beírogattam a kérdés kiírása után, és mire rányomtam az okéra már volt 2 levelem. Amúgy egész normálisakkal futottam össze. Volt, akivel aztán fb-n is beszélgettem sokat, õ elég szeretethiányos srác volt, volt akivel csak elpoénkodtam vagy 30 levél által, õt nagyon bírtam, volt akivel msn-en folytattam és találkoztunk is hogy csak úgy elmászkálni, de illúzióromboló volt... Viszont pl. az egyik legjobb barátnõmet és általa egy jófej társaságot itt ismertem meg, úgyhogy néha össze lehet futni jófejekkel is. :) Aki meg paraszt, annak meg nem írsz vissza. Pasiként mindenképp látványosan tüntesd fel, hogy hím vagy, és akkor kisebb valószínûséggel fognak írni a pasikák hogy felszedjenek :D De amúgy próba szerencse alapon hajrá, az ismerkedõs/beszélgetõs kérdésre sokan válaszolnak, fõleg ha a szerelem/szex kategóriába teszed be hétvégén estefelé, 9 óra körül, mikor a csúcsidõ van (tapasztalatom szerint :D ). hajrá!
3-as vagyok. Ja és persze én feltüntettem, hogy 17 éves lány vagyok, így elég sokan irkáltak, de hamar lekopik az aki nem normális/érdekes stb. :)
A kérdező hozzászólása: Hopp, azt hiszem, félre lettem értve, nem célom kiírni ilyet, csak szoktam látni lányoktól is, és a kíváncsiság vezérelt, hogy ilyenkor mégis mi indulhat meg a postaládában :D
Hát nem tudom, azért ott a másik véglet is, mikor az ember simán csak próbál normálisan beszélgetni, pár napig vagy pár hétig el is beszélgetünk az adott illetõvel és egyszer csak hopsz eltûnik, még annyit sem ír, hogy szia, csak nem ír többet, én ezt a részét utálom, mert részemrõl tényleg csak beszélgetni szoktam így emberekkel akik ismerkedni akarnak hátsó szándéktól mentesen.
(3-as vagyok) Oh, rendben :D Akkor tényleg csak félreértettem. De amúgy egy friss adat: Nemrég kiírtam egy kérdést, hogy a Margit-szigeten olvasgatva lehet-e ismerkedni. Tehát elég konkrét igen/nem válaszos kérdés, és nem azok közé tartozik a "hol vagytok rendes fiúk" kérdések közé, amik villognak, hogy a pasik írjanak neki. Legutóbbi állás szerint érkezett kb 7-8 válasz, és 4-5 levél. A levelek tartalma leginkább az "itt ismerkedjünk inkább", de vannak jófejek, akikkel lehet beszélgetni, és van aki elküldött melegebb helyekre és sarkonálló hölgyeménynek titulált, mert visszaírtam, hogy a szigeten tervezem ismerkedni mert itt nem ment, mint ahogy a kérdés is errõl szól. A fent említett "hol vannak pasik" típusú kérdésre meg általában több levél megy, mint válasz, persze olyan tartalommal, hogy "pl itt, ismerkedjünk". Úgy is voltam már, hogy annyi levél jött egyszerre - sajnos túl félreérthetõ volt ilyen szempontból a kiírásom -, hogy mire mindnek válaszoltam és kivártam a fél perceket két levélírás közt, az elsõ egyén már méltatlankodott, hogy azt hitte vissza se írok. Aztán ezek nagy része persze másnapra elkopik, ritka, amelyik megmarad... Remélem segítettem és nem csak sokat rizsáztam :)
A kérdező hozzászólása: 6. Igen sajnos ez is ismerõs, próbáltam már itt beszélgetni, de valahogy nem ment, de lehet, hogy nem a megfelelõ emberekkel elegyedtem szóba, mindenesetre ha nem kérdeztem, már nem is feleltek, azelõtt meg (részemrõl) jól eltudtunk beszélgetni, nem mondom, hogy néha nem fújtam én is egy nagyot, mert éreztem, mennyire erõltetett, csupán nem volt szívem nem válaszolni és "lekoptatni" :D 3-as vagy, azt a kérdést szívesen látnám, már csak azért is, mert próbáltam rákeresni, de nem leltem, pedig érdekelnének a válaszok egy ilyen... hogy is mondjam, ártatlan kérdésre :D erre is kíváncsi lennék igazából, hogy hányan méltatlankodnak pl azért is, amiért neked, a hosszú válaszidõért, vagy hányan írnak még úgy is, hogy nem válaszoltál, de õk akkkkoris rád erõszakolják magukat, meg úgy összességében mit él át egy szerencsétlen, akár 11-13 éves kislány, amikor meggondolatlanul kiír egy ilyet, mert nincs jobb dolga, és elárasztják.

Normális hogy azt mondják, mondták a kórházban hogy este nem kell szoptatni a babyt? Csak ha sír cukros vizet adjak neki? Mennyi a normális szoptatási idő? Ugy értem mennyi ideig tarcson a szopizás? Vagy ez a baby igényétől függ?

Legjobb válasz: hááát, ez eléf furcsa... szerintem ne adj neki cukros vizet (én még nem is hallottam ilyenrõl) és nyugodtan szoptasd a bébit este is! a normális szopttási idõ eleinte hosszabb, lehet akár 30-45 perc is, késõbb, ahogy nõ a baba és te is belejössz és beáll a tejtermelés ez rövidül és persze a bébi igényétõl is függ!

hááát, ez eléf furcsa... szerintem ne adj neki cukros vizet (én még nem is hallottam ilyenrõl) és nyugodtan szoptasd a bébit este is! a normális szopttási idõ eleinte hosszabb, lehet akár 30-45 perc is, késõbb, ahogy nõ a baba és te is belejössz és beáll a tejtermelés ez rövidül és persze a bébi igényétõl is függ!
A kérdező hozzászólása: Köszike a gyors válaszodat.Na de az a baj hogy néha 5 percesek a szopik, lehet hogy majd beibdul rendessen a tejtermelésem? kedden lesz 2 hetes a babám!! Üdv NIKOL
Este is szoptatni kell... vagyis ilyenkor is van igánye rá, megéhezik ilyenkor is. Én sem adnák a picinek cukros vizet! Ahogy az elõttem szóló is írta, eleinte a szoptatási idõ hosszabb, majd rövidülni fog. Van, aki napirendszerûen szoptat, megadott idõpontokban. Van, aki pedig akkor, amikor a baba kéri... de egy idõ után így is rendezõdnie kell bizonyos idõközökre.
Ez így nagoyn végletes hozzáállás. Két-három hónapos korig mindenképp szükséges az éjjelis szoptatás, kivéve, ha magától hagyja abba. Az enyém mondjuk már egyhónaposan átaludta az éjszakát. De ha még be sem állt a kereslet-kínálat, akkor semmiképp ne hagyd el az esti szopit, mert el is apadhat a tejed. Két-három hónapos kor körül sokan le szoktatják a babákat az éjjeli szopiról, ami szerintem igazából nem baj, mert már képes átaludni az éjszakát. Mások meg nem szoktatják le, igazából az õ dolguk. Szóval én nem fikázni akarom azokat, akik akár évekig kelnek éjszaka, mert ez az õ dolguk, csak én azt sem helytelenítem, ha valaki a két három hónapos babának teát ad éjjel, mert ezt max pár napig kell csinálni, és alszik utána reggelig.
Döntsd el, hogy igény szerint táplálod, vagy idõközönként, és ahhoz tartsd magad. Ha igény szerint, akkor nyugodtan szoptass este, éjjel is. Majd a babád eldönti, mikor akar leszokni róla, és mikor alussza át az éjjelt. (a lányom már pár hetesen végigaludta 21-tõl reggel 4-6-ig. ) A szopizás változó, én is fél órákra készültem, de a babám is sokszor végez 10 perc alatt. Tudja õ, mennyi kell neki:- ne félj:-) Most 10 hetesek vagyunk:-)
Régen volt bevett szokás sajnos, hogy a kórházakban cukros vizet adtak a babának. Szerintem az esti szopizás még fontosabb a babának. Nálunk így volt, legalábbis. Este fürdetés, szopott, elaludt, és reggel 6-ig meg sem moccant :-)
Nem az éjszakai szoptatásra mondták a kórházban, hogy elég a cukros víz is a babának?? Este mindenképpen kell szopnia a babának! Az éjszakai szopit mi akkor hagytuk el kb. 3 hónapos korukban, amikor már elég nagyok voltak, hogy legalább 6-7 órát kibírjanak evés nélkül. A tej termelõdésének is jót tesz az éjszakai szopi. Sok sikert!!!
A rövid szopi miatt ne aggódj. Az enyém 3 hétig óránként szopizott és 5-10 perc alatt lerendezte. Az enyém 4 hós és még szopizik éjszaka is 1x, néha 2x. Engem nem zavar. Egyébként is így is néha elázok, és kellemesebb ha a baba szívja ki a tejcsit, mintha fejni kéne.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!!!egy 2és fél hetes babó anyukája

Mennyi a normális mennyiségü folyás? Annak milyen szinünek kell lennie h normálisnak mondható legyen? és milyen az állaga ha normális a folyás?

Legjobb válasz: ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani

ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani

Mennyi a normális fogadott és küldött bájtok száma internet kapcsolatnál?

2,5mbit/sec az internetünk. És elég nagy számok vannak itt.

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy normális. Felhasználástól függ. Aki csak alapszinten böngészik, híreket olvas, esetleg néz némi youtube-ot, havi forgalmat pár GB-ban kimerülhet. Viszont aki torrentezik, annál a több száz GB is teljesen "normális".

Nincs olyan, hogy normális. Felhasználástól függ. Aki csak alapszinten böngészik, híreket olvas, esetleg néz némi youtube-ot, havi forgalmat pár GB-ban kimerülhet. Viszont aki torrentezik, annál a több száz GB is teljesen "normális".

Ti hetente hányszor szexeltek? Mennyi a normális mennyiség?

Legjobb válasz: Hetente 0x. Normális: hetente 14

Hetente 0x. Normális: hetente 14
kéthetente 1x a normális szerintem: heti 3-4 lenne, de nem tudom a barátom gyakrabban rávenni, nem tudom mi lehet a baj
Még sose szexeltem.
Minden nap. Kivéve mikor menstruálok.
Jelenleg heti 7-10. De kapcsolat függõ.
Kétévente max. 1-szer....
0 :S amúgy amikor csak lehet.
Nálunk minden nap van szex, jó esetben reggel és este is. 40F
Nálunk a munkaidõnk függvényében változik, heti 2 és heti 5 között. A normális? Az, ami a pár mindkét tagjának ideális ellátást nyújt. :)
nulla; N/A
A kérdező hozzászólása: Köszi
ha van barátom minden nap.
hát ez mindig is kapacitás függõ volt. Jelenleg 0/hét. És idõbeosztás és pasi függvényében változott ez mindig. A normális: is változó. Van ahol a heti 1 a normális és van ahol a napi 4. Ezt a párok határozzák meg.
mi a férjemmel: heti 5-10 között szoktunk. Mindketten szívünk szerint minden nap csinálnánk, de fáradtak is vagyunk néha... 27/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!