Találatok a következő kifejezésre: Mennyi Móricz a (8 db)

A 240E megszûnt, így nem sok teteje van a kérdésnek.
A kérdező hozzászólása: Már hogy szûnt volna meg? A 240-es szûnt meg! [link]
Még mindig sokkal kihasználtabb, mint a 40es, fõleg hogy több idõt vesz igénybe a metróról átszállás mint hogy egy busszal menjen valaki

Budapesten, szombat este 9-10 óra körül mennyire biztonságos a Jászai Mari tér, a Móricz Zsigmond körtér és a 6-os villamos, ami a 2 pont között közlekedik ebben az időben?

Mindkét helyen főleg a villamosmegálló érdekel elsősorban, de maga a környék is, persze. Mennyire ítélitek biztonságosnak/veszélyesnek? (Pl. 1 és 10 között.)

Legjobb válasz: A villamos ilyenkor tele van biztonsági szolgálatossal - minden ajtónál - tehát ez nem parás. A Jászai az full biztonságos.

A villamos ilyenkor tele van biztonsági szolgálatossal - minden ajtónál - tehát ez nem parás. A Jászai az full biztonságos.
Móricz nem vészes, a villamos be van kamerázva és marcona biztiboyok vannak, a jászain a Morison's nevezetû discó miatt van egy pár részeg ember este, de alapvetõen nem durva környék, és nem tartom veszélyesnek, egy felnõtt számára.
Egyáltalán nem para.
Max. bulizó fiatalok vannak. A Jászain inkább turisták. A vilin meg tényleg minden ajtónál áll biztonsági õr.


A Móricz Zsigmond körtéren parkolnék, mennyire biztonságos ott?

Legjobb válasz: Nem tudom, konkrétan mire gondolsz a kérdéssel. Az autólopások veszélye úgy általában nem túl nagy, erre is lehet találni adatokat a neten. Magyarországon elenyészõ a kockázat, Budapesten már valamivel nagyobb, és a XI. kerületben, ezen belül a Móricz környékén, ahogy láttam a police.hu oldalon, az egyik legnagyobb. De csak e miatt azért nem érdemes máshol parkolni szerintem. Itt találod a bûnözési, és ezen belül az autólopási adatokat térképen, országosan. Pár dolog beállítása után megy. http://bbterkep.police.hu/mapdisplay/bu.html

Nem tudom, konkrétan mire gondolsz a kérdéssel. Az autólopások veszélye úgy általában nem túl nagy, erre is lehet találni adatokat a neten. Magyarországon elenyészõ a kockázat, Budapesten már valamivel nagyobb, és a XI. kerületben, ezen belül a Móricz környékén, ahogy láttam a police.hu oldalon, az egyik legnagyobb. De csak e miatt azért nem érdemes máshol parkolni szerintem. Itt találod a bûnözési, és ezen belül az autólopási adatokat térképen, országosan. Pár dolog beállítása után megy. http://bbterkep.police.hu/mapdisplay/bu.html

Budapestem a Moricz Dentálban mennyibe kerül egy fogtömés? Esetleg tudtok ajánlani jobb helyet a közelében?

Legjobb válasz: Újpest Sztk. Nagyon kedvesek az orvosok. Direkt úgy tömik be, hogy másnapra visszakeljen menned, mert látni szeretnének. ( kiesik vagy meglazul )

Újpest Sztk. Nagyon kedvesek az orvosok. Direkt úgy tömik be, hogy másnapra visszakeljen menned, mert látni szeretnének. ( kiesik vagy meglazul )

A 33-as busznak a Móricz felé, kb. mennyi utasa van 8-9 között?

Legjobb válasz: nemsok. vagyis ma nem sok volt..

nemsok. vagyis ma nem sok volt..
Nem szoktak sokan lenni, szerencsére.
Kb. 20-30 perc
Attól is függ, hogy mikor mész, mert pl vasárnap este, ha sokat kell várnod akkor még kicsit több is lehet, de azért nagyjából a 20-30 perc reális, ha nagyon szerencsés vagy, és minden pont jön, akkor 15 percbõl is kijön az út.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!