Találatok a következő kifejezésre: Mennyi B6 lehet egy nap bevenni (3 db)

Mennyi B6 vitamint lehet egy nap bevenni?

Egész nap émelygek, és ezen csak a vitamin segít, de az csak fél napig hat. Reggel beveszem az Elevitet akkor utána szabad még B6-ot bevennem dél körül?

Legjobb válasz: szerintem igen

szerintem igen
Szerintem is lehet, én is szedtem egyszerre.
Szia! Én is szedek elevitet és mellé napi 3x2 tabletta magneB6-ot, orvosi utasitásra.
Napi 6 szem B6-ot lehet beszedni. Én négyet szedek 23.hetes kismamai
Szia, nekem 3x2 B6-ot javasolt a doki. Kicsit sokallom, mert mellette még Elevitet ill. folsavat szedek. 8 hetes kismama
Szia! Lehet Elevit mellett még Magne B6-ot is szedni, de ne egyszerre vedd be, hanem az elevit után 1-2 órával. És hogy mennyit szabad? Az attól függ melyiket akarod szedni, mert a Béres MagneB6-ból elég napi egy, de a másik fajából (nem tudom pontosan melyik az)egy "marékkal" is beszedhetsz. De azt mindig elfelejtik közölni a kismamák, hogy melyik típusból szednek 3x2, ... meg ilyesmi. Nem akarok bántani senkit, de ez szerintem elég fontos, mivel a két vitamin nem egyforma összetételû és nem mindegy, hogy melyikbõl veszel be mondjuk 3x2-t! Tehát szerintem Béres MagneB6 napi 1. 21 hetes kismami

Magnézium+B6 vitamint vettem! Ebből mennyit szabad bevenni egy nap? 250 mg magnéziumot tartalmaz és rávan írva, hogy napi 1et lehet belőle bevenni! Amikor orvosnál voltam ő napi 2 őt írt fel! Most akkor?

10 darabos kiszerelésben vab!

Legjobb válasz: Nyugodtan vegyél be annyit, amennyit az orvos mond. Én menses alatt napi 4-et is szedek belõle. Semmi bajod nem lesz.

Nyugodtan vegyél be annyit, amennyit az orvos mond. Én menses alatt napi 4-et is szedek belõle. Semmi bajod nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Jha és 17 éves vagyok!
Nekem is úgy írták, egyet reggel, egyet meg ebédkor, ha valami kisebb egészégügyi gondod van, akkor kell ennyi hogy hasson

B6 vitaminból mennyit lehet max bevenni egy nap alatt?

A beteg tájékoztatón napi 1 van írva de találtam orvos válaszol oldalon olyan választ n?gyógyásztól hogy 3x2 lehet szedni.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki, hogy akkor szedjem (MagneB6) amikor rosszul vagyok, émelygés stb. és max 3x1-et lehet.

Nekem azt mondta a doki, hogy akkor szedjem (MagneB6) amikor rosszul vagyok, émelygés stb. és max 3x1-et lehet.
3*2a megengedett a MagneB6Ból Legalábbgi nekem a doki azt mondta ha húzódik vagy feszül a hasam görcsöl a vadlim akkor reggel 2 délben 2 este 2! üdv 23hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!