Találatok a következő kifejezésre: Mennyi B6 lehet (15 db)

A Magne B6-ot mennyi ideig lehet folyamatosan szedni? Vagy kell közte szüneteket tartani?

A Magne B6-ot mennyi ideig lehet folyamatosan szedni? Vagy kell közte szüneteket tartani?

Legjobb válasz: Ez nem nyugtató, addig szeded amíg jól esik, csak többet ne szedj, mert a magnéziumot túl lehet adagolni, olyankor hasmenésed lehet, stb. Nem kell semmi szünet, ugyanezeket a dolgokat beviszed a táplálkozásoddal is.

Ez nem nyugtató, addig szeded amíg jól esik, csak többet ne szedj, mert a magnéziumot túl lehet adagolni, olyankor hasmenésed lehet, stb. Nem kell semmi szünet, ugyanezeket a dolgokat beviszed a táplálkozásoddal is.

Hyányingerre 8 éves gyereknek mennyi b6 vitamint lehet bevennie?

Kirándulni mennek busszal. Kétszer kellene bevenni, odafelé és visszafelé is. Csak azt nem tudom mennyi az egyszeri adag, amit bevehet.

Legjobb válasz: Kétszer 1 szem!

Kétszer 1 szem!

Mennyi B6 vitamint lehet egy nap bevenni?

Egész nap émelygek, és ezen csak a vitamin segít, de az csak fél napig hat. Reggel beveszem az Elevitet akkor utána szabad még B6-ot bevennem dél körül?

Legjobb válasz: szerintem igen

szerintem igen
Szerintem is lehet, én is szedtem egyszerre.
Szia! Én is szedek elevitet és mellé napi 3x2 tabletta magneB6-ot, orvosi utasitásra.
Napi 6 szem B6-ot lehet beszedni. Én négyet szedek 23.hetes kismamai
Szia, nekem 3x2 B6-ot javasolt a doki. Kicsit sokallom, mert mellette még Elevitet ill. folsavat szedek. 8 hetes kismama
Szia! Lehet Elevit mellett még Magne B6-ot is szedni, de ne egyszerre vedd be, hanem az elevit után 1-2 órával. És hogy mennyit szabad? Az attól függ melyiket akarod szedni, mert a Béres MagneB6-ból elég napi egy, de a másik fajából (nem tudom pontosan melyik az)egy "marékkal" is beszedhetsz. De azt mindig elfelejtik közölni a kismamák, hogy melyik típusból szednek 3x2, ... meg ilyesmi. Nem akarok bántani senkit, de ez szerintem elég fontos, mivel a két vitamin nem egyforma összetételû és nem mindegy, hogy melyikbõl veszel be mondjuk 3x2-t! Tehát szerintem Béres MagneB6 napi 1. 21 hetes kismami


Akik a Magne B6-ról átváltottak a Magnézium Citritre azok mennyit szednek? Miért jobb mint a Magne B6? Mekkora kiszerelésben lehet kapni? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nekem Magne B6-ból 3x2volt felírva, a citricibõl pedig 2x2 kellett szednem, amikor átálltam rá. A citrici olcsóbb és nem falod fel a hûtõt tõle, mint egy sáska...viszont nekem a citrici sem jött be, mert attól meg annyi savam lett, hogy majd megvesztem tõle. Most Pharmavit magnézium pezsgõtablettát szedek, ez a legolcsóbb és finom epres íze van. Sajni nem tudom, hogy ebbõl mennyit szabad, én 3x1-et iszok belõle (de a gyógyszerész ki tudja számolni, hogy a benne lévõ magnézium adag mennyinek felel meg az elõzõ adaghoz képest)

Nekem Magne B6-ból 3x2volt felírva, a citricibõl pedig 2x2 kellett szednem, amikor átálltam rá. A citrici olcsóbb és nem falod fel a hûtõt tõle, mint egy sáska...viszont nekem a citrici sem jött be, mert attól meg annyi savam lett, hogy majd megvesztem tõle. Most Pharmavit magnézium pezsgõtablettát szedek, ez a legolcsóbb és finom epres íze van. Sajni nem tudom, hogy ebbõl mennyit szabad, én 3x1-et iszok belõle (de a gyógyszerész ki tudja számolni, hogy a benne lévõ magnézium adag mennyinek felel meg az elõzõ adaghoz képest)
tobb benne a magnezium mint a b6-ban 6 szem naponta
A Mg Citrici 500 mg-os, én a maximumot szedem 3x2 tablettát. 10 szemes a doboz és én 3-at veszek egyszerre, akkor majdnem 1000 Ft a 3 doboz.

Szoptatás alatt lehet magne B6 szedni? és mennyit? és milyen fájdalomcsillapítót lehet bevenni?

Köszönöm a válaszotokat

Legjobb válasz: Úgy tudom Magne b6-ot lehet, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Fájdalomcsillapítóból a paracetamol alapúakat nyugodtan beveheted, én pl. Saridont szedtem be, ha fájt afejem.

Úgy tudom Magne b6-ot lehet, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Fájdalomcsillapítóból a paracetamol alapúakat nyugodtan beveheted, én pl. Saridont szedtem be, ha fájt afejem.
Én nagyon migrénes vagyok, terhességem alatt nem volt gond, de szülés után ha lehet még erõsebben kínoz a migrén mint elõtte. Nekem algopyrint szoktak adni injekcióban, illetve én is azt veszek be, ha idõben sikerül bevennem.
Magne b6 mehet és Algopyrin, az a legveszélytelenebb. Amit tilos az a Kalmopyrin és Aszpirin.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Magne B6 Extrából lehet szedni szoptatás alatt? S mennyit?

Magne B6 Extrából lehet szedni szoptatás alatt?

Legjobb válasz: Én szülés óta ugyan úgy szedek magnéziumot, meg a kismama vitamint is. Nem a magne b6-ot, de sztem szabad.

Én szülés óta ugyan úgy szedek magnéziumot, meg a kismama vitamint is. Nem a magne b6-ot, de sztem szabad.
Én is szedni akartam Magne B6-ot, de a betegtájékoztató azt írja, hogy szoptatás alatt nem lehet.

Magne B6-ból mennyit lehet szedni naponta?

Elég sokat keményedik a hasam,az orvosom csak napi 1 tablettát írt fel.Nem lenne baj bel?le ha este is eggyet bevennék?

Legjobb válasz: Béres Magnéziumból szoktak 1-et, magne b6-ból 3x2-õt.

Béres Magnéziumból szoktak 1-et, magne b6-ból 3x2-õt.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat, akkor mától kettesével szedem.Ma nagyon jól érzem magam mert nincsen hasfájásom a hasam sem annyirra keményedik be.
Max 2-õt szedjél, ha még így is görcsölsz, akkor csak orvosi utasításra szedjél többet. A védõnõ ezt tanácsolta nekem.
Énis folyamatosan keményedek 22 hetes korom óta.Nem használ a magnézium. Ha pihenek, akkor nem, de amint megmozdulok bekeményedik és úgy marad, amíg le nem ülök. A kórházi magnézium infúzió jo volt, attól 3 napig tünetmentes voltam, de aztán visszaállt a keményedés. agne B6ból szedhetsz max 3X2-õt. A védõnõ mondta nekem multkor, hogy van valami homeopátiás bogyó, valami só (süszler só?) ami segíti felszívódni a magnéziumot, próbáljam meg. Még nem jutottam oda, de utánaérdeklõdhetsz te is. És tényleg pihenj amennyit tudsz
Szia! Én 2X1 magneB6-ot szedtem, de a dokim azt mondta az úgy semmit nem ér. Vagy 3X1, vagy 3X2. De azt is mondta, hogy keményedésre az igazi segítség a pihenés, a fekvés! Kérdezz rá az adagra még 1X a dokitól! Minden jót: 33 hetes kismama
Én a 26. héttõl görcsöltem és nagyon keményedett a pocakom. A Magne B6-ot, 3x2 vel szedtem. Szerintem egyesével ne szedd, mert az semmit nem használ. Ennek semmilyen káros hatása nincs, szerintem bevehetsz többet is, nem kell rögtön 3x2-t, de szerintem naponta 2-3 at bevehetsz! jobbulást a pocakodnak 39 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.Még csak 1 hete szedem a Magne B6-ot, de nemigen veszem észte hogy használna, mert továbbra is keményedik a hasam, meg néha enyhe görcseim vannak.Még egy hétig megpróbálom eggyesével szedni, de ha akkor sincs hatása szedem kettesével.31 hetes vagyok.
Ha a béres magne b6 ról van szó, abból én is napi kettõt szedek(orvosi javaslatra)mivel a sima magne b6-ból már 3*2-t szedtem, de ez mellett elkezdett keményedni a hasam.Abból 6 db közel 300mg magnézium.Erre a dokim azt mondta hogy akkor a béresbõl alapból 2db-ot szedjek, mert az ugy 500mg magnézium. 30 hetes kismama
ha sima Magne b6, akkor 3x2 a legnagyobb adag, ha beveszel egyet este plusszba nem lesz baj, sõt.ha mész dokihoz említsd meg neki, addig is beveheted.És azért nézd meg a papírját, ott rajta van, hogy milyen és hogy mennyi a max adag. Boldog babavárást!
nyugodtan vegyél be este is egyet, én is így szedem, semmi bajos nem lesz, az egy tabletta, nem fogja megszüntetni a keményedést. Van ivóoldat is belõle, az egy kicsit több magnéziumot tartalmaz, én azt is ittam, iszom. boldog babavárást!!
Nekem is 1-et mondott, szerintem próbáld meg elõször 1-el és ha nem múlik a tüneted, akkor növeld.
Magnéziumból, hogy mennyire van szüksége a szervezetnek az kor és nem függõ: Átlagos napi beviteli értékek: Felnõttek számára: Nõk: 300 mg Kismamák: 450 mg Férfiak: 350 mg Gyermekek: 0-0, 5 éves korban: 50 mg 0, 5-1 éves korban: 70 mg 2-3 éves korban: 150 mg 4-6 éves korban: 200 mg 7-10 éves korban: 250 mg (forrás: http://www.magneb6.hu/default.aspx?idPage=28) Amúgy a MagneB6-ból, felnõtteknek napi 4-6 filmtabletta javasolt. Persze nem egyszerre...(http://www.magneb6.hu/default.aspx?idpage=62)

Mennyi idő után hat a Magne b6? És mennyit lehet belőle egyszerre bevenni?

39 hetes vagyok, pár hete abbahagytam már a magnéziumot az orvos tanácsára, de napok óta egyre jobban fáj a bal combom. Ülni sem tudok miatta. Már elég nehezen viselem, gondolom, ha most kivételesen bekapnék egyett, nem lenne baj. Mennyi id? után szokott hatni?

Legjobb válasz: Egytõl biztos nem lesz "bajod", de azért ha szeretnél mostanában szülni, ne vidd túlzásba! Ha görcsöl a combod, próbáld meg a kalciumot, nekem az segít sokat! 33 hetes kismama

Egytõl biztos nem lesz "bajod", de azért ha szeretnél mostanában szülni, ne vidd túlzásba! Ha görcsöl a combod, próbáld meg a kalciumot, nekem az segít sokat! 33 hetes kismama
Egytõl nem lesz bajod, de javulni sem fog a görcs!Én izomlaízító krémet használtam az utolsó hetekben, mert nagyon lábgörcsös voltam!A 36 hétig ettem a magnéziumot, és alig tudtam megszülni a lányom, mert nem engedte a felhalmozódott magnézium hogy táguljak!

B6 vitaminból mennyit lehet max bevenni egy nap alatt?

A beteg tájékoztatón napi 1 van írva de találtam orvos válaszol oldalon olyan választ n?gyógyásztól hogy 3x2 lehet szedni.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki, hogy akkor szedjem (MagneB6) amikor rosszul vagyok, émelygés stb. és max 3x1-et lehet.

Nekem azt mondta a doki, hogy akkor szedjem (MagneB6) amikor rosszul vagyok, émelygés stb. és max 3x1-et lehet.
3*2a megengedett a MagneB6Ból Legalábbgi nekem a doki azt mondta ha húzódik vagy feszül a hasam görcsöl a vadlim akkor reggel 2 délben 2 este 2! üdv 23hetes kismami

A Magne B6 (illetve a tablettás Magnézium) ebben az esetben mennyi idő után hat, ill. mi lehet ez szívprobléma?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Valszeg inkább kálium hiányod lehet. Vérvétel kimutatja ha alacsony a kálium szint. Kálium tablettát kell venni, 1 szem is érezhetõen hat már, ha az a baj. A béres b1 vitamin meg arra jó ha zsibbad az ember keze, lába.

Valszeg inkább kálium hiányod lehet. Vérvétel kimutatja ha alacsony a kálium szint. Kálium tablettát kell venni, 1 szem is érezhetõen hat már, ha az a baj. A béres b1 vitamin meg arra jó ha zsibbad az ember keze, lába.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!