Találatok a következő kifejezésre: Mennyi óvszer ha (69 db)

Mennyi biztonságot nyújt az óvszer, ha rendeltetésszerűen használják? (többi lent)

Nagyon megkivántuk egymást a barátn?mmel,mostmár úgy érezzük,hogy készen állunk a dologra. Viszont mindig olyan kis szerencsétlen voltam,simán eltudom képzelni,hogy el?ször csinálom az életemben és rögtön becsúszik 1 baba. Nem azt várom el,hogy most agyonra nyugtassatok,azt sem mondom,hogy oltogassatok,csak egyszer?en félek. Már nagyon akarjuk ezt a dolgot,nem lenne elkapkodás a kapcsolat szempontjából,de ez 1 kicsit elbizonytalanit,én meg addig nem akarom csinálni,amig nem vagyok 100% a dolgomban :))

Legjobb válasz: Az óvszer elég biztonságos önmagában is ha megfelelõen van használva, és tudod hogy kell felhúzni.

Az óvszer elég biztonságos önmagában is ha megfelelõen van használva, és tudod hogy kell felhúzni.
Azt írod:" 1 kicsit elbizonytalanit, én meg addig nem akarom csinálni, amig nem vagyok 100% a dolgomban :) ) " Ha nem vagy biztos a dolgodban akkor mért akarod csinálni? Ez egy nagy ellentmondás a te életedben
A kérdező hozzászólása: Jó, mármint úgy vagyok teljesen magabiztos, hogy tudom, hogy ezt akarom, szeretem a barátnõm meg minden ilyesmi. Csak ez az óvszer dolog elveszi a kedvem ://
Nyugalom, az elsõ alkalommal senki sem profi. Nálunk anno rögtön az elsõnél kiszakadt az óvszer. Nem volt életem nagy élménye, de hát mit tehet egy felelõsen gondolkodó tini: elmegy az ügyeletre, írat esemény utáni tablettát, és legközelebb jobban vigyáz, ez van. Ha rendesen használod (RTFM), akkor nagyon minimális az esély a babára, nyugalom. Ilyen bakik, mint a fenti persze elõfordulhatnak, de ilyesmi a tapasztaltakkal is. Idõben tedd fel, ne tedd be nélküle, és csippentsd össze a spermazsákot, amikor felteszed, akkor nem lesz baj. Ha más nem, gyakorolj elõtte, nem szégyen. Szóval hajrá, nem kell félni. :)
ha a szakadástól félsz, ajánlom neked elsõre a Durex Extra Safe gumit, barátnõmnek szándékosan sem sikerült elszakítani vagy elharapni xD egy picit vastagabb mint a többi, de sztem így elsõre tökéletes 19F
98%:)
Ha jól használod az óvszert, akkor 100%. Azért van mindenhol az, hogy 97%, mert abban a hibás használat is benne van. Ugyanezért van a tablettánál 99, 9% mert ott a kimaradt szem miatt lehet terhesség, de maguk az orvosok is azt mondják, hogy rendszeres szedés mellett ennek az esélye igen kicsi. De persze tudjuk, hogy mindig vannak kivételek.
Egyeltalán nem az! /Léna/
A Jóbarátokban 97%ot mondtak :D
nem, nincs 100 %. a gumi is 99. annyit mondok csak, h nekunk 2 honap alatt 2 x szakadt ki.
háááát a betgségtõl véd...de az rajtatok múlik h a terheségtõl is:P azért vigyázni kell azzal is...

Mennyire biztonságos a gyógyszertárban vásárolt durex óvszer, ha helyesen van használva?

szóval aktus előtt felhelyezve, nincs összeelőváladékozva kívülről..mert ugye, ha olyan kézzel nyul hozzá az ember, akk megtörténik...nem szakad ki és nem csúszik le.mennyire megbízható?

Legjobb válasz: http://www.sg.hu/cikkek/87982/kondom_hasznalat_sok_hibaval

ne parázz, húzd meg a csajt
Esély mindig megvan rá, de valószínû, hogy elõbb fogsz 20.000 Ft kapni egyik haverodtól ajándékba, mint hogy teherbe essen a lány egy kis elõváladék maszlagtól a gumin. Még ha el is mész benne, se biztos hogy teherbe esik, de ezt azért ne próbáld ki, mert ennél már igen nagyok az esélyeid!
Öcsém! Te jobban rinyálsz, mint egy csaj:) )))))
A kérdező hozzászólása: Minden kommentelõnek köszönöm a bíztatást, h vette a fáradtságot...de most olyan szinten dühös és ideges vagyok...SAJÁT MAGAMRA!Nem bírom elhinni, h idegesítettem saját magamat, a barátnõmet...titeket..na jó..titeket nem idegesítettelek, de az elmúlt hetemet olvasással töltöttem...és megnéztem egy régebbi kérdésemet...és kiderült, h a barátnõm havija nem 25.-én, hanem 30 v 31.-én jött meg..szóval egy mocskos hetet tévedtem..még pont idõben van..egy percet sem késik...most annyira nyugodt vagyok, h az kész..
Ha beleélvezel a lányba és annak éppen peteérése van, még akkor is csak 20 % az esély rá, hogy terhes marad.Oszd el ezt a lehetõséget azzal, hogy nincs peteérése, hogy a többmillió spermium közül nem lõsz fel, csak 4-et, és hogy gyakorlatilag fel sem lövöd.Ezen kívül a spermium ha levegõvel érintkezik szinte azonnal elpusztul. Biztosan van némi esélye neki, mert még normál használat mellett is van, (Pearl index, nézz utána), de szerintem ez nagyjából 1 % alatt van(ez azt jelenti h 100 nõbõl 1 lesz terhes így), abszolút elhanyagolható.
A kérdező hozzászólása: WTF? ez most mi? lehet, h tévedek, de ezen az oldalon kérdezni lehet..nem? akkor meg mi van? olvastam róla, h elõváladékkal is be lehet vinni spermiumot..csak más emberek véleményére is kíváncsi vagyok
A kérdező hozzászólása: tegyük fel...csak tegyük fel, mert erre nagyon figyelek mindig. Aktus elõtt megfogom a farkam, elõváladékos lesz a kezem, aztán úgy helyezem fel az óvszert és ha nem spermicid bevonatú, és összekenem elõváladékkal, akkor lehet-e terhes a lán? vaaagy... tegyük fel, h nem nézem meg, h merre kell görgetni, csak ráteszem a farkamra..történetesen rossz oldalával tettem fel, de már összekentem elõváladékkal...aztán megfordítom és normálisan teszem fel, de már az az oldala elõváladékos...esetleges terhesség lehetséges-e Az offolások ellen: elõre szólok, ezek nem történtek meg velem, csak felmerültek, mint kérdés...mit gondolsz errõl?nagyon lehetséges így a teherbe esés?
A kérdező hozzászólása: elsõnek köszönöm (másodiknak is, de most mind1), pont ezt akartam! ilyen választ vártam! kérek mindenkit, pontozza fel õt :) második : kicsit nyers, de kösz :) am már megvolt, csak gondolom na...olvasgatk egy kicsit
A kérdező hozzászólása: Öcsém, nem tudom, h mi a herémet éreznél, mikor azt gondolnád, h terhes a barátnõd...öcsém

Mennyire fáj az anális szex egy sráccal, illetve kell-e óvszer ha leszopjuk egymást?

Legjobb válasz: Mindenképp használjatok síkosítót a szexnél. Orális szexnél is kellhet gumi, ha a srác, akinek csinálod, HIV pozitív. Ha egészséges, akkor nem szükséges.

Mindenképp használjatok síkosítót a szexnél. Orális szexnél is kellhet gumi, ha a srác, akinek csinálod, HIV pozitív. Ha egészséges, akkor nem szükséges.
Ha óvatosan, érzéssel csinálják akkor nem fáj. Síkosító, gumi kell, mert fertõzést kaphatsz még ha mindketten szüzek vagytok akkor is (a végbélben lehetnek olyan bacik amik a péniszre jutva csúnya dolgokat csinálhatnak.) Normál esetben orálhoz nem kell óvaszer, ha megbízol a partneredben. Eztz mondjuk én csak tartós kapcsolatban tenném. Szóval ha wcszex a buli közben valaki idegennel, akkor KELL.
óvszer ha leszopod???
kérdezz meg valakit aki meleg
csajok sem húznak gumit a pasi farkára ha leszopják... de lehet h ha te mint pasi csinálod egy másik pasinak akkor neked behegesedik a szád neki meg leesik a farka...

Mennyi óvszer kell ha egész nap lehet, hogy szex lesz?

Legjobb válasz: Minden magömlésre kell egy, én még 7-nél többet nem hallottam pasitól teljesíteni.-) Egy 10-es csomag tuti elég lesz, de ha többet veszel, jó lesz legközelebbre is.

Minden magömlésre kell egy, én még 7-nél többet nem hallottam pasitól teljesíteni.-) Egy 10-es csomag tuti elég lesz, de ha többet veszel, jó lesz legközelebbre is.
Mi pénteken 9-et használtunk el 6 óra alatt :D
12 drabos biztos elég lesz de ha akarsz vegyél 2 tartalékba:) vagy vegyél egy gyüjtõvel :P
Vigyázat, jóból is megárt a sok. A szex nem csak a beteszem, kiveszem. Az hidd el, neked is, meg neki is megterhelõ lesz mondjuk úgy a 4. után... Persze legyen kéznél elõg gumi, de szerintem egy kis játszogatás sosem árt! ;)
Hát, ha maratonra készültök, akkor egy egész kartonnal. :) 10-20 legyen nálatok, hátha.

Mennyire ciki, ha a barátnőmet kérem meg, hogy húzza fel nekem az óvszert?

Legjobb válasz: hát semennyire :D a barátnõd nem?

hát semennyire :D a barátnõd nem?
Nem ciki.
muszály nekem is elmondanom... már hogy volna ciki? nem az!
én még nem húztam magamra gumit, mindig a nõk húzták fel
Az még az elõjáték része is lehet, ha elég szexin csinálja a lány.. De magyarázd már meg hogy miért lenne ciki?!
Nem gáz, de én jobban szeretem a saját kezemben tartani ezt a dolgot! F/18
Ilyenkor verem bele a fejem az asztalba. Egyesek tényleg ilyeneket gondolnak?
Nálunk mindig én húzom, már az elejétõl kezdve. Nálunk ez nem ciki. (23 éves lány)
Semennyire. Teljesen természetes.
sõt, kérd meg, hogy húzza fel neked, izgatóan, erotikusan. ennyi :)
Elõzõ barátom elõtt én soha nem húztam fel gumit, nála volt az elsõ. Kicsit fura volt, hogy már rendszeressé vált, hogy én csinálom. De nem ciki.

17 vagyok és a szivem miatt nem szedhetek fogamzásgátlót, a pasim nem szereti az óvszert ha patentex hüvelykúpot használok és megszakitjuk az aktust úgy mennyi az esélye hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Ugyebár azt kell tudni: PATENTEX-> A test melegének hatására a spermiumölõ anyagot tartalmazó hüvelykúp megolvad, majd - függetlenül a hüvelyváladék mennyiségétõl-, finom habbá válik. A hab a fogamzásgátló anyagot a hüvelyben optimálisan eloszlatja. Természetesen ez sem 100% védelem, de megbízhatóan véd, amennyiben pontosan betartod a használati útmutató minden pontját.!!!!

Ugyebár azt kell tudni: PATENTEX-> A test melegének hatására a spermiumölõ anyagot tartalmazó hüvelykúp megolvad, majd - függetlenül a hüvelyváladék mennyiségétõl-, finom habbá válik. A hab a fogamzásgátló anyagot a hüvelyben optimálisan eloszlatja. Természetesen ez sem 100% védelem, de megbízhatóan véd, amennyiben pontosan betartod a használati útmutató minden pontját.!!!!
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor ha nem élvez belém és helyesen használom akkor megfelelõen véd?
pontosan!

Ha csak óvszert használnánk akkor az mennyire biztonságos? Lehetek terhes ha mondjuk használunk óvszert és még az előtt kihúzza hogy elélvezne?

Legjobb válasz: Aki ennyire retteg a szextõl, illetve a terhességtõl, annak még nem is való ez az egész... Eleve elveszed az együttlét varázsát, aztán minden hónapban ide fogsz írkálni rettegve, hogy jajj, lehetek terhes? Ezzel a kapcsolatodnak is annyi lesz... Az óvszer szinte 100%-os biztonságot nyújt, ha útmutató szerint helyezik fel és helyesen használják. Nyugodtan "belédélvezhet" a párod úgy, hogy óvszer van rajta és éppen benned van. Legalább ezt a kis örömet ne vedd el tõle... Nem lesz semmi gond, nem kell túlparázni.

Aki ennyire retteg a szextõl, illetve a terhességtõl, annak még nem is való ez az egész... Eleve elveszed az együttlét varázsát, aztán minden hónapban ide fogsz írkálni rettegve, hogy jajj, lehetek terhes? Ezzel a kapcsolatodnak is annyi lesz... Az óvszer szinte 100%-os biztonságot nyújt, ha útmutató szerint helyezik fel és helyesen használják. Nyugodtan "belédélvezhet" a párod úgy, hogy óvszer van rajta és éppen benned van. Legalább ezt a kis örömet ne vedd el tõle... Nem lesz semmi gond, nem kell túlparázni.
utolsó válaszolónak igaza van :/ esetleg annyit csinálhattok még, hogyha tudjátok hogy lassan közeleg a vége, de még a MOOOST MOOOST pillanat elõtt, akkor kiveszi belõled, gyorsan megnézi hogy egybe van-e még a gumi, és akkor úgy elmehet benned gumival. néha mi is ezt csináljuk mikor peteérésem van pont, ebbõl semmi para nem volt.. inkább legyetek biztos benne hogy nem szakadt ki, minthogy meglegyen a baj.. 21/L
Mondok valamit. Ha úgy élvez a gumiba mikor benned van akkor sem leszel terhes. Ez nem csak a nemi betegségtõl véd, hanem a nem kívánt terhességtõl is.
ha minõségit vesztek és elõírás szerint rakod fel és használjátok akkor végig benned maradhat és nem kell kirántani
Ejh. Óvszer mellett még húzza is ki elõtte :S Na mind1, szóval ebben az esetben nagyjából 0.1% van a terhességre, vagy még kevesebb. Hagyományosan óvszerrel pedig kb. 3%
Ha nem szakad ki, akkor nem leszel terhes. És nem szakad ki olyan könnyen, hidd el. Egyszer kipróbáltuk, hogy mennyi víz fér bele. Hát beletöltöttünk vagy 4 litert, mire kiszakadt. Nem kell kihúznia sem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat:) igen tudom hogy terhesség ellen is véd csak nagyon félek hogy az leszek
Akkor meg miért akarsz szexelni, ha ennyire parázol tõle? Ez olyan, mint aki kocsit akarna vezetni, de fél, hogy összetörik.
4 litert? Amatõrök! :D

Ha körültekintően használjuk az óvszert, mennyi az esélye annak, hogy teherbe essek?

Tegyük fel, hogy egyb?l felhúzzuk, nem csúszik le, nem szakad szét, nem szúrom át t?vel, és aktus után nem tuszkolom magamba a tartalmát, míg kimegy a párom a mosdóba... Azért kérdezem, mert legutóbb 5 napot késett a havim, és már épp kétségbe estem, mikor végre megjött. Van arra valami statisztika, hogy óvszeres védekezésnél mennyi az esély a teherbe esésre? Esetleg valaki járt már úgy, hogy minden különösebb ok nélkül (pl. szakadás) jött a baba óvszer mellett? El?re is köszönöm a válaszokat! 24N

Legjobb válasz: Röhögött ki a halál. Ha nem tûnt volna fel próbáltam ötleteket adni, hogy hogyan lehetsz nyugodtabb. Ha bíznál az óvszerben, akkor nem kaptál volna infarktust az 5 napos késéstõl. Ezért találtam ARANYOSNAK a bízol az óvszerben kijelentésed. Viszont már nem talállak aranyosnak. Én kérek elnézést, hogy segíteni próbáltam. Szia

Röhögött ki a halál. Ha nem tûnt volna fel próbáltam ötleteket adni, hogy hogyan lehetsz nyugodtabb. Ha bíznál az óvszerben, akkor nem kaptál volna infarktust az 5 napos késéstõl. Ezért találtam ARANYOSNAK a bízol az óvszerben kijelentésed. Viszont már nem talállak aranyosnak. Én kérek elnézést, hogy segíteni próbáltam. Szia
Egyébként meg melyik ujjamból kellett volna kiszívnom, hogy nem vagy valami egészséges??? Nem egy ember van aki óvszer mellett megszakítást alkalmaz, meg plussz még fogamzásgálót is szed. Nem hiszem, hogy mondtam volna bármi sértõt is. Kissé túlérzékeny vagy. Na tényleg szia:D
Én ismerek valakit aki terhes lett. De hát ki tudja valójában mi történt. Talán csak nem vették észre, hogy pöttyet selejtes a gumi. Ha nem történik semmi extra használat közben, akkor 0, 0000001 % esélyed van teherbe esni. Max alkalmazzatok más módszert is mellé, ha ilyen parásak vagytok:) Késni néha szokott az ember havija csak úgy:)
Én hiszek a nõgyógyászomnak, aki mellesleg genetikus is. A mindent vagy semmit elv csak a terhesség nagyon korai szakaszában mûködik, kb. addig amíg még nem is tudsz/tudhatsz róla, hogy terhes vagy. Ez 2, max. 3 hetes terhességet jelent (a baba biológiai kora szerint számítva. Hivatalosan ez a 4.-5 terhességi hét). Ezért kell idõben tesztelni. Ilyen korai terhességnél nem is vetélésrõl beszélünk, hisz észrevétlenül, menstruációnak tûnve távozik az elhalt magzat. Egy nõ élete során többször is "elvetélhet" így, hogy észre sem veszi. Azzal nem vitatkozom, hogy ha a terhesség ennyire korai szakaszán túl is szeded a gyógyszert, akkor szörnyû következményei lehetnek. +tipp Tesztelj kéthetente! Így csökken az esélye annak, hogyha becsúszik mégis, akkor nem veszed idõben észre. Már 200 körül is lehet tesztet kapni. Mit szólsz?
A kérdező hozzászólása: Feltûnt, rá is nyomtam, hogy hasznos. De azért olyat írni, hogy ha árt a gyógyszer, akkor nem marad meg a baba, elég meredek... Hisz akkor nem lennének született fogyatékosok a Földön, ami egy szép, új világ kezdete lehetne. De sajnos ez nincs így, és ne haragudj, de butaságot írtál ezzel az állítással.
Feltûnt, hogy nem ugyanaz a válaszoló válaszolt? Kíváncsi vagy egyáltalán a válaszokra? Vagy mindenkit válogatás nélkül elüldözöl? Javasoltam valamit, de csak átsiklasz felette. Tudod mit? Ne szexelj! Az a legbiztonságosabb. 28/N
A kérdező hozzászólása: "Feltétlenül közölje orvosával, ha úgy gondolja, hogy terhes, vagy teherbe eshet. Kezelõorvosa minden bizonnyal javasolni fogja Önnek, hogy hagyja abba az Abonda szedését a teherbe esés elõtt, vagy amint megtudja, hogy terhes, és az Abonda helyett egyéb gyógyszer szedését fogja ajánlani Önnek. Az Abonda alkalmazása nem ajánlott a terhesség korai szakaszában, és tilos szedni a terhesség harmadik hónapján túl, mivel súlyosan károsíthatja a magzatot, ha azt a terhesség harmadik hónapja után szedik." Nekem ezt azzal egészítette ki az orvosom, hogy az elsõ hetekben is tilos szedni, mert annyi már elég bizonyos rendellenességek kialakulásához.
A kérdező hozzászólása: Nem én találom ki, hogy nem szedhetem, az orvosom tájékoztatott, hogy ha babát szeretnénk, máshogy kell kezelni a vérnyomásomat, és a jelenlegi gyógyszerem komoly fejlõdési rendellenességet okozhat. Magyarul a lelkemre kötötte, hogy ne essek teherbe! (Az, hogy most miért ezt szedem, ne menjünk bele, oka van.) Sajnos láttam a kórházban egy ilyen kisbabát az anyukájával, nem vágyom rá. És lehet, hogy hihetetlen, de sajnos nem vetél el minden beteg magzat, erre nem szeretnék alapozni. (Egyébként meg senkinek se hiányzik egy vetélés.)
Ha nem bízol az óvszerben, akkor a peteérésed körüli napokban még óvszerben se menjen el benned a párod. Így (óvszer+ naptármódszer+ megszakítás) azért már több mint biztonságos. Egyébként a terhesség elsõ pár hetében a "mindent vagy semmit" elv érvényesül. Amennyiben árt a vérnyomáscsökkentõ gyógyszered a babának, akkor nem marad meg, viszont ha megmarad, akkor biztosan nem okoz károsodást. Kérdezz rá az orvosodnál, meg fogja erõsíteni, hogy így van.
A kérdező hozzászólása: Bocs, aki nem ismeri a vérnyomáscsökkentõ mellékhatásait (írtam, hogy szedem), annak nem ijesztõ a teherbeesés. Ha nem szedném, nem különösebben foglalkoztatna 5 nap késés, amikor egyébként óramû pontosságú a havim. Nyilván, ha lenne lehetõségen használnék mást is, de a második válaszodtól kezdve már nem a kérdésre válaszoltál, ami csak magyarázkodáshoz vezet a részemrõl. És lehet, hogy az jön le, hogy nem bízom meg az óvszerben, de nem errõl van szó, egyszerûen félek a vérnyomáscsökkentõ mellékhatásaitól, mert terhesen egyáltalán nem szedhetem, 1-2 hétig se.
A kérdező hozzászólása: Egészségügyi okokból nem használhatok krémeket, a méhszájsapka meg elég macerás, már volt hozzá szerencsém. Elég komoly mellékhatásokat okozhat a vérnyomáscsökkentõm egy magzatban, naná, hogy félek, nem akarok vese nélküli vagy hasonló gyereket szülni... Te nem félnél?! Kiröhögni a másikat, az a legegyszerûbb.
Pedig a gumiban sem bízol:D Én egyébként úgy értettem, hogy a gumi mellé használjatok mást is, nem helyette. Pl spermicid, vagy méhszájsapka, stb. Dupla tripla védelem:)
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen csak azért lenne probléma, ha teherbe esnék, mert fel szeretnénk rá készülni, tervezett gyerekeket szeretnénk, akik tervben is vannak, de még nem most... Fogamzásgátlót nem szedhetek, mert hajlamos vagyok a trombózisra (volt a családban és a vérnyomásom is magas, amire gyógyszert szedek), a többi helyi fogamzásgátlóban meg nem bízom annyira, mint a gumiban.
Kevés. Statisztikák alapján van rá esély, de megmondom õszintén, ebben sosem hittem. Ha nem szakad el, nem aktus közben veszi fel, nem kenitek össze stb, akkor nm leszel terhes. Fogalmam sincs, hogy hogy eshet vki teherbe mellette.... De ha ennyire parázol, akkor mérd a hõdet és védekezz naptármódszerrel is mellé. Akkor biztos nm lesz gond.

Ha pl tablettát nem használok de óvszert igen annak mennyi az esélye h nem esek teherbe?

Legjobb válasz: Olvasd el az óvszer tájékoztatóját. Nem nyújt 100%os védelmet, ahogyan egyik fogamzásgátló módszer sem (még az esemény utáni tabletta is csak 87%os). Ezek közül az óvszer a legbiztosabb (persze sérülésmentesen) 98%.

Olvasd el az óvszer tájékoztatóját. Nem nyújt 100%os védelmet, ahogyan egyik fogamzásgátló módszer sem (még az esemény utáni tabletta is csak 87%os). Ezek közül az óvszer a legbiztosabb (persze sérülésmentesen) 98%.
hát van rá vmi százalék, de ha nem lukas akkor am 100% hogy nem leszel az.és persze ha nem teszi be elötte se közbe se utána se egyáltalán.
A tabi a legbiztonságosabb, az óvszer pedig a második. És sok ilyen felmérés van neten itt van egy példának: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..
Hát, a tabletta sem nyújt 100%-os védelmet, de mégis az a legbiztonságosabb, utána következik az óvszer. Aktus után érdemes leellenõrizni, hogy nem szakadt-e ki a gumi. A legjobb módszer erre, ha engedtek bele vizet. Ha valahol spriccol, akkor ugye kiszakadt, és érdemes esemény utánit írtani. Én is jártam már így :S
A kérdező hozzászólása: köszike... :D és tényleg jó vigyázni :D
A kérdező hozzászólása: lehet h hülye és ciki kérdés de az implantátum mire jó??
Bõröd alá beültetnek egy kicsi mûanyag rudacskát, ami fogamzásgátló hormonokat bocsát ki. Elég sok mellékhatása van és igen fájdalmas a kiszedése.
Szerintem a tabletta jobb, mint a koton, mert könnyebb lenyelni. ;)
A kérdező hozzászólása: ja ha te mondod :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!