Találatok a következő kifejezésre: Mennyiért lehetne egy 3 (8 db)

Mennyiért lehetne eladni egy Asrock H55M-LE alaplapot és egy LGA 1156-os kétmagos 3, 07 GHZ-s Intel Core i3 procit?

Természetesen használtak.Megérné eladni őket és venni helyettük egy 4 magos AMD procit, hozzá való alaplappal?

Mennyiért lehetne eladni egy 3 éves MSI Geforce 9800 GT 1GB-t és egy 1 éve használt 450 wattos codegen tápot?

Már nem a gyári hűtés van a kártyán hanem egy Arctic 51769 Accelero L2 Plus VGA hũtő.

Legjobb válasz: pedig kicsit sarkossan fogalmazott de igaza volt.. Max 1000ft az ilyn tápok ára használtan.

pedig kicsit sarkossan fogalmazott de igaza volt.. Max 1000ft az ilyn tápok ára használtan.
A codegány tápnál rosszabb szerintem nincsen, vagy nagyon kevés. Aki minimálisan is ért a gépekhez, BIZTOSAN nem fog codegány tápot venni. Ha meg találsz valami szerencsétlent, annak eladhatod egy 500-asért, mivel többet nem ér az a sz**.
Codegent kidobhatod az egy rakás sz*r
A kérdezõ meg abba a tipikus kategóriába tartozik, akinek ha nem tetszik a válasz, akkor leugatja a válaszadót, holott az helyes épp csak a kérdezõ nem ért hozzá. De he meg nem ért hozzá, akkor miért arcoskodik??? Szánalmas...
A Codegen táp eladása egyenlõ egy nagy kib @szással.
Köszönöm a piros kezeket. Ezek szerint a kérdezõ 2. számú hozzászólása az igaz, mert vagy neki van igaza vagy nekem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válasz, legközelebb nem tartok rá igényt, ha nem tudsz normális válasz adni.
Ha a tápra ráteszel egy 10 dekás epres Milka csokit, akkor hajlandó vagyok levenni rólad a rontást.
A kérdező hozzászólása: Jó akkor igazatok van, de még mindig nem kaptam választ a kérdésemre.....
Nézz fel ide http://hardverapro.hu/aprok/hardver/listaz.php és nézd meg mások mennyiért hirdetik.
A videokártyát 10K a tápnak látszó tárgyat meg 2, 5K körül.
Összesen 12k sztem, áruld 12, 5 ért h lehessen alkudni xD

Mennyiért lehetne eladni egy 3 hónapig sem használt babakocsit? A fele árnál még többet kapnánk érte?

Ilyen:

Legjobb válasz: ki kell, hogy ábrándítsalak. Kaptam egy 65ezres babakocsit ajándékba, blokk, garancia, minden megvolt. Csak kibontottuk, hogy le tudjam fényképezni. Feltettem 1ft-ra 30ezer ft-os minimálárral, 2hét alatt 15000ft-ot licitáltak össze rá. Annyiért meg nem adom el, inkább álljon itt.

ki kell, hogy ábrándítsalak. Kaptam egy 65ezres babakocsit ajándékba, blokk, garancia, minden megvolt. Csak kibontottuk, hogy le tudjam fényképezni. Feltettem 1ft-ra 30ezer ft-os minimálárral, 2hét alatt 15000ft-ot licitáltak össze rá. Annyiért meg nem adom el, inkább álljon itt.
Én semmilyen használt dologért nem adnék a fele árnál többet, akkor sem ha állítólag keveset használták. De lehet, hogy ez csak az én heppem.
Szerintem 45-50 körül biztosan el lehetne adni.
A kérdező hozzászólása: Decemberben vettük, még meg van a számla, február elején született a babánk, szóval tényleg nem használtuk többet, de rájöttem, hogy nem praktikus nekünk, így vettünk használtan egy másikat, ezt meg persze el akarjuk majd adni. De azért fáj a szívem is, mert mégis ebben volt elõször a babánk, amikor vittük sétálni. Érzelmileg kötõdöm hozzá.
Második vagyok megint. Szerintem nagy bukás anyagilag, ha mégsem azt a kocsit veszed ami nektek praktikus. Sokszor sajnos csak használat közben derül ki. Hirdesd meg, ha szerencséd van nem olyan érdeklõdõket fogsz ki akik olyan állásponton vannak mint én.:-)


Mennyiért lehetne eladni egy majdnem kifogástalan állapotú 3 éves 8GB-s Philips GoGear Vibe MP4 lejátszót?

Kihasználatlanság miatt szeretném feltenni valamilyen aukciós portálra, de nem tudom adnak-e érte 10 ezret? 1 pici karc van rajta, alig volt használva, de nincs hozzá füles. Alapból 19.800 volt. Eltudom adni 10000 (vagy afölött) forintért vagy inkább tartsam meg?

Legjobb válasz: 10.000 Ft fölött nem kapsz érte. Manapság új lejátszókat lehet venni 14 ezer körül. ha kapsz érte 5000-et az már jó lesz.

10.000 Ft fölött nem kapsz érte. Manapság új lejátszókat lehet venni 14 ezer körül. ha kapsz érte 5000-et az már jó lesz.
Én is 5000-re gondolnék inkább. Nincs füles, karcos, bizonytalan eredetû (gondolom számlád nincs)...
Szerintem is max. 5000, -
A kérdező hozzászólása: Számlát még elõtudom keresni papírokkal együtt. És csak 1 karc van rajta. Ötezerért nem adom el akkor :D
Fillérekért. Manapság már szó szerint fillérekért kapni újat is, illetve már mindenki telefont használ ilyesmire.
Az túlzás h fillérekért lehet kapni. Lehet kapni kínai sz.rokat, amik recsegnek és 2 hét után szétesnek. Az már más kérdés h mindneki a mobilját használja, bár vannak kivételek, pl. akik még mindig butafonokkal járkálnak, vagy akik extrém sportolnak és havonta törik széjjel a készüléküket.
Papírjai vannak?
A kérdező hozzászólása: úgy tudom hogy nincsen, én roncsautóként vettem de a motorja jó és más alkatrésze hibátlanul mûködnek.
Akkor csak alkatrészenként, vagy hulladékvasként tudod eladni!
Már miért kéne alkatrészként vagy hulladékként eladni? Ha a motorszám nem sérült minden további nélkül eladható 1db adásvételivel, nem kell semmi extra. Ha sérült akkor is, csak be kell vele battyogni az NKH-hoz és kérni rá másikat beépítés után, valamennyit csengetni kell érte, most meg nem mondom mennyit. Lényeg a lényeg minden további nélkül el lehet adni. Az értéke passz, elég ritka itthon , olyan 100-15környékére passzolnám így ex-has.
nézz szét a racing-bazaron, utána valszeg elég jól be tudod lõni az árát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hozzászólásokat és a tanácsokat.
Mi gondod van?
1500-2000 Ft körül.
áhhhhhh, az baromi sok, max 500-800 forint
A kérdező hozzászólása: 2000-ért vettem tenyésztõtõl, ha ez számít. Elsõ: családi okok miatt.
Megveszem

Van egy kb.3 méter magas Euphorbia trigonam (háromélű kutyatej). Szeretnék tanácsot kérni, vajon mennyiért lehetne eladni?

http://www.kaktuszgyujtok.hu/index.php?page=/index.nml&subpa..

Legjobb válasz: Ezt a képet talán már meg lehet nézni. http://www.kephost.com/view3.php?filename=7b8k2l9op17koowpr4..

A kérdező hozzászólása: Ezt a képet talán már meg lehet nézni. http://www.kephost.com/view3.php?filename=7b8k2l9op17koowpr4..

Mennyiért lehetne eladni, egy 3 éves (még nem volt használva, sem bekötve) whirpool mosogatógépet? 12 személyes, a kategóriás.

Legjobb válasz: Nézd meg tesz-veszen vagy expresszen a hasonló kategóriákat és picit drágábban adhatod mint az ott árusított használtakat.

Nézd meg tesz-veszen vagy expresszen a hasonló kategóriákat és picit drágábban adhatod mint az ott árusított használtakat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!