Találatok a következő kifejezésre: Mennyiért lehetne egy (138 db)

Itthon hol és mennyiért lehetne egy Monique Lhuillier ruhát szerezni? (akár internetes rendelés is lehetne)

A lényeg csak annyi, hogy hol, és mennyiért? Gondolom nem olcsó, de ez a nem olcsó mennyi? :)

Egy állványos hintát és egy kismotort hogyan és mennyiért lehetne egyben postázni?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Van olyan doboz, amibe beleférnek? A hintaállványt mennyire lehet szétszedni? Ettõl függ minden egyéb.

Van olyan doboz, amibe beleférnek? A hintaállványt mennyire lehet szétszedni? Ettõl függ minden egyéb.
Hát mivel a kismotor (az a lábbal hajtós?) nem szétszedhetõ meg a hinta is elég nagy szerintem így valami jó nagy dobozban lehet egyben postázni ami nem standard csomag lesz 1690 ft. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sehol nem tudok olyan dobozt szerezni, amibe beleférnek. A hintaállvány egyáltalán nem szétszedhetõ. Igen, a kismotor az lábbal hajtós. Igen, a hinta is elég nagy. Ha fóliát veszek hozzá, amivel körberagasztom, akkor mennyiért lehet feladni? Az is nem standard csomag lesz 1690 ft-ért? Vagy úgy több? Köszönöm elõre is a válaszokat!!!
Én, ha valamihez nem találok csomagoló anyagot, akkor szégyen-nem szégyen, elmegyek a szelektív gyûjtõ konténerekhez, mert a papíros mellé mindig be van állítva nagyon sok lapra csukott nagy doboz. Ott kiválasztom a megfelelõ méretet, és mehet a postára a csomag. :) Természetesen ügyelek rá, hogy tiszta legyen. Én azt hiszem azt csinálnám, hogy a hintát és motort betenném egy dobozba, majd az állványt betekerném papírba, hogy ne sérüljön és a dobozhoz ragasztanám jó erõsen. Láttam már annyi furcsaságot a postán, el fogják vinni így is, "nem standard" csomagként kell feladni.
Ha ilyeneket adsz fel csomagként, akkor olyan cuccot nem kell becsomagolni, amit a kereskedelemben sem csomagolnak. Márpedig a kismotor és a hinta is ilyen. A biciklit sem kell becsomagolni. Simán, ahogy van feladod és kész...

Mennyiért lehetne egy szfinx macskát venni?

egy csomó helyen kerestem de nem adtak meg árat

Legjobb válasz: tudom nem szfinx, mi befogadtunk egy vemhes macskát, nálunk babázott le, a kicsiket oltattuk, normális táp+orvos ha kellett, nem voltak olyan vészesek a költségek. ingyen ajándékoztuk el õket, már szerencsére ivartalanítva vannak mind a kicsik, mind a nagy. ha betegségekre szûrik is, nem tudom mennyi lehet, de egy szeretõ lényért aki a családod tagja lesz SOHA nem adnék vagy kérnék pénzért, ha igazán szeretem a macskákat... elég szomorú hogy anyagiaskodás meg divat az egész. Mi a macskákért vagyunk szívvel lélekkel nem a divatért, és szerintem ez számít, inkább menhelyrõl fogadj be állatot, bár igaz nem pénzes emberektõl jönnek, de szeretni ugyan úgy tudnak ha nem jobban. megéri.

tudom nem szfinx, mi befogadtunk egy vemhes macskát, nálunk babázott le, a kicsiket oltattuk, normális táp+orvos ha kellett, nem voltak olyan vészesek a költségek. ingyen ajándékoztuk el õket, már szerencsére ivartalanítva vannak mind a kicsik, mind a nagy. ha betegségekre szûrik is, nem tudom mennyi lehet, de egy szeretõ lényért aki a családod tagja lesz SOHA nem adnék vagy kérnék pénzért, ha igazán szeretem a macskákat... elég szomorú hogy anyagiaskodás meg divat az egész. Mi a macskákért vagyunk szívvel lélekkel nem a divatért, és szerintem ez számít, inkább menhelyrõl fogadj be állatot, bár igaz nem pénzes emberektõl jönnek, de szeretni ugyan úgy tudnak ha nem jobban. megéri.
Szerintem 20 és 40ezer Ft közt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
háát szerintem, 60000-nél olcsóbban nem kapsz, olyat, ami törzskönyves, és garanciát vállalnak rá.
ez olyan mint nekem van egy német kis spitzem(tudom nem macska, de nem az a lényeg)és a fajta ára is 20-40 ezer ft között mozog, de az én kutyámat már régóta hirdették, senkinek nem kellet és 25ezerrõl 10 ezerre levitték az árát(nem vártuk, hogy levigyék az árát, csak a tenyésztõ mondta hogy már régóta hirdette, és azért ilyen olcsó)
100tól.Nem tudom mi jogon akar valaki 20-40 ezerért macskát...számoljátok, hogy 5 hónapig mennyi teendõ és költség van(5 hónap a vemhesség idõ is beleszámít)


Mennyiért lehetne egybe eladni ezeket a cuccokat?

Cooler Master Elite Knight gépház Asrock H55M-LE alaplap 8GB DDR3 Memória Intel Core i 3 3,07Ghz proci MSI Geforce 9800GT 1GB DDR3 DX10 kártya Codegen 450W táp Sony Olvasó 250GB Samsung Winchester Acer AL1916 19 colos monitor

Legjobb válasz: Jó gép, pocsék videókártyával. Szóval azt kellene venni bele egy normálisat (30 ezer), így kb 40-50 ezret ér.

Jó gép, pocsék videókártyával. Szóval azt kellene venni bele egy normálisat (30 ezer), így kb 40-50 ezret ér.
A kérdező hozzászólása: Azért én még így is többre gondoltam.Azt hittem hogy megér 60 ezret.Legalábbis mikor összeszámoltam(mindent féláron) 62 ezer jött ki.
Videókártya nélkül számold, és akkor pont ott vagy, amit én is írtam.
Millió fölött gondolkodj.
A kérdező hozzászólása: Rendben az még belefér és konkrétan mennyi lenne?
Kérdezz meg egy szabót.

Minimum mennyiért lehetne egy gépet amin megy a Battlefield 4 (médiumon)?

Össze szeretnék rakni (vagy rakatni) egy gépet amin médiumon, akadásmentesen elmegy a bf4. Emellett cod bo és cod bo 2-õn is szeretnék játszani. Mennyibõl lehetne kihozni?

Legjobb válasz: 100 ezerbõl körülbelül.

100 ezerbõl körülbelül.
legyen inkább 120-130 legalább
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ennyi nem is tûnik véssesnek.

Ezeket mennyiért lehetne egyben eladni?

Proci: AMD Phenom II X2 555 Black Edition gyári hűtővel. Alaplap: AsRock N68-S3 UCC RAM: Kingston 4 GB 1333 MHz Táp: Chieftec 350W Gépház: XDL Happy 5B

Legjobb válasz: 30-35 ezer.

30-35 ezer.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi :D

Kb mennyiért lehetne egy biciklit tarcsafekkel felszerelni? Megéri egyébként, jobb mint a sima?

Legjobb válasz: hát ha csak optikai tuningnak kell, akkor 10-20 körûl megúszod, ha komoly dolog kell, akkor 30-akár 100-150ezer ft, amúgy a tárcsafék városi használatra haszontalan, igazi terepen van csak értelme, könnyebben, finomabban adagolható vele a fékerõ és mivel nem a kerék külsõ peremén van, ezért nehezebben koszolódik, sár is nehezebben megy bele.

hát ha csak optikai tuningnak kell, akkor 10-20 körûl megúszod, ha komoly dolog kell, akkor 30-akár 100-150ezer ft, amúgy a tárcsafék városi használatra haszontalan, igazi terepen van csak értelme, könnyebben, finomabban adagolható vele a fékerõ és mivel nem a kerék külsõ peremén van, ezért nehezebben koszolódik, sár is nehezebben megy bele.
Milyen kerékpárod van? Extrém esetben cserélni kell a vázat, a teleszkópot és mindkét agyat, ebben az esetben könnyebb venni egy teljesen új bringát. Egyébként egy jó v-fék többet ér, mint egy olcsó tárcsafék.
A kérdező hozzászólása: Használt biciklit akarok venni, és ott láttam 2 hasonlót, csak az egyiken volt tárcsafék, a másikon nem. És azon gondolkodtam, hogy megéri-e megvenni az olcsóbbat és rakni rá tárcsaféket. Amúgy akkor ami ezen a biciklin van az milyen lehet? (Scott Zentris, 95e Ft) Van tapasztalatotok errõl a típusról?
Volt szerencsém tárcsafékes és "hagyományos" fékkel felszerelt kerékpárhoz is és én személy szerint a hagyományosra szavazok ebben a kategóriában még. Olcsóbb is és a fékerõ is jobb szerintem.

Szerintetek mennyiért lehetne egy ilyen gépet elpasszolni?

Táp: Power LC420H-12 420W Alaplap: Gigabyte GA-8IK1100 CPU: Intel Pentium IV 3.06Ghz RAM: 2x 512Mb 400Mhz DDR VGA: ATI Radeon 9550 (sufni tuning h?téssel) CD/DVD-ROM: Asus DVD-E616A 16x olvasó HDD: Maxtor 6Y060L0 61Gb 7200RPM és SAMSUNG SP1644N 160Gb 7200RPM Extra: USB Card PCI (+3 küls? és +1 bels? USB 2.0 csatlakozó) A tápra 1 illetve egyik ramra még 2 év gari.

Legjobb válasz: Ez embertõl függ. De ha újjat akarsz venni *gépet akkor a pcx.hu-n beszámítsák a használt alkatrèszeket.

Ez embertõl függ. De ha újjat akarsz venni *gépet akkor a pcx.hu-n beszámítsák a használt alkatrèszeket.
nem sokat adnak egy ilyen gépért.
DDR1 es a RAM. AGPs a VGA... Ezen már tisztességes filmet sem lehet nézni. Próbáld meg beszámítattni. !Talán! 10k-t beleszámolnak...
Nem sokat értsd 10-15 ezer en maximum pcx is kb. enyit számítana be.
legjobb esetben 20-25..az enyém ennél 2x 3x jobb...és össz vissz 40-45 ben fogom tudni eladni....szal...már így nem sokat érnek..válts iMAC re :) ...ha van rá pénzed...
A kérdező hozzászólása: 1. Elég szép grafikán futtatja a 2006-2007es játékokt és a filmeket is tisztességesen tudom megnézni 2. Még ha lenne pénzem rá se vennék iMAC-et. Csak egy kis becslésre voltam kívácsni. De ha darabonként meghírdetem akkor lehet hogy összejönni akár 30k is mert sokaknak nincs pénzük új gépre és mivel nem gyártják már az ilyen foglalatú alkatrészeket ezért sokan netrõl vesznek olcsón használtat.
Minden egyes alkatrész 1-2 ezret ér mondhatni újonan! persze jó neten elpaszolni drágan ezel nincs is baj darabonként csak hátezel, átvágod öket:p de hát ilyen az élet...
Senki nem, mondja hogy rosz egy régi gép csak, elavult, értéktelen maiak gyorsabak atól még hogy régi is megy 30000 ért kb 3 szor ilyen jó gépet kapsz használtan de garanciával de ezt it irták azthiszem. nem akarlak lebeszélni :) csak, irtam mért ne csodálkoz.
A kérdező hozzászólása: Egyelõre nem passzolom el, csak érdeklõdtem hogy mennyit érhet egybe. Tisztában vagyok vele hogy mennyibõl milyen gépet lehetne kihozni csak nekem nincs pénzem és ha lenne az se erre menne el. Ráadásul most melóm sincs ahol kereshetnék egy kis pézst, találni meg nehezen találok mert a diákmelók 99%-a akkor van amikor én egy diákhoz illõen suliban vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!