Találatok a következő kifejezésre: Mennyiért lehet egy motort egy (5 db)

Mennyiért lehet egy külföldi motort Magyarországon forgalomba helyeztetni, rendszámmal mindennel, és egyáltalában megéri e? 125ös a motor

Legjobb válasz: 5500 Ft a rendszám ára 585 Ft mûszaki cimke ára 12000 Ft forgalmi engedély és törzskönyv ára 18 Ft/ccm vagyonátruházási illeték Ezeken kívül mûszaki vizsga ( a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál lehet érdeklõdni az árról) és a regisztárciós adót ( VPOP )is meg kell fizetni. Egyes esetekben szükséges a származás ellenõrzést és eredetvizsgát is elvégeztetni. Pontos infót az okmányiroda tud errõl adni, az okmányok ismeretében.

5500 Ft a rendszám ára 585 Ft mûszaki cimke ára 12000 Ft forgalmi engedély és törzskönyv ára 18 Ft/ccm vagyonátruházási illeték Ezeken kívül mûszaki vizsga ( a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál lehet érdeklõdni az árról) és a regisztárciós adót ( VPOP )is meg kell fizetni. Egyes esetekben szükséges a származás ellenõrzést és eredetvizsgát is elvégeztetni. Pontos infót az okmányiroda tud errõl adni, az okmányok ismeretében.
200 ft vaterán
A kérdező hozzászólása: hasonló jókat kívánok a 12:28 asnak is!


45 ezer volt nekem 1 éve

Renault Thalia 1.5DCI motort mennyiért Chipelnék meg? Mennyire lehet felhúzni hogy a motort se nagyon károsítsa? Gyárilag 65Le motort van benne úgy tudom 90Le lehet kellemesen felhúzni de azért aki jobban ért hozzá elfogadnék egy pár tanácsot

Legjobb válasz: Jó tanácsom nincs, csak némi jóslatom: Miután megcsináltátok a chiptuningot, azon fogsz aggódni, hogy miért zabál sokat az autó. Aztán egy év múlva meg azon, hogy miért kell befecskendezõ sort cserélni 600 ezerért a fiatal autón!

Jó tanácsom nincs, csak némi jóslatom: Miután megcsináltátok a chiptuningot, azon fogsz aggódni, hogy miért zabál sokat az autó. Aztán egy év múlva meg azon, hogy miért kell befecskendezõ sort cserélni 600 ezerért a fiatal autón!
Dolgoztam Bosch Diesel szervízben is, fõnököm 20 max 25%-ot ajánlott mindig a tulajdonosnak.Az még jó a motornak.Az üzemanyagfogyasztás hosszú távon átlagosan 1.5-2literrel kevesebb, kedves elõttem válaszoló.Ez biztos, legtöbb ügyfelünk visszatérõ volt, és meg volt elégedve mindneki, elmondták tapasztalataikat.90eFt volt a chiptuning díja kb 1.5éve, az szerintem ló[email protected] emberek 90%-a üzemanyagmegtakarítás céljából kérte a tuningot, fõként aki sokat jár pályán, külföldre, benzines, diesel egyaránt.
Ezt tuti fel lehet gond nélkül tuningolni 85 lóerõre, mert gyárilag van ilyen kivitel ebbõl a motorból, de mehet több is bele szerintem.
Igen, teljesen hihetõnek tûnik, hogy egy motor azt a plusz 20 lóerõt a semmibõl teremti elõ, sõt még kevesebbet is fogyaszt... Mr. Spock, minden energiát a hátsó pajzsokra! :)
Te szerencsétlen, a jóízlés határain belül nem tudok rólad nyilatkozni, nagyobb teljesítmény kevesebb munka/erõfeszítés, általános iskola alsó tagozat. Az én saját autómat is megcsinálta, akkor még nem tudtam mi a jó, egy 2.0 PDTDI Passatom volt, átlagfogyasztás 9.2rõl lement 7.2re.És ez forszírozott tempóban értendõ, szenvedett nálam az autó mint Krisztus a keresztfán:) Nem szeretem ha vki olyan témában okoskodik amihez nem ért..
Turbos autónál nagyon könnyen lehet elérni extra nyomatékot meg lóerõket. Szívónál viszont tényleg nincsen értelme a chipnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, igen én is utána olvastam tény hogy kevesebbet esznek nem hazugság és ráadásul tényleg nem panaszok voltak írva akik megcsinálták :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!