Találatok a következő kifejezésre: Mennyiért lehet egy (390 db)

Szeretnék vásárolni Nyugat folyóiratokat. Mennyiért lehet egy példányt beszerezni?

Legjobb válasz: Szép ára van egy eredeti példánynak, én legfeljebb a Vatera és hasonló aukciós oldalakat tudom, ahol be lehet szerezni "áron alul". Kiadták "gyûjteményes könyvben" is, az összes lapszám két kötetben, de nem tudom, talán úgy sem kapható, csak antikvár. De a neten ingyen fent van, ha az megfelel, és csak olvasni szeretnéd. http://epa.oszk.hu/00000/00022/nyugat.htm (Sajnos sosem nyomtak túl sok példányt belõle, biztosan drága. Hiánytalan sorozata meg csak a legnagyobb könyvtáraknak van.)

Szép ára van egy eredeti példánynak, én legfeljebb a Vatera és hasonló aukciós oldalakat tudom, ahol be lehet szerezni "áron alul". Kiadták "gyûjteményes könyvben" is, az összes lapszám két kötetben, de nem tudom, talán úgy sem kapható, csak antikvár. De a neten ingyen fent van, ha az megfelel, és csak olvasni szeretnéd. http://epa.oszk.hu/00000/00022/nyugat.htm (Sajnos sosem nyomtak túl sok példányt belõle, biztosan drága. Hiánytalan sorozata meg csak a legnagyobb könyvtáraknak van.)

Mennyiért lehet egy ilyen gépet össterakatni? Többi lent!

Olyat akarok osszerakni hogy vigye a cod2 ,cod4,cod6,cod black ops 2t. Meg a gta4 crysis2 stb... Ez mennyi lenne minnél olcsóbban?:D

Legjobb válasz: Hát olya 100kból már össze lehet rakni :D

Hát olya 100kból már össze lehet rakni :D
olyan*
Crysis 2 volt a legmagasabb gépigényû amit kiírt hé, a mostani játékok(pl crysis 3) meg 90 ezres builden is szépen elmennek kompromisszumokkal 720p-ben full high részletességgel, ne kergesd már abba a tévhitbe hogy egy új gép 150nél kezdõdik :D

Mennyiért lehet egy külföldi motort Magyarországon forgalomba helyeztetni, rendszámmal mindennel, és egyáltalában megéri e? 125ös a motor

Legjobb válasz: 5500 Ft a rendszám ára 585 Ft mûszaki cimke ára 12000 Ft forgalmi engedély és törzskönyv ára 18 Ft/ccm vagyonátruházási illeték Ezeken kívül mûszaki vizsga ( a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál lehet érdeklõdni az árról) és a regisztárciós adót ( VPOP )is meg kell fizetni. Egyes esetekben szükséges a származás ellenõrzést és eredetvizsgát is elvégeztetni. Pontos infót az okmányiroda tud errõl adni, az okmányok ismeretében.

5500 Ft a rendszám ára 585 Ft mûszaki cimke ára 12000 Ft forgalmi engedély és törzskönyv ára 18 Ft/ccm vagyonátruházási illeték Ezeken kívül mûszaki vizsga ( a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál lehet érdeklõdni az árról) és a regisztárciós adót ( VPOP )is meg kell fizetni. Egyes esetekben szükséges a származás ellenõrzést és eredetvizsgát is elvégeztetni. Pontos infót az okmányiroda tud errõl adni, az okmányok ismeretében.


A kérdező hozzászólása: Valaki válaszolna?
Kb. egy ezres.
A kérdező hozzászólása: Kösz!

Mennyiért lehet egy panel erkélyt beépíttetni? Kb.

Nem műanyag, hanem fém keretes ablakkal szeretnénk.

Legjobb válasz: az se lesz sokkal olcsóbb, cserébe festheted. a lakatos drágábban dolgozik,mint az ablakos. persze attól függ,mekkora lukat akarsz beépíteni, fix vagy nyitható ablakokkal, hõszigetelõ (bár annak nem sok értelme van fém szerkezetben) vagy sima üveggel.

az se lesz sokkal olcsóbb, cserébe festheted. a lakatos drágábban dolgozik, mint az ablakos. persze attól függ, mekkora lukat akarsz beépíteni, fix vagy nyitható ablakokkal, hõszigetelõ (bár annak nem sok értelme van fém szerkezetben) vagy sima üveggel.
A kérdező hozzászólása: Nálunk az ablakos 200 körül csinálná meg a másik ennek töredékét mondja. Sztem. azért nem mindegy, hogy nyílik e az ablak vagy sem. Várom a további hozzászólásokat, hátha van akinek személyes tapasztalata is van, s így tud tanácsolni engem :)

Hogy, mennyiért lehet egy ilyen hűséget felmondani?

ZTE Blade 3 okostelefon Telenornál lett 2 éves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással. Idén kb. májusban lehetett megkötve. Havi 3000ft kb. meg minden...de, HA fel szeretném mondjuk esetleg bontani, mit kéne tennem? 1 év múlva leszek 18, így most még a családom fedezi, de jövőre szeretném átíratni magamra, vagy lehet felbontani. Mennyibe kerülne egy ilyen felmondás, és egyáltalán lehetséges-e, vannak-e szükséges körülmények, külső tényezők? Körülbelül ezt szeretném tudni.

Legjobb válasz: számold ki, hogy mennyi van még belõle hátra, azt mind ki kell fizetni.

számold ki, hogy mennyi van még belõle hátra, azt mind ki kell fizetni.
A kérdező hozzászólása: Értem. És a 25, 000 ft-s kötbér?
melyik iphoneról van szó?
A kérdező hozzászólása: iphone 4-esre gondoltam vagy azt se tudom melyik a legújabb?! Tényleg nagyon nem vagyok képbe... :$: /
akkor minek akarsz iphone-t?ki se tudod használni, egy sima okostelefon elég lenne-.-csak pénz pazarlás, am újonnan olyan 200ezer körül van.
Szegeden a Coraban nagyon jó áron vannak. Én is onnan vettem. Teljesen új, 4S-t, a fóliát én bontottam le a dobozról, hivatalos garancia, minden ami kell, 3 hónapja 125e. Ha érdekel, írj privit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!