Találatok a következő kifejezésre: Menny idő fog látszani, (28 db)

Egy 5 milis fültágító kb. mennyi idő alatt forr össze? Látszani fog utána ott a fülemen bármi?

Koszi:)

Legjobb válasz: egy picit biztos, hogy látszani fog, de az, hogy mennyi idõ alatt húzódik össze attól is függ, hogy mennyi idõt volt a füledben a tágító. pár nap alatt ennek a méretnek össze kell húzódnia.

egy picit biztos, hogy látszani fog, de az, hogy mennyi idõ alatt húzódik össze attól is függ, hogy mennyi idõt volt a füledben a tágító. pár nap alatt ennek a méretnek össze kell húzódnia.
A kérdező hozzászólása: Oke köszi!:)
Szerintem egyáltalán nem fog látszani, max egy akkora lyuk, mintha fülbevalód lett volna.

Az anyajegylevétel után mennyi ideig nem szabad mozogni? És mennyire fog látszani a heg? Sebész fogja csinálni.

Legjobb válasz: ha sportra gondolsz én varrat szedésig nem sportoltam utána még pár napig könnyített ami kb 10 nap amúgy ha nem sport akkor simán bármit csinálhatsz mivel ha kifekszel vagy az adott test részed nem mozgatod gyógyulás alatt akkor rosszul fog összeforrni ,nekem kettõt szedtek és ami a hátamon volt az már meg se látszik ami a karomon volt az még csak most kezd elmúlni a pirosos szín tavaly nyáron volt

ha sportra gondolsz én varrat szedésig nem sportoltam utána még pár napig könnyített ami kb 10 nap amúgy ha nem sport akkor simán bármit csinálhatsz mivel ha kifekszel vagy az adott test részed nem mozgatod gyógyulás alatt akkor rosszul fog összeforrni , nekem kettõt szedtek és ami a hátamon volt az már meg se látszik ami a karomon volt az még csak most kezd elmúlni a pirosos szín tavaly nyáron volt
Én úgy tudom, hogy 6 hétig kell mindenképpen vigyázni rá, mert a bevérzés esélye megnõl.

Minden nap csuklyázom 2 kezes súlyzóval 60-80 kg között 5x10 vállemelgetés mennyi idő múlva fog látszani? (1 hete csinálom)

Legjobb válasz: heti 1 max 2 csuklyázásnál többet nem szabad csinálni. 4. Minél többet edzel, annál nagyobb leszel Nem, nem, nem. Ez a legkártékonyabb tévhit, ami létezik. A profik 95%-a állítja, hogy a legnagyobb hiba, a mit a sportban elkövetett, az a túledzés volt – akkor is, amikor éppen szteroidokat szedtek. ezek után képzeld el, hogy mennyire könnyû egy naturál testépítõnek túledzeni magát… ha sûrûbben edzed az izmaid, mint hogy regenerálódni tudnának, nulla növekedés az eredmény, vagy akár össze is mennek. Eddz minden nap megfelelõ intenzitással, és iszonyúan túl fogod edzeni magad. Egy testrész regenerációja – amennyiben rendesen meg lett dolgoztatva, bukásig végzett sorozatokkal – 5-10 nap is lehet.

heti 1 max 2 csuklyázásnál többet nem szabad csinálni. 4. Minél többet edzel, annál nagyobb leszel Nem, nem, nem. Ez a legkártékonyabb tévhit, ami létezik. A profik 95%-a állítja, hogy a legnagyobb hiba, a mit a sportban elkövetett, az a túledzés volt – akkor is, amikor éppen szteroidokat szedtek. ezek után képzeld el, hogy mennyire könnyû egy naturál testépítõnek túledzeni magát… ha sûrûbben edzed az izmaid, mint hogy regenerálódni tudnának, nulla növekedés az eredmény, vagy akár össze is mennek. Eddz minden nap megfelelõ intenzitással, és iszonyúan túl fogod edzeni magad. Egy testrész regenerációja – amennyiben rendesen meg lett dolgoztatva, bukásig végzett sorozatokkal – 5-10 nap is lehet.
HA ekkora súllyal csinálod, akkor hogy tehetsz fel ilyen kérdést?
soha, mert nem tud nõni az izom.nem adsz neki idõt.
Attól függ hogyan eszel, mit és mennyit. A testépítés 75% bana helyes táplálkozásról szól és csak 25% ban arról hogy eddzel.
A kérdező hozzászólása: Az 1 dolog hogy nagy súllyal csinálom, de most kinek mi a nagy súly? mivel csuklyát mindenki (mindenki bírja viszonylag nagy súllyal csinálni a testsúlyához képest meg az edzettségétõl) meg csak rövid ideig csinálom max 10 perc és egy napra ennyi az a csuklya edzésnek
nem számít hogy 10perc vagy mennyi akkor sem szabad minden nap edzeni fogd már fel. de ha minden nap akarod akkor csináljad csak, nem muszáj ránk hallgatni

Mennyi idő után fog látszani az eredmény?

Elkezdtem mozogni, napi 60-90 percet tekerek 150-180-as pulzussal. Nem koplalok, de mell?zöm a cukrot, fehérlisztet, zsíros kajákat. Egy napi étrendem (példa): Reggeli: 3-5 db Korpovit keksz padlizsánkrémmel, kis sajttal, zöldségekkel. Tízórai: egy kisebb pohár cukormentes, tk. Müzli kb. Egy deci tejjel. Ebéd: töklecsó uzsonna: vmi gyümölcs (mostanában barack) Vacsi edzés után: egy pohár kakaó (cukor nélkül) . kell valamin változtatnom? Ha igen, mi az? Egyébként húst nem eszem. Köszi mindenkinek:)

Legjobb válasz: sztem így jó lesz, a szénhidrátot/cukrokat kell kerülni és idõvel lesz eredménye.

sztem így jó lesz, a szénhidrátot/cukrokat kell kerülni és idõvel lesz eredménye.
http://www.bodyrock.tv/ ha esetleg van másra is idõd és kedved.

Ha naponta 250 guggolást végzek, mennyi idõ után fog látszani az eredmény a lábaimon?

Legjobb válasz: néhány napon bellül befigyel egy jó kis túledzés esetleg egy csonthártya gyulladás, és már nem is guggolsz többet, így az eredménye sem fog látszódni soha...

néhány napon bellül befigyel egy jó kis túledzés esetleg egy csonthártya gyulladás, és már nem is guggolsz többet, így az eredménye sem fog látszódni soha...
Olyan terhelés kell amivel csak 8-12 ismétlést tudsz egyszere megcsinálni. Az izom így tud fejlödni és kell mellé pihenés (heti egy edzés) és a legfontosabb tömegnövelõ étrend. Most leírthatnék egy egész könyvet de szerencsére már megtették. Olvasd el Drugs Bunny A sárga kapszula címû könyvét úgyanis nem nagyon vagy tisztába az alap dolgokkal sem. Röviden válaszólva a kérdésre nem fog látszodni soha és nagyon valószinû, hogy a túledzés miatt hamar megsérülnél és elmenne az egésztõl a kedved.

Van egy mûanyag hulahopp karikám, teleöntöttük sóval. Ha minden nap hulahoppozok kicsit, mennyi idõ alatt fog látszani az eredmény? Mellette tornázok rendszeresen!

Legjobb válasz: Milyen eredményt szeretnél elérni az edzéssel? A hulahop karikázás is egy jó mozgás (átmozgatásra), de sose fog látszódni.

Milyen eredményt szeretnél elérni az edzéssel? A hulahop karikázás is egy jó mozgás (átmozgatásra), de sose fog látszódni.
Az étrendedtõl függ. Mert gondolom zsírt akarsz leadni, viszont ahhoz kalória mínuszban kell lenned. Olyan pedig nincs, hogy helyi zsírégetés, tehát ha véletlenül azt gondolnád, hogy ezzel tudod irányítani a zsírleadás helyét akkor tévedsz. Ha pedig ezzel tisztában voltál, akkor nem szóltam.:)
ennél kevés hülyébb mozgásformát tudok elképzelni.
Szerintem a csípõ mozgást igénylõ mozgások - pl. az ilyen karikázás jók. Átmozgatják a csípõvel, farkcsonttal együtt a belsõ szerveket, mint egy masszázs. Ezek a részek sok embernél be vannak merevedve. Heti 2 ilyen mozgás, 10-20 perc erejéig nem fölösleges szerintem. Egy kiegészítõ, de semmiképpen sem alapvetõ edzés.
nem csapom le a magas labdát, hogy milyen ennél jobb csípõmozgásos sport van. Abban legalább meg lehet izzadni :D
Szex is jó emiatt. Csak ott nem biztos hogy odafigyelsz a teljes mozgástartományra. Oldalra, körkörösen.. én szokt figyelni és kicsit átmozgatom a dolgokat, élvezetes és jó móka :)

Ha már látom a repedést az ínyén mennyi idő még áttöri a fog és latszani fog?

Tegnap cak egy kis repedés volt mára viszont egy csík repedést(vagy hogy írjam) látom a babám ínyén. Nálatok hogy volt mennyi idő volt míg âttörte?

Legjobb válasz: pár nap

pár nap
2-3 nap

Mennyi idő után fog látszani a fejlődés?

Elég csontos srác vagyok, elkezdtem kondizni, nem sokat kb 50 perc- 1 órát minden 2. nap. kajálok mellette rendesen, persze nem zabálok annyit mint a "nagy gyúrósok". Mennyi idő múlva fog látszani a fejlődés kb?

Legjobb válasz: Pár hónap alatt látszódni fog. Egy férfi havi nettó 1kg izmot tud építeni az elsõ évben, ha rendben a kaja, genetika és az edzés, pihenés.

Pár hónap alatt látszódni fog. Egy férfi havi nettó 1kg izmot tud építeni az elsõ évben, ha rendben a kaja, genetika és az edzés, pihenés.
rendben van, jól csinálod.
De pont most írtam, hogy én sem hiszek abban hogy egy évig tartható az ütem.
nem vagyok önjelölt Guru és nem is akarok az lenni.:) Természetesen ismerek olyan embert aki 140 centirõl 14 éves korában 210 centire nõt.A szélsõségek nem tartoznak bele egy meghatározható átlagolásba.Naturál 12 kiló minõségi izomtömeget nem lehet felszedni kezdõként egy férfinak.A realitások talaján kell maradni. Mint ahogy jönnek a fogyókúrás cikkek is 600 doktor ajánlásával, hogy heti 3 kiló tartósan stb...:) Természetesen nem kérdõjeleztem meg a szakmai kompetenciádat ezzel csak nekem meg ez jött le évek alatt...:)
És erõsen genetikafüggõ is. Ehhez mindennek össze kell jönni: jó étrend, pihenés, edzés, genetika. De szerintem megy az elején a havi 1kg, bár abban én is kételkedek, hogy egy egész évig ez az ütem tartható.
Nekem meg van 42 évesen 27 év tapasztalatom az edzésben és ugye a linkelt cikk is engem igazol. Na mindegy, te higgy abban, hogy nem lehet, én meg hiszek másban. Ennyi! :)
montez.Én 21.:) Nekem Olyan tanárok is mondták ezt a Tf-en akiknek azért pár könyv kijött már a keze alól ebben a témában.:)
green, kezdõként az elsõ évben bizony jön a havi 1kg izom, utána ez kb felezõdik. Én 27 éve edzem talán van egy kis tapasztalatom, láttam már jó párszáz ember fejlõdését. De ne itt hitetlenkedj, hanem olvass egy picit: http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_06_142_natural_genetika..
"havi nettó egy kiló izom???" természetesen ez teljesen kizárt. Évi nettó 3 kiló izom.maximum 4-5 de akkor jó a genetika.Sokan azt hiszik ha elkezdenek 50 kilósan edzeni jó soványan, és egy év múlva 65 kilósak lesznek akkor felszedtek 15 kiló izmot.De a valóság az, hogy felszedtek max 3-4 kiló izmot. MAX!!! de nagyon max és mellette a keményen megnövekedett, és hozzáteszem szükséges kajálás miatt kb 8-10 kiló testzsír is felmegy. Ezzel nincs is ilyenkor semmi gond. Struktúrálisan arányos marad a test, az izomnövekedés miatt a testtartás , kiállás is javul és még messze nem egy zavaró és észrevehetõ zsírtöbblet lesz. Aztán majd a késõbbi idõben lehet játszadozni a tömegnövelés / diéta ciklusokkal.De hosszú hosszú idõ kell nagy izomtömeg felszedéséhez.
A kérdező hozzászólása: de az rendben van, hogy 2 naponta edzek ugye? mert így van ideje pihenni az izmoknak. vagy rosszul tudom?
okéoké még mindig a legelsõ hsz-edre válaszoltam az elõzõben..:) .Szóval a következõ a helyzet az elsõ 2-3 kiló izomtömeg ami feljön az én elméletem szerint már egy megszerzett izomtömeg volt vagyis az izomzat szükségszerûen túlkompenzálta már magát arra a méretre a kezdõ sportolónál akkor amikor szükség volt erre. Pl mikor Pityuka elment 2 hétig melózni , vagy betonozni és megemeberesedett azt a sulipadban kicsit visszasatnyult. Tehát ezt úgy értem ha valaki abbahagyta az edzést és visszatér, akkor pikk pakk feldurrantja magára a régi tömeget elképesztõ gyorsan, mert ugye az izom nem felejt és most ne menjünk bele ennek a biokémiai magyarázatába.A megszerezhetõ ténylegesen friss a szervezet számára új izomtömeg az már az alapozás után értendõ. De nem is a táblázat a lényeg.Meg a kilók.Azt hiszem ez lényegtelen már a kérdezõ szemszögébõl.

Szerintetek mennyire fog látszani? Vagy inkább már káros? Nektek mennyi idő?

Szombaton lejutok Balatonra, de csak egy napra.Nagyon fehér b?r? vagyok, jelenleg is kb. mint a fal, nem nagyon van id?m kifeküdni a napra és lustálkodni. Viszont ezt a szombatot kihasználnám.

Legjobb válasz: ha barna szeretnél lenni akkor nem kell magad bekenni krémmel..:D de ne egész nap feküdj napon.a balatonból ki be járkálj mert vízközelbe jobban kap a nap.általában a fehérbõrûek leégnek..

ha barna szeretnél lenni akkor nem kell magad bekenni krémmel..:D de ne egész nap feküdj napon.a balatonból ki be járkálj mert vízközelbe jobban kap a nap.általában a fehérbõrûek leégnek..
A kérdező hozzászólása: MIért, ha bekenem magam akkor nem barnulok? Leégni nem szeretnék..
Hát ha tényleg fehér a bõröd akkor elsõre úgyis le fogsz égni akármennyit kened magad...Már annyira erõs a nap, hogy ha egész nap a parton vagy, azt biztosan megérzi a bõröd. A barnaság meg 2-3 nap múlva fog látszódni, amikorra lemegy a pirosság...
ezt azért a figyelmedbe ajánlanám! http://www.met.hu/UV-B/
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, majd figyelek akkor!
deanaptehet semmikép ne hagyd el mert a börö nemfeljt...és inkább kevvésbé legyél barna és egéséges minnt csoki és bör rákos

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!