Találatok a következő kifejezésre: Menny idő fog (865 db)

17 éves fiu vagyok és szűz. Holnap fogom elveszteni de kb. mennyi ideig fogom birni? Mit tegyek h később menjek el?

endszeresen maszturbálok

Legjobb válasz: jobb érzés lesz mint a maszti ;) mennyi idõ míg a csúcsra jutsz masztival? szerintem azt az idõt felezd meg:D ja és amúgy azt bírom,hogy elég sok srác van még így,mint te,tehát szûz,de a rendszeres maszturbálás megvan:D:D:D

jobb érzés lesz mint a maszti ;) mennyi idõ míg a csúcsra jutsz masztival? szerintem azt az idõt felezd meg:D ja és amúgy azt bírom, hogy elég sok srác van még így, mint te, tehát szûz, de a rendszeres maszturbálás megvan:D:D:D
Az oké, hogy félsz attól, hogy hamar elmész, de a lankadás is benne van a pakliban :D
10-20 másodperc
Nekem például az elsõ alkalommal nem sikerült elmennem... igen, ilyen is van. Aztán kis pihenõ után a második menet már elhozta a beteljesülést.
Hát mondjuk ennyire ne készülj fel rá, nem kell ezen idegeskedned, ne gondolj rá, ne tudatosuljon az benned, hogy nah most én holnap lefekszem valakivel... Amúgy igen, nagyon benne van az is, hogy fel sem fog állni az izgalomtól, ez mind tõled függ, meg, hogy milyen srác vagy, mennyire idegeskedsz, ilyenek. Nem kell félni, nagy gond nem lehet. Én sem tudtam elélvezni elsõ alkalomkor, van ilyen is.
A kérdező hozzászólása: en is attol felek h nemfog felalni nemtoom miert....de nem panikolok mert az rosszabb sokszor
én az elsõnél nem mentem el. másodiknál kb 5 perc alatt, de arra valamiért rá is feszültem. 3. alkalommal fél óra volt kb. Ha elsõre be is égsz, majd kinövöd jobb esetben, de ha nem parázol rá nem hiszem, hogy gond lesz
NINCS biztos recept. Elõször is, lehet, hogy nagyon gyorsan elmész, de az ellenkezõje is, hogy éppen hogy nem is tudsz elmenni, "belelankadsz" a csajba. Ne ess pánikba, akármit mondanak, a pasik többsége valamelyik fenti módon fejezi be az elsõt. Nincs recept, kipróbálhatsz ami jól esik (azért ne idd túl magad, mert akkor egyáltalán nem fogsz elmenni), csak nyugi. Majd legközelebb jobb lesz, túl kell esni ezen is.

Van összefüggés a között h anyum mennyi ideig szült és hogy én mennyi ideig fogok? Mitől függ a vajúdási idő? örökölhető?

A fiammal 12 órán át vajúdtam... bár 8 órán át zajlott a kórházban.. vajon mire számíthatok a másodikkal. Épp két év lesz a két gyerek között.

Legjobb válasz: Szerintem semmi köze ahhoz, hogy anyukád hogyan szült, mennyi idõ alatt, ahhoz, hogy nálad ez hogyan zajlik. Sõt! Még egyazon nõ két szülése se hasonló... Én 4x szültem, mindegyik nagyon-nagyon más volt. Az elsõ bár nem volt hosszú, de a végén vákuumra volt szükség, a második és a 3. könnyû volt, de mégis nagyon más... a 3. pl alig volt 4 óra az elsõ fájástól a baba megszületéséig (épp, hogy beértünk). Szóval elõre nem lehet tudni, nálad hogyan lesz. De ha 2 éve szültél, akkor az elsõ baba már "kitaposta" az utat a picinek :))) Persze, még így sem biztos semmi...

Szerintem semmi köze ahhoz, hogy anyukád hogyan szült, mennyi idõ alatt, ahhoz, hogy nálad ez hogyan zajlik. Sõt! Még egyazon nõ két szülése se hasonló... Én 4x szültem, mindegyik nagyon-nagyon más volt. Az elsõ bár nem volt hosszú, de a végén vákuumra volt szükség, a második és a 3. könnyû volt, de mégis nagyon más... a 3. pl alig volt 4 óra az elsõ fájástól a baba megszületéséig (épp, hogy beértünk). Szóval elõre nem lehet tudni, nálad hogyan lesz. De ha 2 éve szültél, akkor az elsõ baba már "kitaposta" az utat a picinek :) )) Persze, még így sem biztos semmi...
Anyum 24 órát vajúdott velem, az elsõ gyerekével. A másodikkal meg sem érezte a tágulást, már csak a vécén eszmélt arra, hogy nem kakilnia kell, hanem tolófájások jönnek. Nekem meg elfolyt a vizem, aztán nem jöttek a gájások, végül oxitocinnal indítottak, és 3 óra alatt kitágultam. Ez 3 különbözõ szülés... Nekünk nem jött be, hogy úgy szülök, mint anyukám. Pedig egyébként testileg teljesen rá ütöttem, még abban is, hogy ugyanolyan fájdalmas a menszeszem és hátrahajló a méhem, mint neki.
Anyum, ( mint a második válaszolónál) elsõ babával 24 órát vajúdott, engem kb. 2 óra alatt megszült:) Elment a vize minden fájás nélkül és 2 óra múlva már megvoltam:) Én a fiamat 5 óra alatt szültem meg, hajnali 2kor volt az elsõ fájásom, 7re megszületett. A lányommal pedig még délután 3kor is szinte alig alig görcsölgettem, pedig már ki voltam tágulva, 4kor burkot repesztettek, fél5re megvolt:) Szóval nekem mindkettõ gyors szülésnek volt nevezhetõ. Remélem a harmadik is hasonlóan gyors lesz. Ja és nekem is hajszálra 2 év van a gyerekek között (1. és 2. közt).
Szerintem semmi köze egymáshoz. Anyukám engem is meg öcsémet is 4-5óra alatt megszült. Én 26órát vajúdtam.
Anyukám és apai ágon is mind gyorsan szültek. Na tuti nyugisan vártam én is! :-( 29 órát szenvedtem, mire vákum lett a vége. Legközelebb se terhes úszásra, se jogára nem fogok járni és punnyadni fogok egész nap. Hiába voltam fitt végig, a tágulás nem ezektõl függöt. Minden szülés babára és egyénre szabott. Mondjuk én már elõre félek az újabb szüléstõl, de hát anélkül nem megy ugye :-)))
Anyukám engem császárral szült, én is a fiamat.
én pontosan úgy szültem mint az anyám. otthon sokáig vajúdott õ is, én is úgy, h közben nem ios voltunk 100%-ig biztosak, h ez már az, aztán végül bementünk a kórházba és nála az volt, h én már kb. a lépcsõfordulóban majd kipottyantam, nálam meg az volt, h már 4.5 ujjnyira nyitva voltam. Könnyen szültünk mindketten és nekem már legalább 4 doki mondta, h igenis van benne kapcsolat, h anyukád hogy szült, milyen "típusú" szülõk vagytok.
semmi köze egymáshoz!anyum mind az ötünket természetes úton pár óra alatt megszült míg én 8hónappal ezelött császárral szültem!

Mennyire fáj amikor elveszítem a szüzességem? Mennyi ideig fog fájni? Csak amikor elvesztem vagy utána is? Mennyire? Meddig?

nagyon félek, hogy ciki lesz ha esetleg véletlen kiablok, vagy valami :S Segitesetek kérleek.. És pontoos válaszokaat kéreek :S

Legjobb válasz: nem fog fájni :) nyugiii..

nem fog fájni :) nyugiii..
Te nagyon félsz, ez pedig annak a jele, hogy nem vagy rá kész.Ez nem vágóhíd és soha nem halt még bele senki.Feszítõ érzés és néha szúró, de például a menstruációs görcs ehhez képest a kínok kínja.Ha azt túléled havonta, akkor ezt vígan. De nem ajánlom, hogy megtedd. 14 éves vagy és úgy látszik még érned kell hozzá.A fiú sem a nagy Õ, csak egy srác, aki végre szóba állt veled másfél év után.De 5 nap még felnõttként is gyászosan kevés idõ a szexhez, nemhogy 14 évesen.Ráérsz 2-3 év múlva is, addig élvezd az udvarlást, a csókokat és tényleg add meg a módját annak, hogy olyan fiúval legyél elõször, aki téged nagyon szeret. Ha most elsieted késõbb nagyon bánhatod!
te ugyan az a szerencsétlen taknyos 14 éves vagy aki leszopta 5 nap után a barátját...minek segítsen neked bárki is úgy is alá fekszel, pedig a 20 éves csávó csak jól megkefél majd és otthagy, ne legyél már hülye, 14 évesen még ne a szexszel foglalkozz majd 3-4 év múlva addigra talán az eszed is megjön
"több mint másfél éve szeretem a barátomat :S és csak >5 NAPJA VAGYUNK EGYÜTT< , nem tervezem hogy lefekszem vele, >Õ MÁR SZERETNÉ< , de én még nem, mert félek hogy >>ÁTBASZ<<." kiemeltem a lényeget.. és szerintem ne nagyon áltasd magad a hû de szeret dologgal
ezt nem értem, hány éves vagy??? amikor én eldöntöttem, h szexelni akarok a pasival akivek akkor jártam, nem itt hisztiztem h jajmilesz, hanem vártam az estét, h megtörténjen.. :D
Csak amíg meg nem találod! :-D Na szóval... Ha "jól sikerül", akkor csak egy pillanat, és nem is igazán fáj. Ennek megfelelõen hamar el is múlik. Rosszabb esetben sem kibírhatatlan, bár vitathatatlanul fájdalmasabb. De senki nem szokta szótlanul viselni, ne aggódj. Hogy könnyebben megúszd, arra figyelj oda, hogy kellõen kitágulj, mire a behatolásra sor kerül. Azaz csak akkor engedd, ha érzed is, hogy már jól felizgultál, és eléggé nedves vagy (ez nagyon fontos). Ha ez megvan, akkor jó esélyed van arra, hogy egyszerûen túl leszel rajta, és nem is lesz kellemetlen emlék. És persze a fiúnak is kellõen felizgult állapotban kell lennie, hiszen csak egy teljesen merev péniszt lehet egy mozdulattal, viszonylag egyszerûen bedugni egy szûzhártyával még félig elzárt hüvelybe - ha nem elég merev, akkor csak erõlködés, nyomkodás lesz belõle, az pedig bizony szokott fájni. Úgyhogy az a nyitja az egésznek, hogy MINDKETTEN jól elõkészítsétek egymást! Sok sikert hozzá.
A kérdező hozzászólása: Már volt rá alkalom, de ellöktem magamtol :S Nagyon félek hogy fájni fog. Másnap nem fog fájni? Ugyan olyan érzés lesz mint mindig, vagy más mileyn ha lefekszek vele ?
már ne is haragudj, 14évesen 5nap járás után (ha jól értelmeztem amit írtál) felesleges lefeküdnöd valakivel, fõleg hogy azt sem tudod "mifánterem" persze ez a te dolgod, ez meg az én véleményem de h a kérdésedre is válaszoljak... Nem, nemfog fájni se közben sem utána !! gondolom a jóképességû barátnõid beetettek ezzel az egésszel hidd el, ha most vagy 2év múlva fekszel le valakivel aki iránt rendes érzelmeid lesznek, nem fogod egy életen át bánni, mivel a szüzességed nem fogod kismilliószor elveszteni ja, és nem maradsz le semmirõl !!!!!!
ffffff. 14 év? én ekkor csókolóztam elõször. szerintem 1-2, de akár 3-4 évet is várhatsz még a szex-szel.
mikor berakja az elsõ 4-5 centit, akkor egyáltalán nem. aztán egy kicsit fáj (mondjuk pár másodpercig). mikor átszakítja a szûhártyádat pár másodperc. ha óvatosan lassan csinálja, ha kéred, akkor nem fáj. de ne félj. ha ott leszel, akkor akarni fogod, és nem fogsz a fájdalommal foglalkozni, hanem kívánni a másikat. ha pedig csak azt hajtogatod, h jajj de fog fájni, akkor még egyszerûen nem állsz készen rá. ez van. és ez nem ciki! :)
Csak átbasz a srác:/ 5 nap után? ki akar használni.. Sajnállak.
de miért fájna??? pl. nekem nem fájt..
A kérdező hozzászólása: Meg a srác nem szeret még, szerelemböl !! de én öbb mint másfél éve várok rá ! És lány vagyok :S Ennek forditva szkott történése lenni
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok. És 14 éves. :S de több mint m ásfél éve szeretem a barátomat :S és csak 5 naja vagyunk együtt, nem terveem hogy lefekszem vele, õ már szeretné , de én még nem, mert félek hogy átbasz. Sokan beparáztattak hogy fájni, fog nagyon, és mg jo pár napig is. Most mi a igazság? kérleeek egy valaki, az igzata irjaa meg Egy 20 éves és egy 14 éves külömbség között van valami? ugyan annyira fog fájni, vagy máshogy van a 20 éveseknél?
A kérdező hozzászólása: nem fog fájni?? De fog :S Ezt én is tudom hogy fog, csak nem tudom hogy mennyire , és hogy meddig ?
Lány vagy?
Ha szerelemben, egy figyelmes partnerrel, izgalmi állapotban történik, nem kell aggódnod. Nem fáj, csak egész picit az elején, utána nagyon jó érzés.
harapj rá 1 övre.
Nekem pl. nem volt szuzhartyam. (Szuz voltam amugy, van aki anelkul szuletik, vagy sport kozben is kiszakadhat.) Ugyhogy arrol nem tudok beszamolni, hogy az faj-e es mennyire, amikor atszakad. En 26 eves voltam majdnem a naszejszakamon. En szuk voltam nagyon, es valoban fajt a behatolas, bar a ferjem mindent megtett, lassan, ovatosan csinalta. Es bizony meg jo par alkalommal utana vagy nem is sikerult a behatolas. Aztan ugy ket honapra ra vegul sikerult az aktus ujra, onnantol kezdve mukodott a dolog, de par hetig meg fajdalmas volt. Azota nem faj mar, sot! Igen elvezetes. Az is igaz, hogy en feltem a fajdalomtol es nem tudtam rendesen ellazulni, ami fontos lett volna. Most hogy mar tudom, nem faj, nincs bennem ez a gatlas, el tudok lazulni. Igy nem is faj.

ZARA/BERSHKA/PULL&BEAR/STRADIVARIUS ÁlLÁSINTERJÚ után mennyi idővel fog értesíteni a HR-es? Mennyi az az idő, mikor már ne is reménykedjek? Tapasztalatokat szeretnék tőletek

Legjobb válasz: Szia! Visszajeleztek már? Én a Zarában voltam csoportos interjún csütörtökön és azt mondták vasárnap estig hívnak, ha felvesznek ha nem. Még csesztek telefonálni, mondjuk tudom, hogy nem engem vettek fel, de azért egy telefont megejthettek volna, ha már beígérte. Te melyikben voltál?

Szia! Visszajeleztek már? Én a Zarában voltam csoportos interjún csütörtökön és azt mondták vasárnap estig hívnak, ha felvesznek ha nem. Még csesztek telefonálni, mondjuk tudom, hogy nem engem vettek fel, de azért egy telefont megejthettek volna, ha már beígérte. Te melyikben voltál?

Condyloma műtét alatt hányan vannak a műtőben? Hogy zajlik egy ilyen műtét? Mennyire fog fájni, mikor felébredek, és mennyi ideig fog fájni?

Legjobb válasz: http://www.gastromed.hu/T%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3/Condyloma http://www.webbeteg.hu/beteg_klub/lista/nogyogyaszat/forum/1..

:) )) Az én szemölcsömet cirka 1 perc alatt leszedte az orvos, fagyasztással (ráfújt egy fagyasztó sprayt, utána leszedte a szemölcsöt.) Ennyi. Altatás?? :) Utána kicsit kellemetlen, érzékeny volt a helye kis ideig, de semmi extra.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nekem több 100 szemölcsöm van a hüvely falán, szóval nem bízok benne, hogy ilyen gyorsan fog menni. Azt mondta az orvos, hogy valoszinüleg 1 mûtét nem is lesz elég, olyan sok van.
Szia! Nekem is legalább 30 volt kivül, belül kb. 15 és összesen 5x kellett kezeltetni. Nekem electrocauterizálták, leégették. Helyi érzéstelenitõ (lydokain inekciók), legalább 6 szuri egyszerre, de ez volt a legkellemetlenebb része, utána semmit nem éreztem. Az egész pik-pak megvolt, nekem nagyon profi volt az orvos. De ugye visszanõttek a következõ kontrollra, megint ugyanez, és csak mikor a külsõk eltûntek, azután néztük meg a belsõket... az pedig egyátalán nem fájt és még szuri sem kellett. Ne félj, minden rendben lesz!

Hörghurut mennyi idő alatt javul? Mennyi ideig fog ilyen csúnyán köhögni a gyerek?

Már alig merek eljönni az ágya mell?l (3 éves), mert annyira szapora a légzése, hogy nem tudom, ez rendben van-e? Orvos látta, antibiotikumot írt fel neki.

Legjobb válasz: Sajnos sokáig!Nagyon csúnyán köhög gondolom,Én is hörghurutos voltam ,vagyis vagyok.Még így 34 évesen is elég sok gondot tud okozni.Legyél mellette ,mert nálam a köhögés szinte hányásig szokott fokozódni.Bocs,de nem megijeszteni akartalak.Mihamarabbi jobbulást a kicsinek!!!

Sajnos sokáig!Nagyon csúnyán köhög gondolom, Én is hörghurutos voltam , vagyis vagyok.Még így 34 évesen is elég sok gondot tud okozni.Legyél mellette , mert nálam a köhögés szinte hányásig szokott fokozódni.Bocs, de nem megijeszteni akartalak.Mihamarabbi jobbulást a kicsinek!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és persze jobbulást!
Száraz köhögése van vagy hurutos? Mert nem árt köptetõ ha hurutos és köhögéscsillapító ha száraz.
A kérdező hozzászólása: Hurutos. Reggel kap köptetõt, éjjelre nem kaphat. Calcimuscot kellett neki adni. Most megint lázas, ráadásul kihányta a lázcsillapító egy részét, mert a váladék miatt irritálta a torkát. Délután egyszer már 39 feletti volt a láza, most is 38, 5.
tavaly nov.ben volt a fiamnak az elsõ, borzalom volt 39 fölötti láz, hányt a slejmtõl napokig. antibioikum pár nap alatt segített, utána még 1 hétig szívtuk az orrát és köhögött. most van épp a 2. már 1, 5 hete, mostmár nincs hõemelkedése sem, nem is volt, köhög, szívom az orrát. nem kap gyógyszert. már nem köhög vészesen így 1, 5 hét után, de mit leszívni...
bocsi, tavaly elõtt, már 2013 van :) )
A kérdező hozzászólása: Jobbulást nektek is!

Sajnos ki kell műteni a jobb alsó bölcsességfogamat. Mennyi ideig fog fájni, és mennyire lesz bedagadva az arcom?

Nem nagyon szeretnék hiányozni a szemináriumokról, de feldagadt fejjel mégse mennék be az egyetemre. Hány napig fogok szenvedni? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: karácsonykor énis ugyanigy jártam, nekem minda 4 gyulladt volt ki kellett mûteni ráadásul nem altatthattak és az érzéstelenitõ sem hatott a gyulladás miatt....rendesen megkínzót 3, 5 órán keresztûl szívta a gennyet és vagdosta az ínyemet mert nagy volt a gyökere a fogamnak, ráadul ugy csinálta hogy beletérdelt a combomba hogy jobban odaférjen....Borzasztó volt, ugy sirtam mint egy óvodás utána jobb volt azért bár a varratok miatt nagyon besem tudtam csukni a számat! Nálam 3 napig tartott lázasan feküdtem az ágyban sem inni sem aludni nem birtam aztán könnyebb lett! Hát sok sikert neked, kitartást! Aztán ird meg h viselted! :(

karácsonykor énis ugyanigy jártam, nekem minda 4 gyulladt volt ki kellett mûteni ráadásul nem altatthattak és az érzéstelenitõ sem hatott a gyulladás miatt....rendesen megkínzót 3, 5 órán keresztûl szívta a gennyet és vagdosta az ínyemet mert nagy volt a gyökere a fogamnak, ráadul ugy csinálta hogy beletérdelt a combomba hogy jobban odaférjen....Borzasztó volt, ugy sirtam mint egy óvodás utána jobb volt azért bár a varratok miatt nagyon besem tudtam csukni a számat! Nálam 3 napig tartott lázasan feküdtem az ágyban sem inni sem aludni nem birtam aztán könnyebb lett! Hát sok sikert neked, kitartást! Aztán ird meg h viselted! :(
Szia! Nekem is tegnap mûtötték , kemény 25 ezerért egy magánklinikán, nem mertem sztk-ra bízni..nekem 7 db inekció kellett, hazafele menet bõgtem, egyszerûen az életben nem éreztem még ekkora fájdalmat, remélem, h nem is fogok...cataflam-on éltem, elviekben négy a napi adag, én nagyon gondolkodom, h túllépem..ma is pitbull fejem van, de már a vérzés teljesen megszûnt reggelre hál Istennek, de mivel nem jegeltem tegnap normálisan, mára virradóra még gázabbul néz ki a bal arcom, so nagyon remélem, h péntekre elmúlik. Ma megyek vissza kontrollra a dokihoz, remélem, h minden ok lesz és tényleg csak megnézi tû és egyéb eszközök nélkül.:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm mindenkinek, aki írt. Ma volt a mûtétem. Nagyon féltem, de szerencsére rendes volt a fogorvosnõ, és az asszisztens is. Az arcom nincs feldagadva nagyon, szájzáram sincs, viszont beszélni, nyelni és enni nem nagyon tudok, mert az nagyon fáj. :( Meg elég gyakran vérezget a seb. Ez kb. mennyi idõ után fog elmúlni?
Pont ma beszélgettem egy fogorvos hallgató lánnyal, mikor varratszedésre mentem a szájsebészetre a gyökércsúcs mûtétem miatt. Õ is azt mondta, hogy ha jót akarok magamnak, minél elõbb szabaduljak meg az alsó bölcsességfogaktól, fõleg, ha kimondottan javasolja is az orvos. Ugyanis rengeteg problémát tudnak okozni, kellemetlenebbet mint egy hét pofadagadás meg sebfájdalom. Úgyhogy ha kiheverem ezt a gyökércsúcs-rezekciót, akkor rászánom magam én is a kiszedetésükre..
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! Ma beszéltem a fogorvosommal. Azt mondta, hogy változó, hogy mennyire fog fájni, mert a bölcsességfog tud különöseket produkálni. De hozzátette, hogy lehet az is, hogy egy hétig haldokolni fogok. (Legalább õszinte volt.)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a tanácsot. Már acélozom magam fejben.
A mûtét maga nem fog fájni, ez egész biztos, mert több injekciót is kapsz. Utána viszont, mikor kezd kimenni a zsibbadás, nem szépítek, kegyetlen lesz. Én 26 éves vagyok, de mikor mentem hazafelé a mûtétrõl, ömlöttek a könnyeim. Még a kórházban, rendelõben kérj fájdalomcsillapítót a mûtét után azonnal.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy idõpontom van, és pont egy keddi nap. :/ Hát készülök a legrosszabbra, max. majd kellemesen csalódok, hogy nem szenvedtem olyan sokáig. Igazság szerint be is vagyok sz*rva egy kicsit, még sosem volt mûtétem, amúgy is parázok kicsit a fogorvosoktól... :/
Ha csontot is kell vésni mert rossz az elhelyezkedése, akkor készülj rá, hogy iszony mód be fog dagadni az arcod. Nekem gyökércsúcs mûtétem volt, nem akarlak elkeseríteni, de én úgy néztem ki az elsõ 2 nap, hogy inkább nem mentem emberek közé az arcom miatt. Szabályosan el volt torzulva a fél pofám. Ami a fájdalmat illeti, ez is attól függ, hogy mennyire megy simán a mûtét. Én 3 napig nem bírtam meglenni Cataflám nélkül. Ha teheted és nem halaszthatatlan a mûtét, én a helyedben úgy idõzíteném, hogy a mûtét utáni pár napban sehova ne kelljen mennem.
A kérdező hozzászólása: Hát nem túl biztató. :( Áprilisban lesz a mûtétem. Nekem szerencsére nem gyulladt körülötte az ínyem, és csak azért kell kiszedni, mert nem egyenesen nõ, hanem a többi fogam felé, nyomja õket. Teljesen eldeformálódhatnak a fogaim, ha nem szedetem ki, meg fájnak is már, az ínyem is gyulladt már több helyen. Remélem nem fogok nagyon szenvedni, bár elvileg a fõorvosnõ mût majd.
A kérdező hozzászólása: De durva. :/ Képzeld, én sztk-s rendelésre mentem, és két injekció elég volt, fájdalomcsillapítót pedig egyáltalán nem szedek! Pedig az én fogam is elég hülyén nõtt, oldalra, pluszba még valahogy ki is volt csavarodva... Biztos sokat számít, hogy mennyire ügyes az orvos. Viszont nekem még mindig van, hogy megindul a vérzés. :/

5 hetes veteles utan a doki kikapart, szerintetek mennyi ideig fogok verezni, es kb mennyi ideig ajanljak hogy ismet terhes legyek kaparas utan?

Legjobb válasz: nekem sokáig vérzett, kb 2 hetet, de méhgyulladásom volt. és 10 hetesen történt...Próbálkozni van aki azt mondja elég 3 hónap van aki inkább 6 hónapot ajánl... én utóbbit ajánlanám

nekem sokáig vérzett, kb 2 hetet, de méhgyulladásom volt. és 10 hetesen történt...Próbálkozni van aki azt mondja elég 3 hónap van aki inkább 6 hónapot ajánl... én utóbbit ajánlanám

Ha elválasztom a 16 hónapos kisfiamat, mennyi ideig fogja hiányolni a szopizást? Mennyi idő elteltével nem kéri már a cicit? Megírnátok a saját tapasztalataitokat?

Legjobb válasz: Egyik ismerõsöm kb. 2 hete választotta el 18 hónapos kislnyát.Azt mondta,az elsõ nap sokszor kérte és ordított,mivel nem kapta meg,de másnap már sokkal jobb volt a helyzet,nem ordított,csak pityergett.Gyorsan elfogadta a helyzetet a kislány,viszont még néha-néha most is bepróbálkozik,hátha kap,de már nincs sírás.Ennyi szopizás után azért nem tûnik el nyomtalanul a dolog,egyik percrõl a másikra. Az biztos,hogy ha tényleg le akarod szoktatni,határozott kell,hogy legyél,mert késõbb csak nehezebb lesz,ha most félbe hagyjátok. Én is lassan le akarom szoktatni a 18 hónaposomat.Eddig 4x-5x szopizott,de pár napja,csak reggel-este,de még így is jól túltelítõdtem.

Egyik ismerõsöm kb. 2 hete választotta el 18 hónapos kislnyát.Azt mondta, az elsõ nap sokszor kérte és ordított, mivel nem kapta meg, de másnap már sokkal jobb volt a helyzet, nem ordított, csak pityergett.Gyorsan elfogadta a helyzetet a kislány, viszont még néha-néha most is bepróbálkozik, hátha kap, de már nincs sírás.Ennyi szopizás után azért nem tûnik el nyomtalanul a dolog, egyik percrõl a másikra. Az biztos, hogy ha tényleg le akarod szoktatni, határozott kell, hogy legyél, mert késõbb csak nehezebb lesz, ha most félbe hagyjátok. Én is lassan le akarom szoktatni a 18 hónaposomat.Eddig 4x-5x szopizott, de pár napja, csak reggel-este, de még így is jól túltelítõdtem.
én 14 hósan szoktattam le. szépen, fokozatosan. amikor már csak 1x szopizott, este, akkor egyre több vacsit adtam elõtte, és fürdés elõttre áttettem a szopit (hogy ne az alvás része legyen. helyette mesét kezdtünk olvasni). kb.2 hét telt el, amíg érezhetõen lecsökkent minimálisra a tejem. 3-4 nap volt, amíg próbálkozott a szopival, de nem sok jött, aztán nem is érdekelte.
esetleg napközben másra tudod bízni? vagy egy hétvégére elmennél otthonról? hátha észrevenné hogy szopi nélkül is van élet.

Mi az a gyűrűzés, mennyi ideig fog tartani?

Csütörtökön rakják fel a fogszabályzóm és kedden kell mennem gy?r?zésre de nem tudom milyen lesz egyáltalán mi az???Már voltam ilyen izén amin ilyen ragadós cuccot raktam a fogamra aztán leszedték mintát vettek de nem tudom milyen ez a gy?r?zés valaki meg írná azt azt is hogy mennyi ideig fog tartani?köszönöm szépen 13L

Legjobb válasz: 2 opció van, az egyik, amit nálunk gumizásnak hívtak, az az, hogy ilyen szép kis gumikat kapsz a fogaid közé, hogy nagyobb legyen a távolság a fogaid között. Ebbõl következik a következõ opció, hogy ilyen pici gyûrû féle dolgokat felraknak 4 fogra hátul, és a szájpadlásod közelében lesz egy kis szerkezet, ami a szájpadlásodon tolja szét a csontot. Ha voltak gumik a fogaid közt, akkor ez jön ;) nekem már február óta fent van, már nem is rossz, nem látszik, enni kicsit macerás.. de csak a tisztítás miatt. Ne aggódj, ez már nem fáj ;)

2 opció van, az egyik, amit nálunk gumizásnak hívtak, az az, hogy ilyen szép kis gumikat kapsz a fogaid közé, hogy nagyobb legyen a távolság a fogaid között. Ebbõl következik a következõ opció, hogy ilyen pici gyûrû féle dolgokat felraknak 4 fogra hátul, és a szájpadlásod közelében lesz egy kis szerkezet, ami a szájpadlásodon tolja szét a csontot. Ha voltak gumik a fogaid közt, akkor ez jön ;) nekem már február óta fent van, már nem is rossz, nem látszik, enni kicsit macerás.. de csak a tisztítás miatt. Ne aggódj, ez már nem fáj ;)
A kérdező hozzászólása: igen a gumik rakták fel.De már a fogszabályzóm is megvan :) )) köszii

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!