Találatok a következő kifejezésre: Menni ige menj (3 db)

Menj.
tényleg ilyen alul iskolázott vagy?
menj!
A "menj" a menni ige felszólító alakja. A menny az az "égben van", a meny pedig a szüleid számára (ha fiú vagy) a feleséged lesz. (Ha lány vagy, akkor te leszel a barátod szüleinek a menye.)
menny mint az ég, helyesen nem használhatod arra hogy felszolits valakit arra menyjen, igyhat menj.
MENJ!
ne bántsátok szegényt.. nem tehet róla h terhes
A menni nem ige, hanem fõnévi igenév. A megy szóalak az ige. Tehát a megy ige felszólító módja E/2.-ben menj vagy menjél (opcionális).

Probléma lehet, ha nem igen mozog? Menjek orvoshoz, vagy ügyeletre? Vagy hova kell menni?

26hetes vagyok, eddig a baba kb 20 órát mozgott a 24 -b?l naponta, néha aktívan, néha csak kicsit, tegnap óta pedig alig.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne aggódj fölöslegesen! Az elsõ babámnál én sem éreztem állandóan a mozgását. Olyan kis lustácska volt. Azt hittem ez a szokványos. Most 22. hetes a kistesó, Õ mint a motolla! Állandóan mocorog. De nyugi! Nekem is volt olyan, amikor alig éreztem. Neki is jár a pihenés, ne zaklasd! :-) Ha stresszeled magad, az egyikõtöknek sem jó! Ha végképp nem tudsz megnyugodni, akkor , amint lehet hallgassatok szívhangot (védõnõ, doki). Inkább, mint az idegesség! Majd meglátod! Minden rendben!

Szia! Szerintem ne aggódj fölöslegesen! Az elsõ babámnál én sem éreztem állandóan a mozgását. Olyan kis lustácska volt. Azt hittem ez a szokványos. Most 22. hetes a kistesó, Õ mint a motolla! Állandóan mocorog. De nyugi! Nekem is volt olyan, amikor alig éreztem. Neki is jár a pihenés, ne zaklasd! :-) Ha stresszeled magad, az egyikõtöknek sem jó! Ha végképp nem tudsz megnyugodni, akkor , amint lehet hallgassatok szívhangot (védõnõ, doki). Inkább, mint az idegesség! Majd meglátod! Minden rendben!
Ne aggódj, a babáknak is lehet nyugodt idoszakuk, elfáradnak néha:) Aztán új erore kapnak, és ficánkolnak megint. Velunk is megesett, csak 33. héttol, és bizony számoltam a mozgásokat. Volt, hogy úgy rugdosott, hogy szinte fájt, máskor meg a CTG-hez nem tudták felébreszteni. Néha, ha oldalra fekudtem, olyankor jobban éreztem, esetleg próbáld ki.
Szia. Én 29 hetes vagyok és az én babám is nagyon aktív. 2 napig Õ is a frászt hozta rám, mert alig-alig éreztem, de tegnap éjjel, ma hajnalban végre beindult. Nem tudok másra gondolni, mint hogy megérezte a frontot. Az uh-os doki mondta nekem hogy õk is megérzik ugyanúgy mint mi. Biztos a Te babád is azért mocorog kevesebbet. A fõ, hogy mindennap kell érezni, az nem számít, hogy hányszor. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, csak nagyon meg vagyok ijedve, mert eddig mindennap úgy mozgott, hogy már pihenni sem tudtam, most meg két napja tényleg semmi, ráadásul faros volt hétfõn és pont várom, hogy megfordulna.
Az idõjárás miatt is lehet, én sem aggódnék a helyedben, de elbagatellizálni sem szabad, úgyhogy biztonság kedvéért hívd fel az orvosodat. Az ügyeletnek is fogadnia kell, oda is mehetsz!
az utolsó válaszoló vagyok: egyél valami jó édeset, csokit vagy sütit, és utána pihenj le, attól elvileg beindulnak a babócák.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!