Találatok a következő kifejezésre: Mennek kell Mire (155 db)

Hogy van ez az ovis dolog? Ha a fiam szeptember végén (2011) tölti be a 3 évet akkor mikortol mehet oviba illetve mikor kell beiratnom? Ha mire menem kell dolgozni nem jut be akkor mi van?

Legjobb válasz: Oviba a 3 évet betöltött gyerekek járhatnak. Beiratni annak az évnek a tavaszán kell, amikor a 3 évet betölti. Az, hogy mikor viheted, az ovitól is függ, de ha dolgozni kell menned, rugalmasak szoktak lenni és akár már szept. 1-tõl is mehet, de ezt az oviban fogod tudni megbeszélni a beiratáskor. Egy volt óvónó Bocs, nem találom a hosszú i-t ...

Oviba a 3 évet betöltött gyerekek járhatnak. Beiratni annak az évnek a tavaszán kell, amikor a 3 évet betölti. Az, hogy mikor viheted, az ovitól is függ, de ha dolgozni kell menned, rugalmasak szoktak lenni és akár már szept. 1-tõl is mehet, de ezt az oviban fogod tudni megbeszélni a beiratáskor. Egy volt óvónó Bocs, nem találom a hosszú i-t ...
Április környékén van beíratás. Ha elmúlt 3 éves akkor már mehet, de valahol kérik, hogy elõtte kapja meg a 3 éves oltást. Tehát 2011 április környékén , mikor beíratás van, akkor beíratod és amikor betölti a 3 évet, másnap már viheted is. Persze kell a gyerekorvostól igazolás, hogy a gyermek közösségbe mehet

Le tudná nekem valaki írni érthetően, hogy a Tgyás igénylésének mi a menet és mi kell hozzá?

Már elegem van, hogy a munkáltatóm nem tud semmit, abszolút nem segítenek, mindig hárítanak valamivel vagy máshoz küldözgetnek. Milyen nyomtatványt kell kitölteni, kell- e hozzá valamilyen igazolás a munkáltatótól ilyesmire gondolok! Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Köszi szépen! Akkor továbbra is zaklatom a munkáltatómat, mivel õk váltig állítják, hogy ezt csak nekem kell intézni, nekik nincs mit hozzátenni!

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Akkor továbbra is zaklatom a munkáltatómat, mivel õk váltig állítják, hogy ezt csak nekem kell intézni, nekik nincs mit hozzátenni!
Szülés után apa hozott nyomtatványt a Teve u.-ból. Kitöltöttem a kitöltési útmutató alapján, rá volt írva az is mit kell hozzá csatolni. Bevittem a munkahelyemre, õk továbbították a könyvelõnek, aki ráírta az elmúlt 2 év jövedelemigazolását, és a munkáltatóra esõ egyéb részeket kitöltötte, majd beküldték az OEP-hez. Ez egy kis cég 6 munkavállalóval, tehát nem kifizetõhely, így az OEP utal minden hónapban.
http://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek.php?VALASZTAS=teljes_.. Ezen az oldalon megtalálsz minden infót, és a nyomtatványokat is, amiket ki kell tölteni.

3, 5 tonnás autóra mennék dolgozni mi kell?

Sok helyen érdeklődtem mindenhol más választ kaptam, B-kategóriás jogosítványom van és szeretnék elmenni dolgozni 1 céghez ahol 3,5 tonnás autók vannak elég a B-kategória vagy kell árufuvarozói? Van aki azt mondta, hogy 2-es csoportú orvosi alkalmassági is kell? Valaki aki jártas ebben leírná nekem részletesen, hogy hogyan is van?

Legjobb válasz: 3,5 tonna az össztömeg tehát a rakománnyal együtt kell hogy kevesebb legyen, ha annál több akkor mer C-s jogsi kell hozzá. Persze lehet B-s jogsival vezetni de ha lebuksz akkor gáz lesz, és a jogsid is ugorhat egy idõre.

3, 5 tonna az össztömeg tehát a rakománnyal együtt kell hogy kevesebb legyen, ha annál több akkor mer C-s jogsi kell hozzá. Persze lehet B-s jogsival vezetni de ha lebuksz akkor gáz lesz, és a jogsid is ugorhat egy idõre.
Sajnos C jogsi, hivatásoshoz szükséges orvosi, pénz, és sok szerencse. Ha külföldre is mész, tanácsos TIR...esetleg ADR is. Aztán az egyik reggel azt mondja a fönök, hogy figyu Öcsisajt! ott van az a kis pótos, azzal mész vidékre...akkor? tehát tanácsos az E kategória is... Van már helyed, vagy csak kóstolgatod a témát?
A második kissé eltúlozta a dolgokat, de sebaj! Folytassuk: célszerû a vizijártassági is, és valami repülésben szerzett tapasztalat. Ja, és ADR-bõl az 1-es, és a 7-es osztály(Robbanóanyag, radioaktív anyag) De komolyra fordítva: ha valóban 3, 5t megengedett legnagyobb össztömegû a gép, akkor elég a B kat. jogsi is. Kell az árufuvarozói, ez GKI vizsga (TIR nincs), és II.csoportú orvosi igazolás. Ez annyiból áll, hogy sûrûbben fizetsz a dokinak a vizsgálatért. Az ADR nem annyira kell, ilyen kis kategóriában ritkán szállítanak veszélyes árut. Nagyjából ennyi. Egy kamionsofõr


Szombaton mennék ki Ausztriába de nincs személyim az útlevelem meg le van járva mit csináljak olcsó és gyors módszer kell mit csináljak?

Legjobb válasz: gyors és olcsó: nem mész Ausztriába. Annak ellenére, hogy nincs határellenõrzés, kell valamilyen irat, amivel érdemlegesen igazolod magad.(Vagy útlevél vagy Személyi!)

gyors és olcsó: nem mész Ausztriába. Annak ellenére, hogy nincs határellenõrzés, kell valamilyen irat, amivel érdemlegesen igazolod magad.(Vagy útlevél vagy Személyi!)
Aki ennyire hanyag, az maradjon otthon, és csináltasson személyit, mivel anélkül Magyarországon is megvarrhatnak.
Te magyar vagy egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: de van diák igazolványom és azt mondták hogy talán ha imádkozom és 1 napra mek
A kérdező hozzászólása: bakker elõb kérdez mielõt válaszolsz 12 vok
hosszú idõre mész? ha csak 1 napra, valószínûleg nem lesz gond belõle, persze az ördög sosem alszik...:)
A jogosítvány itthon használható csak személyazonosításra, máshol nem
Ha van jogsid, azt is elfogadják személyazonosító okiratként.
Kimész papírok nélkül és imádkozol, hogy nehogy történjen valami.
Miért nincs személyid? Érvényes igazolvány nélkül nem mehetsz.
A diákigazolvány nem jó. Személyije lehet már egy csecsemõnek is. Mivel nem írtad, mennyi idõs vagy, szerintem mindenki felnõttet képzelt a kérdés mögé, nem kellene beszólogatni.

28 hetes elsö babás leszek! Ha megszületik a pici utána mennék TGYÁSRA! Mik kellenek hozzá? És jó ha a munka hely könyvelöjéhez megyek, ö intézi?

SEGÍTSETEK,hogyan müködik!!!

Legjobb válasz: http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,55404&_dad=portal&_.. Itt megtalálsz mindent. A munkahelyeden kell igényelni és a gyerkõc születési anyakönyvi kivonata kell hozzá (ezt én postán kaptam kb. 1 hét múlva). Boldog babavárást!

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34, 55404&_dad=portal&_.. Itt megtalálsz mindent. A munkahelyeden kell igényelni és a gyerkõc születési anyakönyvi kivonata kell hozzá (ezt én postán kaptam kb. 1 hét múlva). Boldog babavárást!

El kell olvasnom 1 angol könyvet, 50 oldalt. Kb értem, neten szótárazok. Jegyzetet kell írnom (1, 5-2 1/es gépelt oldal) amit szerdára megkell tanulnm fejből. Menn fog? Mi gyorsítana, segítene?

kávét löktem be párat... sztetek meddig jutok ma el? milyen módszerrel csinljam? pl elolvasok1 részt--> jegyzet, olvasok--> jegyzet, v hogyan? help..:S sztetek meg lehet egyátalán ezt csinálni?:S v ink neki se álljak,?:S

Legjobb válasz: Kerestem neked linkeket, mert aranyos kedvemben vagyok :) A regény magyarul: http://mek.niif.hu/00500/00507/00507.htm A wikipedián angolul: http://en.wikipedia.org/wiki/Gulliver%27s_Travels Itt meg van minden, cselekmény, elemzés: http://www.gradesaver.com/gullivers-travels/study-guide/ Szerintem elõször olvasd el. Utána emlékezetbõl írd le a tartalmát. Végül nézd meg valamelyik tartalmi összefoglalót a fentiek közül, hogy nem hagytál-e ki valami fontosat. Szó szerint ne másold ki, mert a tanár rájön.

Kerestem neked linkeket, mert aranyos kedvemben vagyok :) A regény magyarul: http://mek.niif.hu/00500/00507/00507.htm A wikipedián angolul: http://en.wikipedia.org/wiki/Gulliver%27s_Travels Itt meg van minden, cselekmény, elemzés: http://www.gradesaver.com/gullivers-travels/study-guide/ Szerintem elõször olvasd el. Utána emlékezetbõl írd le a tartalmát. Végül nézd meg valamelyik tartalmi összefoglalót a fentiek közül, hogy nem hagytál-e ki valami fontosat. Szó szerint ne másold ki, mert a tanár rájön.
Elõször is derítsd ki, hogy le van-e fordítva magyarra. ha igen, szerezd meg magyarul, olvasd el, és utána olvasd csak el az angolt. Ha nincs meg magyarul, próbáld guglival megkeresni a tartalmát vagy az elemzését. Ez nem pótolja az eredeti elolvasását, de a megértésben sokat segít. Csak azokat a szavakat keresd ki szótárban, amik feltétlenül szükségesek a megértéshez. Melyik könyvrõl van szó?
A kérdező hozzászólása: gulliver's travels...:S
A kérdező hozzászólása: problomgyorsan olvasni, de igy meg nemértem:S:S waaa.. netom mit csináljak.. az idõ meg pereg.:S
A kérdező hozzászólása: olasok, olvasok.. :D:D 25 oldal kész:) nagyon köszönöm a segítséget!!!! :)

Elösször mennék szoláriumba mit kell mondanom? Hogyan működik ez az egész? :$

Legjobb válasz: Ott segítenek neked.Attól függ,hogy milyen a bõröd szine,ha nagyon fehér(és hamar leégsz)akkor nagyon kevés idõre menj és fokozatosan növeld.Nekem nem olyan világos ,én 8percre mentem(elég rég voltam már),de a szoli erõsségétõl is függ.Menj be,mond,hogy elõsször mész szoliba és kérdezd meg mit ajánlanak neked. Bemész,leöltözöl,kifertõtleníted a szolit és ennyi:D Nem nagy dolog;)

Ott segítenek neked.Attól függ, hogy milyen a bõröd szine, ha nagyon fehér(és hamar leégsz)akkor nagyon kevés idõre menj és fokozatosan növeld.Nekem nem olyan világos , én 8percre mentem(elég rég voltam már), de a szoli erõsségétõl is függ.Menj be, mond, hogy elõsször mész szoliba és kérdezd meg mit ajánlanak neked. Bemész, leöltözöl, kifertõtleníted a szolit és ennyi:D Nem nagy dolog;)
A kérdező hozzászólása: Köszi :D

Mennek kell védőnőhöz. Mire számítsak az első találkozáskor?

6 hetes vagyok, a doki már javasolta, hogy 1-2 héten belül keressem fel a véd?n?t, de szeretném tudni, hogy mennyi ideig tart az els? találkozás, párom is jöjjön-e velem stb.

Legjobb válasz: Semmi különösre.-) Nekem magas lett a vérnyomásom, mert izgultam:-) Elkéri az uhos papírod, meg ami van a nõgyógyásztól. Elkér egy csomó adatot, rólad, párodról, családi betegségekrõl, a szokásos...Mér vérnyomást, súlyt. Ha van épp nála, ad valami tájékoztató füzetet, olvasmányt. Megmondja mikorra lesz meg a kiskönyv (nem azonnal) és hogy mikor menj hozzá legközelebb. A párod mehet, szerintem nem akadály, de csak adatbediktálás van. Hogy mennyi idõ? hát olyan 10-30 perc között, attól függ, beszédes-e a védõnõ.-) ne félj, nem lesz semmi különös.-)

Semmi különösre.-) Nekem magas lett a vérnyomásom, mert izgultam:-) Elkéri az uhos papírod, meg ami van a nõgyógyásztól. Elkér egy csomó adatot, rólad, párodról, családi betegségekrõl, a szokásos...Mér vérnyomást, súlyt. Ha van épp nála, ad valami tájékoztató füzetet, olvasmányt. Megmondja mikorra lesz meg a kiskönyv (nem azonnal) és hogy mikor menj hozzá legközelebb. A párod mehet, szerintem nem akadály, de csak adatbediktálás van. Hogy mennyi idõ? hát olyan 10-30 perc között, attól függ, beszédes-e a védõnõ.-) ne félj, nem lesz semmi különös.-)
20-25 perc, adatfelvétel, súly- és vérnyomásmérés, nálunk rögtön kiadják a kiskönyvet, hiszen azért megyünk.
Nem tudom miért van "mindenki" úgy megijedve a védõnõtõl, nem harapja le a fejünket. Bocs, de már a 3. ilyen kérdést olvasom, hogy nem akarok hozzá járni, meg meddig kell hozzá járni. Nem téged akarlak bántani, csak nem értem ezeket a kismamákat. Felveszi az adataidat, megírja kiskönyvet, a vérvételre a beutalót, mondja, hogy mikor menjél a következõ kötelezõ uh-ra. Minden alkalommal elkéri az eredményeidet, azokat mindig vidd magaddal (vér, uh, belgyógyászat..)megméri a vérnyomásod, a testsúlyod, vizeletet néz, késõbb ha mozog a picur a szívhangot. Minimum négyszer kötelezõ nála megjelenni a terhesség alatt, mert akkor kapsz anyasági támogatást.

Mi a velemenyetek? Ketto menet kell ahhoz hogy a csucsra jussak?

A parom ketszer elmegy mig en egyszer ha... minden este 2 menetet kell lezavarnunk...

Legjobb válasz: azt hogy nem tudsz írni. am kb semmi.. gondolom nem te vagy az egyedüli.

azt hogy nem tudsz írni. am kb semmi.. gondolom nem te vagy az egyedüli.
Van ez így
A kérdező hozzászólása: Normalis valaszokat lecci.... nem ertem.
"kell lezavarnunk..." - Neked ennyire nyûg a szex? ha ez probléma, minek csináljátok egyáltalán? én örülnék, hogy a párom így élvezi velem a szexet, hogy egymás után kétszer is szeretné csinálni... én is nehezen élvezek el, van, hogy úgy szeretkezünk, hogy egyáltalán nem megyek el, de ezt nem tartom problémának. normális kapcsolatokban van erre megoldás. nálunk pl. ha ilyen van, párom utána kielégít a kezével/nyelvével.
Ha nõ vagy teljesen normális, mert a faszik hamarabb elsülnek, ez tény... a nõnek jobban rá kell hangolódnia. Ha meg ffi vagy örülj neki, hogy tovább bírod, mert olvastam, hallottam már olyanokról és velem is megesett amikor nagyon sokáig nem csináltuk, hogy 2-3 perc után elsülnek....
A kérdező hozzászólása: Hat nem nyug a szex csak igy fejeztem ki magam.( ketszer kell partiba vagnia) @@@ ha igy jobb?? :) :) ;) En csak kivancsi vagyok h velem van e a baj vagy csak... keves lenne nekem vagy mi......hmm nemtudom
Elég nagy érdkes nõ lehetsz, ha így beszélsz arról, ha szeretkeztek... jó hogy nem azt írod, hogy kettõször kell megb****nia, hogy elélvezzek...... nagyon tapasztalatlan vagy, ha nem tudod, hogy elég-e neked vagy sem..... lehet, hogy kicsi a a szerszám, lehet, hogy ügyetlenül használja, ügyetlen, nem hangolódsz rá rendesen...... de mint írtam, teljesen normális, ha egy lány késõbb megy el....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!