Találatok a következő kifejezésre: Menjek vissza vagy (91 db)

Ha hüvelygombám vagy vmi hasonló betegségem van azt ott helyben megtudja állapítani a nőgyógyász vagy kenetet vesz és csak napokkal később felhív, vagy mondja hogy mikor menjek vissza vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: És még valami.Azt olvastam hogy aznap már ne mosakodjunk ott lent mert így többet lát az orvos.De engem zavarna hogy tudom hogy nem vagyok teljesen tiszta.Ti hogy szoktátok?

A kérdező hozzászólása: És még valami.Azt olvastam hogy aznap már ne mosakodjunk ott lent mert így többet lát az orvos.De engem zavarna hogy tudom hogy nem vagyok teljesen tiszta.Ti hogy szoktátok?
Nem, el kell küldeni a laborba. Úgy szokták, hogy felír vmit, ami enyhíti a tüneteket, aztán ha megvan az eredmény, kapsz célzott kezelést. Vízzel mosd meg magad, de mást ne használj.
Zuhanyozz reggel és menj délután.:) Akkor lát is és neked sem ciki. Általában rögtön ad rá kenõcsöt és tablettát, de a kenetet laborba küldi és ha esetleg mást is találnak benne, akkor kiegészítõ kezelésre is szükség lehet. gyors jobbulást!
A kérdező hozzászólása: köszi!
Külsõleg nyugodtan tisztálkodj. Hüvelyöblítést ne végezz. Az eredmény általában másnapra megvan.
Nem tudom, nekem a dokim eddig mindig eltalálta, hogy mi okozza, és hatott amit felírt, így kenetvételre nem is került még sor. Szóval akkor se csodálkozz, ha nem akar azonnal kenetet venni. Mosakodni lehet elõtte, de csak vízzel.
A kérdező hozzászólása: mindig vÍzzel szoktam csak.De akkor belül ne mossam ki?
Belül soha nem mosd ki a puncid, mert tönkreteszed a védekezõképességét.

Ki kap vagy kaphat tüszőrepesztő injekciót? Én Clostys vagyok, és a 2. hónapban vagyok, ma voltam uh-n, 4 érett tüszőm van, nem mondta a doki hogy menjek vissza, vagy ír fel tüszőrepesztőt.

Vagy nem is kaphatok csak azok a párok, akik több hónapja vagy éves sikertelenül próbálkoznak?

Legjobb válasz: Szia! Én is Clostyt szedtem, két pete érett 21-21 mm volt a két petefészekben egy- egy. És most ez a két petécske, már 11 hetesen ficereg a hasamba, mint baba.:) Nem kaptam injekciót. Az endometrium elég kicsi volt a 13. napon 8mm, de csak a 16. napon voltunk együtt és sikert is hozott! :) Sikereket! :) Nekem ez volt a második clostys hónapom. Én nem kérnék szurit fõleg, hogy négy érett pete van, legalább ennyit bízz a természetre! Egy- kettõ biztos megreped, de lehet a szuritól akár négy is megrepedne, ami azért túl sor szerintem... Sok sikert!

Szia! Én is Clostyt szedtem, két pete érett 21-21 mm volt a két petefészekben egy- egy. És most ez a két petécske, már 11 hetesen ficereg a hasamba, mint baba.:) Nem kaptam injekciót. Az endometrium elég kicsi volt a 13. napon 8mm, de csak a 16. napon voltunk együtt és sikert is hozott! :) Sikereket! :) Nekem ez volt a második clostys hónapom. Én nem kérnék szurit fõleg, hogy négy érett pete van, legalább ennyit bízz a természetre! Egy- kettõ biztos megreped, de lehet a szuritól akár négy is megrepedne, ami azért túl sor szerintem... Sok sikert!
Én ha tehetem, peteérés idején kétnaponta megyek ultrahangra, hogy tudjuk, hogy mikor reped meg a tüszõ. Ez a legbiztosabb módja szerintem. Egyébként a teszteket a closty befolyásolhatja, nem biztos, hogy valós eredményt látsz majd. Tüszõrepesztõ injekciót recept nélkül is lehet kapni a gyógyszertárban (legalábbis az ovitrellet), persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy orvos véleménye nélkül lépj, csak egy info.
A kérdező hozzászólása: tegnap csináltam egy lh tesztet és egy hangyányit volt világosabb a kontroll csíktól, szinte alig látszott, akkor ez negatívat jelent? Mit gondolsz?
A kérdező hozzászólása: mindennap együtt voltatok a pároddal vagy 2 naponta elég?
A kérdező hozzászólása: félidõben voltak már ilyen nagyok?
Nagyon jók az erdeményeid, ne izgulj a tüszõrepesztõ miatt. Én ugyan azt is kaptam closty mellé, de csak azért mert alacsony volt a progeszteron szintem. De ha a tiéd jó, akkor felesleges repeszteni, megreped az magától is.
Mi kétnaponta voltunk együtt és elõtte kicsit kihagytunk, úgy 3-4napot.
A kérdező hozzászólása: nekem a múlt hónapban a closty kitolta a mensim 32 napos lett, most fogalmam nincs mikor lesz ovum, most használom elõszõr az Lh tesztet, de még eddig negatív volt, ma vagyok a 13.napon.
Szia! Lehet, hogy a dokid nem akar fölöslegesen hormonokkal terhelni. A 4 érett tüszõ szerintem nagyon szép eredmény; lehet, hogy abban bízik, hogy az egyik csak megreped. Ha netalántán nem sikerül (szorítok, hogy ne így legyen), a legközelebbi ciklusnál kérdezz rá, hogy nincs-e rá lehetõség! Szerintem egyébként független a dolog attól, hogy ki mióta próbálkozik, mert én már az elsõ Clostis hónapban kaptam. Sikerült is teherbe esnem, de sajnos elment a baba, de a következõ próbálkozásnál szintén kaptam tüszõrepesztõt is és akkor is sikerült. Tehát nálam két ciklusból, mind a két alkalommal használtuk, de nekem alig volt értékelhetõ tüszõm. Lehet, csak rásegítésnek alkalmazta a dokim, de hála a z égnek bejött és ma már van egy 7, 5hós babócám. Ha szükség lesz még egy kúrára, említs meg mindenképp az orvosodnak, hátha akkor elmondja, miért nem vagy felírja és segít! Sok sikert a mostani tüszõkhöz!
A kérdező hozzászólása: nekem eddig 28 naposak voltak, most a múlt hónapban 32-re kitolta a closty
Nem tudom, hány naposak a ciklusaid. 10-16. napok közé szokott általában esni az ovuláció, de ezt biztos te is tudod. A stimuláció viszont kicsit korábbra is hozhatja és ki is tolhatja, tehát, ezért sem egyszerû a kérdésedre válaszolni. A mai napig nem tudom én sem, hogy mikor estem teherbe, mert ahogy írtam az uh-os kép semmit nem mutatott, de utána még volt tüszõrepesztõs napom, tehát lehet, hogy addigra érettek meg. Az, hogy megreped-e, szintén jó kérdés. Mivel tüszõrepesztõd nincs, így tényleg csak a természetre bízhatod magad. Az orgazmus segíthet, ahogy írtam, így most erre különösen figyeljetek oda és próbálkozzatok!!!
A kérdező hozzászólása: 13. napon vagyok, kb mikor lehet ovum akkor szerinted? Mit gondolsz, megfog repedni egyáltalán a 4-bõl valamelyik?
A 10mm-nél vastagabb nyálkahártyára már azt mondják, hogy jó alap a beágyazódásra, de azt nem írtad, hányadik ciklusnapon vagy. Elvileg ez még vastagodhat is kicsit, ami még jobb lenne. A 19mm-es tüszõk nagyon jók, de a többi is nõhet még. Szerintem minden esélyetek megvan, csak repedjen is meg valamelyik vagy inkább mindegyik. :)
A kérdező hozzászólása: most így néz ki az eredményem a reggeli uh -n: 78 mm-s uterus, 12 mm-es endometrium, jobb oldalon:19, 14, 13 és bal oldalon 19 mm-es foll, szerinted milyen eséllyel indulok?
A kérdező hozzászólása: Régóta szedted a clostyt?Mióta próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy és köszi, a leleteim: 78 mm uterus, 12 mm endometrium, J.o-ban: 19, 14, 13 foll, és B.o-ban: 19 foll milyenek az esélyeim? Neked mekkora tüszõid voltak?
A kérdező hozzászólása: engem nem hívott vissza a doki további ultrahangra mondta hogy az elkövetkezõ 1 hétben legyünk sokat együtt

3 Héttel ezelött focizás közben kificamodott a bal kezemen a gyûrûsujj tegnap le vették az alusínt kérte az orvos hogy hajlítsam be de nem tudtam és azóta sem tudom teljesen el múlik vagy menjek vissza az orvoshoz?

Az ujjam alsó része meg van duzzadva és ott ahol ki ugrott fáj is amikor be akarom hajlítani valaki tapasztalt már ilyet?

Legjobb válasz: Elmúlik, de elég sok idõ. Az izületi sérülések nehezen gyógyulnak. "menjek vissza az orvoshoz?" Minek? Ha lenne valami értelme azt mondanám menj, de most õszintén minek? Nekem a múlthónapban eltört a lábam bokában, nekem is azt mondták menjek orvoshoz. Ennek akkor lenne valami értelme, ha bemegyek reggel nyolckor törött lábbal és úgy összefércelik, hogy kilenckor már a saját lábamon jövök ki- Ezzel szemben tudod mit csinál az orvos? Rárak egy gipszet és azt mondja várj hat hetet majd összeforr. Hát nemtom más hogy van vele, de egy gipszet meg egyedül is rá tudok rakni és hat hetet is teljesen egyedül is tudok várni. Szóval nem értem orvoshoz menni mi értelme.

Elmúlik, de elég sok idõ. Az izületi sérülések nehezen gyógyulnak. "menjek vissza az orvoshoz?" Minek? Ha lenne valami értelme azt mondanám menj, de most õszintén minek? Nekem a múlthónapban eltört a lábam bokában, nekem is azt mondták menjek orvoshoz. Ennek akkor lenne valami értelme, ha bemegyek reggel nyolckor törött lábbal és úgy összefércelik, hogy kilenckor már a saját lábamon jövök ki- Ezzel szemben tudod mit csinál az orvos? Rárak egy gipszet és azt mondja várj hat hetet majd összeforr. Hát nemtom más hogy van vele, de egy gipszet meg egyedül is rá tudok rakni és hat hetet is teljesen egyedül is tudok várni. Szóval nem értem orvoshoz menni mi értelme.
Ilyen sérülések után elõfordul, hogy letapad az ín. Ha ez történt, magától nem fog rendbe jönni, lehet, hogy mûteni kell. Menj vissza.

Menjek vissza melozni vagy inkább ne?

5 hetes terhes vagyok.2 .hete vagyok itthon mert porcrepedésem volt..-idöközben derült ki hogy terhes vagyok.mivel nehéz fizikai munkám van nem tudom visszamenjek e..május 1.-ével mennék táppénzre.de védönöm azt mondta hogy elég ha a nögyogyász ad majd papairt azzal irassam ki magam...mit tegyek?hétfön megyek uh-ra..kérjek papirt?kedden kéne mennem melozni..ha kiirnak és papirom van hogy terhes vagyok nem rughatnak ki ,ugye?

Legjobb válasz: Csak gondolj bele!A nehéz fizikai munka vetéléssel járhat,úgyhogy a fontos neked a baba semmiképp ne menj vissza!!Menj táppénzre,és a fõnöködnek csak azt dugd az orra alá.Biztos nem fog neki tetszeni,de hát kit érdekel??Táppénz alatt csak közös beleegyezéssel számolhat le.Abba pedig nem szabad belemenni!!3 év múlva már úgyse biztos ez a hely!Szóval most csak a babyre gondolj!!Sok erõt!!

Csak gondolj bele!A nehéz fizikai munka vetéléssel járhat, úgyhogy a fontos neked a baba semmiképp ne menj vissza!!Menj táppénzre, és a fõnöködnek csak azt dugd az orra alá.Biztos nem fog neki tetszeni, de hát kit érdekel??Táppénz alatt csak közös beleegyezéssel számolhat le.Abba pedig nem szabad belemenni!!3 év múlva már úgyse biztos ez a hely!Szóval most csak a babyre gondolj!!Sok erõt!!
Szerintem ne menj vissza dolgozni! Kérj papírt a nõgyógyásztól! Elõttem is írták, terhesség alatt védve vagy, nem rúghatnak ki! Ha persze határozatlan a munkaszerzõdésed, és a próbaidõ már lejárt. Ne kockáztass!
Véleményem szerint ne kockáztass! A nehéz fizikai munka nem tesz jót, vetéléshez vezethet, fõleg az elsõ 12 hétben van nagy kockázat, a terhességek nagy része végzõdik vetéléssel enélkül is. Más lenne, ha irodában ülnél, de így inkább írattasd ki magad! Üdv: 32 hetes kismama.
Dehogy menj! Maradj otthon, a baba és a te egészséged is ezt kívánja! Nyugi, ha van papírod arról, hogy terhes vagy, nem rúghatnak ki!
Ne menj dolgozni!Tanulj az en hibambol:a ferjem mar miota ossze koltoztunk, de foleg az eskuvo utan mindig mondta, hogy ne menjek tobbet dolgozni.persze erre a valaszom mindig az volt, hogy csak jo lesz az a kis plusz penz amit majd kapunk, pedig hal' Istennek nem kuzkodunk semmi fele anyagi problemakkal, sot!Es ez lett a vesztem.2007 julius vegen vegre pozitiv lett a teszt!.....aztan dokitol doki-ig rohantunk, mert azt mondtak megallt a baba a fejlodesben.Befekudtem a korhazba hogy par vizsgalatot elvegezzenek, de meg aznap ejszaka elveszitettem a babat.A doki masnap csinalt 1 egeszsegugyi "kaparast"..... PAr nap mulva vissza kellett menjek az eredmenyekert es kiderult, hogy a munkahelyem miatt veszitettem el a babat!(pedig elarulom abszolut nem volt sem megerolteto sem nehez munkam, tobbet beszelgettunk mint dolgoztunk)...... Most aprilis 12. teszteltunk megint, kedden rohantam a dokimhoz es mar mi is 5 hetesek vagyunk!Persz eazota a ferjem nem enged dolgozni es hallani sem akar rolla. Gondolj arra, hogy most nem csak magadra kell vigyaznod hanem mar a babocadra is !Tudom kicsit rossz lesz otthol, mig megszokod , de hidd el megeri! Senkinek nem kivanom azt amit en ateltem a tavaly! Nagyon vigyazz magatokr! Boldog baba varast!
szerintem se menj dolgozni! életedben elõször vagy terhes és ezt az éélméányt, csodát a második, harmadik baba sem tudja visszahozni. szóval, ha megteheted, akár egészségügyi okokból, akár a babára való tekintettel, de szerintem még a te saját magad csodácskája miatt sem menj vissza dolgozni! élvezd a növekvõ pocakod, mert ilyen idõszak soha többet nem lesz az életedben. pláne, ha tulajdonképpen semmi bajod nincs, akkor még élvezni is tudod a babvárást, nem kell aggódni sem. szóval, ha megoldható, akkor kérdez meg egy könyvelõt vagy valaki szakembert és õ megmondja, h táppénz e vagy mi. nézzétek meg a munkaszerzõdésesdet is stb. szal járd körül az anyagi oldalát is, de elsõsorban élvezd a babád :0)

1 hete csináltam tesztet és pozitív lett. Elmentem dokihoz és ő is azt mondta, hogy úgy néz ki terhes vagyok. De csak rákszűrés semmi más vizsgálat. Azt mondta 3 hét múlva menjek vissza ultrahang stb. Nem adott semmi papírt. Ez így normális?

Olvasom, hogy sokaknak már van kiskönyve vagy beutalója.

Legjobb válasz: Szia! Azt nem írtad, hogy kb hány hetes terhes vagy! Valószínû, azért nem csinált a doki más vizsgálatot egyelõre, mert talán még annyira korán vagy, h nem látszana semmi. Azért kell vissza menj 3 hét múlva, mert akkor már látszani fog. A rákszûrést mindenképpen meg kell csinálni, ha régen voltál....Sztem papírt nem kellett adnia. Legközelebb visszamész, akkor megnézi uh-on a pocidat és majd akkor kapsz egy papírt, amin az szerepel majd, hogy "X.hetes élõ terhesség látható"....nah és majd azzal kell elmenj a védõnõhöz! Gratula a babához! Üdv 14. hetes kismami

Szia! Azt nem írtad, hogy kb hány hetes terhes vagy! Valószínû, azért nem csinált a doki más vizsgálatot egyelõre, mert talán még annyira korán vagy, h nem látszana semmi. Azért kell vissza menj 3 hét múlva, mert akkor már látszani fog. A rákszûrést mindenképpen meg kell csinálni, ha régen voltál....Sztem papírt nem kellett adnia. Legközelebb visszamész, akkor megnézi uh-on a pocidat és majd akkor kapsz egy papírt, amin az szerepel majd, hogy "X.hetes élõ terhesség látható"....nah és majd azzal kell elmenj a védõnõhöz! Gratula a babához! Üdv 14. hetes kismami
Szia Szerintem is még korai terhes vagy, azért nem csinált uhot. Én 5 hetesen voltam, nekem megcsinálták, de csodálkozott is a doki, hogy már ott vagyok-igaz nekem hoszú ciklusaim vannak, nem tudták, hogy 5 vagy 7 hetes vagyok, talán ezért. engem mindjárt elküldött a védõnõhöz, mondta, hogy mindent õ intéz. El is mentem hozzá, kiállította a kiskönyvet és õ írta meg a vérvételre a beutlót, amit 7 hetesen kellet megcsinálni. Szerintem minden rendben, nem izgulj, menj 3 hét mulva uhra, és addig a védõnõhöz is elmehetsz. Folsavat meg szedjél, még ha nem is mondták-nekem sem mondták Sok boldogságot 13 hetes mami:-)
Szia! papírt általában csak az elsõ UH után adnak, amikor kiderül, hogy valóban várandós vagy-e, és élõ a magzat, amit csak a szív pulzálásból lehet tudni, ehhez pedig minimum 7 hetesnek kell lenned, mert akkortól látszik az UH-n. Majd azzal alelettel rá érsz menni a védõnõhöz, neki úgyis ez az elsõ papír amit el kell kérnie, csak így állíthatja ki a kiskönyvedet. Viszont, ha esetleg kérdésed lenne vagy ilyesmi, vagy csak szeretnél "be mutatkozni" ismerkedni, akkor felkeresheted a terhes gondozáson, szerintem nem fog meg haragudni, viszont könyvet még nem adhat...
Minden rendben, így szokott lenni, ha korán mész. Mondjuk azt, hogy babonából nem csinálnak még kiskönyvet, amíg nem bizonyítható a fejlõdõ magzat. A rákszûrés fontos, azt szokták ilyenkor kérni. Vérvétel, egyebek még ráér, mész majd ultrahangra is. Általában mi, leendõ anyukák vagyunk türelmetlenek, ilyenkor lassan vánszorog nekünk az idõ... Azt javaslom, mindig bátran kérdezd az orvost, hogy mikor mi következik, akkor nem fogod azt hinni, lemaradtál valamirõl. Ezt a védõnõ is elmondja egyébként. Gratulálok és jó babavárást!

Menjek vissza az exemhez, vagy legyek türelmes?

Másfél év utána szakítottam a barátommal,ezután nem sokkal elég közel kerültem egy másik fiúhoz is.Nagyon jól elvoltunk, de a volt barátom még mindig szeret és vissza akar szerezni. Kavartam a másik fiúval,aki aztmondta hogy járjunk,de tekintettel van arra,hogy nem rég ért véget egy hosszú kapcsolatom,és még van idõ,nem siet el semmit. A volt barátommal egyszer már bunyóba is keveredtek,ami nem miattam,hanem értem volt.. Viszont most pár napja semmit nem tudok az "új" fiúról. Hiába írok neki,csak megnézi,semmi válasz. Utoljára azt mondta hogy majd ha a volt barátom túllép rajtam,akkor beszélünk,addig felesleges. Nem értem miért csinálja ezt,ha tudja hogy õt választanám és nem akarok visszamenni a volt barátomhoz? Nem értem ezt az egészet...Várjak rá? Én irogassak neki,erõltessem a beszélgetést,vagy várjam meg amíg õ jelentkezik?Létezik,hogy meggondolta magát? Vagy az exem fenyegethette meg? A volt barátom még mindig nagyon szeret,és arra vár hogy visszamenjek hozzá,mindent megbocsájtana még..de nekem a másik fiú kell.. Rossz ez a bizonytalanság :|

Legjobb válasz: "ami nem miattam,hanem értem volt.. " Igen, ezzel minden terhet levettél a saját válladról. -.- "Menjek vissza az exemhez, vagy legyek türelmes?" --> "Nem értem miért csinálja ezt,ha tudja hogy õt választanám és nem akarok visszamenni a volt barátomhoz? " WOMEN'S LOGIC. IT'S ABSOLUTE PARADOXON. -.- -.-

"ami nem miattam, hanem értem volt.. " Igen, ezzel minden terhet levettél a saját válladról. -.- "Menjek vissza az exemhez, vagy legyek türelmes?" --> "Nem értem miért csinálja ezt, ha tudja hogy õt választanám és nem akarok visszamenni a volt barátomhoz? " WOMEN'S LOGIC. IT'S ABSOLUTE PARADOXON. -.- -.-
Fingod sincs mit akarsz. Tönkreteszed mindkét srácot és magadat is. Neked kéne végleg lezárni és dönteni az egyikõjük mellett. De van egy tippem: ebbõl két szék között a pad alá ülés lesz. De nem baj, legalább a következõ kapcsolatodban nem kevered ennyire a x*rt magad körül.
"bunyóba is keveredtek, ami nem miattam, hanem értem volt" Húúú de lírai -.- A kérdésed az, hogy visszamenj-e a volt barátodhoz, ergo gondolkozol rajta....amit viszont írtál:"Tudja hogy õt választanám és nem akarok visszamenni a volt barátomhoz" Na akkor hogy is van ez? Nem ártana eldönteni mit akarsz. Én is hagynálak a francba az új pasi helyébe, pedig szegény még azt sem tudja, hogy nem csak a volt pasid nem lépett túl rajtad, hanem te se rajta... Vagy ha igen, akkor miért kérdés, hogy visszamenj-e hozzá??? Nem értem az ilyen embereket. Szerintem te se magadat. Üdv 22L
heh..ahogy nézem az elsõ is teljesen ugyanazon akadt fent mint én. Kedves elsõ, én NÕ vagyok! Ez NEM nõi logika, ez idiótaember logika! Utálom, hogy az ilyen libák miatt vannak a sztereotipiák!
én is nõ vagyok, és én sem értem a kérdezõt. szóval csak semmi általánosítás!
A kérdező hozzászólása: akkor támadjatok, de azért teszem fel a kérdést, mert segítségre számítok nem ilyenekre..másfél év után nyilván szeretem még a volt barátomat, de ez a szeretet a folytatáshoz már nem lenne elég, és úgy érzem hogy jobban meglennék a másikkal.Viszont amiket megtesz értem, és a másik konkrétan leszar, egyre jobban érzem azt hogy lehetne minden olyan mint régen..és igen, nem tudom hogy mit csináljak.. én is tudom hogy hülyén hangzik, de nem szeretnék szórakozni egyikkel sem..

Menjek vissza a kórházba vagy ez normális? Missed. Ab.

Pénteken volt missed.ab-om. Semmi bajom nem volt, minimális vérzés, enyhe görcsök a hétvégén. Este er?s görcseim voltak, gyógyszert is kellett bevenni rá, a vérzés nem sokkal, de er?sebb. Gyengének érzem magam. Lehet többet kell pihennem, mert már belefogtam a házimunkába.

Legjobb válasz: A házimunkát semmiképp se most végezd, pihenj. Ha erõsödik a vérzés vagy a görcs, akkor mindenképp menj vissza.

A házimunkát semmiképp se most végezd, pihenj. Ha erõsödik a vérzés vagy a görcs, akkor mindenképp menj vissza.
Pihenni kell ilyenkor!!!!
Velem nem volt ilyen, fáradtnak éreztem magam, de a görcsök nem erõsödtek. Lehet, hogy csak pihenned kell, de ha nem múlik menj vissza a kórházba, hogy nézzenek meg! Szerintem!
Szia, nálam is volt ilyen de én sem pihentem semmit, 11-kor volt a mûtét 13-kor már mentem haza és úgy csináltam a dolgomat otthon mintha semmi sem történt volna.Késõbb is elõ fordult hogy fájt a hasam meg jobban véreztem úgy kb 3 hétig de csak akkor ha nagyon elfáradtam, cipekedtem, bicóztam, ha feküdtem semmi bajom nem volt.Én nem mentem orvoshoz de ha téged megnyugtat legalább hívd föl és kérded meg hogy mit tegyél.
Én másnap kirándultam, semmi bajom nem volt tõle. Nézesd meg magad.
nekem is volt...pihenj sokat és felejtsd el egy darabig a házi munkát és ne emelj!!!!nekem úgy volt hogy nem véreztem de ha megemeltem mondjuk egy vödör vizet akkor véreztem és fájt a hasam....(ha esetleg ha nem végzel házimunkát és sokat pihensz és nem múlik menj vissza az orvoshoz) de amúgy 1-2hétig normális a vérzés... Jobbulást!!PIHENJ SOKAT!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Tegnap egész nap pihentem és ma már nem görcsölök. Nem szoktam elhagyni magam, de inkább most pihenek.
ma 01:16-os vagyok: Örülök neki:)

Valaki segitsen! Elég nagy bajban vagyok! Már 2 hete nem járok suliba se kollégiumba, de nem szeretnék visszamenni kollégiumba suliba se sajnos mert ahhoz is kell a kollégium. Nemrég kaptam 1 levelet hogy menjek vissza de nem akarok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ide helyileg suliba meg nem jó járni mert aligha van itt 1 normális suli. Azt irták hogy menjek vissza mondjam el mi a bajom a kolival és a félévi jegyek kellenének. Nem akarok visszamenni mert a barátaim és a barátnõm is hiányzanának. Utálom a bezártságot.

A kérdező hozzászólása: Ide helyileg suliba meg nem jó járni mert aligha van itt 1 normális suli. Azt irták hogy menjek vissza mondjam el mi a bajom a kolival és a félévi jegyek kellenének. Nem akarok visszamenni mert a barátaim és a barátnõm is hiányzanának. Utálom a bezártságot.
ne tegyel semmit, az orszagnak szuksege van irastudatlan utkaparokra/szalagmunkasokra is. csak segelyert ne folyamodj sose, ha lehet, az maradjon meg olyanoknak, akik tenyleg raszorulnak. hisztis hulyegyerek...
Mi az, hogy nem szeretnél visszamenni ? Én se szerettem iskolába járni, de csak kibírtam valahogy. Hogy lehet 2 hétig otthon maradni ? Szüleidnek nem tûnik fel ? Ott nagy problémák vannak akkor...
visszahivnak?:D akkor cselekedne legjobban az iskola ha kicsapna, es mehetnel kozmunkara, ott biztos nem lennel bezarva amikor reggel 5kor az utcakat sepred. meg ha egy elsos irta volna hogy nincs kedvem iskolaba menni mert hianyzik a kisautom otthon.... de igy eleg nevetseges

Ideiglenes fogtömésembõl kipattant egy kis rész, menjek vissza a fogorvosomhoz, vagy mivel ideiglenes, nem muszáj?

Nos a lényeg, hogy az én orvosom, inkább próbálja megmenteni a fogakat, mint kihúzni, és még a legrosszabból is képes a legjobbat kihozni, kaptam tõle egy hónapra fogtömést, hogy megnézzük fáj e még a fogam, ha betömi(mivel elég nagy rész tört le a fogamból) és ha ez megoldja a problémát, akkor a húzás felesleges. A probléma az, hogy miközben beszélgettem kiesett egy darab belõle, nem olyan nagy, és nem is olyan részrõl, hogy zavarjon, vagy fájjon, de érdemes visszamenni az orvoshoz, vagy sem?

Legjobb válasz: Menj vissza, csak rossz sülhet ki egy rossz tömésbõl! Saját tapasztalatból mondom.

Menj vissza, csak rossz sülhet ki egy rossz tömésbõl! Saját tapasztalatból mondom.
hívd fel telefonon és kérdezd meg.

Normális vagy menjek vissza dokihoz? Saját tapasztalat? Volt valakinek hasonló?

Bv-m volt, tüneteim nincsenek, de MINDIG aktív mozgás (futás után) visszajön a zöldes sárga ragacs.

Legjobb válasz: Ez semmi esetre sem normális! Mindenképpen menj vissza a dokihoz!

Ez semmi esetre sem normális! Mindenképpen menj vissza a dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Még vki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!