Találatok a következő kifejezésre: Memóriakártyát szeretnék a (8 db)

A kérdező hozzászólása: oh köszi x) mért nem gondoltam rá elõbb :)
gépre fel, géprõl le és kész, nem nagy valami.
kiflashelni én is magamtól csináltam anno és elõtte senki se mondott semmit
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam én iss de nem megy mert a system software 6.39 nem 5.03 vagy mi és már írták nekem többen is hogy akkor nincs egyszerû dolgom.

Memóriakártyát szeretnék venni a digitális fényképezőgépemhez. Találtam nagyon olcsón, igaz (számomra) noname terméket. Megvegyem?

Kingmax Secure Digital 2 GB Memóriakártya - 1600 Ft

Legjobb válasz: A Kingmax nem éppen noname... nyugodtan vedd meg.

A Kingmax nem éppen noname... nyugodtan vedd meg.
nekem is az van, 1 Gb...-os tejesen ok.
Miért ne, ha mûködik? Mostanában már nem sok külömbség van közöttük! A szomszéd dzsunkán meg Sony-t gyártanak! :)
sztem a Kingston-nal keveritek. azé nem uaz. de sztem nem lehet olyan rossz. ez kb uaolyan mint a Millenium dvd lejátszó vagy a Philips. egyik sem tud többet a másiknál, csak a márkanevet kell megfizetni. ezeknél az elektronikus kütyüknél nem a név számít, licenc alapján gyártják. ez nem olyan mint a kínai tornacipõ, vagy a nike csuka. ott van különbség.
a kingmax nem noname hanem 1 nagyon jo marka amit nyugodtam meg is vehetsz


Nem régen vásároltam egy Samsung Galaxy S III mini készüléket, most viszont egy memóriakártyát szeretnék még beletenni. Utána olvastam és tudom, hogy 32GB-osat bír el max. De ez a gyorsaságát mennyire érinti?

A második kérdés meg: Miben számít, hogy a legdrágább vagy a legolcsóbb memóriakártyát ültetem a kicsikébe. Mi a memóriakártyák közötti különbség amellett, hogy az áruk eléggé változó. Válaszaitokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: 1. Mármint minek a gyorsaságát mennyire érinti? 2. A különbség az olcsóbb és drágább kártyák között az olvasási\írási sebesség.

1. Mármint minek a gyorsaságát mennyire érinti? 2. A különbség az olcsóbb és drágább kártyák között az olvasási\írási sebesség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Látom nem igazán fogalmaztam érthetõen, szóval azt szerettem volna megtudni, hogy a telefonom így kb. 8mp alatt kapcsol be, youtube videókat hihetetlen gyorsasággal behozza, játékok úgyszintén, pár másodperc alatt elindulnak. És ezt szerettem volna megtudni, hogy ezek a bizonyos betöltési idõket mennyire hosszabítaná meg ill. az SD kártya ezt befolyásolja-e? A telefon alapmemóriája 8GB amibõl megközelítõleg 5GB elérhetõ. És az egyik legfontosabb, hogy milyet tennél bele 4/8/16/32 GB-osat, meg , hogy milyen márkájúat. A következõ választ is elõre köszönöm.
A memóriakártya a telefon sebességét nem fogja növelni. Az, hogy milyen méretû memóriakártyát veszel bele, az a te elvárásaidtól függ. Én már ha vennék bele akkor 32 gb-t vennék, nem apróznám el. :D A márkáról pedig: Szerintem a Kingston tökéletesen megfelel, de ha nagyobb márkát akarsz, akkor Samsung. Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Igen, sokat segítettél köszönöm szépen. Már meg is van rendelve, holnap itt is lesz :)

Memóriakártyát szeretnék venni a gépembe, 1 Gb-osat, milyet kell néznem, mert annyi fajta van, én meg nem nagyon értek hozzá!? Adatok lent.

AMD Sempron, 1600 MHz (8x200) 2600 +

Legjobb válasz: És ha processzort cserélnék benne? Egyátalán milyen kellene bele! Nekem nem kell a legújabb, legdrágább, mert a Sims 3-on kívül a gépemet csak netezésre használjuk! Van egy másik gépünk is kifejezetten játékoknak, de annak nem jó a videokártyája a Sims-hez!

A kérdező hozzászólása: És ha processzort cserélnék benne? Egyátalán milyen kellene bele! Nekem nem kell a legújabb, legdrágább, mert a Sims 3-on kívül a gépemet csak netezésre használjuk! Van egy másik gépünk is kifejezetten játékoknak, de annak nem jó a videokártyája a Sims-hez!
Most milyen memória van a gépedben? Mert úgy látom elég gyenge géped van, inkább az egészet érdemes lenne újítani, ha játékra használod. Ha dolgozni használod, akkor jó. A kérdésedre: Mivel az alaplap memóriatokozása DDR, DDR típusú memória passzol bele. Vigyázz, hogy ne DDR-II-t, vagy mást vegyél, mert nem lesz jó bele!
A kérdező hozzászólása: Jelenleg 768 MB van benne. Csak 1 bizonyos játékhoz kellene nekem az 1 Gb! Nevezetesen Sims 3. Fut a játék most is, de elég gyakran lefagy, mert a minimális rendszerkövetelmény az 1 Gb memória. A videokártya jó neki.
Elsõ vok, A processzorodat gondoltam kicsit gyengének játékhoz a mai világban, az is oka lehet a lefagyásoknak! ;)
Szinte biztos vagyok benne, hogy ha 768MB-tal fagy a Sims3, akkor több memóriával is fagyni fog. Ez a hardver tényleg nem túl izmos, de esetleg érdemes megpróbálni egy korrekt windows újratelepítést és a legújabb illseztõprogramok feltelepítését.
Milyen navi van rajta?
A kérdező hozzászólása: GoPal Navigator ME 5.5A ezt találtam a leírásban

Szeretnék pár számot át tenni gépről memóriakártyára, de miután kivágom a számot és beilleszteném, azt írja hogy szüntessem meg az írásvédettséget. Hogyan tovább?

Klikkelek:tulajdonságok,általános,kiveszem a pipát az írásvédettségből,ki is veszi,meg eredetileg sincs benne a pipa,és kattintok hogy alkalmaz,aztán ok.Ezek után is próbálom áthelyezni,de ugyanaz.... Mit tegyek?

Legjobb válasz: " de miután kivágom a számot " -ezt,hogy kell érteni ?

" de miután kivágom a számot " -ezt, hogy kell érteni ?
A kérdező hozzászólása: Úgy kell érteni, hogy jobb klikk, kivágás.:) Vagy mindegy hogy másolom vagy kivágom akkor is ugyanazt írja ki...Mit csináljak???
Lehetõségek: 1. micro SD-re akarod tenni kártyaolvasó segítségével? Ha igen akkor amibe beleteszed a microSD kártyát átalakítóba azon van egy picike kis kapcsoló. Azt ha átkapcsolod akkor megszûnt az írásvédettség. 2. Sajátgép--->memoria kártyára jobb klikk--->katt a tulajdonságokra és szüntesd meg az írásvédettséget. nincs most több ötletem
A kérdező hozzászólása: Szia!!! Az oldalán kapcsolót nem találtam, de az írásvédettséget megpróbálom majd megszüntetni, ha otthon leszek!!! Köszönöm a segítségedet!!! :)
Formázd meg a kártyát!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszt!
A kérdező hozzászólása: Na hat en megformaztam, s akaromberakni a laptopba s megmostsem ismeri fel. Egyaltalan mit kene ki irjon vagy hol kapom meg a mappat?
Próbáld meg a memóriakártyaolvasó legújabb driverét feltenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!