Találatok a következő kifejezésre: Melyk a a Pharmatex kúp vagy (5 db)

Szerintetek melyik a jobb? Pharmatex Hüvely tabletta vagy Pharmatex Hüvely kúp?

Véleményt, tapasztalatot szeretnék. köszi szépen :)

Legjobb válasz: kúp... legalábbis nekünk anno azvolt a jobb... a tablettától volt hogy csajomat csípte belûrõl, volt hogy engem csípett a szerszámomat... szal a kúpot ajáánlom, drágább tán, de jobb :) ja és nagyon tartsátok be az utasításokat, és akkor nemlesz gond :)

kúp... legalábbis nekünk anno azvolt a jobb... a tablettától volt hogy csajomat csípte belûrõl, volt hogy engem csípett a szerszámomat... szal a kúpot ajáánlom, drágább tán, de jobb :) ja és nagyon tartsátok be az utasításokat, és akkor nemlesz gond :)
A kérdező hozzászólása: okés köszi szépen. de várom még a többi válaszolót is :)
Teherbe akarsz esni? Mert arra mindkettõ tökéletes!

Melyk a jobb a Pharmatex kúp vagy a Patentex kúp? A biztosnságos szex érdekében lehet gumival együtt használni?

Legjobb válasz: Én Pharmatexet használok és semmi baja tõle a guminak. A Patentexet nem ismerem így arról nem tudok véleményt írni. De nekem a Pharmatex nagyon bejön. Már lassan 3 hónapja azt használok és semmi bajom vele.

Én Pharmatexet használok és semmi baja tõle a guminak. A Patentexet nem ismerem így arról nem tudok véleményt írni. De nekem a Pharmatex nagyon bejön. Már lassan 3 hónapja azt használok és semmi bajom vele.
Én is inkább a Pharmatexre szavazok. És használhatsz mellette óvszert is, ha az megnyugtat, de ha elõírás szerint használod a pharmatexet, akkor nem lehet gond gumi nélkül sem.
Szerintem a Patentex nem olyan elterjedt még. Rengeteg pro és kontra felsorolható. A Patentex olcsóbb és több van egy dobozban, a Pharmatex drágább, de többen használják. A Pharmatexben van fertõtlenítõ is, ezért van egy jellegzetes saga és sokan allergiásak is rá. Persze mindkettõ mellett teherbe lehet esni és mindkettõ mellett lehet óvszert használni. Bármelyiket is választod, kövesd az elõírást és gumit is használj azért.
Pharmatex+gumi: szerintem ez a legeslegjobb védekezési mód, nekem bevált...:)
A Pharmatex kúpot használtuk éveken át magában, azaz gumi és egyebek nélkül. Nem volt vele gond egyszer sem. Mondjuk nem dõlt volna össze a világ, ha mégis becsúszik korábban a baba... Elõnye a hátránya, hogy van benne fertõtlenítõ is, aminek van egy jellegzetes kellemetlen szaga és sokan érzékenyek rá. Viszont egy nem túl szerencsésen dunai fürdõzés után önmagában segített a keletkezett problémákon... Próbálkoztunk Pharmatex tablettával is, de az nem hogy nem síkosít, de inkább érdesít. És amíg a kúpot nyugodtan tudtuk használni, addig ez csípett mindkettõnket. A Patentex kúpot most szeretnénk kipróbálni, mert állítólag nincs kellemetlen szaga, és mellette ez is síkosít. Nem elhanyagolható módon olcsóbb is, miközben ugyanolyan biztonságot ígér. Véd mind a kettõ ha ésszel használja az ember. Ki kell várni azt a 10 percet amíg elolvadnak. Egyesek szerint ez vágyölõ, szerintem nem, hiszen az a 10 perc lehet akár fél óra is (a Patentex 2 a Pharmatex kúp 4 órán keresztül véd), így az elõjáték biztosan nem marad el és az órát sem nézegettük közben. Innen nézve ez még jobbá is teheti az együttlétet... ;)

Melyik a legbiztonságosabb? A pharmatex hüvelykúp krém vagy kúp? Vagy a patentex oval? Mennyi az esélye ha ezeket gumival használom hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Én évek óta használom a pharmatex krémet és gumit együtt és teljesen biztonságos! a krém már önmagában is nagyon jól véd,én csak a biztonság kedvéért még gumival is kiegészitem.a kúp is hasonlóan jó! ( pharmatex)Tehát a tehetrbeesés esélye ily modon nulla. Viszont ne használj szappant mosakodáshoz elõtte utána pár órával,mert az elbontja a hatóanyagot! Lactacyd feminát viszont lehet...

Én évek óta használom a pharmatex krémet és gumit együtt és teljesen biztonságos! a krém már önmagában is nagyon jól véd, én csak a biztonság kedvéért még gumival is kiegészitem.a kúp is hasonlóan jó! ( pharmatex)Tehát a tehetrbeesés esélye ily modon nulla. Viszont ne használj szappant mosakodáshoz elõtte utána pár órával, mert az elbontja a hatóanyagot! Lactacyd feminát viszont lehet...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ további tapasztalatokat várok:)
Én önmagában használtam fél évig kúpot, vagy krémet! Nem lett belõle semmi gondom, szerintem egész biztonságos, de azért "félidõben" nem élvezett el belém sosem a barátom...:) Biztos, ami biztos... Egyébként a krém talán biztosabb, 10 óra védelmet ad, felhelyezed, és egybõl hat! A krém 4 órán át hat, de csak 10 perc felhelyezés után...de az túl sikos hatást is ad. Szóval én a krémre voksolok!;)
A kérdező hozzászólása: most akkor melyik biztonságosabb??nem értem
Én a pathentex kúpot használtam hét hónapig. Nekünk bevált. mert nem lettem állapotos. És az orvosom is azt mondta, hogy sokkal megbízhatóbb a többi kúpnál és krémnél!

Pharmatex krém, kúp, kapszula vagy tabletta? Melyik a legjobb?

Már unom az óvszert, fogamzásgátlót nem akarok szedni, a spiráltól meg írtózom.

Legjobb válasz: Egyiket se, ha tényleg nem akartok babát. Mert nem biztonságos. Sajnos tapasztalat:( tabletta mellett.

Egyiket se, ha tényleg nem akartok babát. Mert nem biztonságos. Sajnos tapasztalat:( tabletta mellett.
Mi csak a krémet próbáltuk, semmi baj vele. Kapszulát és tablettát semmiképpen nem akarok, talán még a kúp az, amit megpróbálnánk.
A tabletta szörnyû, legalábbis nekem nagyon kellemetlen élmény volt. Mart és csípett. A többit ezek után nem próbáltam. A pesszárium nem játszik? Szerintem az óvszer a legjobb.
Nekem a krém 2 évig tökéletesen mûködött, aztán terhes lettem mellette. Soha többet nem használnám ezeket a védekezési formákat.
Én csak a kúpot próbáltam egyetlen egyszer. Most 10 hónapos a lányunk, tehát a kúpot nem javaslom. :)
Ha gyereket akartok, akkor mindegyik jó, ha nem, akkor ne használjatok pharmatexet, mert az mindent csinál, csak nem véd.
Egyik sem. Én próbáltam többet, szinte mindtõl állandó gombám lett, nem beszélve arról, hogy ki kell várni az idõt, hát sokszor elment a kedvem a kis közjátéktól. Apa leteper, de jaj várj a tablettát be kell tenni, és utána még 10 perc min a hatóidõ. Brrrr, inkább maradtam a fogamzásgátlónál.

Lehetek terhes hogyha belém élvez a barátom és előtte egy Pharmatex Hüvelytablettát helyeztem fel magamnak? _____________ Melyik a leghatékonyabb ilyen felhejezhető tabletta kúp vagy akármi amitől belém élvez a barátom és nem leszek terhes?

Személyes tapasztalatokat írjatok légyszives.

Legjobb válasz: én az ilyenekben nem igazán hiszek. ha már mindenképpen gumi nélkül szeretnétek csinálni, akkor helyezz fel spirált. az hatásos, és attól tuti nem leszel terhes.

én az ilyenekben nem igazán hiszek. ha már mindenképpen gumi nélkül szeretnétek csinálni, akkor helyezz fel spirált. az hatásos, és attól tuti nem leszel terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!