Találatok a következő kifejezésre: Melyiket valasszam tudok donteni, (59 db)

El szeretnék sajátítani egy 2D könyvtárat de nem tudom, hogy melyiket válasszam segítesz dönteni?

Clanlib és SFML.

Legjobb válasz: Elsõnek igaza van. A 2 libnek a célja is teljesen más. A ClanLib kifejezetten játékokhoz SDK, míg az SFML egy multimédiás lib. Ez utóbbival annó szórakoztam, nem rossz. De tényleg írd le, hogy mit is szeretnél.

Elsõnek igaza van. A 2 libnek a célja is teljesen más. A ClanLib kifejezetten játékokhoz SDK, míg az SFML egy multimédiás lib. Ez utóbbival annó szórakoztam, nem rossz. De tényleg írd le, hogy mit is szeretnél.
Nem ismerem õket, nem is néztem meg, de azt elöljáróban bizton ki merem jelenteni, hogy erre a kérdésre, ebben a formában senki sem fog tudni válaszolni neked. Konkretizáld, hogy mire akarod használni - ha azt kérdezed, hogy melyik a jobb, a traktor vagy a porsche, akkor nagyban függ a válasz attól, hogy földet akarsz túrni, vagy gyorsan menni.
A kérdező hozzászólása: 2D játékokat szeretnék csinálni. És az lenne a legfontosabb, hogy minél szebb részecske effektusokat tudjon megjeleníteni. Fényhatásokat is szebben, Ködöt mondjuk. :)
A kérdező hozzászólása: Pls válaszoljatok és legyen szíves egy tapasztaltabb személy választ adni nekem.Az elõzõ szerint a clanlib játékokra van. Akkor inkább jobb volna a clanlibet megtanulni?
Elsõ vagyok, megnéztem, hogy miért olyan nehézkes a döntés. Most komolyan, ha játékfejlesztéshez kell, akkor nem egyértelmû, hogy azt használod, amelyik arra lett kitalálva? Félreértés ne essék, én nagyon szívesen segítek, meg vélhetõen mindenki, aki ide regisztrált, de azt ne várd el senkitõl, hogy helyetted gondolkozzon - gondolok itt pl arra, hogy "melyik használ újabb ogl verziót", neked se tart tovább kikeresni a paramétereket.
A kérdező hozzászólása: Kösz, hogy megnézted. Azt hiszem, hogy a clanlib lesz a nyerõ.
Clanlib -et nehéz megtanulni.

Melyiket válasszam? Nem tudok dönteni két munkahely között! Most kezdtem el az "A" munkahelyen dolgozni (szolgáltató iparban) rendszeres a havi jövedelem, viszont állandó utazás, vizsgák, tesztek vannak. A "B" verzió pedig apukámmal lenne.

ő szobafestő és neki kellene segítenem.elég sok kuncsaftja van csaj idős már és lebetegedett ( ő azt mondja tanuljam ki ezt a szakmát). Viszont ez csak idénymunka és nem biztos hogy a párommal fenn tudnánk tartani magunkat.

Legjobb válasz: Kedves Bertri! Ha azt mondják ugorj a kútba, beleugrasz? Ilyen kérdésben magadnak kell döntened! Neked kell mérlegelned, hogy melyik munka a fontosabb, melyikkel tudsz idõvel a saját lábadra állni. Most gondolj bele, valaki dönt helyetted és utólag kiderül, hogy nem életképes az a munka. Aztán az lesz a következõ kérdésed, hogy miért azt a munkát választottad! Akkor ki lesz a hibás? Szerinted az akire hallgattál, pedig igazából te! Mindenki a saját sorsának a kovácsa! Akik meg nem, azok a birkák.

Kedves Bertri! Ha azt mondják ugorj a kútba, beleugrasz? Ilyen kérdésben magadnak kell döntened! Neked kell mérlegelned, hogy melyik munka a fontosabb, melyikkel tudsz idõvel a saját lábadra állni. Most gondolj bele, valaki dönt helyetted és utólag kiderül, hogy nem életképes az a munka. Aztán az lesz a következõ kérdésed, hogy miért azt a munkát választottad! Akkor ki lesz a hibás? Szerinted az akire hallgattál, pedig igazából te! Mindenki a saját sorsának a kovácsa! Akik meg nem, azok a birkák.
A kérdező hozzászólása: k
A kérdező hozzászólása: Kedves Steel Painter! Nem ugrok bele a kútba ha azt mondják! és nyilván én fogok dönteni nem a szomszéd..de olyan régóta rágódok ezen, hogy nem tudom objektíven nézni már és gondoltam olyan valaki akivel semmilyen formában nem vagyok érintett ezzel kapcsolatban vagyis teljesen kívülálló talán objektívebben látja és segít a döntésben. Bár elõrébb nem haladtam vele de köszönöm a válaszodat! Üdv
A kérdező hozzászólása: Kedves Steel Painter! köszönöm szépen a válaszodat, annyira belegabalyodtam, hogy az ennyire egyszerû ám hasznos levezetésre már képtelen voltam. sûrûek voltak a gondolataim és a tiszta és ésszerûbb látásmód már nehezebben ment. Sokat segítettél ezzel, köszönöm neked! :-) További szép napot! Üdv

Melyiket válasszam? 22/N vagyok budapesti és nem tudok dönteni, a négy férfi közül melyiket válasszam?

Sosem volt problémám a férfiak terén, nagyon dekoratív vagyok és kedves egyáltalán nem visszautasító. Talán ezért is van, hogy olyan sokan udvarolnak, viszont most szeretnék egy tartós hosszú kapcsolatot, azok akik a leginkább elrabolták a szívem: A) Aladár (nem az igazi neve), kinézetre 2/10-es, de nagyon odavan értem. Folyamatosan körberajong és bókol, egyszerûen boldog vagyok, ha mellette lehetek. Szóval hiába kopasz, alacsony és pocakos nagyon szeretetre méltó. 30 éves. B) Béla (nem az igazi neve), kinézetre 10/10-es, tipikus szépfiú, nem tudom, hogy hûséges lenne-e. Ahány kocka van a hasán kb. annyiszor 10 nõvel lehetett már. Korosztályban is hozzám illik, viszont egyáltalán nem foglalkozik velem, csak abban az órában mikor udvarol. C) Csaba (nem az igazi neve), kinézetre 10/10-es, 27 éves, sokat foglalkozik velem és imádom. Õ lenne a tökéletes, ha nem lenne felesége és két gyereke. De azt állítja, hogy a házasságuk már kihûlt és csak velem szeretne lenni. D) Dénes, 45 éves, átlagos kinézetû, nem értem, hogy mit szeret bennem a külsõmön kívül, de a külsõmet nagyon szereti. Külföldön él és milliomos, de találkozott velem ezért két hónapja itt tartózkodik. Szeretne külföldre vinni és családot alapítani.

Legjobb válasz: problems*** hazavágtam a saját kommentem, megyek felkötöm magam.

problems*** hazavágtam a saját kommentem, megyek felkötöm magam.
Az A-t õ legalább értelmes és megbecsül.
Egyiketse. A és D túl idõs, B-nek "csak arra kellesz" C-re meg aztán várhatsz, max hoppon maradsz. MEg lehet sz pótanyuka. Válassz inkább engem! :D 24-f.
Ha Aladár külseje neked nem tetszik, nem vonzódsz hozzá, de mégis vele maradnál, egy ideig menne, de az ember nem tudja sokáig becsapni saját magát, õt pedig nem kéne áltatni és hitegetni. Az érzéseivel játszanál. Mert érzéseid nincsenek irányába. Béla gondolom tipikus díszhím, aki falja a nõket, melletted sem lenne ez másképpen. Lehet hogy bejön neked, de ne gondold, hogy miattad majd hûséges lesz. Csaba a büdös életben nem fog elválni...mind azt mondják hogy megteszik, de nem fog...te pedig hiába vársz, még ha éveket is vagy vele, az sem fog változtatni azon, hogy házas, és nem fog válni. Dénes felszínes, ha csak a külsõdet szereti nagyon, viszont ha õt választod, talán pár év múlva lecserél egy fiatalabbra. Pénze van rá. Te meg a pénzen kívül más elõnyt nem írtál, mivel nincsenek érzéseid az irányába. (sem) Szóval egyik sem.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: De én tényleg szeretem Csabát! Hiszek benne, hogy elválna értem. És nagyon odafigyelõ, gondoskodó.
akkor várj rá teljesen hiába. ahogy gondolod. de csak a fiatalságodat cseszed el...és jössz vissza 35 éves fejjel ide vinnyogni, hogy nem hagyja el érted a feleségét pedig évek óta vársz rá... tedd nyugodtan. a te életed, szúrd el ahogy akarod. én csak jót akartam....hogy ne szenvedj.
Nálam már ott elástad magad, hogy tulajdonságaik alapján akarod kiválasztani a férfit. Szánalmas. Egy értelmesebb világban az ember az alapján választja az ember a kapcsolatait akivel a legjobban érzi magát, megadja amire vágyik. Nem pedig pozitív negatív tulajdonságok alapján. Megmondom mi lesz. A harmadikkal fogsz dugni, a másodikkal vigasztalódni, az elsõ lesz a lelki szemetesláda, és a negyedikhez fogsz feleségül menni.
Kérdés egyértelmû! b, c, D-t választod. A nálad szóba sem jöhet. B azért, mert egy csajózó gép, tipikusan a megdug és otthagy C az 1ik legjobb, mert szétbszhatsz egy családot. avagy a D mert egy kiforrott 45éves milliomos fszkalap, kinek zsenge pipihús kell.
09:55 Ott a pont!
Akinek nincs esze annak hiába adunk tanácsot.
A kérdező hozzászólása: Este írtam A-nak egy levelet. Ma elmegyünk randizni, majd beszámolok róla részletesen!
Rendben, várjuk a beszámolót.
Bármelyiket választhatod, úgyis párszor megraknak és mész a levesbe :D Tartós hosszú kapcsolat, ezen jót röhögtem :D
A kérdező hozzászólása: Elmentem randizni vele, (A), de nem sült el jól. Valószínûleg össze fogok jönni vele, de csak azért, hogy helyreállítsam. Beszélgettünk, nagyon magányosnak érezte magát régen és megismert valami új fogalmat, hogy PUA. Most nem szeretetre méltó kopasz, hanem ilyen kicsi izomtömeg kopasz akar lenni. Pl. este tízkor napszemüvegben ültünk és egészen nagyvonalúan rendelte a koktélokat meg bundában sült királyrákot. Amikor megkérdeztem, hogy mibõl futja erre, nem lenne-e okosabb spórolni, akkor elképedt és azt mondta, de hiszen én fizetek. 180 fokos fordulatot vett, eddig kedveltem de most gyûlölném. De inkább sajnálom. Szeretném helyretenni a dolgokat. Nem értelek titeket fiúk...
A kérdező hozzászólása: C pont 27 éves. Igazából C-be vagyok szerelmes, de házas.
Eggyik se! 45 éves ? Néhány év múlva Viagra sem fogja felállítani neki xD Keres valami 24-27 évest
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az építõ-jellegû hozzászólásokat! Nyilván én is fõként az A és C között gondolkodom, de hazudnék, ha azt mondanám B és D nem érdekel egy kicsit sem. C tényleg elhidegült a feleségétõl és fel tudnak nõni a gyerekek egészségesen attól még, hogy a szüleik nincsenek együtt.
first world promlems
te szegény, csak ennyi közül válszthatsz:(
A
A
Neked kell tudnod mit akarsz az élettõl! C és B biztosan átverés.
szerintem mindegyik rossz. olyan hátrányaik vannak.. plusz egyikbe sem vagy szerelmes! maradj még szingli szerintem
Szerintem a te esetedben Aladárral járnál jól. Kivéve, ha "megszelidíted" Bélát :P Csabánál: nem illik tönkretenni egy családot! Gondolj a gyerekeire! Dénesnél: persze, "szeret"
Nekem egyik se, de esetleg az A
Elemért (Nem az igazi neve) választanám.
Jézusom, ez még kérdés nálad? Ezek közül egyértelmûen csak az A jöhet szóba, bár igazából kereshetnél magadnak valami egykorút is magadhoz, vannak normális srácok akik igazán megbecsülnének téged, és hosszú távra is tervezhetnél velük.
Egyértelmû, hogy a D-t! Te egyiket se szereted, egyikért se vagy oda, ezért a legjobb, ha olyan mellett kötsz ki, akit nem tehetsz tönkre és aki a felszínes stílusodhoz passzol!
Mi ez b+ autóvásár? Látszik, hogy egyiket sem szereted, sõt szimpátián kívül nem is nagyon lehet más, ha írogatod itt a pasikat és a külsõ/belsõ extráikat valamint hiányosságaikat. Válassz olyat aminek megbízható a motorja és van benne légzsák, vagy várj, most jöttem rá, itt emberekrõl van szó akkor mégse. A helyedben "Dénest" választanám, vele illenél legjobban össze.
Most már biztos, hogy kamu a kérdés.


Melyik fajtát válasszam? Nem tudok dönteni.

A két jelölt: Málati selyemsz?r? kutya És Yorkshire terrier.

Legjobb válasz: Természetesen tudom, hogy végül nekem kell dönteni, csak nagyon kiváncsi vagyok mások véleményére is.

A kérdező hozzászólása: Természetesen tudom, hogy végül nekem kell dönteni, csak nagyon kiváncsi vagyok mások véleményére is.
Menhely? :D
A kérdező hozzászólása: Már megvolt a jócselekedetem. Most szeretnék kicsit önzõ lenni. :)
nekem a yorki jobban tetszik :D
legyen tacskó és el van döntve a dilemmád:D amúgy barátnõmnek yorkie-ja van, és nagyon aranyos, vidám, szaladgálós kis kutyus, nem értem miért lenne depresszív:D én erre szavazok.
Egy rendes átlagos máltai 4 kg szokott lenni. Az benne még a jó hogy nem nagyon ismeri az agresszivitást, és a szégyenlõsséget. És ez igazán olyan fajta kutyus, aki kéri a kényeztetést, mert már több száz évvel ezelõtt is õ volt a luxuskutya mindenhol. A yorkie egy nagyon életvidám, éber, és eleven kutyus. Az egyik legtipikusabb jellemzõje a makacsság, amiért kicsit nehéz bánni vele, fõleg ha a falkasorrendrõl van szó. És bár mindenki azt hiszi hogy egy ilyen kutya élvezi a kényelmet, de õ nem tudja magáról hogy ilyen pici, igazi terrierként viselkedik. Nos igazából tényleg te döntessz, de az a lényeg hogy soha se külsõleg próbálj dönteni, mert azon tényleg nem sok minden múlik. Ha volt már kutyád azelõtt (úgy olvastam hogy volt) és van tapasztalatod akkor yorkie-t is vehetsz. A máltainak kicsit nehéz gondozni a szõrét, igazából naponta kéne. Szóval tényleg csak rajtad áll. És az utolsó bekezdéshez, hogy sok embernek nem tetszik a yorkie, ezzel nem kell foglalkozni. Nekem csivava/spitz keverékem van, nekem is sokszor beszólogatnak, de lehet néha még irigyek is, mert ezek drágafajta kutyák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem külsõ alapján döntök természetesen, de az a része is fontos szerintem, hogy kívül-belül meg legyél elégedve a kutyáddal. Szerintem fontos, hogy elégedetten nézzek rá minden nap, mert ez a döntés nem csak pár napra szól, hanem 10-15 évre.
Nekem máltaim van nagyon aranyos kedves és tündér. Én is ilyen helyzetbe voltam a yorki is nagyon aranyos de én a máltaira szavazok. Igazán ritka fajta. Yorkiból többet látni mostanába. Az igaz hogy a szõre kényes úgyhogy ha nincs túl sok idõd akkor lehet nem túl alkalmas. Az is igaz hogy luxus kutya. Majd írd le hogy végülis milyen kutyust választottál. :)
Én a helyedben máltai kutyust választanám sokkal jobb a természete a yorkik õk nagyon dominánsak akaratosak legalábbis nekem ez a véleményem.

Erste Diákszámla vagy Cibezz számlacsomag? Melyik jobb? Mindkettőnek vannak jó oldalai, szerintetek melyiket válasszam, ebben nem tudok dönteni?

Legjobb válasz: Én az Erste-ben nyitottam számlát. Eddig az OTP-ben voltam, de az túl drága volt és elég unszimpatikus emberekkel találkoztam ott. Az Erste-ben igen kedvesek és segítõkészek voltak, illetve nagyon hamar kész lett a számlám (nem úgy, mint a CIB-ben vagy az OTP-ben). Itt magába foglalja a netbankot, a telebankot és az sms õr szolgáltatást is, a többi banknál (mint pl. a CIB) ezeket külön kell kérni. A barátom CIB-es, és amikor csinálta a számláját mindenféle plusz (fizetõs) szolgáltatásra akarták beszélni. Illetve, ha most nyitsz az Erste-nél számlát, akkor kapsz 2e FT-ot és még a jogsid is kifizetik (ha nyersz a sorsoláson). Ezek alapján (és a költségeket is beleértve) nekem az Erste érte meg a legjobban, így én csak ezt tudom ajánlani, de mivel mindenkinek más igényei vannak, így neked kell eldönteni, hogy számodra melyik bank szolgáltatás éri meg a legjobban.

Én az Erste-ben nyitottam számlát. Eddig az OTP-ben voltam, de az túl drága volt és elég unszimpatikus emberekkel találkoztam ott. Az Erste-ben igen kedvesek és segítõkészek voltak, illetve nagyon hamar kész lett a számlám (nem úgy, mint a CIB-ben vagy az OTP-ben). Itt magába foglalja a netbankot, a telebankot és az sms õr szolgáltatást is, a többi banknál (mint pl. a CIB) ezeket külön kell kérni. A barátom CIB-es, és amikor csinálta a számláját mindenféle plusz (fizetõs) szolgáltatásra akarták beszélni. Illetve, ha most nyitsz az Erste-nél számlát, akkor kapsz 2e FT-ot és még a jogsid is kifizetik (ha nyersz a sorsoláson). Ezek alapján (és a költségeket is beleértve) nekem az Erste érte meg a legjobban, így én csak ezt tudom ajánlani, de mivel mindenkinek más igényei vannak, így neked kell eldönteni, hogy számodra melyik bank szolgáltatás éri meg a legjobban.
szerintem ugyanaz az a kettõ, de pl a cibnél havi 2x tudsz bármilyen automatából pénzt felvenni ingyen, az ersténél meg csak 1x és csak erstésbõl
Ja, és Erstérõl még annyit, hogy mikor megjelent az új diákszámla, szándékosan azt hazudták, hogy a réginek is ingyenes lesz innentõl a számlavezetése, ezért felesleges váltanom(másnapra kiderítettem az igazat, és a reakcióból tudom, hogy ki volt adva az ügyintézõnek, hogy hazudnia kell).
Mindenben az MKB ajánlata tûnik a legjobbnak!

Melyik képzést válasszam? (nem tudok dönteni! )

1. Banki szakügyintéz? (fels?fokú szakképzés)

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló: Hát figyelj, nem azt mondom, hogy könnyû, mert nem az. Viszont szerintem tök jó szakma, és a hírekkel ellentétben jól el lehet helyezkedni benne. Én nem tudom, hogy hogy fogod tanulni, de én OKJ-ban kezdtem. Azt szoktam mondani, hogy inkább szenvedek 2 évet azzal, hogy mindent megtanuljak, minthogy bele se vágjak. Hiszen ha jobban belegondolsz 2 év az életedbõl nem sok, viszont utána jó kereseted lesz, és nem kell egy gyárban megdöglened! :) De nyugodtan gondolg át, hiszen nem tudhatom, melyik áll hozzád közelebb! Azt javaslom végezz el pár tesztet. Kérdésekre válaszolj, amik ezekkel a szakmákkal kapcsolatosak, és a végén kiderül melyiket akarod inkább! Hajrá!

Elsõ válaszoló: Hát figyelj, nem azt mondom, hogy könnyû, mert nem az. Viszont szerintem tök jó szakma, és a hírekkel ellentétben jól el lehet helyezkedni benne. Én nem tudom, hogy hogy fogod tanulni, de én OKJ-ban kezdtem. Azt szoktam mondani, hogy inkább szenvedek 2 évet azzal, hogy mindent megtanuljak, minthogy bele se vágjak. Hiszen ha jobban belegondolsz 2 év az életedbõl nem sok, viszont utána jó kereseted lesz, és nem kell egy gyárban megdöglened! :) De nyugodtan gondolg át, hiszen nem tudhatom, melyik áll hozzád közelebb! Azt javaslom végezz el pár tesztet. Kérdésekre válaszolj, amik ezekkel a szakmákkal kapcsolatosak, és a végén kiderül melyiket akarod inkább! Hajrá!
Szia! Én a bankit választanám. Egyszer régen elkezdtem a tanfolyamot, és nagyon tetszett, csak családi okok miatt abba kellett hanyom. De ha tehetném visszamennék rá! :)
A kérdező hozzászólása: Nem túl nehéz? Mert itt rengeteg modult látok és eléggé félek, hogy nem fog menni. - általános, gazdasági és EU-s jogi ismeretek, - EU ismeretek, - mikro- és makróökonómia, - üzleti tárgyalás és prezentáció, - vállalat gazdaságtan, - statisztika, - nemzetközi gazdasági ismeretek, - befektetési és értékpapír piaci ismeretek, - államháztartási és közigazgatástani ismeretek, - pénzügyi számvitel, controlling - vállalati pénzügy, - bankismeretek, - pénzügyi piacok, - adózási-, biztosítási ismeretek, - nemzetközi számviteli szabványok és sztandardok, - üzleti tervezés Mondjuk gondolom pár modul kiesik, mert nemrég végeztem el a gazdasági és statisztikai ügyintézõ képzést amiben voltak (gazdálkodási feladatok, pénzügyi és könyvvezetési alapfeladatok, ügyviteli feladatok, statisztikai feladatok).

Nem tudok dönteni, hogy androidos vagy Windows operációs rendszerű készüléket válasszak. Tegnap bementem egy üzletbe és érdeklődtem de rögtön azt mondták, hogy a Windows-os készülékeket felejtsem el. Melyik készüléket válasszam?

Ezek közül szeretnék választani.HTC Desire X One S,SV,X Sony Xperia S,V,T,acro S.

Legjobb válasz: Teljes mértékben igazuk van! Ne vegyél Windowsosat. Amiket írtál, azok közül a HTC ONE X és a Sony Xperia T. De inkább t mert többet tud

Teljes mértékben igazuk van! Ne vegyél Windowsosat. Amiket írtál, azok közül a HTC ONE X és a Sony Xperia T. De inkább t mert többet tud
Mekkora gy*kerek vagytok! :D
a galaxy s2-vel az a baj, hogy már elavult.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
A galaxy s2 nagyon jó választás.
sony xperia s vagy p a legjobb választások
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Egyébként tudnátok jó telefont ajánlani 70-80000Ft között?
Én is ezen agyalok egyébként én nokián agyalok nagyon de mondták az üzletbe hogy õk nem nagyon ajánlják a widnowsos telefonokat sõt egyiket sem, mert nem valami stabil az oprendszer, és minden 2. vásárló vitte vissza a készülékét hogy egy kalap kaka az egész. Plusz még néhány ismerõsömet, meg egy telefon szervizest is megkérdeztem és mind mondták hogy a windowsost felejtsem el. Eddig ebbõl a 30 emberbõl akit megkérdeztem 1 mondta hogy neki bevált de az nekem kevés. Szóval maradj az androidosnál az jobb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget.
elavult neked a faszod mert lene elavult tan a z s4 jobb szerinted mert aszt nagyon elbasztak az s2 a legjobb az s3 szar az s4 nagyon szar semit nem tudnak tobet mint az s2 anyi hogy az s2 nem full HD-s es kes az androidot meg kilehet cserelni es egyepkent a gyari androidja is jo nem kel ijjitani aki akarhja nekem az osszes androidos jatekot ami a playen fentvan azokat vitte konyeden meg meg probaltam meg jo par androidos jatekot amik a legujabak es tobseguk ment es meg sokmindenkit latok az utszan hogy s2 van a kezeben

Melyiket válasszam? Nem tudok dönteni, h milyen állatot válasszak.

Jelenleg a macskán és a kutyán gondolkodom. Szobaállatka lenne. Eddig a következ?ek merültek fel: macskából a perzsa vagy esetleg más hozzá hasonló, kutyából pedig: havanese, bolognese, westi, shih-tzu hirtelen ezek jutottak az eszembe. Köszi a válaszokat el?re is =)

Legjobb válasz: Mik az elvárásaid vele szemben? Tanítgatni akarod, vagy csak társnak stb.?

Mik az elvárásaid vele szemben? Tanítgatni akarod, vagy csak társnak stb.?
Vegyél elõ egy papírt és sorold fel miért szeretnél kutyát, és miért nem. Miért szeretnél macskát és miért nem. Aztán ha eldöntötted melyik legyen, ismét sorold fel miért szeretnél pl. perzsát és miért nem. Gondolok itt olyasmire, hogy egy perzsa cica nagyon nyugodt, nem rohangászik a lakásban, nem tesz tönkre semmit, de minden nap fésülni kell és bizony néha tele lesz macskaszörrel a lakás. A végén azt válaszd amelyikkel jobban el tudod képzelni az életed, szivesebben gondozod a hátrányaival együtt.
Gondold végig mennyi idõd és mennyi pénzed van. A macskat egyedül hagyhatod hosszabb idõre a lakásban, a kutya ilyen esetben nagy valószínûséggel becsinál és esetleg össze is kaparhatja, rághatja az ajtót.A kutya ivartalanitasa és oltásai többe kerülnek és valószínûleg többet is eszik.Illetve nevelés szempontjaból is több idõt igényel.Ha van rá idõd és pénzed akkor tényleg csak mérlegelned kell hogy melyik áll közelebb a szívedhez.
Még annyi, hogy a perzsa cicákat elég gyakran kell kozmetikushoz hordani.Szintén idõ, pénz
Egy kutyának feladatokra van szüksége. Fizikailag és szellemileg is le kell fárasztani, akkor is ha "csak" egy öleb. Tanítani, nevelni kell. Ha csak arra vágysz hogy legyen valakit szeretgetni, ölelgetni akkor nem jó választás, mert csak attól õ még nem lesz boldog
Akkor ne kutyát válaszál, mert Õ szeretné ha lennének céljaid vele...
Shi-tzu a legjobb! Kicsi is aranyos is könnyen tanul betanítható nagyon aranyos kis kutyus! Macskát semmi képp én már sokszor scalódtam perzsa macskákba a kutya jobban tûri a fürdetést ez az egyik ok meg a kutyával tudsz játszani a macskával meg nem! Hidd el ha választasz akkor midnenképp kutyát! Jobb életed lesz mint egy macskával! Ráadásul a perzsa macska nem valami jó mert hullik a szõre és midnen szõr lesz bent!Kutyának meg szép divatosra letudod vágni a szõrét és nem fog hullani neki!=)
Macska. A macska is sok szeretetre, meg törõdésre vágyik, de miatta legalább nem kell hóban-fagyban, esõben és szélben kint állnod, míg pisikél, meg mászkál. Mert a kutya miatt kell. Lehetõség szerint egy nap többször is, és nem csak annyit, hogy pisil egyet és irány haza. Azon kívül a macskák legnagyobb része csak megtekinti az almot és tudja mire jó, szobatiszta lesz nagyon könnyen a kutyával meg veszõdhetsz, míg megtanulja. A kutyapelenka csodás dolog, de mire ráveszed, hogy arra csináljon, arról nem beszélve, hogy pont azt nem tanulja meg miatta, hogy kint kell elvégezni a dolgát, nem a lakásban. Na meg mi esztétikusabb? Egy tálca alom, elásott piszokkal, vagy egy leterített pelenka, amit lepisil a kutya?
Nyuszin gondolkodtál már? hasonló mint a macska mert kissé konok, de ezáltal önálló személyiség. Ha veszel neki egy nagy ketrecet és napi kétszer, több idõre kiengeded nem tesz kárt a bútorban és jól is fogja érezni magát (egy idõ után alkalmazkodik az életritmusodhoz és átalussza a nappalok nagy részét). Teljesen kézhez szoktatható és szereti ha simogatják, dögönyözik, olykor igényli is, és lehet tanítani is(természetesen szobatiszta is lesz). Persze a cicák és kutyák is aranyosak, a nyuszi csak egy alternatív megoldás.
A kérdező hozzászólása: pontosan milyen célokra gondolsz/gondoltok? csak a félreértés elkerülése érdekében kérdezem =)
A kérdező hozzászólása: semmi komolyabb célom nincs, csak egy állatkát szeretnék, aki hozzám bújik és akit simogathatok =)
szia! egyértelmûen kutya. soha nem voltam kutya vagy macskapárti, de mióta van egy kis westie-m, azóta csak és kizárólag a kutyát mondanám. Jó aranyos a macska, de nem mész vele sokra. Ha van rá sok idõd, és nagyon szeretnél kutyust, akkor ajánlom neked csak. Soha nem bánnád meg:) A szobatisztaságról meg annyit, hogy egy percig sem veszõdtem a kutyusommal...üzenem ezt az elsõk közt válaszolónak..az alom mivel jobb? ott büdösödik a lakásban! akinek meg nincs ideje vagy kedve kutyát sétáltatni, annak más állat se kelljen, mert mindegyikkel kell foglalkozni:)

Könyvelői okj-s tanfolyamra szeretnék jelentkezni könyvelőként, de nem tudok dönteni. Melyiket válasszam? Melyikkel járok jobban?

Közgazdasági szakközépbe járok, jövőre fogok végezni, de úgy gondoltam jó előre felkészülni a dolgokra. Államháztartási mérlegképes könyvelői, Egyéb szervezeti mérlegképes könyvelői, Mérlegképes könyvelői, Pénzügyi szervezeti mérlegképes könyvelői tanfolyam van. Kerestem, hogy melyik pontosan mit takar, de ugyanaz a leírás volt mindegyiknél. Valaki segítene, hogy melyik mit takar és melyikkel járnék jobban? Köszönöm:)

Legjobb válasz: az államháztartási meg az egyéb szervezetihez kell a sima mérlegképes, szoval csak arra mehetsz érettségivel

az államháztartási meg az egyéb szervezetihez kell a sima mérlegképes, szoval csak arra mehetsz érettségivel
meg gondolom a többihez is.

Szerintetek melyik gyűrűt válasszam? Nem tudok dönteni, nagyon tetszik mindkettő.

http://www.ekszershop.eu/spd/SR173/Szines_Swarovski_kristaly..

Legjobb válasz: Az elsõ feltûnõbb, de a második szebb és sokkal elegánsabb. Ez a stílusodtól függ. Sok embernek az elsõ az már túl csicsás. De csak rajtad múlik. Szerintem dobj fel egy érmét, és amikor még nem nézted meg az eredmény, azt vedd meg amiben reménykedsz hogy azt mutatja majd az érme. Így eldõl melyiket is szeretnéd jobban. :)

Az elsõ feltûnõbb, de a második szebb és sokkal elegánsabb. Ez a stílusodtól függ. Sok embernek az elsõ az már túl csicsás. De csak rajtad múlik. Szerintem dobj fel egy érmét, és amikor még nem nézted meg az eredmény, azt vedd meg amiben reménykedsz hogy azt mutatja majd az érme. Így eldõl melyiket is szeretnéd jobban. :)
Az elsõ tényleg elég csicsás, viszont a második egyáltalán nem tetszik. Ha a kettõ közül kéne választani inkább a csicsásat választanám :D
A másodikat. Én is néztem magamnak. Gyönyörû. Az elsõ nekem nem tetszik, már túl sok szerintem.
Vedd meg mindkettõt, ha anyagilag meg tudod oldani.Az elsõ tényleg kicsit színes, de szerintem a te korodban simán hordható. Amúgy köszi a kérdést, mert nem ismertem ezt az oldalt és végre itt rátaláltam álmaim fülbevalójára! :)
Második.
Egyértelmû, hogy a másodikat...
Második szerintem sokkalta jobb :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!