Találatok a következő kifejezésre: Melyiket valasszam tudok (218 db)

Melyiket válasszam? Tudom, nem egy kategória a két telefon, de akkor is!

Alcatel OT-992D? Samsung Galaxy Mini2?

Legjobb válasz: Minit ne.

Minit ne.
Alcatelek nem olyan jók... de a mini rosszabb...
Egyértelmû Mini 2.
A kérdező hozzászólása: Akkor 2 1 az Alcatel javára.?!
Nézz róla teszteket, kritikákat, mobilos fórumokon személyes tapasztalatokat stb.Ha van rá lehetõséget nyomkodd meg mindkettõt.
A kérdező hozzászólása: Sok tesztet néztem, és értékelést, de ahol az egyiket dicsérik, a másik helyen pedig rosszat irnak róla..... Minit nyomkodtam már, mini2-õt nem... de android az már csak android :D Alcatel pedig a baráti körömben abszolút nincs... :/
Az írásod alapján: a magyart!
Nekem a horvát a szimpatikusabb.
Attól függ, milyen célból. Ha munkához kéne, ott a szlovákos melókat általában elviszik az anyanyelvi szinten beszélõk, akikbõl azért van egypár. Mellettük max sokéves nyelvtanulás után tudnál labdába rúgni, tehát ez a nyelvtudás valószínûleg nem térülne meg. Ha a délszláv nyelveknél tartunk, akkor a szlovén hasznosabb, keresettebb a horvátnál. A szlovák nyelvtanra nehezebb, mint a horvát.Én imádom mindkét nyelvet, mindkettõ szép. Hát kb ennyi.
Minden szlav nyelv gyonyoru szamomra, de a szlovak a legszebb szerintem. Gyonyoru az a nyelv! Azt ajanlom. Es majd neha mosolyogharmtsz is, hogy , , Jé! Ezt a szot is a szlovakbol vettuk at!" Nem is gondolna az ember mennyi ilyen szo/kifejezes van.. A macskatol a kaposztan es a dragan at a horukk!-ig.. :)
Utolsó: Azért nem döntenék ilyen gyorsan, hogy melyik szó melyik nyelvbõl van. Káposzta, drága, puska, cseresznye, kolbász, szalonna, sapka, málna, péntek, szombat, szerda, kasza, barát, de még a Balaton is... Mind-mind szláv szó, amiknek lesz egy közös gyökere.. Valahol Kijev környékérõl, de még ez is elég könnyelmû kijelentés. Régrõl való szavak ezek mind, amikor a szláv nyelvek még jobban hasonlítottak egymáshoz, mint ma. Meg aztán ki tudja, mi került át a magyarból a szlávokhoz... Kérdésre: szerintem oroszt, arabot, vagy kínait.

Melyiket válasszam? Szeretnék bankfiókot nyitni, de nem tudom melyiket válasszam.

Szeretnék bankfiókot nyitni, de nem tudom melyiket válasszam. Lényeg, hogy a nyári melóért kapott pénzemet, arra utalják és legyen bankkártyám. Gondolom elég egyértelm?, hogy nem nagyon értek hozzá, ezért nem tudom melyik bankot válasszam. Valaki aki jártas az ilyenbe tudna segíteni, h melyiket válasszam.

Legjobb válasz: Szerintem nem bankfiókot, hanem bankszámlát szeretnél nyitni. :) A bankfiók az az épület, ahova be tudsz menni, sorszámot húzni, aztán megbeszélni az ügyintézõvel hogy bankszámlát szeretnél nyitni. Nekem eddig két bankkal van ilyen téren tapasztalatom: az OTP nem tûnt túl segítõkésznek, az Erste egy fokkal barátságosabb szerintem, de el tudom képzelni hogy van jobb is...

Szerintem nem bankfiókot, hanem bankszámlát szeretnél nyitni. :) A bankfiók az az épület, ahova be tudsz menni, sorszámot húzni, aztán megbeszélni az ügyintézõvel hogy bankszámlát szeretnél nyitni. Nekem eddig két bankkal van ilyen téren tapasztalatom: az OTP nem tûnt túl segítõkésznek, az Erste egy fokkal barátságosabb szerintem, de el tudom képzelni hogy van jobb is...
Bankszámlát. Nézd meg, hogy a környéketeken milyen bankok vannak. Gondold végig, hogy mire akarod használni a bankszámlád (kártyás pénz felvét, utalások...) Az életkorod szerint keress számlatípust (a fiataloknak általában kedvezõbb) A mi környékünkön OTP, Erste és K&H van, ebbõl a K&Hnak voltak a legkedvezõbb feltételei (Trambulin) a számunkra.
Mivel te gondolom 23 éven aluli diák vagy, így nyiss OTP Junior bankszámlát, aminek gyakorlatilag alig van kezelési díja.SMS-ben értesítenek(ha kéred) minden tranzakcióról, ez SMS-enként 10-20ft/db áron van, szolgáltató függvényében.Pénz levétel ingyenes, utalás ingyenes.


HD7770 ([link]) , de ha van pénzed akkor inkább egy r7 260x-et! ([link]
*Ajándékba kapnám* - az le maradt. Bocsi! :D De HD7770 akkor is!
A HD 5870-et válaszd. [link] [link]
7770et, 5870 már régi, abban a generációban már ne gondolkozz
Az 5870 mindegyiknél erõsebb hiába nem mai gyerek
Az 5870 a legerõsebb a 3 közül. Az 560ti jó CUDA-ra és OpenCL-re. 7770 legmodernebb és legkisebb fogyasztású a 3 közül, de leggyengébb is.

Melyiket válasszam? 22/N vagyok budapesti és nem tudok dönteni, a négy férfi közül melyiket válasszam?

Sosem volt problémám a férfiak terén, nagyon dekoratív vagyok és kedves egyáltalán nem visszautasító. Talán ezért is van, hogy olyan sokan udvarolnak, viszont most szeretnék egy tartós hosszú kapcsolatot, azok akik a leginkább elrabolták a szívem: A) Aladár (nem az igazi neve), kinézetre 2/10-es, de nagyon odavan értem. Folyamatosan körberajong és bókol, egyszerûen boldog vagyok, ha mellette lehetek. Szóval hiába kopasz, alacsony és pocakos nagyon szeretetre méltó. 30 éves. B) Béla (nem az igazi neve), kinézetre 10/10-es, tipikus szépfiú, nem tudom, hogy hûséges lenne-e. Ahány kocka van a hasán kb. annyiszor 10 nõvel lehetett már. Korosztályban is hozzám illik, viszont egyáltalán nem foglalkozik velem, csak abban az órában mikor udvarol. C) Csaba (nem az igazi neve), kinézetre 10/10-es, 27 éves, sokat foglalkozik velem és imádom. Õ lenne a tökéletes, ha nem lenne felesége és két gyereke. De azt állítja, hogy a házasságuk már kihûlt és csak velem szeretne lenni. D) Dénes, 45 éves, átlagos kinézetû, nem értem, hogy mit szeret bennem a külsõmön kívül, de a külsõmet nagyon szereti. Külföldön él és milliomos, de találkozott velem ezért két hónapja itt tartózkodik. Szeretne külföldre vinni és családot alapítani.

Legjobb válasz: problems*** hazavágtam a saját kommentem, megyek felkötöm magam.

problems*** hazavágtam a saját kommentem, megyek felkötöm magam.
Az A-t õ legalább értelmes és megbecsül.
Egyiketse. A és D túl idõs, B-nek "csak arra kellesz" C-re meg aztán várhatsz, max hoppon maradsz. MEg lehet sz pótanyuka. Válassz inkább engem! :D 24-f.
Ha Aladár külseje neked nem tetszik, nem vonzódsz hozzá, de mégis vele maradnál, egy ideig menne, de az ember nem tudja sokáig becsapni saját magát, õt pedig nem kéne áltatni és hitegetni. Az érzéseivel játszanál. Mert érzéseid nincsenek irányába. Béla gondolom tipikus díszhím, aki falja a nõket, melletted sem lenne ez másképpen. Lehet hogy bejön neked, de ne gondold, hogy miattad majd hûséges lesz. Csaba a büdös életben nem fog elválni...mind azt mondják hogy megteszik, de nem fog...te pedig hiába vársz, még ha éveket is vagy vele, az sem fog változtatni azon, hogy házas, és nem fog válni. Dénes felszínes, ha csak a külsõdet szereti nagyon, viszont ha õt választod, talán pár év múlva lecserél egy fiatalabbra. Pénze van rá. Te meg a pénzen kívül más elõnyt nem írtál, mivel nincsenek érzéseid az irányába. (sem) Szóval egyik sem.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: De én tényleg szeretem Csabát! Hiszek benne, hogy elválna értem. És nagyon odafigyelõ, gondoskodó.
akkor várj rá teljesen hiába. ahogy gondolod. de csak a fiatalságodat cseszed el...és jössz vissza 35 éves fejjel ide vinnyogni, hogy nem hagyja el érted a feleségét pedig évek óta vársz rá... tedd nyugodtan. a te életed, szúrd el ahogy akarod. én csak jót akartam....hogy ne szenvedj.
Nálam már ott elástad magad, hogy tulajdonságaik alapján akarod kiválasztani a férfit. Szánalmas. Egy értelmesebb világban az ember az alapján választja az ember a kapcsolatait akivel a legjobban érzi magát, megadja amire vágyik. Nem pedig pozitív negatív tulajdonságok alapján. Megmondom mi lesz. A harmadikkal fogsz dugni, a másodikkal vigasztalódni, az elsõ lesz a lelki szemetesláda, és a negyedikhez fogsz feleségül menni.
Kérdés egyértelmû! b, c, D-t választod. A nálad szóba sem jöhet. B azért, mert egy csajózó gép, tipikusan a megdug és otthagy C az 1ik legjobb, mert szétbszhatsz egy családot. avagy a D mert egy kiforrott 45éves milliomos fszkalap, kinek zsenge pipihús kell.
09:55 Ott a pont!
Akinek nincs esze annak hiába adunk tanácsot.
A kérdező hozzászólása: Este írtam A-nak egy levelet. Ma elmegyünk randizni, majd beszámolok róla részletesen!
Rendben, várjuk a beszámolót.
Bármelyiket választhatod, úgyis párszor megraknak és mész a levesbe :D Tartós hosszú kapcsolat, ezen jót röhögtem :D
A kérdező hozzászólása: Elmentem randizni vele, (A), de nem sült el jól. Valószínûleg össze fogok jönni vele, de csak azért, hogy helyreállítsam. Beszélgettünk, nagyon magányosnak érezte magát régen és megismert valami új fogalmat, hogy PUA. Most nem szeretetre méltó kopasz, hanem ilyen kicsi izomtömeg kopasz akar lenni. Pl. este tízkor napszemüvegben ültünk és egészen nagyvonalúan rendelte a koktélokat meg bundában sült királyrákot. Amikor megkérdeztem, hogy mibõl futja erre, nem lenne-e okosabb spórolni, akkor elképedt és azt mondta, de hiszen én fizetek. 180 fokos fordulatot vett, eddig kedveltem de most gyûlölném. De inkább sajnálom. Szeretném helyretenni a dolgokat. Nem értelek titeket fiúk...
A kérdező hozzászólása: C pont 27 éves. Igazából C-be vagyok szerelmes, de házas.
Eggyik se! 45 éves ? Néhány év múlva Viagra sem fogja felállítani neki xD Keres valami 24-27 évest
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az építõ-jellegû hozzászólásokat! Nyilván én is fõként az A és C között gondolkodom, de hazudnék, ha azt mondanám B és D nem érdekel egy kicsit sem. C tényleg elhidegült a feleségétõl és fel tudnak nõni a gyerekek egészségesen attól még, hogy a szüleik nincsenek együtt.
first world promlems
te szegény, csak ennyi közül válszthatsz:(
A
A
Neked kell tudnod mit akarsz az élettõl! C és B biztosan átverés.
szerintem mindegyik rossz. olyan hátrányaik vannak.. plusz egyikbe sem vagy szerelmes! maradj még szingli szerintem
Szerintem a te esetedben Aladárral járnál jól. Kivéve, ha "megszelidíted" Bélát :P Csabánál: nem illik tönkretenni egy családot! Gondolj a gyerekeire! Dénesnél: persze, "szeret"
Nekem egyik se, de esetleg az A
Elemért (Nem az igazi neve) választanám.
Jézusom, ez még kérdés nálad? Ezek közül egyértelmûen csak az A jöhet szóba, bár igazából kereshetnél magadnak valami egykorút is magadhoz, vannak normális srácok akik igazán megbecsülnének téged, és hosszú távra is tervezhetnél velük.
Egyértelmû, hogy a D-t! Te egyiket se szereted, egyikért se vagy oda, ezért a legjobb, ha olyan mellett kötsz ki, akit nem tehetsz tönkre és aki a felszínes stílusodhoz passzol!
Mi ez b+ autóvásár? Látszik, hogy egyiket sem szereted, sõt szimpátián kívül nem is nagyon lehet más, ha írogatod itt a pasikat és a külsõ/belsõ extráikat valamint hiányosságaikat. Válassz olyat aminek megbízható a motorja és van benne légzsák, vagy várj, most jöttem rá, itt emberekrõl van szó akkor mégse. A helyedben "Dénest" választanám, vele illenél legjobban össze.
Most már biztos, hogy kamu a kérdés.

Melyik edzésmódszert válasszam? Fegyencedzés vagy a kondis edzést? Nem tudom hogy melyiket válasszam!

az a baj hogy erősebb és izmos is akarok lenni de az állóképességemet is akarom növelni

Legjobb válasz: Ha van pénzed teremre, akkor azt javaslom. Egyszerûbb, hatékonyabb, és talán kapsz némi útmutatást is.

Ha van pénzed teremre, akkor azt javaslom. Egyszerûbb, hatékonyabb, és talán kapsz némi útmutatást is.
Akkor kondi.
akkor egyiket sem. amit keresel az a crossfit. a másik kettõben nincs hangsúly az állóképességen, külön kell csinálni hozzá, a crossfitben meg benne van.
A kérdező hozzászólása: csak én még aszt nem értem hogy aki írta a fegyencedzés könyvet az miért lett erõsebb és izmosabb a saját testsúlyos edzéstõl?miért utasítják el sokan?
nem utasítja el azt senki, szép és jó ami le van írva benne, csak nagyjából 100emberbõl 1-2 tudná végigcsinálni szerintem... hogy hogy mitõl lett izmos? le van írva a könyvben...
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm az értelemes válaszokat
Fegyencedzés az nagyon jó dolog sokáig csináltam én is sokkal erõsebb és izmosabb lettem!minden a gyakorlatok helyesé-gén múlik! már nagyon rég kondi-ba edzem azóta természetesen jobb de a kondi teremben is sokat használunk a vastesókkal ön súlyos edzéseket!(fel húzás, tolonc, stb)
tapasztalat: ne sulit, hanem oktatót válassz...
Magyarországon pesten a legolcsóbb de azon belül jó hírüek a csigavér stb... amiket kerülni kell: ferrarival is megtanítunk vezetni vagy lincolnnal. Ezek bunkó parasztokból összeállt iskolák, részben az ilyen b**mok miatt lett befagyasztva az oktatói képzés is. Jó oktató: türelmes és minden forgalmi szituációt megmutat megtanít.
nagyon kicsi az esélye, hogy valahol nem húznak meg, 10bõl 1 ember megy át bármilyen bukás nélkül, mert így éri meg az autósiskoláknak. Kérdezd meg az ismerõsöket akiknek van jogsijuk mit ajánlanak
Egyetértek az elsõ válaszadóval. Jó gyakorlati oktatót keress. Az elméletet a tanfolyamon, könyvbõl, internetrõl letölthetõ tesztlapokkal stb. meg lehet tanulni. Azt a kevés gyakorlati órát viszont minél hatékonyabban kellene kihasználnod. Itt nagyon fontos az oktató szerepe.

Erste Diákszámla vagy Cibezz számlacsomag? Melyik jobb? Mindkettőnek vannak jó oldalai, szerintetek melyiket válasszam, ebben nem tudok dönteni?

Legjobb válasz: Én az Erste-ben nyitottam számlát. Eddig az OTP-ben voltam, de az túl drága volt és elég unszimpatikus emberekkel találkoztam ott. Az Erste-ben igen kedvesek és segítõkészek voltak, illetve nagyon hamar kész lett a számlám (nem úgy, mint a CIB-ben vagy az OTP-ben). Itt magába foglalja a netbankot, a telebankot és az sms õr szolgáltatást is, a többi banknál (mint pl. a CIB) ezeket külön kell kérni. A barátom CIB-es, és amikor csinálta a számláját mindenféle plusz (fizetõs) szolgáltatásra akarták beszélni. Illetve, ha most nyitsz az Erste-nél számlát, akkor kapsz 2e FT-ot és még a jogsid is kifizetik (ha nyersz a sorsoláson). Ezek alapján (és a költségeket is beleértve) nekem az Erste érte meg a legjobban, így én csak ezt tudom ajánlani, de mivel mindenkinek más igényei vannak, így neked kell eldönteni, hogy számodra melyik bank szolgáltatás éri meg a legjobban.

Én az Erste-ben nyitottam számlát. Eddig az OTP-ben voltam, de az túl drága volt és elég unszimpatikus emberekkel találkoztam ott. Az Erste-ben igen kedvesek és segítõkészek voltak, illetve nagyon hamar kész lett a számlám (nem úgy, mint a CIB-ben vagy az OTP-ben). Itt magába foglalja a netbankot, a telebankot és az sms õr szolgáltatást is, a többi banknál (mint pl. a CIB) ezeket külön kell kérni. A barátom CIB-es, és amikor csinálta a számláját mindenféle plusz (fizetõs) szolgáltatásra akarták beszélni. Illetve, ha most nyitsz az Erste-nél számlát, akkor kapsz 2e FT-ot és még a jogsid is kifizetik (ha nyersz a sorsoláson). Ezek alapján (és a költségeket is beleértve) nekem az Erste érte meg a legjobban, így én csak ezt tudom ajánlani, de mivel mindenkinek más igényei vannak, így neked kell eldönteni, hogy számodra melyik bank szolgáltatás éri meg a legjobban.
szerintem ugyanaz az a kettõ, de pl a cibnél havi 2x tudsz bármilyen automatából pénzt felvenni ingyen, az ersténél meg csak 1x és csak erstésbõl
Ja, és Erstérõl még annyit, hogy mikor megjelent az új diákszámla, szándékosan azt hazudták, hogy a réginek is ingyenes lesz innentõl a számlavezetése, ezért felesleges váltanom(másnapra kiderítettem az igazat, és a reakcióból tudom, hogy ki volt adva az ügyintézõnek, hogy hazudnia kell).
Mindenben az MKB ajánlata tûnik a legjobbnak!

Karácsonyra nem tudom, hogy melyiket válasszam?

Vagy IPhone 5S, vagy MacBook Pro. Melyiket válasszam? Számítógépem van, de elavult. Telefonom is van, egy Sony Xperia S, de ugye Android. Inkabb javittassam meg a gepem, es telefont, vagy macbook, es legyek el az androiddal?

Legjobb válasz: Nézd, amelyik számodra a hasznosabb, azt válasszad. Személy szerint az iPhonet választanám, mivel ha nincs más Apple terméked, akkor a macbook semmivel sem fog hasznosabb lenni, mint egy asztali számítógép. Persze ezt te érzed. Egyébként én múlthéten vásároltam iPhone 5S-t, nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont ha karácsonyig szeretnéd, akkor valószínûleg már csak kártyafüggetlenül fogsz kapni, mivel a nagy szolgáltatók készlete igen csak a nullához közelít.

Nézd, amelyik számodra a hasznosabb, azt válasszad. Személy szerint az iPhonet választanám, mivel ha nincs más Apple terméked, akkor a macbook semmivel sem fog hasznosabb lenni, mint egy asztali számítógép. Persze ezt te érzed. Egyébként én múlthéten vásároltam iPhone 5S-t, nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont ha karácsonyig szeretnéd, akkor valószínûleg már csak kártyafüggetlenül fogsz kapni, mivel a nagy szolgáltatók készlete igen csak a nullához közelít.
De jó neked .. mekkora gond xd nekem Iphone 5 van 5s-t szerettem volna karácsonyra de azt mondják csak 18-ra kapok ..

Melyiket válasszam? Új laptop vásárlása előtt állok. Mindenképp laptop kell (hordozhatósága miatt) és olyan amint tudok játszani is. Ati Radeon HD 7670M 1 gb gddr5 vagy Ati Radeon HD 7670M 2g ddr3 videókártyával rendelkezőt válasszam?

Olvastam több helyen hogy a gddr5 gyorsabb, de az 1 és 2 gb között is azért van különbség, szóval játékra melyik kártya a jobb? A 2gb-al rendelkez? laptop 30ezerrel drágább is és csak a videókártya lenne a különbség.

Legjobb válasz: Felesleges, mert ahová 2 gb vga memória kell, oda a 7670 már régen kevés. Nem beszélve, hogy az 1gb GDDR5 többet ér jóval, mint két gb GDDR3. GDDR3-at játszani ne vegyél!

Felesleges, mert ahová 2 gb vga memória kell, oda a 7670 már régen kevés. Nem beszélve, hogy az 1gb GDDR5 többet ér jóval, mint két gb GDDR3. GDDR3-at játszani ne vegyél!
A kérdező hozzászólása: és mennyi egy hûtõpad?:O
Az kimaradt, hogy én egy hûtõpadra áldoznék, mert ezek a gépek hajlamosak komoly melegedésre, a gépnek teszel jót vele, ha pár fokkal hûvösebb.
A full grafika is barokkos túlzás sok helyen, egy bf3-at ne akarj fullon játszani vele, de kompromisszumokkal menni fog játszhatóan. Tudsz majd vele játszani, de ne számíts rá, hogy olyan lesz, mint egy asztali, mert a mobile cuccokból sokat spórolnak, hogy kisebb legyen és kevésbé melegedjen.
A kérdező hozzászólása: Tehát a lényeg, hogy Ati Radeon HD 7670M 1 gb gddr5 ez mindenképp jobb lenne a gddr5 miatt, még ha nem is mennek full grafikán a dolgok vele. KÖSZI minden választ, persze még jöhet több is. :)
A 7670 egyébként egy okos marketingfogás az AMD részérõl, hiszen a 6670 lett átnevezve úgy, hogy a teljesítmény változatlan maradt. Íme a cikk: http://ipon.hu/hir/atnevezes_amd_modra_oem_piacon_a_hd_7670/..
A liano nem rossz, de ez sem fog annyit tudni, mint asztali társa. A 7670M kb egy 6570 teljesítményét hozza, ha asztalihoz kéne viszonyítani.
A kérdező hozzászólása: http://www.notebookspecialista.hu/acer_as5560g_63424g75mnkk_.. konkrétan egy ilyen gépre gondoltam, 4 mag, 4m cache 2, 4ghz 8gb-os verzióba kérném az nem sok plusz költség
A videokártya önmagában édes kevés, hogy egy laptopon normálisan tudj játszani. NE ez alapján válasz gépet magadnak! A grafikai kártya a megjelenítésért felelõs nem a teljesítményért. Bõven elég az 1Gb GDDR5, sõt sok mai játékok zöme még az 512Mb-os platformot sem mindig használja ki. Ha kifejezetten játékra kell a laptop, akkor figyelj arra hogy min.4Gb DDR3-1333MHz RAM legyen benne, és legalább olyan minimum kétmagos, 2, 5GHz-es proci, amiben van legalább 2Mb L2 Cash. Gondolom azt említenem sem kell, hogy az op. rendszer jó ha DX11-et támogató 64bit-es platform. Ezek a paraméterek nagyon az alsó hangot jelentik, ha az asztali pc-n megszokott teljesítményigényû, "mai" játékokkal szeretnél játszani. Egyébként a HD7670M, és a HD7670 között nem kevés ám a különbség, ezért nem árt ha elõbb utánaolvasol, mielõtt beleugrasz. Az "M"-es kártyától még véletlen se várd az asztali gépekbe készült HD7670 verziójának teljesítményét, mert komoly csalódás fog érni. Mindemellett nem rossz kártya, de messze nem tud annyit az "M" mint az asztali gépekbe szánt verzió. Nyilván az áruk is más....
5-10 között, attól függ, milyen, hány venti van benne. Olyat vegyél, ami egy nagy ventis, nagyobb a légszállítás és halkabb is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!