Találatok a következő kifejezésre: Melyiket választanád: nem lenne (10 db)

Melyiket választanád: ha nem lenne lábad és kezed, vagy ha nem lenne szemed?

Legjobb válasz: Hogy ne legyen lábam. Mert: nincs kedvem átszokni a lábhasználatra, de viszont a tolókocsit már feltalálták, és látni akarok!!! hogy lássam majd a babám amikor mosolyog, és MINDENT lássak!!

Hogy ne legyen lábam. Mert: nincs kedvem átszokni a lábhasználatra, de viszont a tolókocsit már feltalálták, és látni akarok!!! hogy lássam majd a babám amikor mosolyog, és MINDENT lássak!!
Szemem mindenképp legyen.
Látás nélkül könnyebb élni, mint kéz és láb nélkül. Én azt választanám
Én már rettegek, mikor ezeket a kérdéseket olvasom. Bármelyik megtörténhet velem. JAJJ
Legyen mindkettõ. Nem bírnám ki ha nem látnék (most is nehezen bírom, mert baj van az egyik szememmel, szal ezt biztosan tudom), se a végtagjaimat sem akarom elveszíteni...
Mielõtt bármelyiket elveszteném, az ilyen mar....a, kérdést feltevõjét, elõször se....be rúgnám, majd letörölném a könnyeit, melyet még láttam! Egy harminc esztendeje mozgássérült.
Ha nem lenne szemem, mert akkor nem látnám a bozalmat, az emberi kinokat, lelki traumákat stb... De viszont a végtagjaim megmaradnának és Tudnék járni, lenne egy vakvezetõ kutyám, És magamtól birnék enni. Nem szorulnék segitségre, viszont akinek nincs végtagjai azokat ápolni kell!!! Azt meg nem birnám ki, ha a szüleim forgatnának, etetnének, inkább akkor ne legyen szemem.
Nehéz kérdés. Szem nélkül talán könnyebb lenne. Nem bírnám ki, ha nem érinthetném meg azokat, akiket szeretek. Vagy épp amiket szeretek. De lehet, hogy nagyon nem érdekelne, van-e kezem és lábam, ha holnap arra ébrednék, hogy nem látok...
ne legyen szemem
két ciccolina van
a legnormálisabb köztük a kiszel. de a 3közül inkább geronazzot választanám, mer biztos jol tud szopni
Hát öcsém, ez jó kérdés... De ha télleg kéne, geronazzot, meg egy k*rva nagy zsákot Kiszel tündétõl kikészülnék
Inkább magammal vinném a túlvilágra... :D
Cicciolina, mert neki van humora, és igazán jó lelkû
Én lelõném magam :D:D
Szüzen halnék meg.
átnyargalnék animal sexre...
1iket se! bnõmön kívül senki sem kell 16/F
Akkor már Kiszel Tündét. A legkevésbé mû nõ. Más kérdés, hogy belül milyen sötét, meg milyen hülye.
Kiherélném, és kasztrálnám magam
Ébredéskor mindig gyorsan kiverném, 3-4 szer , hogy az nap nekivánjam már a szexet. Mosni , fõzni takaritani bár akármelyik jó lenne :)
hát egyiket se! ha muszály lenne akk az elsõ
Háziasítanak egy másik állatfajt!
a barátnõmön kívûl senki se kell
És ha nem is nõk?
Kiszel Tündit egy alapos szemöldökgyantázás, meg fogorvosi kezelés után. Azt meg hogy melyik milyen belsõleg, nem tudni biztosan, mivel mind3 úgymond celeb, így mindenféle pletyka meg kacsa kering körülöttük.
Ciccolina
Ciccolina de ha már nagyon muszáj a másik kettõtõl a hideg is kiráz :D 22f
én b*zi lennék.. fõleg, hogy lány vagyok, de ha fiú lennék, ezt tenném :D
A kérdező hozzászólása: Szükség törvényt bont :)
"Ha a világon nem lenne más nõ..." Szerencsére van. :D
akkor se lennék leszbi, fujj
szerintem nincs olyan épelméjû pasi aki valamelyikket össze akarna jönni komoly kapcsolat gyanánt. szóval szerintem inkább kihal az emberiség, minthogy õket bárki is válassza.
am ennyire unatkozol ?: D
A kérdező hozzászólása: Bocsánat itt az új link http://www.tabutv.hu/kepek/sztarok/adatlap_geronazzo_maria_...
A kérdező hozzászólása: Hát akk így jártál :D
4.
2. (A 3. lenne az utolsó, az tuti)
1. azt legalább meg lehet emészteni rendesen.
Én a másodikat. A velõ finom, akkor az agyvelõ sem lehet rossz. Csak ne legyen csípõs a fûszerezés, mert azt nem szeretem.
1. De az attól is függ kinek a hajtincse.
1.
én bevállalnám az elsõt:D
ha ennék húst az elsõ.. amúgy négy
4
4
2-1--3---4 a prioritási sorrend nálam. Amúgy nem értem miért írták olyan sokan a 4-est? Hajat enni ennyire jó? Bármelyik másik jobb annál, ne hülyéskedjetek már. :) )
Egyik sem túl étvágygerjesztõ, de ha egyet meg kell enni közülük, akkor tök mind1 mit gyûrök le a torkomon. 1-4-ig bármelyik...
a 2. az agyvelõ... fincsi ;) a 4. et semmiképp... az 1. 3. nem igazán...
Így egymás után mindet. Háromszor :DDDD Amúgy 4. De abba bele lehet halni, szóval lehet inkább valamelyik másik, pedig nem eszem húst.
A 4.
Milyen finom is az a csirke agyvelõ!Hm!!!
1
direkt elrágcsáltam egy hajszálam az elõbb, pedig nekem hosszú.. kell egy jó film és megvan a tincs iS:P
2 becsuknám a szemem
Szívesen megkostoltám az 1.-2.-at. A 3. kizárva, a 4-et meg inkább hanyagolnám, ha választhatom az 1., 2.-t. Bár azok közül is inkább az agyvelõ!
4.
2. szeretem a velõt, amúgy is:) Sokan a 4-est mondták, azt hogy nyeled le?:D
Hát igen a hajat azért mondanám mert szerintem annak semmi íze:D de azt hogy nyelem le az egyik vége még fent van a másik már lent:S De a kettest, egyest választanám....
sztem is 2.., de azert inkabb maradjuk a hagyomanyosnal:D
1.
1. De a disznó agyvelõt is szeretem szóval ha jól van elkészítve a 2.-al sem lenne gáz. A 3., 4. kizárt!
2.
Az elsõt.
2. hogy lehet lenyelni egy hajtincset?
A 4-edik kizárva utálom a hajtincseket, Inkább a 2-ik lenne a legaktuálisabb! A bogarakat sem birom, a szemgolyó se a nyerõ! Hát igazán gusztustalan egy kérdés, de nem rossz!!!
2.
Hát nagy gusztussal, talán az 1-est. Talán. :D
2. az fincsi.. ;)
Termeszetesen a 2. A velo nagyon finom szoval szerintem nem is kene kenyszeritsenek ra.
1. Nem lehet olyan rossz az a bogár/rovar indiai módra elkészítve, ha eszik azt egy jópáran. :)
én tuti a kettest.
talán az 1., de inkább a 4.
2-ost valasztanam :D
a csatnit (legalábbis egy félét) pl éppen hangyákból és hangyatojásokból készítik Indiában és aztmondják rettenetesen finom, szóval leginkább azt. :)


Pilóta szeretnék lenni csak nem tudok választani 2 típus közül. Airbus A320 vagy Boeing 737-800? Szerintetek melyik lenne a jobb? (nekem mind1 hogy melyik, mind2 nagy kedvencem)

Legjobb válasz: Édes gyerkõcöm! Ez nem úgy megy, hogy a pályaválasztásnál már a célgépet is kiválasztod. Ahhoz, hogy pilóta légy, elõször egy kisrepülõvezetõi tanfolyamot kell elvégezned és elhelyezkedni valami cégnél kisgépen. Pl permetezõ stb. Aztán késõbb, ha mér van x órád, és van üresedés valamelyik légitársaságnál, akkor átképeznek és mehetsz. (Bár ez nem ilyen egyszerû) az meg, hogy mit vezetsz? Amire tesznek és amire képesítésed van. Nekem volt egy pilóta ismerõsöm, õ is sokfajta géppel repült már és nem elsõnek utasszállítón kezdte.

Édes gyerkõcöm! Ez nem úgy megy, hogy a pályaválasztásnál már a célgépet is kiválasztod. Ahhoz, hogy pilóta légy, elõször egy kisrepülõvezetõi tanfolyamot kell elvégezned és elhelyezkedni valami cégnél kisgépen. Pl permetezõ stb. Aztán késõbb, ha mér van x órád, és van üresedés valamelyik légitársaságnál, akkor átképeznek és mehetsz. (Bár ez nem ilyen egyszerû) az meg, hogy mit vezetsz? Amire tesznek és amire képesítésed van. Nekem volt egy pilóta ismerõsöm, õ is sokfajta géppel repült már és nem elsõnek utasszállítón kezdte.
Ez a legnagyobb problémád? :D Gondolom már megvannak a következõ ELÕFELTÉTELT jelentõ képzéseid: Egymotoros pilóta képzés (Private Pilot License) Éjszakai pilóta képzés (Night Visual Flight Rating) Mûszerrepülõ kiképzés (Instrument Rating) Többmotoros pilóta képzés (Multi Engine) Többmotoros mûszerrepülõ képzés (Multi Engine Instrument Rating) Hiányzó idõgyûjtés kereskedelmi pilóta képzés elõtt Kereskedelmi pilóta képzés (Commercial Pilot License) Több pilótás személyzeti együttmûködés képzés (Multi Crew Course) Sugárhajtómûves átképzés (Jet Orientation Training) Légi transzport pilóta képzés (Air Transport Pilot License) Utasszállító típusvizsga (Airbus 320 vagy Boeing 737) Meg a kb. 20 millió forintod a képzésre :D
Ha lehetne válaztani akkor én a Boeing 737-800-ast válaztanám.
Nem is tudtam, hogy lehet választani... :D

Nem tudok 2 fiú név közül választani. Nolen vagy Arián? Melyik fiú név szimpatikusabb nektek és miért? 3 hét múlva szülök és nem tudom eldönteni melyik lenne jobb választás. A vezetéknevéhez mindkettõ illik.

Legjobb válasz: Nekem személy szerint egyik sem tetszik, viszont arra készülj, hogy ha Arián lesz, akkor minden harmadik ember vissza fog kérdezni, hogy "Adrián"?

Nekem személy szerint egyik sem tetszik, viszont arra készülj, hogy ha Arián lesz, akkor minden harmadik ember vissza fog kérdezni, hogy "Adrián"?
Szegény gyerek! gondolj arra is, hogy neki ezzel a névvel kell majd élnie!
A normális nevek (mint pl amiket #15 írt) már kimentek a divatból?
Hát én sem választanék fiunak ilyen nevet.Pláne ha majd azzal sembesültök, hogy fiú, vagy lány???Én sem tudom!!! Pl.pályaválasztás, munkakeresés, stb.Tudom messze van de van ismerõsöm akinek cifra nevü fia van, hát nem egyszerü neki a munkahelyválasztás.Ami neked tetszik!Látod a többségnek sem tetszik.2 lányom Zsanett, Edina, de már a fiuk András és Tamás lett, pedig akkor én is a Rolandon gondolkodtam az volt akkor uj.Jól döntöttem!!!!
Egyik se jön be, de ha muszáj választani, akkor Nolen. Tudom hogy nem fog tetszeni, de azt még hozzátenném, hogy elõre sajnálom szegény gyereket (bocs)...
Egyik se tetszik, de ha muszáj lenne választanom, akkor Nolen!
A Nolen tetszik.
Nolen jobban tetszik, fiúsabb.
Nem tetszenek a nevek... De nem kell hogy a szülès elött eldöntsd, amikor meglàtod öt, akkor tudni fogod melyik nèv illik rà jobban!
Nekem sem tetszenek ezek a nevek, de a kettõ közül a Nolent választanám.
Én sem tudok dönteni, mert egyik sem tetszik.
Nolen :) Imááádom ezt a nevet :)
A kérdező hozzászólása: Apának mindkettõ tetszik, bár a Nolen eddig a befutó, de annyira nehéz döntés, hiszen ezzel a névvel kell együtt élnie majd a picinek, ha felnõ. Nem érzem kiszúrásnak a nevet, hiszen, ha visszaemlékszem annakidején hugom nevét sem tudták kimanodani (Fruzsina) helyette mondtak szegénynek mindent, Zsuzsikától kezdve a Furikáig. De azóta már elég elterjed lett.
Én a Nolent választanám, nálunk sokáig ez volt a tuti befutó, aztán végül is mást választottunk ugyan (a leendõ kisfiunknak, szóval akár még ez is változhat), de szerintem nagyon szép név.
Én a Nolent választanám. Leendõ apukának mi a véleménye?
Ariánt Adriánnak, Nolent meg Noelnek fogják érteni, direkt kiakarsz vele szúrni.
Õszintén egyik sem, de ha muszáj ezekbõl választani akkor Arián. Nolent Noelnek fogják érteni bár az Ariánt meg Arielnek fogják csúfolni, szóval nem tudom inkább más név.
De basszus emberek!Ha neki tetszik! Minden második gyereknek Józsika, Ádámka, Ákos...meg ilyen átlagos neve van..Szerintem a Nolen nagyon szép

A Karinthy Frigyes Gimnázium angol vagy német tagozata a jobb, erõsebb? Melyiket lenne érdemes választani?

Legjobb válasz: Angolból a kéttan vagy az emelt angol? Mert a kéttan angol mindenképpen erõsebb a németnél, az emelt angolba már nem lennék biztos...

Angolból a kéttan vagy az emelt angol? Mert a kéttan angol mindenképpen erõsebb a németnél, az emelt angolba már nem lennék biztos...
A kérdező hozzászólása: Kéttan angol :)
Azt Neked kell eldönteni, hogy melyik nyelvet szeretnéd inkább tanulni. A kéttannyelvû angol és német oktatás egyformán jó és erõs a suliban. Az emelt angolos oktatás viszont a kevesebb óraszám miatt gyengébb. Szerintem itt a bejutás kérdéses. A legtöbben az angol kéttanra jelentkeznek, ezért oda a legnehezebb bejutni. Következõ a német kéttan, és az emelt angolos osztályba a "legkönnyebb" bejutni. Engem mindkét kéttanos tagozatra felvettek és a németet választottam.
A kérdező hozzászólása: Én is a németet választottam :) remélem nem bánom meg majd késõbb :(
Most komoly? És meg vagytok elégedve?
Belõlük egy osztály van? (Mármint a kéttanos németbõl) Az angolosból pedig kettõ?
Igen. Két osztály 72 fõ angol kéttan, egy osztály 36 fõ nêmet kéttan.
Igen! Meg vagyunk elégedve. Sõt... Nekem nagyon tetszik. Szeretek ide járni. Egyáltalán nem bántam meg!

7.1-es fejhallgatót szeretnék venni de nem tudok választani szerintetek melyikre lenne érdemes beruházni? Szinte azonos ár kategóriában

http://www.konzolokszervize.hu/xbox360/tritton-ax-720-7-1-fe.. VAGY

Legjobb válasz: xbox hoz az 1, ps hez a 2.

xbox hoz az 1, ps hez a 2.
A kérdező hozzászólása: köszi, igen tudom hogy melyik melyik-hez van de pc-n használnám
A kérdező hozzászólása: meg hallottam hogy hiába van 7.1-es fülesem ha nincs az eszközt támogató hangkártyám vagy át b...tak ?
Nem, nem basztak át :D
A kérdező hozzászólása: akkor a digitalis 7.1 paraszt vakítás ? mert nagyon a sony felé hajlott a mérleg de ha átkúrják az agyam nem veszem meg

Nem tudok választani! Melyk lenne jobb? 80kg 195cm magas

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6605

Legjobb válasz: volumass

volumass
A kérdező hozzászólása: a narancs és a zöld Jumbó között mi a különbség?
oppá nem vettem észre hogy 80kg vagy , ebben az esetben mehet a teljes adag , de 140g is elég kell hogy legyen
az elõzõnek igaza van
gondolom sovány vagy , is azt hiszed ez miatt nehezen hízó vagy , ez sajnos nem mindig igaz , ezt jó ha tudod a kérdésre: narancs jumbo , edzés után 100g ( felesleges 162) , fõleg ha 60-70 kiló vagy
A kérdező hozzászólása: hát szerintem nehezen
ha könnyen hízol akkor az elsõ , ha nehezen akkor az utolsó
ezek közül én se tudok
A kérdező hozzászólása: jó elolvastattam és melyket éri meg jobban megvenni?? mert a zöld az több és 1000ft drágább

Fakultációt kellene választanom, de nem tudom mit. Szerintetek miből lenne a legegyszerűbb érettségizni? Melyik az a tárgy?

földrajzra gondoltam.. valaki érettségizett föcib?l?

Legjobb válasz: olyat válassz ami jól megy, akkor NEKED könnyû lesz.

olyat válassz ami jól megy, akkor NEKED könnyû lesz.
A kérdező hozzászólása: és ha kettesem volt félévkor?
Kérdés az, hogy a késõbbiekben mivel akarsz foglalkozni, pl ha tovább mennél egyetemre. Olyat válassz ami érdekel, talán még az informatika ami még könnyebb. Ne olyanból menj amibõl gyenge vagy.
Háth választatod szerintem attól még a földrajzot, ha azt szereted..csak akkor HÚZZ BELE:D

Melyik lenne a jobb? Gamelésre használnám a karit és nem tudok választani.

Sajnos drágábbat nem tudok venni szóval lécci segitsetek melyik lenne az ideálisabb videókari.

Legjobb válasz: Egyértelmûen a HD4650 durván gyorsabb a 9400GT-nél.

Egyértelmûen a HD4650 durván gyorsabb a 9400GT-nél.
Én ajánlottam a 4650-es karit..:) Persze hogy jobb!!!
A kérdező hozzászólása: oké köszi már meg is rendeltem hnap meglesz :P meglátjuk mit tud :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!