Találatok a következő kifejezésre: Melyiket válaszam biztosat (6 db)

Melyiket válaszam? a biztosat vagy a bizonytalant?

9hónapja vagyunk együtt a barátommal, szertjük egymást.A szülivel is joba vagyok,anyukámék és nagyon szeretik ?t!

Legjobb válasz: nos, elõször tisztázzunk valamit. Az, hogy az új udvarlód bejár hozzád a suliba, meg ilyenek, az saccperkb semmit nem jelent. Udvarlási fázisban van, ilyenkor az ember lelkes. Ez a viselkedése semmilyen kapcsolatban nincs azza, hogy majd egy kapcsolatban miként is fog viselkedni. Ezt jobb, ha tudod. Egyébként meg 18 évesen az ember még ismerkedjen, próbáljon ki új dolgokat stb. nyugodtan dobd ki az elõzõt és kezd egy újjal. Ebben a korban ez a dolgok rendje. A mostani pasidnak meg mond meg, hogy arra van szükséged, hogy a párod melletted legyen, Egyszerûen nem megy a távkapcsolat. Ennyi. Neki is egyszerübb lesz találni magának ott valakit. Ez az igazság.

nos, elõször tisztázzunk valamit. Az, hogy az új udvarlód bejár hozzád a suliba, meg ilyenek, az saccperkb semmit nem jelent. Udvarlási fázisban van, ilyenkor az ember lelkes. Ez a viselkedése semmilyen kapcsolatban nincs azza, hogy majd egy kapcsolatban miként is fog viselkedni. Ezt jobb, ha tudod. Egyébként meg 18 évesen az ember még ismerkedjen, próbáljon ki új dolgokat stb. nyugodtan dobd ki az elõzõt és kezd egy újjal. Ebben a korban ez a dolgok rendje. A mostani pasidnak meg mond meg, hogy arra van szükséged, hogy a párod melletted legyen, Egyszerûen nem megy a távkapcsolat. Ennyi. Neki is egyszerübb lesz találni magának ott valakit. Ez az igazság.

A felsoroltak közül melyik számmal osztható biztosan 15 darab egymást követő pozitív egész szám összege? Válasz lehetőségek: 2, 3, 5, 10, 15 és miért?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy erre a válaszra vársz, én csak próbálgattam, tehát a "miért"-et nem tudom. Az biztos, hogy 15 egymást követõ pozitív egész szám összege mindig olyan szám lesz, ami 5-tel és 15-tel is osztható. (1-15-ig 120, 2-16-ig 135 és így tovább, 15-ösével nõ a sor.)

Nem biztos, hogy erre a válaszra vársz, én csak próbálgattam, tehát a "miért"-et nem tudom. Az biztos, hogy 15 egymást követõ pozitív egész szám összege mindig olyan szám lesz, ami 5-tel és 15-tel is osztható. (1-15-ig 120, 2-16-ig 135 és így tovább, 15-ösével nõ a sor.)
Egy pozitív egész számot 15-tel elosztva a maradék 0-14 között lehet, 15 egymást követõ szám esetén mindegyik elõfordul pontosan 1x. A maradékok összege tehát 105, amely osztható 15-tel, ezért a számok összege is osztható 15-tel. Ha pedig egy szám osztható 15-tel, akkor osztható 3-mal és 5-tel is.
A kérdező hozzászólása: a válaszok megvoltak csak az indok nem , köszi
Nevezd el a középsõ számot N-nek, ekkor a 15 darab szám N-7, N-6, N-5, ... , N-1, N, N+1, N+2, ... , N+7. Ezek összege nyilván 15N. Tehát 15-tel (és így 3-mal, 5-tel) biztosan osztható. De 2-vel (és így 10-zel) nem feltétlenül, konkrétan ha N páratlan, akkor nem osztható.
Megjegyzés: nem muszáj a középsõ számot kijelölni, bármelyik másikkal ugyanez az eredmény jön ki, csak az összeg (15*N) ebben az esetben a legszebb és leggyorsabb.

Mi a leggyakoribb válasz amikor itt valaki megkérdezi, hogy "ez melyik faj lehetett szkeptikusok? " biztos ismerõs lehet az említett kérdés hogyan szoktatok válaszolni ebben a helyzetben?

Konkrét válaszokra vagyok kíváncsi miért pont azt irjatok trollkodásaból vagy esetleg valóban komolyan gondoljátok? milyen érvek vannak az említett idegenek ellen és mellet?

Legjobb válasz: Reptoid.

Reptoid.
A Groxok a világûr robotjain univerzumok királyai a galaxis középpontja urai. Csak õk képesek a kevés oxigén mellett élni õk az igazi idegenek. A kedvenc idegenjeim a legjobbak a GROXOK!!!
utolsó:Azért ne állits be tényként a tévképzeleteidet.
Hát eddig milyen fajokkal találkoztunk itt? Reptoid, krixkraxi, poloskoid, lumbulábi, plejád, annunaki, guargumi, motherbookdriver. A reptoidokat David Icke találta ki szenzációkeltésbõl, na meg hogy némi készpénzt zsebeljen be mint "ufó-szakértõ", tõle vette át Szenthelyi Árpád meg 404. Ha megnézed a fórumukat, mái napig ezen csámcsognak. Annyi agyament teóriát láttam már, hogy George Bush reptoid volt, Jozef Sztálin lumbulábi, Winston Churchill pedig biztos annunaki. És hogy a II. világháború azért tört ki mert Hitler valójában poloskoid volt, és gyarmatosítani akarta a Földet, meg hogy a Föld igazából üreges, odalenn laknak a kakamatyik és gravitáció nem is létezik. Hogy mellettük milyen érvek vannak? 404et meg Szenthelyi Árpádot kell megkérdezni, 2012 elõtt õk riogattak minden nap azzal hogy majd jönnek a kis szürkék, nagy zöldek, közepes hupililák, reptoidok, krixkraxiak, lumbulábiak stb. és leinváziózzák decemberben a Földet, jaj végünk van, fusson mindenki szerte-szana, az ellenállás értelmetlen, mert mindenkit lelézerágyúznak, és így tovább. Na meg 404 mesélgette itt hogy elrabolták õt, villogó követ adtak neki, és hogy kihallgatta a tervüket hogy gyarmatosítani akarják a bolygót. Szóval õk vélhetõen komolyan gondolták - miután 2012 decemberében se lett semmi, azóta lapítanak mint szar a gazban :D Ja, szóval a reptoidok, annunakik is kb. annyira valóságosak mint a krixkraxiak és a társaik. Az Érmelléki Kuglófember az nem földönkívüli lény hanem egy gonosz sütõipari mutáns szörnyeteg aki elviszi az embereket és utána megeszi. Õt nemtudom hogy keverték bele a földönkívülis témába :)
A kérdező hozzászólása: #13 ZoltánKvantumfizikusról még nem hallottam viszont Annácskáról igen, de nem tudnék mondani róla se jót, se rosszat. diator, ha állításod szerint a siriusiak, hajójik álcázva vannak akkor te, hogy láthatod és tudhatsz róluk?:D
Igen ismerjük, a leggyakrabban látott faj a siriusiak! nagyon sokat látogatják a bolygónkat. tudni kell róluk hogy a jetikkel össze keverik a siriusiakat. A siriusiak mérete változó, 160-220 cm-is elérhetik, de még ennél is magasabbak lehetnek, A hajójik álcázva vannak ezért ha akarnánk sem láthatnánk meg õket, de még magát a siriusit sem láthatjuk meg csak nagyon ritkán.
Egyszerûen nem válaszolok. Minek egy idiótával veszekedni(merthogy érvelõ partner nélkül nem lehet vitázni)? Emiatt is hagytam fel ZoltánKvantumfizikussal és Annácskával folytatott kommunikációval.
A kérdező hozzászólása: #11 én is úgy gondolom, hogy ezeket csak trollkodásból írják nem sokat tudok igazából csak nemrég hallottam a reptoidok, annunakikról a reptoidokról csak annyit tudok, hogy valamilyen gyíkemberek viszont az annunakikról már alig tudok valamit olvastam blogokat is pl. egy lányról, aki reptoidnak képzelte magát, vagy valami ilyesmi a nevét már nem tudnám megmondani akkor most õ valóban reptoidnak hiszi magát vagy, csak trollkodik?
Az említett nevek egy részét csak kitalálták idétlenkedésbõl. Ehhez sajnos a filmipar is hozzájárult nem kis mértékben. A reptoidokkal és annunakikkal meg nem tudnak mit kezdeni, mert ezek túlságosan elvont témák azoknak, akik ilyenek. Így jobb híján ezekkel kapcsolatban is hülyéskednek, és nyilvánvalóan nem is hisznek bennük valószínûleg.
A kérdező hozzászólása: *Idegeneket
A kérdező hozzászólása: #8 Én azt vettem észre, hogy általában idegenek írnak Pl.: reptoidok, lumbulábiak, annunakik, kuglófember stb.)
ált az, hogy mi van, nem szedted be az elõírt gyógyszereket? és már félre is beszélsz?
A kérdező hozzászólása: Köszönjük Petike most is nagyot alakítottál egyébb vélemény?
A Csillagharcosok d:D
A kérdező hozzászólása: Ne értsetek félre nem tollkodni akarok azt szeretném, ha mindannyian válaszolnátok és Kifejtenétek bõvebben, hogy számotokra miért az a legnépszerûbb idegen csak informálódni szeretnék.
Én tudom ki az aki ezeket irkálja, de nem mondom el mert csak bántanátok szegényt :-)
Semmit. Csak ez a név jegyezhetõ meg a legkönnyebben. Meg a Klingon :D
A kérdező hozzászólása: De miért pont ez a leggyakoribb válasz mit tudsz róluk?
16: sírva vinnyogtam a röhögéstõl, feldobtad a reggelemet. Köszönöm!!

Tengeri vs táncoló Szerintetek melyik legyen mivel van egy tengerim de rájöttem hogy nem biztos hogy jó neki mivel a földön van a ketrec és így terrorizálják a cicák. Szóval szerintetek mit tegyek? Várom válaszaitokat!

Legjobb válasz: Szegény malac! Egyedül is van, ráadásul örökös stresszben! Ajándékozd el szegény malackát, vagy vegyél neki egy társat, de csak macskabiztos helyre! Az egérnek meg még nagyobb lenne a halálfélelme!

Szegény malac! Egyedül is van, ráadásul örökös stresszben! Ajándékozd el szegény malackát, vagy vegyél neki egy társat, de csak macskabiztos helyre! Az egérnek meg még nagyobb lenne a halálfélelme!
Nem lehet elkülöníteni a macskáktól?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lehet mivel a konyhában él és a macskák oda járnak enni

Melyik fog. Gátlótól nem lehet hízni? Tudom h mindenkire másképp hat, de van olyan amitől biztosan nem lehet? Elsősorban hízásra hajalamosak válaszát kérném, köszönöm.

Szeptemberben kiírt nekem doki tabit, Belarát, de a mellékhatásokban levolt írv amint gyakori a hízás is, én eg hajalmos vagyok rá, ezért nem szedtem. Ezért kérdezem, mert szeretnék fog.gátlót szedni, jobb lenne, mert eddig óvszerrel védekeztünk a párommal, de úgy gondolom h el?nyösebb lenne tablettára váltani. (Még nem derült ki, d elehet h a latexra allergiás is vagyok, ebb?l a szempontból is jobb lenne.)

Legjobb válasz: ON: Nekem Belarát írt fel az orvos, egy éve szedem, és nem híztam tõle. Amikor mész dokihoz, beszéld meg ezt vele, de sztem úgyis csak akkor fog kiderülni, hogy hízol-e a tablettától, amikor már szeded. OFF: "meg van" helyett megvan, "befog" helyett be fog. Bocs.

ON: Nekem Belarát írt fel az orvos, egy éve szedem, és nem híztam tõle. Amikor mész dokihoz, beszéld meg ezt vele, de sztem úgyis csak akkor fog kiderülni, hogy hízol-e a tablettától, amikor már szeded. OFF: "meg van" helyett megvan, "befog" helyett be fog. Bocs.
Szerintem ha allergiás lennél a latexra az kiderült volna. De nõgyógyásszal kellene megbeszélni. Mégiscsak õ írja fel a gyógyszert. A mellékhatásokat meg figyelni kell és lehet váltani. Barátnõm Lindynette20at szed 4 éve és nem hízott tõle. 22/f
semmi se biztos.. de probald ki, és méreckedj minden nap. ha egy honap alatt sok felmegy, és nem eszel többet, vagy nem lehetséges, h más miatt van, akkor válts.
A kérdező hozzászólása: de akkor ha hajlamos vagyok a hízásra akkor se biztos h híznék tõle?
én cypromixet szedek, és fogytam is tõle, viszont ez kombinált fogigátló, szóval pattanásosságra van meg erõsebben szõrös nõkre... nekem bevált :)
minél nagyobb a hormontartalma, annál nagyobb a valószinûsége, h hizni fogsz. mindegyiken rajta van, h elõfordulhat hizás.
A kérdező hozzászólása: tudtam h befog valaki szólni, de siettem, bocs.
Helyesírás! Meg van a 8 általánosod?
Én a yadine-tõl nem híztam, sõt még víz is kevesebb van bennem amióta szedem.
A kérdező hozzászólása: sajnos nincs ittthon mérlegünk :S de barátomnál van, nála megtudnék méreckedni. És köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!