Találatok a következő kifejezésre: Melyiket válasszam két (73 db)

Melyiket válasszam? Két babakocsi közt döntésképtelenül

Vegyek egy új Bertoni Foxyt vagy egy használt Hauck sportmix-et?Nagyon várom a válaszokat már hetek óta tanácstalankodom.Tapasztalatokat írnátok?

Legjobb válasz: Nekünk ugyan Hauck van, de a Malibu, arról tudok csak nyilatkozni, hogy elég masszív és jó márka, más barátnõmnek is bevált. Én a Hauck-ot választanám, ha elõtte meg lehet nézni. Érdemes figyelni, hogy nem mozognak-e furán a kerekei, mert az elsõ babakocsinkkal nagyon ráfaragtunk, ezért inkább újat vettünk.

Nekünk ugyan Hauck van, de a Malibu, arról tudok csak nyilatkozni, hogy elég masszív és jó márka, más barátnõmnek is bevált. Én a Hauck-ot választanám, ha elõtte meg lehet nézni. Érdemes figyelni, hogy nem mozognak-e furán a kerekei, mert az elsõ babakocsinkkal nagyon ráfaragtunk, ezért inkább újat vettünk.
én az elsöt választanám, kicsit utána néztem, sztem jobban jársz vele, a kerekei miatt mindenképpen. ismerösömnek van hauckja de nem venne mégegyszer.
Nekünk Bertoni-ból ugyan omega 3 van, de tökéletesen meg vagyok vele elégedve! Árban sokkal kedvezõbb, de ugyanazt tudja (mivel klónja)mint a hasonló jóval drágább kocsik. Ha veszünk még babakocsit az Bertoni lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nem is gondoltam hogy a hauckról ennyi negatív lesz.
Nekünk is Hauck Malibu van, és imádom!!!! Ha most kellene venni, akkor is ezt választanám!

Melyiket válasszam a két fiú közül?

Az egyikkel együtt vagyok, ? szeret, csak ezt akkor látom igazán, amikor dühös. Nem igazán kedves, de mindent megad, ami kellhet és látom rajt, hogy fontos vagyok neki. 3hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Csak nehogy két szék közül a padlóra ess. Ha már ilyen jut eszedbe, hogy kit válassz, akkor a mostani srácot, akivel 3 hónapja együtt vagy, nem javaslom.

Csak nehogy két szék közül a padlóra ess. Ha már ilyen jut eszedbe, hogy kit válassz, akkor a mostani srácot, akivel 3 hónapja együtt vagy, nem javaslom.
és közbe még ilyeneket kérdezel h tetszenél-e vkinek
A kérdező hozzászólása: Én egy konkrét lányt kérdeztem meg, hogy tetszene-e másoknak :)
A kérdező hozzászólása: Ezen elgondolkodom, köszönöm.
Szia! Szerintem azzal a fiúval legyél akirõl biztosan tudod hogy szeret, és akit te is szeretsz.Mert hiába vagy 1ütt v.kivel, ha nem vagy vele boldog, akkor nincs sok értelme.Ezt neked kell eldöntened mit akarsz, ha mindkettõvel 1ütt szeretnél lenni, megpróbálhatod, de nem biztos hogy jó vége lesz...

Nagyon tetszik két srác melyiket válasszam?

Van a sulinkba két fiú aki tetszik meg én is nekik de nem tudom hogy melyiket válasszam? lécci segítsetek!!

Legjobb válasz: Mégis honnan tudnánk megmondani hogy melyiket válaszd? Nem ismerünk se téged, se õket. Döntsd el magad...

Mégis honnan tudnánk megmondani hogy melyiket válaszd? Nem ismerünk se téged, se õket. Döntsd el magad...
Erre mit tudunk mondani? Nevezd el az egyiket A-nak, a másikat B-nek és számold ki...
Véletlenül nem Te vagy aki megakarja magát dugatni az egyikkel és utána meg járni akar a másikkal? Ha igen: nem kívánok válaszolni egy ilyen ribancnak, mint te... Ha nem: Miért itt vársz választ? Döntsd el te magad...
szerintem derítsd ki melyiknek hosszabb a nyelve :)
A kérdező hozzászólása: am nem én vagyok az dugatós picsa
szió gondold el, hogy melyik hianyozna jobban, ha egyik se lenne melyikre gondolsz többet melyiknek tetszel te jobban melyik rendesebb? melyikkel erzed jobban magad? melyikrol beszelsz tobbet a baratnodnek?
Ha mondjuk linkeltél volna róluk képet, netán elmondanád, hogy melyik milyen belsõ tulajdonságokkal bír, akkor még TALÁN tudnánk tanácsot adni... Na de így???

Pécsi vagyok. 6 hetes vagyok és még nem választottam magándokit! Két orvost ajánlottak:Dr Várnagy Ákos/klinika/ Dr. Labossa Gusztáv /megyei kórház/ Melyiket válasszam? Melyik kórházban jobb szülni?

Köszönöm a segitségeket!

Legjobb válasz: Én 18 hetes (szintén pécsi) kismama vagyok. A két orvost, akit írtál, sajnos nem ismerem; de én a Megyeibe járok. Az orvosom Dr. Varga Tamás, teljesen meg vagyok vele elégedve (orvosilag és emberileg is)! Amúgy a Megyeit is csak dicsérni tudom! Ha van kérdésed, emailben tudok válaszolni.

Én 18 hetes (szintén pécsi) kismama vagyok. A két orvost, akit írtál, sajnos nem ismerem; de én a Megyeibe járok. Az orvosom Dr. Varga Tamás, teljesen meg vagyok vele elégedve (orvosilag és emberileg is)! Amúgy a Megyeit is csak dicsérni tudom! Ha van kérdésed, emailben tudok válaszolni.
Szia én vidéki vagyok de Pécsen fogok szülni a megyeiben. A Dr.Labossához járok magánrendelésre és remélem nála fogok szülni is. Én teljes mértékben meg vagyok elégedve vele nyudodt szívvel tudom ajánlani neked is! De neked kell eldöntened, még az elején vagy a terhességnek ha nam szimpatikus a doki nyugodtan átmehetsz másikhoz. Szerintem a megyei kórház sem rossz, nem kell órákat várni a vérvételnél sem. Boldog babavárást! 33 hetes kismama
szia .én vidékrõl járok Pécsre a Várnagy dokihoz.Nagyon merem ajánlani.a legmesszemenõkig mindenben segít és nagyon emberséges.És persze jó orvos.Messze van Pécs de akkor is utazok. Megéri

Melyiket válasszam? Nem tudok dönteni két munkahely között! Most kezdtem el az "A" munkahelyen dolgozni (szolgáltató iparban) rendszeres a havi jövedelem, viszont állandó utazás, vizsgák, tesztek vannak. A "B" verzió pedig apukámmal lenne.

ő szobafestő és neki kellene segítenem.elég sok kuncsaftja van csaj idős már és lebetegedett ( ő azt mondja tanuljam ki ezt a szakmát). Viszont ez csak idénymunka és nem biztos hogy a párommal fenn tudnánk tartani magunkat.

Legjobb válasz: Kedves Bertri! Ha azt mondják ugorj a kútba, beleugrasz? Ilyen kérdésben magadnak kell döntened! Neked kell mérlegelned, hogy melyik munka a fontosabb, melyikkel tudsz idõvel a saját lábadra állni. Most gondolj bele, valaki dönt helyetted és utólag kiderül, hogy nem életképes az a munka. Aztán az lesz a következõ kérdésed, hogy miért azt a munkát választottad! Akkor ki lesz a hibás? Szerinted az akire hallgattál, pedig igazából te! Mindenki a saját sorsának a kovácsa! Akik meg nem, azok a birkák.

Kedves Bertri! Ha azt mondják ugorj a kútba, beleugrasz? Ilyen kérdésben magadnak kell döntened! Neked kell mérlegelned, hogy melyik munka a fontosabb, melyikkel tudsz idõvel a saját lábadra állni. Most gondolj bele, valaki dönt helyetted és utólag kiderül, hogy nem életképes az a munka. Aztán az lesz a következõ kérdésed, hogy miért azt a munkát választottad! Akkor ki lesz a hibás? Szerinted az akire hallgattál, pedig igazából te! Mindenki a saját sorsának a kovácsa! Akik meg nem, azok a birkák.
A kérdező hozzászólása: k
A kérdező hozzászólása: Kedves Steel Painter! Nem ugrok bele a kútba ha azt mondják! és nyilván én fogok dönteni nem a szomszéd..de olyan régóta rágódok ezen, hogy nem tudom objektíven nézni már és gondoltam olyan valaki akivel semmilyen formában nem vagyok érintett ezzel kapcsolatban vagyis teljesen kívülálló talán objektívebben látja és segít a döntésben. Bár elõrébb nem haladtam vele de köszönöm a válaszodat! Üdv
A kérdező hozzászólása: Kedves Steel Painter! köszönöm szépen a válaszodat, annyira belegabalyodtam, hogy az ennyire egyszerû ám hasznos levezetésre már képtelen voltam. sûrûek voltak a gondolataim és a tiszta és ésszerûbb látásmód már nehezebben ment. Sokat segítettél ezzel, köszönöm neked! :-) További szép napot! Üdv

Semmelweis Ignác Humán Szakképző Iskola és Gimnázium, VAGY Petrik Lajos két tanítási nyelvű vegyipari környezetvédelmi és informatikai szakközépiskola? Melyiket válasszam?

Bejelöltem mind2?t ,és szinte biztos ,hogy fel is vesznek minda2?be.

Legjobb válasz: a rangsor fogja meghatározni vagyis attól függ melyiket jelölted elõbb módosítani lehetett pár hete nem lehet választani már ilyenkor hogy melyikbe akarsz menni ha felvettek oda mész

a rangsor fogja meghatározni vagyis attól függ melyiket jelölted elõbb módosítani lehetett pár hete nem lehet választani már ilyenkor hogy melyikbe akarsz menni ha felvettek oda mész
A kérdező hozzászólása: Akkor ez szerintem csak elméleti kérdés lett. :S
igen
A kérdező hozzászólása: Semmelweis van elõbb

Első kutyának melyiket válasszam a Németjuhászt vagy a Boxert? Nagyon sokat olvastam mind a két fajtáról elég sok könyvet olvastam a kutya nevelésről is már a kutya iskolát is ki néztem csak nem tudok dönteni a kettő között.

A boxer?l nem olvastam még olyant hogy meg támadott volna valakit.Ez tudom nevelés kérdése. 2 éve szeretnék kutyát és mindig ez a két fajta tetszett. 24/f Nagy kert van.

Legjobb válasz: Igen, én is ezért szeretem õket :) Nekem ugyan nem boxerem van, de az én kutyám természetre minden lében kanál, bohókás, de ha úgy van, akkor a védõösztön is egy pillanat alatt elõjön belõle. Én szeretem, hogy ilyen sokoldalú és a boxerekben is ezt látom. Elnézést, ha valakit megsértek vele, de a német juhászok (akiket eddig ismertem) nekem kicsit unalmasak voltak.

Igen, én is ezért szeretem õket :) Nekem ugyan nem boxerem van, de az én kutyám természetre minden lében kanál, bohókás, de ha úgy van, akkor a védõösztön is egy pillanat alatt elõjön belõle. Én szeretem, hogy ilyen sokoldalú és a boxerekben is ezt látom. Elnézést, ha valakit megsértek vele, de a német juhászok (akiket eddig ismertem) nekem kicsit unalmasak voltak.
Oks :) Mit szeretnél, mit vársz el a kutyától? Milyen természetû vagy? Már csak azért, mert pl. a boxerek "örök gyerekek", ismerek jó pár boxeres gazdit, imádják õket, hogy milyen dilisek tudnak lenni :) Ezzel szemben a németjuhászok általában teljesen más természetûek, komolyabbak. Egy boxer mellett azt hiszen nem nagyon lenne olyan nap, h ne nevettessen meg :) Mozgásigényre azt mondom, hogy a boxer valamivel több mozgatást igényel(het), mint a németjuhász, de ez is egyedfüggõ.
A boxer borzasztóan családcentrikus. Pl. a fajtamentése nem is ad csak kinti kutyának boxert, a minimum feltétel a szabad ki-bejárás a házba, de ideálisabb, ha bent lakik a gazdival. Ebbõl is látszik, mennyire gazdacentrikus. Nálad bemehetne a házba?
Én a németjuhászra szavaznék. Nekünk is az van, gyönyörûszép, imádnivaló kutyus.
A kérdező hozzászólása: Egy éven belül addig el nézzek boxeres kiálitásokra meg megnézzek pár tenyésztõt ezt nem nagyon szeretném el kapkodni a tenyésztõ választást.
Nekem bullmasztiffom van és elsõ kutyás gazdi vagyok :) Bár lehet, hogy olvastad korábbi hozzászólásaimból pár kérdésnél. Egyedfüggõ a dolog :) 2 bullmacit is ismerek, az enyémen kívül, egyik sem nehéz dió. Az enyém pl. egyáltalán nem domináns, a másik 2 bullmaci is nagyon jó természet :) Arra figyelj majd, hogy jó kennelt válassz és elsõ kutyának, ha nem akarsz nagyon megküzdeni vele, próbálj meg nem domináns kutyát kiválasztani. Egy jó tenyésztõ segíteni fog neked ebben. Mikor lenne aktuális a vásárlás? Most tavasszal?
A kérdező hozzászólása: A Bullmasztiff lett volna a harmadik lehetõségem csak arról sok ismerõsöm le beszélt hogy elsõ kutyásnak nem való.
A kérdező hozzászólása: Boxert veszek.
A kérdező hozzászólása: Ez tetszik a boxerben hogy dilik de ha úgy adódik a helyzet egybõl éberek lesznek. Öreg korukba is ugyan olyan játékosak mint fiatalon,
A kérdező hozzászólása: Család centrikus legyen elég sokat labdáznék vele meg séta meg futás de ha olyan kedvünk lenne csak ülnénk a szobába és lustulnánk. Nyugodt elégé türelmes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Családi kutya lenne nem akarom õrzõ védõre használni. Van riasztó a házban.Nem akarom hordani versenyekre sem.
A kérdező hozzászólása: Igen bent lakna a boxer a házban.
Mindkét fajta jó ÕV kutya.Sajnos a boxer állománya eltorzult.Kevés már a jó ÕV ösztönökkel rendelkezõ kutya, tiszta bohócot csináltak belõle.Mindenkivel lepacsizó, körülugrándozós hiperaktív jellemzõi vannak a mai legtöbb boxernek...DE akad még közöttük jó munkakutya, csak nehéz kifogni.Azt tapasztaltam, hogy a Német Boxer-nek erõsebb a veleszületett védõösztöne, a Német Juhász Kutya pedig általában zsákmányos.Persze vannak kivételes egyedek, de nagy általánosságban ezt vettem észre.A boxer sokkal érzékenyebb lelkû kutya.Az elõnye a német juhásznak, hogy bírja a rideg tartást, megfelelõ séta, lefárasztás, munka után tartható kint is, persze legyen egy jó kutyaól(habár sokszor a hóhulláskor is, hidegben, inkább a szabad eget válassza :) ).A boxer helye télen a lakásban vagy melegített helyiségben van.És még egy fontos:a boxer a túl nagy meleggel se nincs jóban...Milyen terveid vannak a kutyával?Mert esetleg akkor tudnám ajánlani valamelyiket a kettõ közül.
Oksa :) Addig is, ha gondolod, lépj be a csoportba, boxeres gazdik :) http://www.facebook.com/groups/431566460198921/

Idén felvételizek felsőoktatásba. Két szak közül vacilálok az egyik a Szte földrajz (geoinformatika) a második ugyancsak szte környezettan (környezetminősítő és környezeti kockázatbecslő). Szerintetek melyiket válasszam?

Várom az tapasztalatokat az ott tanultaktól.Melyik szaknál szaknál kamatoztathatom a legjobban a bele fektetett energiát?

Legjobb válasz: Szia! Én pár napja végeztem BSc-n (Földtudományi kutató, így elég jó betekintésem van mind két területre). A környezettan sokkal érdekesebb, izgalmasabb, több a kihívás,nehezebb is, de sajnos nem nagyon van már munkahely, telített a szakma. A Geoinfósok után már bsc után is kapkodnak! Elég jó a fizetés! A tananyag is elég egyszerû igazából Idrisi, Arcview, SPSS. stb. van a középpontban. Kis gyakorlással, elég könnyû. Viszont én személy szerint nem szeretek egész nap a gép elött ülni, de ha már terepi felmérést/adatgyûjtést is te végzed nem csak az "infós" részt úgy kicsit szinesebbé tehetõ a munka! Én Debrecenben végeztem ott a geoinfó a legkönyebb, Szegeden kicsit nehezebb, de nem a tananyag miatt! Remélem segítettem! Minden jót! Írj ha van még kérdésed kedves leendõ Kollega! :)

Szia! Én pár napja végeztem BSc-n (Földtudományi kutató, így elég jó betekintésem van mind két területre). A környezettan sokkal érdekesebb, izgalmasabb, több a kihívás, nehezebb is, de sajnos nem nagyon van már munkahely, telített a szakma. A Geoinfósok után már bsc után is kapkodnak! Elég jó a fizetés! A tananyag is elég egyszerû igazából Idrisi, Arcview, SPSS. stb. van a középpontban. Kis gyakorlással, elég könnyû. Viszont én személy szerint nem szeretek egész nap a gép elött ülni, de ha már terepi felmérést/adatgyûjtést is te végzed nem csak az "infós" részt úgy kicsit szinesebbé tehetõ a munka! Én Debrecenben végeztem ott a geoinfó a legkönyebb, Szegeden kicsit nehezebb, de nem a tananyag miatt! Remélem segítettem! Minden jót! Írj ha van még kérdésed kedves leendõ Kollega! :)
szia. õszintén szólva mindkettõ rossz...most tényleg nem azér, h bántsalak. tesóm az utóbbin végzett, éppen pályakezdõ munkanélküli.

Melyiket válasszam a két vízforraló közül? Érveket és ellenérveket várok. Ti melyiket választanátok?

http://www.avplanet.hu/index.php/outlet-termekek/krups-flf-2..

Legjobb válasz: szvsz totálisan tökmindegy, mivel mindkettõre ugyanannyi garit kapsz.

szvsz totálisan tökmindegy, mivel mindkettõre ugyanannyi garit kapsz.
Szerintem a Philipset. Jobban is néz ki, én ezt venném a leírás alapján :) Lehet hogy valamivel drágább, de biztosan jobb is.
Én az elsõt választanám, mert nincs különbség minõségben két vízforraló között. Itt nem érvényes a drágább jobb elmélet. Egyformák a vízforralók.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap voltam egy mûszaki szaküzletben, és a látottak alapján én is arra jöttem rá, amit az utolsó válaszoló írt: mindegyik vízforraló ugyanolyan ...
Nincs lényegi különbség a vízforralók közt, szín-forma a fõ szempont általában. Ám 4-5 ezer ft. alatt azért gyanús, mert vélhetõen nagyon gyenge anyagokból van. A teljesítmény lehet még fontos, értelemszerûen a nagyobb teljesítményû elõbb végez a forralással.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!