Találatok a következő kifejezésre: Melyikek a közép (1 db)

Melyikek a legszebb közép amerikai városok?

Legjobb válasz: Igaz,hogy ez nem Közép-Amerika, de szerintem Rio de Janiero gyönyörû.

Igaz, hogy ez nem Közép-Amerika, de szerintem Rio de Janiero gyönyörû.
Hollywood is szép:)
Mountain View
San Juan (Puerto Rico)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt zoldkartya-nyertes aki inkabb valakivel tarsulna, mint egyedul vagjon bele az uj eletbe?

En mar eltem az USA-ban, jelenleg itthon vagyok, de keszulok vissza. Csak komoly szandekuak irjanak, lehet priviben is.

2

Detroitban hol van a gettó?

Van egy nagyobb,vagy inkább sok kisebb,ha tudsz utcát is írj.

6

Munkavállalás roadieként és az életről New Jerseyben? (A kérdés alatt bővebb leírás. )

Jó napot kívánok!
Olyasvalaki/k válaszát várnám, akik már kint élnek az Egyesült Államokban.
Kint szeretnék munkát vállalni hangtechnikus, gitártechnikus illetve elképzelhető, hogy fotós képzettséggel majd. Nem most mennék ki, majd csak pár év múlva, előbb a szakképesítéseket akarom megszerezni itthon és minél jobban feltornázni az angol tudásom.
Érdekelne, hogy kint mennyire lehet ilyen területen elhelyezkedni?
Leginkább roadie szeretnék lenni és a zenészeket kísérni a turnékon. A munka utáni kereslet, megélhetés, kereset, emberek, előrelépés, minden érdekel a szakmával kapcsolatban.
Nem a kijutás érdekel, már elég sokat olvastam utána, tudom hogy megy. Mivel illegálisan nem akarok kimenni és ilyen munkakörben nem is lehetne illegálisan munkát vállalni, ezért előbb munkáltatót kell találnom, aki foglalkoztatna, intézné a papírjaim, leszerződtetne. Én ezt úgy gondoltam, hogy előbb Európában szerzek tapasztatalatot és úgy kimenni, ugyanis ismerösősöm egyik munkatársa például Angliában dolgozott hasonló munkakörben, és kapott állást az ottani munkáltatójától az USA-ban. Tehát én eszerint gondolkodok, nem házasságban vagy lottóban (főleg, hogy utóbbival is megy most a macera.)
Szóval, ha lenne valaki kint élő vagy aki tud bármit ezekről a dolgokról, minden információnak hálás lennék. (vagy olyan akivel lehetne levelezni)
Az olyanok kíméljenek, aki el akarnak tántorítani vagy nekem rontanának, úgy érzem van bennem elég kitartás hozzá és nem csak üres lufikat kergetek. Tudom, hogy ott se kolbászból van a kerítés és eleinte sok alja munkával járnak a dolgok, de itthon sem más a helyzet.
A kérdés másik fele pedig NJ-re vonatkozna, azért érdekel ez az állam, mert ez tetszik a legjobban (illetve gyerekes dolog, de úgy érzem belefér, óriási Bruce Springsteen rajongó vagyok). Mivel roadie szeretnék lenni ez úgyis rengeteg utazással járna, és nem egy állandó helyen dolgoznék, (viszont lakcím kell, bár ez úgyis munkáltatótól függ, hogy hova rendeli ki az embert), és ha később pedig lehetőség adódna rá, hogy letelepedjek NJ-t választanám. Ezért érdekelne az is, hogy milyen NJ-ben élni, milyen tapasztalatok vannak (város, emberek, közlekedés, árak, lakhelyek, minden...
Mindenki válaszát előre is köszönöm!

4

Hogyan kaphatok vizumot amerikaba?

A baratom amerikaba koltozik es en is szeretnek vele menni. A kerdesem az lenne hogy hogyan Lehet vizumot kapni nem csak 3 honapra

2

Most végeztem, szakmán és elkezdek egy angol nyelvtanfolyamot, hogy kitudjak menni külföldre. Érettségit figyelembe veszik?

Nincs érettségim, és azt mondták, hogy érettségi nélkül csak kudarc lenne

2

Mexikóba érdemes költözni? Milyenek ott az életkörülmények? Északi részre gondolok mint pl: Baja California, Sonora, Chihuahua, Coahuila, Tamaulipas.

7

Amerikában az orvosok, növérek, ápolók miért a kórházi egyenruhába mennek az utcán, metrón? Nem tudnak a munkahelyen átöltözni? És a higiénia?

8

Valaki erre tud válaszolni? Lent kifejtem.

Tudom, hogy létezik az esta+bordó útlevél beutazásnál.
De mi van, ha nekem nem magánútlevelem van, hanem szolgálati útlevelem?

1

Kb mennyibe kerül elutazni hollywoodba?

A két legjobb barátnőmmel nagyon szeretnénk elmenni egyszer Hollywoodba. Szerintetek 3 repjegy és egy jobb szálloda mennyibe kerül? Most 14 évesek vagyünk és 19-20 éves korunkban szeretnénk elmenni. egy két év múlva elég ha elkezdünk félretenni rá?

7

Mexikóban, Tijuana városában milyenek az életkörülmények az USÁ-hoz és Magyarországhoz képest? Könnyebb oda kivándorolni, mint az USÁ-ba? Érdemes odaköltözni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!