Találatok a következő kifejezésre: Melyika jobb Elevit vagy a Gravida (9 db)

Melyik Terhes Vitamin jobb, az Elevit vagy a Gravida? És melyiknek mennyi az ára?

Legjobb válasz: Én az Elevitet folyton kihánytam, aztán Gravidára váltottam. Azt nem hányom ki. A Gravida 2000-2500ft között van (patikafüggõ), olcsóbb 2-3-400ft-tal, mint az Elevit.

Én az Elevitet folyton kihánytam, aztán Gravidára váltottam. Azt nem hányom ki. A Gravida 2000-2500ft között van (patikafüggõ), olcsóbb 2-3-400ft-tal, mint az Elevit.
Az Elevitben nincsen jód! Pedig az nagyon fontos terhesként! Gravidiára szavazok!
Mindkettõ jó, de a Gravida sokkal szimpatikusabb kinézetre, és azt hiszem, olcsóbb is!
A kérdező hozzászólása: Csütörtökön megyek tanácsadásra, majd meg kérdezem a dokimat, de köszi szépen a pozitív válaszokat :)
Nem elhanyagolandó hogy a Gravidában van jód, és olcsóbb is!
Nekem az Elevit vált be, de szerintem mindegy melyiket választod, mindkettõ jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors válaszod! :)
Elevit 100-as: 5980ft, Gravida 100-as: 5162ft.
A kérdező hozzászólása: És a 100x as kiszerelésben nem tudod mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Ma kiváltottam a 90 db-os Gravidát! :) Köszi a válaszokat, és a tippeket :)

Melyika jobb az Elevit vagy a Gravida? Van mellékhatásuk?

(hányinger, hasmenés stb)

Legjobb válasz: Teljesen a te szervezetedtõl függ, hogy melyik jobb neked. Van aki az egyiket tolerálja jobban, valaki a másikat. Az elevitben nincsen jód, a gravidában van.Egyébként a vivõanyagokban különbözik, ami nem vitamin, csak azért kell, hogy tablettaformája legyen...Van más készítmény is a piacon, nemcsak ez a kettõ. Például Centrum Materna.

Teljesen a te szervezetedtõl függ, hogy melyik jobb neked. Van aki az egyiket tolerálja jobban, valaki a másikat. Az elevitben nincsen jód, a gravidában van.Egyébként a vivõanyagokban különbözik, ami nem vitamin, csak azért kell, hogy tablettaformája legyen...Van más készítmény is a piacon, nemcsak ez a kettõ. Például Centrum Materna.
Az A vitamin szedésére figyelni kell, terhesség alatt a túlzott fogyasztása káros lehet...ezt a praenatalra írtam..
Nézd csak! Én megtaláltam ezt a PreNatal-t! Egész jó lehet! Lehet, hogy én is kipróbálom... És 29 mg vasat tartalmaz. Nem értem, miért kaptad azt az infót, hogy már nem létezik... Itt megrendelheted: http://www.vitaminsziget.com/termek.php?id=52&katId=17 Itt meg van leírás: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=112 240 db van benne, és 8200 ft körül van! Még nem hallottam róla, de köszi, hogy rátaláltam! :-))
Sajnos ennyire nem tudok belemerülni a témába..:-( de az oxigénnek nem képzéséhez, hanem a szállításához kell a vas..ugye a hemoglobinban van...de ez csak részletkérdés. Kérdezd meg az orvost, hogy emiatt kell-e többet vagy kevesebbet szedned.
A kérdező hozzászólása: A vast nem tudja felsználni az oxigén képzéséhez kellõ mértékben, ezért magasabb a vasam.
Ha a szervezeted nem tudja megkötni a vasat, akkor vashiány alakul ki...bár lehet, h valamit rosszul gondolok. Akkor az elevitben levõ sem lesz elég. Szerintem az fog megnyugtatni téged ha azt szeded amit az orvos javasol. És ez így van rendjén.
Azt nem ismerem..:-( Szedd azt amelyiket a pénztárcád és a szervezeted jól tolerál. Ha pedig megnyugtat akkor kérdezd meg az orvosod. Bár 100 orvosból 99 az elevitet mondja, mert azt ismerik...errõl tudnék mesélni, mert gyógyszercégnél dolgoztam...
A kérdező hozzászólása: Nem vashiányom van, hanem a vaskötéskapacitásom nem jó.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom jól olvasom-e a papíról Praenatal.
Melyiket ajánlotta az orvos, amit már nem gyártanak? Egyébként a több nem mindig jelent jobbat is... Elvileg a sok vas okozhat székrekedést, ha meg vashiányos vagy akkor ami az elevitben van az sem lesz elég.
A kérdező hozzászólása: Köszi mert a GRAVIDA 30 mg tartalmaz.
60 mg vas van az Elevitben
A kérdező hozzászólása: Az én orvosom olyat ajánlott, amelyet már nem gyártanak, ezért ajánlották ezt a kettõt a gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Az ELEVIT mennyi vasat tartalmaz?
Hízni magától a vitaminoktól nem fogsz, max nagyobb étvágyat csinál. Az orvos meg azt fogja ajánlani amelyiket ismeri vagy amelyikhez érdeke fûzõdik.
ÉN hallottam már olyat többször is, hogy a Gravidától hányingerük volt, az elvittõl meg székrekedés. VAn még a Hip Natal is. A Centrum Maternáról még nem hallottam rosszat.
Én az orvosom tanácsára kezdtem az Elevitet, szedem már 1 éve (terhesség elõtt is szedtem), és semmi bajom nincs tõle. Különösebb étvágyat sem csinál (sokan panaszkodnak, hogy híznak). 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki segítségét.

Melyik a jobb, az elevit, vagy a gravida?

én úgy látom, hogy a gravidában több cucc van, és van benne jód is, ami M.o. kb. mindenkiből hiányzik. Meg szelén, ami a bőrnek tesz jót. Ti mit gondoltok? van aki mindketőt próbálta?

Legjobb válasz: Én az elõzõ terhességemnél Elevitet szedtem.Állandóan hányingerem volt tõle.Most Femibiont szedek,és semmi bajom(17 hetes terhes vagyok).A Gravidáról nem tudok nyilatkozni.A barátnõm szedte,és meg volt vele elégedve.

Én az elõzõ terhességemnél Elevitet szedtem.Állandóan hányingerem volt tõle.Most Femibiont szedek, és semmi bajom(17 hetes terhes vagyok).A Gravidáról nem tudok nyilatkozni.A barátnõm szedte, és meg volt vele elégedve.
Én Gravidát szedek. Meg vagyok elégedve vele, és a többihez képest olcsó!
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló, csak kíváncsiságból, nem az lehet, hogy az elsõ kisfiú volt, ez meg kislány?
Én is Gravidát szedek és nekem bevált.Nincs tõle szorulásom, az Elevitre ezért panaszkodott az egyik ismerõsöm.És tényleg korrekt az ára.
gravida vagy femibion
Az elsõ vagyok.Akár ez is lehet a magyarázat(az elõzõ gyerkõc tényleg kisfiú, most meg kislányt várok).
Gravidát szedek. Magyar gyártmány (Béres), így minden benne van ami a magyar kismamáknak kell. :) Nekem teljesen bevált, és az árával is meg vagyok elégedve. :)
Én is gravidát szedek, pont azért, mert magyar nõknek lett kifejlesztve. Nekem nagyon jó. Az elsõ terhességemnél is végig szedtem + a szoptatás 1. évében, és nekem nem hullott a hajam, nem ment tönkre a bõröm, se a fogaim.
Én is Gravidát szedek, az Elevittõl nehezen tudtam nagyvécézni.


Melyik a jobb? Az Elevit vagy a Béres Gravida? Melyiket érdemes szedni terhesség alatt?

Legjobb válasz: Szia! Én a Béres Gravidát szedtem azt mondta a dokim,hogy teljesen mindegy. (A Gravaidát kellett délben bevennem,de ha nem evés után vettem be, akkor egybõl ki is hánytam. Nem tudom,hogy az Elevitnek van-e ilyen hátulütõje.) Sok sikert!

Szia! Én a Béres Gravidát szedtem azt mondta a dokim, hogy teljesen mindegy. (A Gravaidát kellett délben bevennem, de ha nem evés után vettem be, akkor egybõl ki is hánytam. Nem tudom, hogy az Elevitnek van-e ilyen hátulütõje.) Sok sikert!
Én is a Gravidát szedem. Meg vagyok elégedve vele. Nekem bevált.
Hú, én 30 napja szedem az Elevtitet, de iszonyatos székrekedésem van tõle, úgyhogy holnaptól Gravidára váltok, hátha nekem jobb lesz... Persze szerintem ezt is szervezete válogatja. Kinek ez jön be, kinek az, ki ezzel szimpatizál, ki azzal.
Szia..az otodik valaszolonak uzenem, hogy meg senkinek nem szuletett nagyfeju babaja a terhesvitaminoktol!!!!!! Sajat tapasztalatom az Elevit-el az, hogy en nehezen birom.....hanyinger es rokazas..tuti a vitamintol ugyanis amikor szunetelek akkor nincs semmi bajom..amugy a 14 hetben vagyok.
A Gravida szerintem jobb, nekem a védõnõ is azt ajánlotta. Én szedtem mind a kettõt, mert a Gravidával kezdtem, aztán következõ hónpban nem volt a patikában, csak Elevit, azt kevésbé szerettem, nekem égett tõle a gyomrom. Következõ hónapban meg már inkább nem szedtem semmit, hanem minden nap ettem almát, körtét, répát meg mindenféle zöldséget-gyümölcsöt, és így volt a legjobb, a babám is gyönyörû egészséges lett. Csak vasat szedtem, mert az mindig alacsony volt nekem, azt felírták.
az Elevittõl nagy lesz a baba feje és ez komoly egy orvos mondta!Nem vicc!Nem kell semmi rengeteg gyümölcs és kész azt semmi nem pótolhatja!
Lényegében teljesen mindegy. A Gravidában az a szimpatikusabb, hogy kevesebb A-vitamint tartalmaz (a túl sok A-vitamin okozhat problémát). Az Elevit nem tartalmat jódot, ez egyszerre elõny és hátrány (valamennyi jódra szükség van, de ezt pl. a jódozott só bõségesen fedezi, a túl sokból meg gond is lehet). Az áruk is kb. egyforma. Van ezeknél sokkal olcsóbb mazgatvédõ vitamin is (Pregnavit). Egyébként szerintem hallgass az orvosod/védõnõd tanácsára, ha pedig nekik is mindegy, akkor dobj fel egy érmét. :)
Nekem az orvosom ajánlotta az Elevitet. Mi még a 3 hónapos türelmi idõben vagyunk, így 2 naponta egy szemet kell szednem. Semmi mellékhatása nincs nálam, de van olyan ismerõsöm, akinek székrekedést okozott, ez rajta van a betegtájékoztatóján is egyébként. Nekem az se baj, ha éhgyomorra veszem be, semmi rosszat nem tapasztaltam vele kapcsolatban.
Én Elevitet szedek, de nekem semmi bajom nincs tõle. 15 hetes kismami
Elevitet szedtem, ezt ajánlotta az orvos. Viszont a terhességem alatt felszedtem vagy 18kg-t. (Ez sajnos nemcsak a baba és tartozékai voltak). Azon túl, hogy szerintem akaraterõm sem volt, mindig éhes voltam. Utólag tudtam meg, hogy az Elevit miatt lesz nagyon éhes az ember lánya. Kívánós annyira nem voltam, ccsak éhes. Félre ne érsd, nem az Elevitet hibáztatom az akaratgyengeségemért, de tény hogy sokak panaszkodtak a megnövekedett éhségérzetre az Elevit szedése alatt. Szerintem ha nem akarsz sokat hízni, ne szedd az Elevitet.

Melyik a jobb: Elevit vagy Gravida?

Legjobb válasz: Szia!Én a terhességem elején az elevitet szedtem de nem volt jó mert nemtudtam tõle "wc-ni".Az orvosom ajánlotta a gravidát mert abba van jód ami az elevitbe nincs.Nekem ez vált be!!!

Szia!Én a terhességem elején az elevitet szedtem de nem volt jó mert nemtudtam tõle "wc-ni".Az orvosom ajánlotta a gravidát mert abba van jód ami az elevitbe nincs.Nekem ez vált be!!!
Az elevitet az egész világon árulják, a gravida meg a magyar étkezési szokásokkal van összhangban, (nekem ezt mondták) úgyhogy én most szoptatás alatt is még a gravidát szedem.
En a Hipp Natalt szedem, maximálisan meg vagyok vele elégedve, es rosszat még nem hallottam rola! finom es ternészetes
Gravida!!!több vitamin van benne
Szia! GRAVIDA! Nekem is ez vált be! Már 2. hónapja szedem, de semmit nem hízok tõle. Viszont fél hónapig szedtem az Elevitet is, mert azt hallottam, az jobb, de nem! Én nem vagyok hízásra hajlamos, de egyfolytában ettem volna, és híztam is hasra. És ami nekem még fontos volt, az Eevit nagyobb , és nehezebb bevenni, ráadásul a külsõ borítása nagyon rossz ízû. A Gravida kisebb és nem mállik le a bevonata. Ezek miatt döntöttem a Gravida mellett. És ennél is maradok!
Egyik sem...Itt a friss zöldségek és gyümölcsök eideje, egyél inkább azt.Ha a folsavat akarod emelni, akkor karfiol, dió, mogyoró.
Gravidát szedek szintén a jód miatt...
Ha egészséges vagy, akkor EGYIK SEM!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, arik vagytok:)
Mindenki arra panaszkodik h.sokat hizik az elevittol!!En a terhessegem kezdete ota szedem napi 1-et 55kg-val kezdtem es most vagyok 65kg.en megvagyok vele elegedve.udv.37 hetes kismami
én is gravidát szedek viszont naponta csak egy felet mégis nehezen tudok tõle wc-zni:((( mi lenne ha egészet szednék???!!!:O De megér ennyi kisáldozatot a babónak

Melyik a jobb, Elevit vagy Gravida, esetleg egy harmadik?

15 hetes vagyok, eddig Elevitet szedtem. Most elfogyott, és gondoltam rá, hogy másikat kellene szedni, mert az Elevitet sokszor kihányom, pedig délben veszem be. Nem tudom másik vitaminnal is így lenne-e. Szerintetek érdemes kipróbálnom, hogy egy másik fajta hátha bennem maradna? Mert így szedni se nagyon van értelme, ha úgyis kijön. Melyiket ajánlanátok? És egyébként minden naponta kell szedni? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: "Mindegyik fajtát naponta kell szedni?"

A kérdező hozzászólása: "Mindegyik fajtát naponta kell szedni?"
Én a Gravidát szedem, nincs tõle semmi bajom, nem híztam eddig. Minden nap szedem. 14 hkm
Szia! Én az elsõ trimeszterben femibiont szedtem, jó volt, de a folytatást drágának találtam, úgyhogy gravidára váltottam. Attól viszont folyamatosan émelyegtem, hánytam, úgyhogy kb. két hét után visszaváltottam a femibionra, azóta jól vagyok. Tényleg változó, kinek mi jön be. Szerintem elõször kisebb adagot érdemes venni bármibõl, és amikor kiderült, hogy bírod, akkor többet.
Szia! Változó, kinek, mi a jó!De most én is azon vagyok, h kevesebbet veszek be, és 2 fajtát felváltva! A femibion tényleg jó, mert olyan anyagok is vannak benne, ami másban nincs! Korszerû, de sztem nem tökéletes! Nincs benne vas, kálcium, és nyomelemek....ami másikban van!És 2x olyan drága mint a többi!
10-es vagyok, az lemaradt, hogy lehet, hogy jobban járnál, ha tényleg ezt a hipp natalt próbálnád ki, hátha azt bírnád.... Nekem mondjuk nincs gondom a tablettával, de ha nem tudnám bevenni, akkor inkább azt próbálnám ki én is..
Én Gravidát szedek, nem híztam tõle, pedig nagyon hajlamos vagyok rá, és féltem is a pletykáktól.. :D Nekem nagyon bevált! Az összes vérképem tökéletes, a párommal 3 napig voltam összezárva mikor halálán volt olyan beteg volt, és mégse kaptam el!!!, Plusz megerõsödtek a töredezõ körmeim :D Lehet a többivel is ugyanezeket értem volna el, de én már nem fogok váltani :D Eddig naponta szedtem, + 250 mg Magne-b6-ot, de 20-25 héttõl már csak kétnaponta szeretném szedni, majd szépen lecsökkenteni, és majd szoptatásnál újra szedném! 15 hkm
Én most Hipp Natalt iszom, ez folyékony bio terhesvitamin, abszolút gyomorkímélõ, ezt szokták ajánlani annak, aki a többit nem bírja. A Rossmannban meg ilyen helyeken olcsóbb, patikában háromszor annyi. Elõzõ terhességemnél Elevitet szedtem, mondjuk nekem nem volt bajom tõle.
egyiknek sem teljesen ugyanaz az összetétele, ezért a leghatékonyabban akkor tudod alkalmazni ha veszel többfélét is és váltogatod. Én a 2. trimeszter végéig naponta szedtem (így váltogatva), utána már csak 2, majd 3 naponta. A végére Gravida maradt és most szoptatás alatt is azt vettem, ebben van a legtöbb minden.
Gravida vagy Femibion.
Femibion a legjobb vitamin.
Elsõ vagyok: Én minden nap szedtem végig. Még egyszer minden jót!
Én a Gravidát javaslom, azt szedtem, szoptatás alatt is. Nem tudom miért, de amikor abbahagytam durva pattanások jöttek ki rajtam...
Szia! Én a Femibiontól émelyegtem már teherbe esés elött is, így Gravidát vettem amikor terhes lettem. Nem hánytam, nem voltam rosszul tõle, nem híztam el tõle, teljesen jó, ja és az ára is nagyon jó a 90db-os kiszerelésben. Én a 12. hétig napi 1-et szedtem, majd onnantól 3-4 naponta 1-et. Azóta is így szedem, 3-4 naponta ahogy eszembe jut. 32hkm
Szia! Én Elevitet szedtem a terhesség alatt és a szoptatás alatt is, de annyira mindegy szerintem, hogy melyiket szeded, a lényeg, hogy megfelelõ vitamin és ásványi anyagok, vas, folsav stb... jusson a babának is és Neked is! Minden jót és nagyon boldog babavárást!
Na hát láthatod mindenkinek más jön be, nekem pl a Gravida nem vol OK. Émelyegtem és hánytam tõle egész végig amig azt szedtem az elõzõ terhességemnél. Most elevitet szedek valószínû, mert automatikusan azt vettem, féltem a gravidától. A többit nem próbáltam. Szerintem próbálgass más választás nincs sajnos :) További jó baba várást!

Melyik jobb a terhesség alatt az Elevit vagy a Béres Gravida?

Azt hallottam az Elevitöl többet híznak.Én Elevitet szedek az elejétöl,16.hétben vagyok és már 4kg-t híztam.Ez már soknak számít?

Legjobb válasz: én hipp natalt szedek, ami 98%ban termeszetes.

én hipp natalt szedek, ami 98%ban termeszetes.
Én szedtem mind a kettõt, de nekem a gravida vált be:) Szívesen áttérnék rá, de nem akarom kidobni az elevitet :) drága ahhoz.
Én a Femibion nevû vitamint szedtem, mert az orvosom is azt javasolta. Kicsit drágább, mert 3300 Ft, de állítólag az a legjobb. Boldog babavárást !
Szia!Nekünk nehezen jött össze a baba, és így jó pár hónapig Elevitet szedtem, és híztam is és gyomorpanaszaim is voltak. Aztán mikor teherbe estem akkor váltottam a Gravidára, és így hogy este szedem semmi panaszom sincs, és a 39.héten mindössze 6 kg van rajtam, és nem vagyok nagy súlyú, 59 kg-val kezdtem.Boldog Babavárást!
Nekem a Gravida vált be, én is kb a 16. hétig szedtem elevitet, de állandóan hánytam tõle, már a szagától és látványától is rosszul voltam. Ezért váltottam. nem hiszem hogy az elevittõl hízol, minden terhes vitaminban körübelül ugyanazok az összetevõk vannak. A gravidában + van még jód ha jól tudom. Üdv: 30 hetes
Szia! Én az elõzõ terhességemnél elevitet szedtem és most is azt szedek a lányom 2 és fél éves a pocaklakó 23-hetes igazából abba sem hagytam mert elég sokáig szopizott a lányom és én a szoptatás alatt is szedtem. Nekem bevált, semmi bajom nem volt vele és nem is hiztam sokat. Gabi
Szia! Én is Gravidát szedek, az elejétõl, mert a párom összehasonlította a két vitamint és a Gravidában több minden van. Valamint én Fejér megyei vagyok és azt mondta a védõnõm, hogy ez egy jódszegény vidék és a Gravidában az is van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Femibion:D
Gravida. Abban több vitamin, stb. van.
Nekem Elevit, mert pajzsmirigyes vagyok, és abban nincs jód, ami bekavarna a gyógyszer mellé.
Femibion :D
Nekem Mankához hasonló okok miatt Elevit. Egyébként nincs lényeges különbség.

Melyik vitamin jobb a gravida vagy az elevit?

Legjobb válasz: Én is a Femibiont szedem és szerintem jó és az ára is egészen elfogadható 3200ft körüli!

Én is a Femibiont szedem és szerintem jó és az ára is egészen elfogadható 3200ft körüli!
a gravida és olcsóbb is. elevitben sok az A vitamin.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, de várom még õket :)
Nekem a Gravida jött be. Kevesebb benne az A vitamin. 20 hkm
Szia! nekem a Gravida nem volt jó, nagyon rosszul voltam tõle, émelyegtem sokat mikor azt szedtem. Az Elevit-tel nincs semmi különös, kevesebbet eszek mint akkor amikor nem szedtem, nem igazán van étvágyam tõle, nem csinált székrekedést, nem vagyok rosszul, mintha nem is szedném :) 31h km
Én pl mindkettõtõl hánytam, mint a lakodalmas kutya. Érdemes elõször 2-3 darabot kérned valakitõl, aki szedi, mert én megvettem a két dobozt és 1-2 szemet fogyasztottam el belõle - tiszta pénzkidobás volt. :( NEm olcsók (mondjuk a Grvaida jóval olcsóbb a többinél, de akkor sem éri meg 10000-et kidobni értük úgy, hogy be sem tudod szedni, szóval nem árt a próba, ha van ismerõs és megteheted!) Femibiont szedek egyébként, nem hányok és székrekedésem sincs azóta.
gravida. abban van jód is, elevitben nincs.
Kinek melyik. Valaki erre, valaki arra esküszik. Én Elevitet szedek, semmi bajom tõle, nem lett nagyobb az étvágyam, nem híztam szinte semmit (azért írom ezt, mert többen a hízásra panaszkodnak az Elevitnél). Szóval nekem bevált, de persze nem biztos, hogy ugyanolyan a szervezetünk. Amúgy a terhesvitaminok jók, jó kis vitaminbombák, nagyon nagy különbség nem szokott lenni köztük. 32 hetes kismama
Ki kell tapasztalni. Nekem a Gravida jött be jobban, de van, aki az Elevitet jobban kedveli.
Sziasztok! Az én babám most hónap végén lesz 11 hónapos és elõtte is sokáig szedtem az elevitet mert tervezett baba volt de nem akart jönni. Másfél évig csak szedtem az elevitet és semmi bajo nem volt tõle. Sõt! a nem kicsit pattanásos arcom mindig tiszta volt és sokkal fittebb voltam. Amikor terhes lettem 8 hetesen kezdõdtek a bajok (természetesen folyamatosan szedtem a tablettát még utána szoptatás alatt is). 5 hónapos terhességi koromig folyamatosan hánytam naponta többször is és sokat fogytam. Góc csomók jelentek meg a lábamon ami annyira súlyos lett hogy nem tudtam járni szinte. A számban állandóan fémes ízt éreztem amitõl nagyon rosszul voltam. ez így ment 5 hónapig majd egyszer csak vége lett. Fogalmam sincs hogy a tablettának köze van e hozzá de azt tudom hogy a babám nagyon okos fejlett és egészséges.10 hósan bilire szokott sok szót ki tud mondani , egyedül jár stb..A terhesség alatt végig jók voltak az eredményeink. Mondjuk az igaz hogy a vitamintól nagy baba lett. 3630g al született (én magam 156cm vagyok és 50kg ).Annyira jó volt minden hogy 4 nappal tovább bent maradt . Most tervezzük a 2. babát és nagyon gondolkozom hogy kipróbáljak e más vitamint. Az elevit nagyon bevált de kíváncsi vagyok köze volt e a nagyon rossz elsõ 5 hónapomhoz...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!