Találatok a következő kifejezésre: Melyika jobb Elevit vagy a (18 db)

Melyik Terhes Vitamin jobb, az Elevit vagy a Gravida? És melyiknek mennyi az ára?

Legjobb válasz: Én az Elevitet folyton kihánytam, aztán Gravidára váltottam. Azt nem hányom ki. A Gravida 2000-2500ft között van (patikafüggõ), olcsóbb 2-3-400ft-tal, mint az Elevit.

Én az Elevitet folyton kihánytam, aztán Gravidára váltottam. Azt nem hányom ki. A Gravida 2000-2500ft között van (patikafüggõ), olcsóbb 2-3-400ft-tal, mint az Elevit.
Az Elevitben nincsen jód! Pedig az nagyon fontos terhesként! Gravidiára szavazok!
Mindkettõ jó, de a Gravida sokkal szimpatikusabb kinézetre, és azt hiszem, olcsóbb is!
A kérdező hozzászólása: Csütörtökön megyek tanácsadásra, majd meg kérdezem a dokimat, de köszi szépen a pozitív válaszokat :)
Nem elhanyagolandó hogy a Gravidában van jód, és olcsóbb is!
Nekem az Elevit vált be, de szerintem mindegy melyiket választod, mindkettõ jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors válaszod! :)
Elevit 100-as: 5980ft, Gravida 100-as: 5162ft.
A kérdező hozzászólása: És a 100x as kiszerelésben nem tudod mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Ma kiváltottam a 90 db-os Gravidát! :) Köszi a válaszokat, és a tippeket :)

Melyik a jobb? Elevit vagy femibion (az utóbbit nem tudom jól írtam-e le, többen ezt ajánlják). Van különbség a kettő között? Babára várva melyik típusát kérjem a femibionnak a gyógyszertárban, ha mellette döntök (úgy hallottam két fajtája van)?

Babát szeretnénk és a ciklusom rendbehozására szedek barátcserjét, iszom cickafark és palástf? teát. Plussz a terhességvéd? vitamin mehet együtt?

Legjobb válasz: Szia! Én mindenképpen a Femibion800-at ajánlom. Ezt az elsõ 12-t hétig kell szedni, ebben nagyobb a folsav mennyisége, amivel fel kell töltened a szervezeted. Utána a Femibion400 következik a terhesség végéig, bár én a 7. hónapig szedtem. Sokkal több fontos vitamint tartalmaz, mint az Elevit, pl. omega 3, Dha ... A terhesség fontos szakaszaihoz igazodik.

Szia! Én mindenképpen a Femibion800-at ajánlom. Ezt az elsõ 12-t hétig kell szedni, ebben nagyobb a folsav mennyisége, amivel fel kell töltened a szervezeted. Utána a Femibion400 következik a terhesség végéig, bár én a 7. hónapig szedtem. Sokkal több fontos vitamint tartalmaz, mint az Elevit, pl. omega 3, Dha ... A terhesség fontos szakaszaihoz igazodik.
Szia!Csatlakozom a Femibion pártiakhoz:) Én is azt szedtem a terhességem alatt, nem tudom köze volt e hozzá de a vérképem végig teljesen jó volt:) A vége felé én már a Hipp natalt ittam. Ami még lényeges különbség hogy az elevit nem tartalmaz jódot, míg a femibion igen!!!!
http://www.femibion.hu Én a terhességem elejétõl ezt szedem! 2féle van, az 1iket a 12.hétig kell szedni, a 2ikat az utántól! A femibionban lévõ folsav hasznosabb, mint a konkurenciájé :) De az oldalon mindent részletesen megtalálsz :) Jelenleg 35hetes terhes vok, eddig 15kg-ot szedtem fel és nem voltam rosszul, a terhesség elõtt az Elevitet szedtem és állandó hányingerem volt! Sook sikert!!!
sztem ugyanolyan mint bármelyik vitamin!jó mondjuk az elevit tényleg nem tartalmaz jódot, én ezért szedem a gravidát!ja és nem mindegy sztem h a gravid 1900 ft, a femibion már pár ezerrel drágább és ugyan azt tudja!
A Femibionban könnyebben felszívódó folsav van. A Gravidában jód is van, ami a kisbaba agyának fejlõdéséhez elengedhetetlen. (Ha jódozott sót használsz, akkor nem kell aggódnod.) Én Elevitet szedek, 8 hónappal a teherbeesés elõtt kezdtem el szedni. Soha nem volt tõle hányingerem, és eddig még egy dekát se szedtem fel. 11 hetes vagyok. Szerintem mindegy, melyiket, csak szedd valamelyiket. Vagy ha drágállod a terhesvitamint, akkor a teherbeesésig mindenképpen szedj folsavat! És majd ráérsz átváltani terhesvitaminra, ha pozitívat tesztelsz.

Melyik jobb az Elevit vagy a Clostilbegy?

már egy éve szeretnénk babát a párommal és sajnos eddig nem jött össze,ezért gondoltam,hogy valamit elkezdek szedni,hátha igy sikerül.

Legjobb válasz: Ez két tök más gyógyszer: az elevit terhesvitamin, a closty pedig egy ovuláció serkentõ gyógyszer, azt csak orvosi utasításra és kontroll mellett lehet csak szedni. Menj el dokihoz!

Ez két tök más gyógyszer: az elevit terhesvitamin, a closty pedig egy ovuláció serkentõ gyógyszer, azt csak orvosi utasításra és kontroll mellett lehet csak szedni. Menj el dokihoz!
Egyet értek az elõttem szólóval! Két teljesen más gyógyszer! Szerintem is keress fel egy dokit!
2 TELJESEN MÁS GYÓGYSZER!!! A CLOSTIT CSAK, ÉS CSAKIS ORVOSI FELÜGYELET MELLETT LEHET SZEDNI. CSAK!! NAGYON NAGY BAJT IS CSINÁLHATSZ MAGADNAK, HA CSAK ÚGY BEKEPKODOD... AKÁR ÖRÖKRE ELSZAKÍTHATOD MÉG AZ ESÉLYT IS HOGY VALAHA BABÁD LEGYEN... NE CSINÁLJ BUTASÁGOT!!!!!!


Melyika jobb az Elevit vagy a Gravida? Van mellékhatásuk?

(hányinger, hasmenés stb)

Legjobb válasz: Teljesen a te szervezetedtõl függ, hogy melyik jobb neked. Van aki az egyiket tolerálja jobban, valaki a másikat. Az elevitben nincsen jód, a gravidában van.Egyébként a vivõanyagokban különbözik, ami nem vitamin, csak azért kell, hogy tablettaformája legyen...Van más készítmény is a piacon, nemcsak ez a kettõ. Például Centrum Materna.

Teljesen a te szervezetedtõl függ, hogy melyik jobb neked. Van aki az egyiket tolerálja jobban, valaki a másikat. Az elevitben nincsen jód, a gravidában van.Egyébként a vivõanyagokban különbözik, ami nem vitamin, csak azért kell, hogy tablettaformája legyen...Van más készítmény is a piacon, nemcsak ez a kettõ. Például Centrum Materna.
Az A vitamin szedésére figyelni kell, terhesség alatt a túlzott fogyasztása káros lehet...ezt a praenatalra írtam..
Nézd csak! Én megtaláltam ezt a PreNatal-t! Egész jó lehet! Lehet, hogy én is kipróbálom... És 29 mg vasat tartalmaz. Nem értem, miért kaptad azt az infót, hogy már nem létezik... Itt megrendelheted: http://www.vitaminsziget.com/termek.php?id=52&katId=17 Itt meg van leírás: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=112 240 db van benne, és 8200 ft körül van! Még nem hallottam róla, de köszi, hogy rátaláltam! :-))
Sajnos ennyire nem tudok belemerülni a témába..:-( de az oxigénnek nem képzéséhez, hanem a szállításához kell a vas..ugye a hemoglobinban van...de ez csak részletkérdés. Kérdezd meg az orvost, hogy emiatt kell-e többet vagy kevesebbet szedned.
A kérdező hozzászólása: A vast nem tudja felsználni az oxigén képzéséhez kellõ mértékben, ezért magasabb a vasam.
Ha a szervezeted nem tudja megkötni a vasat, akkor vashiány alakul ki...bár lehet, h valamit rosszul gondolok. Akkor az elevitben levõ sem lesz elég. Szerintem az fog megnyugtatni téged ha azt szeded amit az orvos javasol. És ez így van rendjén.
Azt nem ismerem..:-( Szedd azt amelyiket a pénztárcád és a szervezeted jól tolerál. Ha pedig megnyugtat akkor kérdezd meg az orvosod. Bár 100 orvosból 99 az elevitet mondja, mert azt ismerik...errõl tudnék mesélni, mert gyógyszercégnél dolgoztam...
A kérdező hozzászólása: Nem vashiányom van, hanem a vaskötéskapacitásom nem jó.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom jól olvasom-e a papíról Praenatal.
Melyiket ajánlotta az orvos, amit már nem gyártanak? Egyébként a több nem mindig jelent jobbat is... Elvileg a sok vas okozhat székrekedést, ha meg vashiányos vagy akkor ami az elevitben van az sem lesz elég.
A kérdező hozzászólása: Köszi mert a GRAVIDA 30 mg tartalmaz.
60 mg vas van az Elevitben
A kérdező hozzászólása: Az én orvosom olyat ajánlott, amelyet már nem gyártanak, ezért ajánlották ezt a kettõt a gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Az ELEVIT mennyi vasat tartalmaz?
Hízni magától a vitaminoktól nem fogsz, max nagyobb étvágyat csinál. Az orvos meg azt fogja ajánlani amelyiket ismeri vagy amelyikhez érdeke fûzõdik.
ÉN hallottam már olyat többször is, hogy a Gravidától hányingerük volt, az elvittõl meg székrekedés. VAn még a Hip Natal is. A Centrum Maternáról még nem hallottam rosszat.
Én az orvosom tanácsára kezdtem az Elevitet, szedem már 1 éve (terhesség elõtt is szedtem), és semmi bajom nincs tõle. Különösebb étvágyat sem csinál (sokan panaszkodnak, hogy híznak). 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki segítségét.

Melyik a jobb? Az Elevit vagy a Béres Gravida? Melyiket érdemes szedni terhesség alatt?

Legjobb válasz: Szia! Én a Béres Gravidát szedtem azt mondta a dokim,hogy teljesen mindegy. (A Gravaidát kellett délben bevennem,de ha nem evés után vettem be, akkor egybõl ki is hánytam. Nem tudom,hogy az Elevitnek van-e ilyen hátulütõje.) Sok sikert!

Szia! Én a Béres Gravidát szedtem azt mondta a dokim, hogy teljesen mindegy. (A Gravaidát kellett délben bevennem, de ha nem evés után vettem be, akkor egybõl ki is hánytam. Nem tudom, hogy az Elevitnek van-e ilyen hátulütõje.) Sok sikert!
Én is a Gravidát szedem. Meg vagyok elégedve vele. Nekem bevált.
Hú, én 30 napja szedem az Elevtitet, de iszonyatos székrekedésem van tõle, úgyhogy holnaptól Gravidára váltok, hátha nekem jobb lesz... Persze szerintem ezt is szervezete válogatja. Kinek ez jön be, kinek az, ki ezzel szimpatizál, ki azzal.
Szia..az otodik valaszolonak uzenem, hogy meg senkinek nem szuletett nagyfeju babaja a terhesvitaminoktol!!!!!! Sajat tapasztalatom az Elevit-el az, hogy en nehezen birom.....hanyinger es rokazas..tuti a vitamintol ugyanis amikor szunetelek akkor nincs semmi bajom..amugy a 14 hetben vagyok.
A Gravida szerintem jobb, nekem a védõnõ is azt ajánlotta. Én szedtem mind a kettõt, mert a Gravidával kezdtem, aztán következõ hónpban nem volt a patikában, csak Elevit, azt kevésbé szerettem, nekem égett tõle a gyomrom. Következõ hónapban meg már inkább nem szedtem semmit, hanem minden nap ettem almát, körtét, répát meg mindenféle zöldséget-gyümölcsöt, és így volt a legjobb, a babám is gyönyörû egészséges lett. Csak vasat szedtem, mert az mindig alacsony volt nekem, azt felírták.
az Elevittõl nagy lesz a baba feje és ez komoly egy orvos mondta!Nem vicc!Nem kell semmi rengeteg gyümölcs és kész azt semmi nem pótolhatja!
Lényegében teljesen mindegy. A Gravidában az a szimpatikusabb, hogy kevesebb A-vitamint tartalmaz (a túl sok A-vitamin okozhat problémát). Az Elevit nem tartalmat jódot, ez egyszerre elõny és hátrány (valamennyi jódra szükség van, de ezt pl. a jódozott só bõségesen fedezi, a túl sokból meg gond is lehet). Az áruk is kb. egyforma. Van ezeknél sokkal olcsóbb mazgatvédõ vitamin is (Pregnavit). Egyébként szerintem hallgass az orvosod/védõnõd tanácsára, ha pedig nekik is mindegy, akkor dobj fel egy érmét. :)
Nekem az orvosom ajánlotta az Elevitet. Mi még a 3 hónapos türelmi idõben vagyunk, így 2 naponta egy szemet kell szednem. Semmi mellékhatása nincs nálam, de van olyan ismerõsöm, akinek székrekedést okozott, ez rajta van a betegtájékoztatóján is egyébként. Nekem az se baj, ha éhgyomorra veszem be, semmi rosszat nem tapasztaltam vele kapcsolatban.
Én Elevitet szedek, de nekem semmi bajom nincs tõle. 15 hetes kismami
Elevitet szedtem, ezt ajánlotta az orvos. Viszont a terhességem alatt felszedtem vagy 18kg-t. (Ez sajnos nemcsak a baba és tartozékai voltak). Azon túl, hogy szerintem akaraterõm sem volt, mindig éhes voltam. Utólag tudtam meg, hogy az Elevit miatt lesz nagyon éhes az ember lánya. Kívánós annyira nem voltam, ccsak éhes. Félre ne érsd, nem az Elevitet hibáztatom az akaratgyengeségemért, de tény hogy sokak panaszkodtak a megnövekedett éhségérzetre az Elevit szedése alatt. Szerintem ha nem akarsz sokat hízni, ne szedd az Elevitet.

Melyik terhes vitamin jobb az Elevit, vagy a Hipp natal?

A háziorvosom azt mondta, hogy ne szedjem az elevitet ha nagy babát nem akarok szülni. A véd?n?m a Hipp natalt ajánlotta.26hetes kismami vagyok.

Legjobb válasz: Szia én rákérdeztem még az elején a dokimtól hogy kell e szedni vitamint és õ azt mondta hogy szol ha szükség lesz rá most vagyok a 27. hétben de még nem kellet semmit szedni.Különben meg azt mondják az elsö 12hétben fontos azt meg már eléggé tullépted:) de te tudod boldog babavárást

Szia én rákérdeztem még az elején a dokimtól hogy kell e szedni vitamint és õ azt mondta hogy szol ha szükség lesz rá most vagyok a 27. hétben de még nem kellet semmit szedni.Különben meg azt mondják az elsö 12hétben fontos azt meg már eléggé tullépted:) de te tudod boldog babavárást
26 hetesen kezdesz vitamint szedni? Akkor már minek? Az elején lett volna nagyobb értelme. Persze én is végig szedtem csak a 7.héttõl. Én gravidát szedtem és nekem nagyon be vált. Az elevittõl székrekedésem volt. A hippet nem ismerem, de csak jobb lehet az elevittõl.Én is úgytudom hogy nagy babák születtek tõle, meg a maternától is. Külföldön be van tiltva a materna, az elevit csak néhány országba van be tiltva.
Én Hipp natalt ittam. Nagyon finom és gyak benne van minden, meg bio, mert ez gyak zöldség gyümi szirup, koncentrátum. Számomra aki egyébként nem sok zöldséget -gyümit ettem életemben. Egyetlen "mellékhatása" volt csak kiívántam a zöldséget gyümölcsöt, képes voltam éjjel is felkelni és kipucolni a hûtöt. Ja és az ára sem mellékes 3 heti adag kerül 1000 Ft-ba. Az Elevit tényleg nem jó. Most attól is nagysúlyú babák születnek. Magzatvédõ vitaminokról úgy tartják 3 honappal a tervetzett babavárás elõtt már el lehet kezdeni és folytani kell a szoptatás ideje alatt is. Én azért azt mondom lehet szünetet is tartani.
Nekem Gravida és Hipp Natal van otthon, de inkább a Hipp-et iszom, mert ahhoz nem kell plusz folsavat enni, és csak természetes dolgokból van. 2*120 milli van egy dobozban, ez a DM-ben 1000 ft és napi 20milli kell belõle
A kérdező hozzászólása: Igazából csak érdeklõdés szinten kérdeztem meg, mert a terhességem elejétõl a 20.hétig Elevitet szedtem, és most iszok Hipp natalt. Boldog babvárást kivánok nektek!
nekem svàjci orvosom mondta hogy elevit a legjobb.azt ajänlom mindenkinek., tényleg jo nagyon.abban megatlälhato minden, de minden ami a babänak kell kb a 7.honaptol kellett nap 1 et bevennem, normàlis sullyal született a babäm....

Melyik a jobb, Elevit vagy Gravida, esetleg egy harmadik?

15 hetes vagyok, eddig Elevitet szedtem. Most elfogyott, és gondoltam rá, hogy másikat kellene szedni, mert az Elevitet sokszor kihányom, pedig délben veszem be. Nem tudom másik vitaminnal is így lenne-e. Szerintetek érdemes kipróbálnom, hogy egy másik fajta hátha bennem maradna? Mert így szedni se nagyon van értelme, ha úgyis kijön. Melyiket ajánlanátok? És egyébként minden naponta kell szedni? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: "Mindegyik fajtát naponta kell szedni?"

A kérdező hozzászólása: "Mindegyik fajtát naponta kell szedni?"
Én a Gravidát szedem, nincs tõle semmi bajom, nem híztam eddig. Minden nap szedem. 14 hkm
Szia! Én az elsõ trimeszterben femibiont szedtem, jó volt, de a folytatást drágának találtam, úgyhogy gravidára váltottam. Attól viszont folyamatosan émelyegtem, hánytam, úgyhogy kb. két hét után visszaváltottam a femibionra, azóta jól vagyok. Tényleg változó, kinek mi jön be. Szerintem elõször kisebb adagot érdemes venni bármibõl, és amikor kiderült, hogy bírod, akkor többet.
Szia! Változó, kinek, mi a jó!De most én is azon vagyok, h kevesebbet veszek be, és 2 fajtát felváltva! A femibion tényleg jó, mert olyan anyagok is vannak benne, ami másban nincs! Korszerû, de sztem nem tökéletes! Nincs benne vas, kálcium, és nyomelemek....ami másikban van!És 2x olyan drága mint a többi!
10-es vagyok, az lemaradt, hogy lehet, hogy jobban járnál, ha tényleg ezt a hipp natalt próbálnád ki, hátha azt bírnád.... Nekem mondjuk nincs gondom a tablettával, de ha nem tudnám bevenni, akkor inkább azt próbálnám ki én is..
Én Gravidát szedek, nem híztam tõle, pedig nagyon hajlamos vagyok rá, és féltem is a pletykáktól.. :D Nekem nagyon bevált! Az összes vérképem tökéletes, a párommal 3 napig voltam összezárva mikor halálán volt olyan beteg volt, és mégse kaptam el!!!, Plusz megerõsödtek a töredezõ körmeim :D Lehet a többivel is ugyanezeket értem volna el, de én már nem fogok váltani :D Eddig naponta szedtem, + 250 mg Magne-b6-ot, de 20-25 héttõl már csak kétnaponta szeretném szedni, majd szépen lecsökkenteni, és majd szoptatásnál újra szedném! 15 hkm
Én most Hipp Natalt iszom, ez folyékony bio terhesvitamin, abszolút gyomorkímélõ, ezt szokták ajánlani annak, aki a többit nem bírja. A Rossmannban meg ilyen helyeken olcsóbb, patikában háromszor annyi. Elõzõ terhességemnél Elevitet szedtem, mondjuk nekem nem volt bajom tõle.
egyiknek sem teljesen ugyanaz az összetétele, ezért a leghatékonyabban akkor tudod alkalmazni ha veszel többfélét is és váltogatod. Én a 2. trimeszter végéig naponta szedtem (így váltogatva), utána már csak 2, majd 3 naponta. A végére Gravida maradt és most szoptatás alatt is azt vettem, ebben van a legtöbb minden.
Gravida vagy Femibion.
Femibion a legjobb vitamin.
Elsõ vagyok: Én minden nap szedtem végig. Még egyszer minden jót!
Én a Gravidát javaslom, azt szedtem, szoptatás alatt is. Nem tudom miért, de amikor abbahagytam durva pattanások jöttek ki rajtam...
Szia! Én a Femibiontól émelyegtem már teherbe esés elött is, így Gravidát vettem amikor terhes lettem. Nem hánytam, nem voltam rosszul tõle, nem híztam el tõle, teljesen jó, ja és az ára is nagyon jó a 90db-os kiszerelésben. Én a 12. hétig napi 1-et szedtem, majd onnantól 3-4 naponta 1-et. Azóta is így szedem, 3-4 naponta ahogy eszembe jut. 32hkm
Szia! Én Elevitet szedtem a terhesség alatt és a szoptatás alatt is, de annyira mindegy szerintem, hogy melyiket szeded, a lényeg, hogy megfelelõ vitamin és ásványi anyagok, vas, folsav stb... jusson a babának is és Neked is! Minden jót és nagyon boldog babavárást!
Na hát láthatod mindenkinek más jön be, nekem pl a Gravida nem vol OK. Émelyegtem és hánytam tõle egész végig amig azt szedtem az elõzõ terhességemnél. Most elevitet szedek valószínû, mert automatikusan azt vettem, féltem a gravidától. A többit nem próbáltam. Szerintem próbálgass más választás nincs sajnos :) További jó baba várást!

Melyik a jobb, az elevit, vagy a gravida?

én úgy látom, hogy a gravidában több cucc van, és van benne jód is, ami M.o. kb. mindenkiből hiányzik. Meg szelén, ami a bőrnek tesz jót. Ti mit gondoltok? van aki mindketőt próbálta?

Legjobb válasz: Én az elõzõ terhességemnél Elevitet szedtem.Állandóan hányingerem volt tõle.Most Femibiont szedek,és semmi bajom(17 hetes terhes vagyok).A Gravidáról nem tudok nyilatkozni.A barátnõm szedte,és meg volt vele elégedve.

Én az elõzõ terhességemnél Elevitet szedtem.Állandóan hányingerem volt tõle.Most Femibiont szedek, és semmi bajom(17 hetes terhes vagyok).A Gravidáról nem tudok nyilatkozni.A barátnõm szedte, és meg volt vele elégedve.
Én Gravidát szedek. Meg vagyok elégedve vele, és a többihez képest olcsó!
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló, csak kíváncsiságból, nem az lehet, hogy az elsõ kisfiú volt, ez meg kislány?
Én is Gravidát szedek és nekem bevált.Nincs tõle szorulásom, az Elevitre ezért panaszkodott az egyik ismerõsöm.És tényleg korrekt az ára.
gravida vagy femibion
Az elsõ vagyok.Akár ez is lehet a magyarázat(az elõzõ gyerkõc tényleg kisfiú, most meg kislányt várok).
Gravidát szedek. Magyar gyártmány (Béres), így minden benne van ami a magyar kismamáknak kell. :) Nekem teljesen bevált, és az árával is meg vagyok elégedve. :)
Én is gravidát szedek, pont azért, mert magyar nõknek lett kifejlesztve. Nekem nagyon jó. Az elsõ terhességemnél is végig szedtem + a szoptatás 1. évében, és nekem nem hullott a hajam, nem ment tönkre a bõröm, se a fogaim.
Én is Gravidát szedek, az Elevittõl nehezen tudtam nagyvécézni.

Melyik jobb a terhesség alatt az Elevit vagy a Béres Gravida?

Azt hallottam az Elevitöl többet híznak.Én Elevitet szedek az elejétöl,16.hétben vagyok és már 4kg-t híztam.Ez már soknak számít?

Legjobb válasz: én hipp natalt szedek, ami 98%ban termeszetes.

én hipp natalt szedek, ami 98%ban termeszetes.
Én szedtem mind a kettõt, de nekem a gravida vált be:) Szívesen áttérnék rá, de nem akarom kidobni az elevitet :) drága ahhoz.
Én a Femibion nevû vitamint szedtem, mert az orvosom is azt javasolta. Kicsit drágább, mert 3300 Ft, de állítólag az a legjobb. Boldog babavárást !
Szia!Nekünk nehezen jött össze a baba, és így jó pár hónapig Elevitet szedtem, és híztam is és gyomorpanaszaim is voltak. Aztán mikor teherbe estem akkor váltottam a Gravidára, és így hogy este szedem semmi panaszom sincs, és a 39.héten mindössze 6 kg van rajtam, és nem vagyok nagy súlyú, 59 kg-val kezdtem.Boldog Babavárást!
Nekem a Gravida vált be, én is kb a 16. hétig szedtem elevitet, de állandóan hánytam tõle, már a szagától és látványától is rosszul voltam. Ezért váltottam. nem hiszem hogy az elevittõl hízol, minden terhes vitaminban körübelül ugyanazok az összetevõk vannak. A gravidában + van még jód ha jól tudom. Üdv: 30 hetes
Szia! Én az elõzõ terhességemnél elevitet szedtem és most is azt szedek a lányom 2 és fél éves a pocaklakó 23-hetes igazából abba sem hagytam mert elég sokáig szopizott a lányom és én a szoptatás alatt is szedtem. Nekem bevált, semmi bajom nem volt vele és nem is hiztam sokat. Gabi
Szia! Én is Gravidát szedek, az elejétõl, mert a párom összehasonlította a két vitamint és a Gravidában több minden van. Valamint én Fejér megyei vagyok és azt mondta a védõnõm, hogy ez egy jódszegény vidék és a Gravidában az is van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Melyik a jobb: Elevit vagy Gravida?

Legjobb válasz: Szia!Én a terhességem elején az elevitet szedtem de nem volt jó mert nemtudtam tõle "wc-ni".Az orvosom ajánlotta a gravidát mert abba van jód ami az elevitbe nincs.Nekem ez vált be!!!

Szia!Én a terhességem elején az elevitet szedtem de nem volt jó mert nemtudtam tõle "wc-ni".Az orvosom ajánlotta a gravidát mert abba van jód ami az elevitbe nincs.Nekem ez vált be!!!
Az elevitet az egész világon árulják, a gravida meg a magyar étkezési szokásokkal van összhangban, (nekem ezt mondták) úgyhogy én most szoptatás alatt is még a gravidát szedem.
En a Hipp Natalt szedem, maximálisan meg vagyok vele elégedve, es rosszat még nem hallottam rola! finom es ternészetes
Gravida!!!több vitamin van benne
Szia! GRAVIDA! Nekem is ez vált be! Már 2. hónapja szedem, de semmit nem hízok tõle. Viszont fél hónapig szedtem az Elevitet is, mert azt hallottam, az jobb, de nem! Én nem vagyok hízásra hajlamos, de egyfolytában ettem volna, és híztam is hasra. És ami nekem még fontos volt, az Eevit nagyobb , és nehezebb bevenni, ráadásul a külsõ borítása nagyon rossz ízû. A Gravida kisebb és nem mállik le a bevonata. Ezek miatt döntöttem a Gravida mellett. És ennél is maradok!
Egyik sem...Itt a friss zöldségek és gyümölcsök eideje, egyél inkább azt.Ha a folsavat akarod emelni, akkor karfiol, dió, mogyoró.
Gravidát szedek szintén a jód miatt...
Ha egészséges vagy, akkor EGYIK SEM!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, arik vagytok:)
Mindenki arra panaszkodik h.sokat hizik az elevittol!!En a terhessegem kezdete ota szedem napi 1-et 55kg-val kezdtem es most vagyok 65kg.en megvagyok vele elegedve.udv.37 hetes kismami
én is gravidát szedek viszont naponta csak egy felet mégis nehezen tudok tõle wc-zni:((( mi lenne ha egészet szednék???!!!:O De megér ennyi kisáldozatot a babónak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!