Találatok a következő kifejezésre: Melyik weboldalról meg a (2 db)

Melyik weboldalról rendeljem meg a Pheromore-F parfümöt, hogy garantáltan ne hamisítványt kapjak?

Több weboldalt is találtam amelyr?l a fent említett terméket megrendelhetném (pl. feromon.hu, orangeshop.hu,stb.),és most teljesen tanácstalan vagyok! Ha valaki már rendelt ilyen parfümöt, és meg van elégedve a hatásával,kérem írja meg a lap címét!!! A válaszokat el?re is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: http://www.pasizasitanacsok.hu/feromon&pid=98

Nagyon kérlek! légyszi miután kipróbáltad ezt a parfümöt küld el nekem hogy csak kamu vagy tényleg bejön! [email protected] !!!!! Kösszi!!!!!

Erről a weboldalról melyik vitamin amelyikből 1 szem kb. ugyanaz mint a scitec mega daily one?

http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop.htm

Legjobb válasz: Ez például megteszi:Just for life http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_mhn_maximum_heal.. Ez még jobb is:http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_ISS-vitamin.htm De biztos akad még ott valami:)

Ez például megteszi:Just for life http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_mhn_maximum_heal.. Ez még jobb is:http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_ISS-vitamin.htm De biztos akad még ott valami:)
A kérdező hozzászólása: ha a hatóanyagot nézem jóval drágábbra jönnék errõl az oldalról bármelyik vitaminnal mint a mega daily one-al :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!