Találatok a következő kifejezésre: Melyik weboldalon meg a (17 db)

Melyik weboldalon szoktátok a híreket olvasni? Melyik oldalban bíztok meg?

Legjobb válasz: Ipon.hu-t szoktam néha olvasgatni amikor épp ráérek. Legfõképp hardverek és környéki témákról vannak híreik. Hogy megbízható-e? Feltehetõleg igen.

Ipon.hu-t szoktam néha olvasgatni amikor épp ráérek. Legfõképp hardverek és környéki témákról vannak híreik. Hogy megbízható-e? Feltehetõleg igen.
Index, hvg, prohardver, ipon + ami linket kapok külföldi oldalakról.
Index, proharvder, mobilaréna, hwsw
hirek.oldal.info

Társkeresőkkel milyen tapasztalatok vannak? Találta meg itt valaki a párját? Melyik weboldal volt az? 21/N

Legjobb válasz: én még nem találtam ott senkit szóval nekem rossz :D L

én még nem találtam ott senkit szóval nekem rossz :D L
1x regisztráltam 1-re de fél év alatt semmi sem lett. Így hallgattam a barátaimra és elmentem inkább velük szórakozóhelyekre, kicsit béna voltam, de segítettek aztán hamarabb összejött a dolog.
annó chat oldalról lett több kapcsolatom is, de aztán ott a szinvonal nagyon gáz lett. A férjemet végül a love.hu-n ismertem meg de ez is már több mint 5 éve volt igy nem tudom azóta mi mennyit változott ezeken az oldalakon.
Nekem szerencsére nincsenek rossz tapasztalataim:)
én nem regisztráltam, de 3 ismerõsöm is 5-6 éve boldog párkapcsolatban él, illetve barátnõm története, 2 évig volt beregelve, miután rátalált, azóta kézkérés megtörtént, és most fog szülni áprilisban...és nagy a boldogság :D persze nem 100%, de nagy az esély, h itt megtalálod az igazit...csak légy türelmes....ja, és a love.hu-n volt fönt...
Nem társkeresõ, de én a facebook-on leveleztem egy lánnyal 5 hónapig feleslegesen, pedig már a személyes találka is meg volt beszélve. Azóta úgy vagyok vele, hogy egyszer elég volt!
Én 1x találkoztam úgy egy sráccal 4-5 alkalommal találkoztunk, de nem illettünk össze. Viszont az egyik volt osztálytársnõm ott ismerkedett meg a párjával több mint 3 éve vannak együtt, a tesóm is ott ismerte meg a barátnõjét 2 éve vannak együtt, a nagybátyám is ott ismerte meg a barátnõjét vagyis most már 2 éve a felesége és van egy 1 éves babájuk úgyhogy semmi sem lehetetlen.
Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak. Én parom.hu-ra regisztraltam és több jófej pasit megismertem, akikkel még most is atrtom a kapcsolatot...persze személyes találkozóra is sort kerítettünk.A jelenlegi párommal is itt ismerkedtem meg és nem bántam meg, lassan 9 hónaja.Szóval szerintem bármi lehetséges.:) 22/N
én fél évig voltam fent a randihely.hu társkeresõn és itt ismertem meg a férjemet:) tehát nekem egyértelmûen bevált. viszont meg kell válogatni kivel találkozol, és ne húzd túl sokáig. volt elõtte pár srác akivel találkoztam de végül nem lett belõlük semmi hosszú vagy komoly. amit tanácsolni tudok neked mindig legyen gyanús ha valaki 1 hónapon belül nem akar találkozni ha találkoztok, nyilvános helyre menjetek, ha baj van tudj segítséget kérni amíg nem vagy biztos a megbízhatóságában, ne add ki a lakcímedet. mi a 3. hét végén találkoztunk de csak azért mert akkoriban vizsgaidõszakom volt és sokat kellett magolnom. amúgy lehet 1 héttel hamarabb összejött volna. viszont az elsõ randin már mindketten tudtuk hogy összetartozunk.:) nagy szerencsém volt, hisz fél év alatt megtaláltam életem szerelmét, a férjemet akivel több mint egy éve vagyunk házasok és nyár elején 3 évesek leszünk:) hajrá 27/N

Melyik weboldalon találhatnám meg a készételek szénhidráttartalmát?

Elöre is köszönöm:)

Legjobb válasz: Találtam egyet:www.naturol.hu

Találtam egyet:www.naturol.hu


Melyek a legjobb weboldalak amelyek a tőzsdéről meg egyéb befektetésekről írnak?

Olyan oldalakat kerek amelyek figyelemmel követik napjaink tőzsdei ingadozásait, elemzéseket publikálnak, és amelyek segítségével bővíteni lehet a befektetési ismereteket, meg lehet érteni egy befektetések mögött álló racionalitást és gondolatmenetet. Egyszóval az összefüggések érdekelnének a leginkább, hogy miből mi következik, amolyan elmélyített befektetési elemzésekre lennék kiváncsi.

Legjobb válasz: portfolio.hu stocklandyard.hu

portfolio.hu stocklandyard.hu
Rendszeres kommentár: http://vakmajom.hu , http://zsiday.hu Ahol tanulni tudsz: http://abszoluthozam.hu/oktatas.php

Melyik weboldalon találom meg a Gossip girl 4. évadának szinkronizált részeit?

Legjobb válasz: Egyiken sem. A Wikije szerint másfél hete adták le a 3x01-et magyarul. A negyedik innen még nagyon messze van, ha egybõl folytatják az is még legalább fél év múlva kerülne leadásra, és csak utána kerülhet fel a netre.

Egyiken sem. A Wikije szerint másfél hete adták le a 3x01-et magyarul. A negyedik innen még nagyon messze van, ha egybõl folytatják az is még legalább fél év múlva kerülne leadásra, és csak utána kerülhet fel a netre.
nincs leszinkronizálva

Melyik weboldalt javasoljátok, ahol meg tudom nézni online a Harry Potter és a Félvér Herceget magyar szinkronnal?

Beírtam a Google keres?be, hogy "film" és "online", aztán végignéztem az els? három oldalon minden találatot, de semmi. Vagy avi formátumú volt a film, amit az én gépem valamiért nem visz, vagy rettenetes volt a képmin?ség (konkrétan csak foltok látszottak), vagy el volt csúszva a hang. Mindenfajta segítséget el?re is köszönök!

Legjobb válasz: Netmozi

Netmozi

Mely' weboldalakon találhatom meg a Szent Korona tan magyar szövegét?

Eredetileg latinul írták, csak azért kérdezem.

Legjobb válasz: Ilyet nem fogsz találni. A Szent Korona Tan nem olyan dolog, hogy egyszer leírták és azóta van. Több évszázados folyamat, a megértése és egyedülállóságának felfogása pedig egy másik dolog. Inkább vegyél egy ezzel foglalkozó könyvet.

Ilyet nem fogsz találni. A Szent Korona Tan nem olyan dolog, hogy egyszer leírták és azóta van. Több évszázados folyamat, a megértése és egyedülállóságának felfogása pedig egy másik dolog. Inkább vegyél egy ezzel foglalkozó könyvet.
Amúgy pedig regnumportal.hu , monarchista.blogspot.com oldalakon nézelõdj, keress rá. Ilyen dolgokról a legjobb a monarchistáknál érdeklõdni, õk a "szakértõk", mert sokan belemagyaráznak olyanokat a Szent Korona tanba, hogy hihetetlen.
A kérdező hozzászólása: Azt hittem, hogy a jogtörténészek értenek hozzá a legjobban.. :D Értem. Akkor mely' könyvek lennének a legopcionálisabb a Szent Korona tan jogi értelmezéséhez (nem [csak] történelmi szempontból szeretném tanulmányozni)?
Tóth Zoltán József foglalkozik Magyarországon a legbehatóbban a témával, vannak könyvei a témában. De nem jogász úgysem érti -lásd: kurucinfo és társai.
A kérdező hozzászólása: Lehet, tanulmányozni fogom a könyveit. Egyébként találtam egy Eckhart Ferenc könyvet a témával kapcsolatban, érdekes lehet, plusz két (szerintem) nagyon hasznos publikációt prof. Dr. Máthé Gábortól, annyi biztos, hogy jelenleg õ a legnagyobb szakértõje ennek a témának. Köszönöm a válaszokat!
Máthé Gábort án is ajánlom, Tóth tanár úrhoz már nem volt szerncsém, hamarabb véget ért ott a pályafutása, mint az enyém
A kérdező hozzászólása: Azt meg tudnád nekem mondani, hogy Máthé Gábor publikációit hol tudnám beszerezni? :)

Internetes vállalkozásba adom a fejemet, és van pár nagy kérdésem: hol tanúljam meg a weboldal készítéshez szükséges tudnivalókat? Hogy tudok létrehozni saját, mikrotranzakciós rendszert? Ha készen vagyok melyik domain szervert ajánljátok?

Némi HTML alappal rendelkezem de úgy érzem ez nem elég ahhoz hogy komplett oldalt készítsek. a tervem az hogy emberek regisztrálnak az oldalra és kisebb pénzért ötleteket adnak cserélgetnek. ja igen és nem utolsó sorban hol tudom levédeni az ötletet, milyen jogok kellenek hozzá

Legjobb válasz: Ilyen már nekem is eszembe jutott,de én még valószínûleg annyira sem értek a weboldalkészítéshez mint te.De a neobase-nek(http://www.neobase.hu/) van egy webtárhelyet nyújtó szolgáltatása,ahol segítséget nyújtanak weblapszerkesztéshez(drupal alapú)és egyáltalán nem gagyi,és 10 gigás tárhelyet adnak hozzá.Rendes .hu-s domain is rendelhetõ hozzá.Ahhoz hogy fizetõs lehessen az oldalad,olyan tartalmat kell nyújtanod,ami sokakat érdekel.Úgymond,joggal várják el az emberek,hogy a pénzükért kapjanak is valamit.Szerintem egyenlõre megteszi az is ha emelt díjas sms-eket küldenek azért,ha pl tagok akarnak lenni az oldaladon. Az ötlet megosztást,egyébként én is jónak tartom,de így önmagában egy ilyen ötletet nem lehet levédetni csak a kész terméket alaposan kidolgozva.illetve magát az oldalat. Ezüstegér

Ilyen már nekem is eszembe jutott, de én még valószínûleg annyira sem értek a weboldalkészítéshez mint te.De a neobase-nek(http://www.neobase.hu/) van egy webtárhelyet nyújtó szolgáltatása, ahol segítséget nyújtanak weblapszerkesztéshez(drupal alapú)és egyáltalán nem gagyi, és 10 gigás tárhelyet adnak hozzá.Rendes .hu-s domain is rendelhetõ hozzá.Ahhoz hogy fizetõs lehessen az oldalad, olyan tartalmat kell nyújtanod, ami sokakat érdekel.Úgymond, joggal várják el az emberek, hogy a pénzükért kapjanak is valamit.Szerintem egyenlõre megteszi az is ha emelt díjas sms-eket küldenek azért, ha pl tagok akarnak lenni az oldaladon. Az ötlet megosztást, egyébként én is jónak tartom, de így önmagában egy ilyen ötletet nem lehet levédetni csak a kész terméket alaposan kidolgozva.illetve magát az oldalat. Ezüstegér
A baj valahol másütt van, mivel nem igazán ez az oldal az, ahol ezekre a kérdésekre választ kapnál és nem ilyen formában. Kell még gyûrni, hogy sikeresen indulhasson valami. - Bocs, csak õszinte voltam.
Javasolnék mindenképp egy olyan tanfolyamot ahol ezt megtanulod vagy hozzájutni egy oktató cd/dvd-hez amit tudsz használni közben, nehogy azért álljon az üzlet mert mást kell hívogatni telefonon hogy segítsen!
hát ez nehéz dió, én a helyedben egy profi programozót bevennék társnak. Én is próbáltam egyedül, de mindig elakadtam. Szóval két út van: a programozónak egyben kifizetsz kb. 1milliót a munkájáért, vagy beveszed %-os részesedésbe, amit minden hónapban fizetsz neki (bár lehet még így is kér egy kisebb fix összeget elõre).
Én a joomla-rendszert ajánlom, annak nagyon sok modulja van, láttam már mikrotranzakciós beépülõt is, ráadásul nagy közösség, úgyhogy tesztelt minden. Viszont tényleg keress egy profi szakembert, mert sokan összeraknak neked egy egyszerû oldalt, de az olyan is lesz. Ha semmi trükkös nem lenne, csak olyan, amibe már kész modulok elegek lennének, akkor én is megcsinálom neked :) Üdv!
A mikrotranzakciós rendszerhez ezt ajánlanám:http://www.voxinfo.hu/
Szerintem ha nagyon ütõs weboldalt akarsz akkor oda szakember kell. Nemtudom hogy milyen szinten van a tudásod, de biztos tudsz valamit. Ami már nagyon jó kategóriába tartozik szerintem: http://www.pcx.hu Domain szeró? Rengeteg van. pl: http://www.intronet.co.hu/arak.php De utánanézek. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: ilyesmi féle képpen kéne: http://sceedo.cc/
JS/CSS onmouseover/:hover esemény.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!