Találatok a következő kifejezésre: Melyik védőnőhöz Az állandó (2 db)

Melyik védőnőhöz tartozom? Az állandó lakcímem vagy a tartózkodási hely szerint illetékes védőnőt kell felkeresnem?

Legjobb válasz: Szia! Én a tartózkodási hely szerinti védõnõmhöz járok. Képzeld el a szitut, hogy pl. az állandó lakcímed Debrecen, a tartózkodási helyed pedig Budapest. Hmm, az elég ciki lenne, ha ekkora távot kellene megtenned a védõnõd miatt :-) A tartózkodási hely szerintit kell felkeresned. Nekem utca szerint is meg van határozva, hogy melyikhez kell mennem. Boldog babavárást Neked. 18 hetes kismami

Szia! Én a tartózkodási hely szerinti védõnõmhöz járok. Képzeld el a szitut, hogy pl. az állandó lakcímed Debrecen, a tartózkodási helyed pedig Budapest. Hmm, az elég ciki lenne, ha ekkora távot kellene megtenned a védõnõd miatt :-) A tartózkodási hely szerintit kell felkeresned. Nekem utca szerint is meg van határozva, hogy melyikhez kell mennem. Boldog babavárást Neked. 18 hetes kismami
EGyetértek.-) vicces lenne Gyõr-Pécs távaltban.-)
A kérdező hozzászólása: Pontosítok: mindkét címem ua az város. Így mi a teendõm? Ilyenkor is a tartozkodási szerintit kell felkeresnem, vagy dönthetek? Egyébként köszi a gyors válaszokat, holnap megyek!
Szia Szerintem a tartózkodási helyedhez tartozó védõnõhöz mrnj, fõleg ha tartósan ott maradsz, mert a védõnõ kijár majd hozzád ha megszületett a baba.
Ahol a legtöbbször tartózkodsz, azt a legérdemesebb felkeresni.
Ahol lakni fogtok a babával, mivel a védõnõ oda fog járni látogatni titeket a saját körzetébe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. A tartozkodási cím szerint illetékeshez megyek.

Az állandó lakcímem vidéki, tartózkodásit létesítettem, de már nem ott lakunk, h. nem egy másik albérletben, oda nem jelentkezhetek be.9 h. terhes vagyok, vidékre járok védőnőhöz. Melyik területileg illetékes védőnőhöz kell, hogy járjak? Fogadni fog?

Legjobb válasz: ahol laksz ténylegesen. Nem baj, hogy nem vagy bejelentkezve, de a védõnõnek ki kell mennie a baba születésekor, így csak a területivel kell tartanod a kapcsolatot.

ahol laksz ténylegesen. Nem baj, hogy nem vagy bejelentkezve, de a védõnõnek ki kell mennie a baba születésekor, így csak a területivel kell tartanod a kapcsolatot.
nem nézik a lakcím kártyád. ahol vagy oda fog kijárni hozzád. azt a védõnõt kell felkeresni, ahol jelenleg is vagy, fogadni fog.
Ahol fizikailag laksz és ahol a baba is lakni fog veled/veletek oda kell menned. Nekem állandó lakcímem vidéki, Budapest x. kerületében volt/van ideiglenes bejelentve, de elköltöztünk y. kerületbe, amit még nem jelentettem be. Így az y. kerületi védõnõhöz járok, mivel ott lakunk és a baba is oda fog jönni, attól függetlenül mi van a papírjaimon.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!Megnyugodtam. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!