Találatok a következő kifejezésre: Melyik városban a novemberi Magyarország-Görögország (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért kell piszkálni a tiki-takát? Miért nem becsülendő az, ha egy csapat kitart az hagyományai mellett a mai világban?

1

Hol lehet online nézni a magyar-holland meccset?

0

Amerikai foci mennyire veszélyes?

4

Lassulhat a gyorsaságom ha a konditeremben nem jól edzek?

15 éves focista vagyok első osztályban focizom. Elég lassú vagyok ezért szeretnék a robbanékonyságomon fejleszteni. Viszont erősíteni is járok a konditerembe mert arra is szükségem van. Sokan mondták, hogy ne járjak konditerembe mert attól csak lassabb leszek. Viszont azt is mondták, hogy ha kisebb súlyokkal edzek akkor még gyorsabb lehetek. 60kg vagyok hány kg kellene szériáznom, hogy erősödjek de ne lassuljak(?)ÉS milyen robbanékonyság fejlesztő gyakorlatokat tudtok ajánlani?

3

Hogyan válhatok jobb kapussá tesi órán?

Kissé félek a labdától és a kezem se nagyon használom, és közbe úgy érzem, nem látom át a helyzetet és kicsit mintha bebambulnék

3

Üdv! Amerikai Fociban melyik poszt lenne a legmegfelelőbb a testalkatomnak? 63kg 173cm futni szeretek de nem vagyok a leggyorsabb és a labda eldobásával nincsenek problémáim. Én irányító szeretnék lenni de attól félek hogy túl alacsony vagyok hozzá.

1

Beindulnak a válogatott meccsek. Miket tettetek meg tippmixen?

5

Kedves focisták! Mi tegyek?

Edzés előtt meddig nem szabad enni?

2

Miért hiszik sokan ha a magyar csapat második lesz a csoportba akkor kijut a vb-re?

ha sikerülne is a 2. hely akkor jönne a pórselejtező
ott elvileg jöhetnek a horvátok vagy a portugálok

11

Pécsen hol van teniszpálya? Hol lehet teniszezni?

Szeretnék valamit sportolni és ez a sport tetszik, de még sosem próbáltam, de szeretném megpróbálni, szerintem tetszene és jó lenne rendszeresen. Viszont viszonylag olcsóbb megoldást lenne jó találni, de partnerem sincs hozzá, nem is ismerek senkit aki teniszezne, vagy legalább szeretné kipróbálni, ilyen személyt hol lehet találni? Hogy működik ez?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!