Találatok a következő kifejezésre: Melyik város magasabban: Budapest vagy (1 db)

Melyik város fekszik magasabban: Budapest vagy Debrecen?

Legjobb válasz: A pesti oldal tengerszint feletti magassága 100-150 méter, a Budai-hegyek legmagasabb pontja 529 méter. Debrecen tengerszint feletti magassága 100 m körüli. Vagyis Debrecen még Budapest pesti oldalához képest is kicsit alacsonyabban van.

A pesti oldal tengerszint feletti magassága 100-150 méter, a Budai-hegyek legmagasabb pontja 529 méter. Debrecen tengerszint feletti magassága 100 m körüli. Vagyis Debrecen még Budapest pesti oldalához képest is kicsit alacsonyabban van.
Te figyu mán, Debrecen az Alföldön van...
Ezt most komolyan kérdezed? Hányas voltál föcibõl?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet az 551 osztói ha a primszámellenörző szerint nem prím? Hogy kehet az ilyet megkeresni

7

Van olyan energia fegyver mint az alien vs predatorba? Vagy barmi ilyesmi? Vagy csak elmelet?

0

Milyen mértékegységben adják meg a gitár- illetve basszusgitárhúrok vastagságát?

Pl. veszek egy 45-ös méretű basszerhúrt, ez milyen mértékegységet takar?

3

Impulzus tétel matematikai levezetésről valakinek van anyaga?

Az impulzus tétel matematikai levezetése érdekelne Newton II törvényéből kiindulva. Könyv, jegyzet segítség bármi jöhet.

1

Tudatos álmodás?

Nagyon szeretnék tudatosan álmodni. Valami olyasmit olvastam, hogy ha óránként csinálok valamit miközben ébren vagyok akkor az a napi rutin részévé válik és álmomban is megfogom majd tenni és észreveszem hogy álmodom. Csak nem tudom mi volt már az a dolog amit csinálni kell. Ja és mostanában nem is emlékszem az álmaimra miután felkeltem. :( Olyan mintha nem is álmodnék.

3

Ha valaki mészkénlevet és sósavat összekever mondjuk egy vödörben, akkor kénhidrogén keletkezik?

Csak egy elméleti kérdés, nem öngyilkossággal kapcsolatos.

1

Mi a véleményetek ilyen relaxációs kamrák bevezetéséről vagy legalábbis a velük való kísérletezéssel? Beválnának a szervezet pihentetésére, afféle olcsóbb wellnessezés megteremtésére?

Egy olcsóbb alternatívája lenne a Wellness-nek. Lennének ilyen szarkofág-méretű kamrák, amibe beszáll az ember meztelenül, ezután jön az orvos, aki bevezet egy etetőcsövet a gyomorba, légzőcsövet a torokba, intravénás csöveket a véráramba, katétert a húgyvezetékbe és a végbélbe. Az intravénás csövön infúzió oldat mellett altató is jönne. Amikor a Wellness-ező elaludt, a szarkofág becsukódik és testmeleg vízzel töltődik fel.

Mondjuk 1 hétig lenne benne az ember és csak 10.000 forintot kéne fizetni érte.

Szerintetek ez a módszer pihentető lenne vagy megviselné a szervezetet, mi a véleményetek róla?

2

Egy I erossegu aramtol atjart l hosszu. Smeroleges keresztmetszetu pfajlagos ellenalasu egyenes vezeton a joule hatas miatt fejlodot ho kifejezese? A) ip l/s t b) Lnegyzetetn p l/s c) L negyzeten p l/s t D) lpnegyzet (l/s)

negyzeten t Mejik a jo valasz?

0

Fizika! 1, Írj két példát a hétköznapi életből melynél a nyomás növekedését a nyomott felület változásával érik el?

2

Mira jó a Tesla tekercs?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!