Találatok a következő kifejezésre: Melyik utazási szervez (8 db)

A Seychelle- szigetekre melyik utazási iroda szervez üdülést?

Legjobb válasz: neckermann biztos de keress egy független utazási irodát és akkor ott megmondják, hogy melyik utazási iroda szervez oda utat és mennyiért

neckermann biztos de keress egy független utazási irodát és akkor ott megmondják, hogy melyik utazási iroda szervez oda utat és mennyiért

Melyik utazási iroda szervez buszos utat Horvátországba vagy Olaszországba?

Nem városnéz?, hanem csak elvisz, szállást biztosít, de nem szervez városnézést, és haza is visz aztán.

Legjobb válasz: Szia! En Olaszorszagban elek, de nem irtad hova szeretnel eljutni. teljesen varos fuggo...marmint az arak...ha egy hetre szeretnel menni utazas+szallas mondjuk tengerparta (Lido di Jesolo) ebben az arkategoriban vagy majusban tudsz elmenni vagy szeptemberben...vannak nagyon olcso diakszallok a varosokban vagy olcso 2 ** szallok, vagy apartmanok....de 1 hetre hotelt 60.000 Ft-ert nem talalsz... en Isztrian voltam hotelban 1 hetre reggeli+vacsi es 110.000 FFt-ot fizettem....sajnos manapsag Olaszorszag-Horvatorszag szinte ugyanaz az arkategoria....es mint mondtam nagyon fugg attol melyik tersegbe mesz nyaralni...varos, tengerpart...Eszak-Olaszorszag vagy Del-Olaszorszag...

Szia! En Olaszorszagban elek, de nem irtad hova szeretnel eljutni. teljesen varos fuggo...marmint az arak...ha egy hetre szeretnel menni utazas+szallas mondjuk tengerparta (Lido di Jesolo) ebben az arkategoriban vagy majusban tudsz elmenni vagy szeptemberben...vannak nagyon olcso diakszallok a varosokban vagy olcso 2 ** szallok, vagy apartmanok....de 1 hetre hotelt 60.000 Ft-ert nem talalsz... en Isztrian voltam hotelban 1 hetre reggeli+vacsi es 110.000 FFt-ot fizettem....sajnos manapsag Olaszorszag-Horvatorszag szinte ugyanaz az arkategoria....es mint mondtam nagyon fugg attol melyik tersegbe mesz nyaralni...varos, tengerpart...Eszak-Olaszorszag vagy Del-Olaszorszag...
Itt sok utazási irodát találsz (Utazási iroda doboz). Böngészd végig a honlapjukat, hátha találsz megfelelõt: http://utazas.linkegyseg.hu/
Szia pont ma irtam ki egy ilyen kérdést én is tudom hogy 2008-ban irtad ki de sikerült eljutnod és ha igen kaphatnék több információt?
A legbõvebb választék Olaszországba a Tdm Travelnek van. Ez a specialitásuk.

Klasszikus (6-7 napos) erdélyi utazást keresek debreceni indulással és érkezéssel. Melyik utazási iroda szervez ilyet október végi indulással? Esetleg aki volt már ilyenen, mit tapasztalt?

Találtam egyet, de a hazafelé úton Battonya-Budapest-Debrecen vonalon hoznának haza Db-be. Olyat keresek, ahol ez a plusz 6-7 óra út elkerülhet?.

Legjobb válasz: csak 4 napos : http://www.negyegtaj.hu/erdelyMelyik utazási iroda (ha van egyáltalán ilyen), amelyik kizárólag vagy elsősorban városnéző utakat szervez?

A legtöbb iroda szervez utakat a közkedvelt f?városokba, de engem érdekelnének más, kisebb városok is. Van valakinek tapasztalat vagy információja róla, hogy hol a leggazdagabb a kínálat? Körutazásokra nincs id?m de pár napra szívesen ellátogatnék egy-egy városba.

Legjobb válasz: vista-nak tuti van. én soha nem megyek utazási irodán keresztül mióta egy horvátországi nyaralásra fizettünk be és egy lepukkant apartmant kaptunk. pl prágában voltunk tavaly, úgy csináltam (igaz jól beszélek angolul) hogy wikipedia.hu-n beírtam prága ott le van írva az összes látványoság. mivel csak egy napunk volt így megszerveztem külön a tömegközlekedési utvonalat is így szinte egy nap alatt az összes nagy dolgot láttuk. a hotelt is a netröl szedtem. anyuéknak a nyaralást is én keresem mindig a neten és mindig elégedettek.

vista-nak tuti van. én soha nem megyek utazási irodán keresztül mióta egy horvátországi nyaralásra fizettünk be és egy lepukkant apartmant kaptunk. pl prágában voltunk tavaly, úgy csináltam (igaz jól beszélek angolul) hogy wikipedia.hu-n beírtam prága ott le van írva az összes látványoság. mivel csak egy napunk volt így megszerveztem külön a tömegközlekedési utvonalat is így szinte egy nap alatt az összes nagy dolgot láttuk. a hotelt is a netröl szedtem. anyuéknak a nyaralást is én keresem mindig a neten és mindig elégedettek.
Fehérvár tours, Kisalföld volán, Ibusz stb egyébként ha bemész 1 utazási irodába bármelyik katalógusából kérhetsz, megmondod körutak érdekelnének.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de a kérdésben az is benne volt: "kizárólag vagy elsõsorban". Illetve "hol a leggazdagabb a kínálat?"

Melyek azok a cégek, amelyek olcsó utazásokat szerveznek?

Valami olyat keresek,amelyek nem utazási irodák,mert azok elég drágák....

Legjobb válasz: www.keneditravel.hu

Szia! A kérdésedre nem, de azzal kapcsolatosan egy észrevételt írnék neked! Az olcsó utazások olyanok, mint a mondás! Olcsó húsnak híg a leve! Nagyon sok fórumon olvasható, hogy találtak adott személyek XY utazási irodát, ahol mondjuk Tunéziába elég normális áron utaztatják az embert. Ám a prospektusban lévõ szállóhely, stb. még csak hírbõl sem nézett ki úgy, mint ahogy az az utazási iroda elõadta! Ezt ugye utólag bizonyítani, majd kártérítést intézni elég sok idõ és egyes esetekben sok kiadás is! Azt pedig gondolom nem szeretnéd, hogy mondjuk kiutazol a családdal pl. Ankarába és egy kis panzió helyett egy belvárosi albérlet jellegû kis szoba fogadjon pár csótánnyal! (Volt rá élõ példa, nem túlzás!) Ha találnál olcsó áron dolgozó utazási irodát, akkor érdemes utánaérdeklõdnöd a neten rákeresve a nevükre, hátha találsz róluk egy-két érdekes véleményt, vagy a fogyasztóvédelemtõl is kérhetsz informálást, hogy az XY utazási iroda ellen nincs-e panasz, stb.! Inkább legyél elõvigyázatos, mintsem téged is a konzulátus hozzon haza, mert lelép az utazási iroda! Nem rossz hírét akarom kelteni egyetlen utazási irodának sem! Csupán az óvatosság miatt jeleztem!
Levonatoztok a Balatonra sátorozni. Elég olcsó? Pfff... Jó magyar szokás, a meglévõ pénzbõl a lehetõ legnagyobb dolgot akarjuk megkapni, nem számít milyen fapados (autó, utazás, tv, ház, ez mindenre vonatkozik)...

Melyik utazási iroda szervez utakat a Langerhans-szigetekre?

Legjobb válasz: Leginkább a diabetológusok érdekeltek ebben.

Leginkább a diabetológusok érdekeltek ebben.
A Pankreas-tours.
Hát az Inzulin&Diabetes!!!! Nem tudtad?????? XD
mondjuk az öklöm, ha adok egy jó kis gyomrost

Melyik az a legjobb utazási iroda, amelyik sok utat szervez az USA-ba?

Csak érdeklődnék, tehát az ár most nem játszik.

Legjobb válasz: Szerintem minimális kreativitással saját magadnak is össze tudsz állitani olyan utitervet,amivel elégedett leszel - sokkal rugalmasabban,mint az utazási irodák. Én amikor életemben elöször mentem kizárólag internetes keresésekre és barátok beszámolóira támaszkodtam ,ennek ellenére körbejártam Floridát ,nagyon sok látványosságot megnéztem,egyénileg intéztem az ESTA-t, repjegyet,autóbérlést és a szállást , két hét fullosan minden költséget beleértve nagyjából 450e Ft-ban volt igy,ettõl olcsóbban nem igazán jössz ki utazási irodával sem (sõt...) - a fajlagos ár a kinttartózodás idejével fordítottan arányos .

Szerintem minimális kreativitással saját magadnak is össze tudsz állitani olyan utitervet, amivel elégedett leszel - sokkal rugalmasabban, mint az utazási irodák. Én amikor életemben elöször mentem kizárólag internetes keresésekre és barátok beszámolóira támaszkodtam , ennek ellenére körbejártam Floridát , nagyon sok látványosságot megnéztem, egyénileg intéztem az ESTA-t, repjegyet, autóbérlést és a szállást , két hét fullosan minden költséget beleértve nagyjából 450e Ft-ban volt igy, ettõl olcsóbban nem igazán jössz ki utazási irodával sem (sõt...) - a fajlagos ár a kinttartózodás idejével fordítottan arányos .

Szerintetek melyik a legjobb utazási iroda amelyik buszos utakat szervez?

Legjobb válasz: gorogorszagba a Zeusz szokott sok utak szervezni, de meg millio 1 van ami visz ki. Egyszer az Aeolust valasztottuk, de megbantuk. Keruljetek el oket ti is ha jot akartok magatoknak

gorogorszagba a Zeusz szokott sok utak szervezni, de meg millio 1 van ami visz ki. Egyszer az Aeolust valasztottuk, de megbantuk. Keruljetek el oket ti is ha jot akartok magatoknak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!