Találatok a következő kifejezésre: Melyik utazási ha van (3 db)

Melyik utazási iroda (ha van egyáltalán ilyen), amelyik kizárólag vagy elsősorban városnéző utakat szervez?

A legtöbb iroda szervez utakat a közkedvelt f?városokba, de engem érdekelnének más, kisebb városok is. Van valakinek tapasztalat vagy információja róla, hogy hol a leggazdagabb a kínálat? Körutazásokra nincs id?m de pár napra szívesen ellátogatnék egy-egy városba.

Legjobb válasz: vista-nak tuti van. én soha nem megyek utazási irodán keresztül mióta egy horvátországi nyaralásra fizettünk be és egy lepukkant apartmant kaptunk. pl prágában voltunk tavaly, úgy csináltam (igaz jól beszélek angolul) hogy wikipedia.hu-n beírtam prága ott le van írva az összes látványoság. mivel csak egy napunk volt így megszerveztem külön a tömegközlekedési utvonalat is így szinte egy nap alatt az összes nagy dolgot láttuk. a hotelt is a netröl szedtem. anyuéknak a nyaralást is én keresem mindig a neten és mindig elégedettek.

vista-nak tuti van. én soha nem megyek utazási irodán keresztül mióta egy horvátországi nyaralásra fizettünk be és egy lepukkant apartmant kaptunk. pl prágában voltunk tavaly, úgy csináltam (igaz jól beszélek angolul) hogy wikipedia.hu-n beírtam prága ott le van írva az összes látványoság. mivel csak egy napunk volt így megszerveztem külön a tömegközlekedési utvonalat is így szinte egy nap alatt az összes nagy dolgot láttuk. a hotelt is a netröl szedtem. anyuéknak a nyaralást is én keresem mindig a neten és mindig elégedettek.
Fehérvár tours, Kisalföld volán, Ibusz stb egyébként ha bemész 1 utazási irodába bármelyik katalógusából kérhetsz, megmondod körutak érdekelnének.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de a kérdésben az is benne volt: "kizárólag vagy elsõsorban". Illetve "hol a leggazdagabb a kínálat?"

Melyik az a multi, amelyiknél ha Valaki elhelyezkedik dolgozni, akkor gyakran van esélye üzelti utazásokra, Németországba, Ausztriába? Konkrét példát tunátok írni?

Legjobb válasz: A legtöbben van rá lehetõség ha elérsz egy bizonyos szintet. Unokatestvérem az Audiban dolgozik és gyakran utazik Németországba , Spanyolországba.Persze õ nem a soron dolgozik.

A legtöbben van rá lehetõség ha elérsz egy bizonyos szintet. Unokatestvérem az Audiban dolgozik és gyakran utazik Németországba , Spanyolországba.Persze õ nem a soron dolgozik.
A kérdező hozzászólása: Nem ez a lényeg. Nem magamnak keresem az állást. De hihetetlen, hogy Valaki csak úgy érzi jól magát, ha beszólhat másoknak. Büszke lehetsz magadra.
Nem tudom, kinek keresed, de a választ megkaptad. Ilyen munka csak megfelelõ végzettséggel, szakmai héttérrel és tapasztalattal szerezhetõ, a nyelvtudás pedig elengedhetetlen. Én gyógyszergyárban dolgozom, kutatók, pénzügyi vezetõk, marketingesek sokat utaznak itt is.
Az nem beszólás, hanem korrigálás, ha megírom neked, hogy egy helyett több hibád van.
A kérdező hozzászólása: Egy mesterképzéssel rendelkezõ személynek, akinek 5 éves munkatapasztalata van. Robert Bosch GmbH alkalmazottja, de változtatni szeretne.
MS diplomával rendelkezik? Milyen szakon végzett? Talán úgy könnyebb lenne bármit is javasolni.
Az unokatestvérem pont a Boschnál dolgozik rendszertesztmérnökként, és állandóan Németországba utazgat, sokszor több hónapra. Nem a cégtõl függ, hogy mehetsz-e, hanem a pozíciódtól. Õt tréningre szokták kiküldeni.

Ryanair-rel tervezek utazást! Eddig náluk sosem foglaltam repjegyet. Ha megvan a repjegy foglalás (kiválasztottam melyik járat, beírtam az adatokat, és a bankkártya adatokat, le is emelte a pénzt) ezek után van szükségem valami teendőre?

Az online chek-in hogyan zajlik? Akkor el tudom intézni a ki és hazautazást is? Valamint kell e valamire nagyon figyelnem, és vannak e még költségek?

Legjobb válasz: Az indulás elõtt 15 nappal lehet elkezdeni a check-in-t! Ott ha beírod a járatszámodat automatikusan oda-vissza fog csekkolni! Más költség nincs!

Az indulás elõtt 15 nappal lehet elkezdeni a check-in-t! Ott ha beírod a járatszámodat automatikusan oda-vissza fog csekkolni! Más költség nincs!
Rendben! Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!