Találatok a következő kifejezésre: Melyik tesztet nekem (4 db)

Melyik tesztet ajánljátok nekem amire azt mondjátok, hogy megbízható és az ára is elfogadható?

Arra is kérek infót, hogy ezt hol és mennyiért lehet beszerezni! Köszönöm!

Legjobb válasz: én aztmondom hogy mindegy a márkája csak az a lényeg hogy ne sima papir legyen hanem müanyag boritása legyen. ez a pontosabb,mert nekem a sima papir mutatott halvány második csikot. és még sem voltam terhes. a gabrielt mondják mé jonak. a gyogyszertárakban lehet kapni,és általában minden gyogyszertárban van.

én aztmondom hogy mindegy a márkája csak az a lényeg hogy ne sima papir legyen hanem müanyag boritása legyen. ez a pontosabb, mert nekem a sima papir mutatott halvány második csikot. és még sem voltam terhes. a gabrielt mondják mé jonak. a gyogyszertárakban lehet kapni, és általában minden gyogyszertárban van.
Szia! Én clearblue tesztet vettem a DM-ben igaz az ára 1700, -Ft volt, de már a nem várt mensi napján kimutatta a terhességet.
Szerintem mindegyik teszt jó.Pontosabban ha terhes vagy azt azért mindegyik ki fogja mutatni, mert csak akkor termelsz terhességi hormont ha az vagy.Szerintem a pipettás a legjobb az kicsit drágább800-900 ft .Van Medi-lab az csak 400-500 között.De a kéket vedd, mert abban kettõ van bár az 200-al drágább.Gyógyszertárban, v roossman, dm stb.
Én Gabrielt használtam, ha jól emlékszem 900-1000 Ft körül volt a gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Vagy Clearbule-t vagy pedig Gábrielt veszek!
Én Gabrielt használtam, és miután nem jött meg ki is mutatta baba van a hasimban:) Én Gabrielre voksolok, és az ára sem vészes.Majd írd meg mi lett a végeredmény!Szoritok!

Melyik terhességi tesztet lehet egészségpénztári kártyával venni? Nekem Honvéd EP kártyám van.

Nevét és árát is kérném, ha tudjátok. Köszönöm.

Legjobb válasz: Én az MKB egészségpénztári kártyával vettem Gravi HCG tesztet, 800 Ft körül volt. Szerintem a te kártyáddal is meg lehet venni ezt a tesztet. De ha bemész a gyógyszertárba és mondod, hogy ilyen kártyád van, és tesztet szeretnél venni, megmondják milyet lehet vele venni.

Én az MKB egészségpénztári kártyával vettem Gravi HCG tesztet, 800 Ft körül volt. Szerintem a te kártyáddal is meg lehet venni ezt a tesztet. De ha bemész a gyógyszertárba és mondod, hogy ilyen kártyád van, és tesztet szeretnél venni, megmondják milyet lehet vele venni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenképpen megkérdezem, csak kíváncsi voltam elõtte a véleményekre :)
Szia! Nekem MKB-s egészségkártyám van, és nem tudtak adni tesztet.

Melyik terhesség tesztet ajánlanátok nekem?

Olyat szeretnék,amit 2 héttel az aktus után már használhatnék. Használtam már Facellet,az biztosat mutatott.... Milyen márkát ajánlanátok?

Legjobb válasz: X-Epil. Nekem is 14 nappal aktus után, délutáni vizeletbõl már erõs pozi lett, 2 terhességnél is. Engem még soha nem vert át.

X-Epil. Nekem is 14 nappal aktus után, délutáni vizeletbõl már erõs pozi lett, 2 terhességnél is. Engem még soha nem vert át.
Ezt nehéz megítélni, mindenkinek más jön be, nekem a Rossmann-os Lily jött be eddig, már két nappal nemvárt elõtt kimutatta mind a két terhességemnél a pocaklakót, pedig ez 25-ös teszt.
A kérdező hozzászólása: Én azt hiszem anno a Facelle az 10es erõsségû volt, de nem tévedett. Minél erõsebb érzékenységû annál biztosabbat mutat?
Corax be sure direct terhességi teszt nekem a várható mensi elõtt pár nappal már pozitív lett! Napközben csináltam a tesztet.1000 ft körüli az ára, egy lépcsõs csak rá kell pisilni!
X-epil nekem ez vált be :)


Megnézitek nekem ezeket a teszteket? Melyik mi szerintetek?

http://kepfeltoltes.hu/131121/201311211164_1__www.kepfeltolt..

Legjobb válasz: Ez mind egyértelmûen pozitív! Gratulálok!

Ez mind egyértelmûen pozitív! Gratulálok!
Gratu, végre nem fogsz unatkozni:D
10-es vagyok. Kerdezo! Ne rohanj dokihoz most meg szerintem. Bar attol fugg, mennyi ideje kesik. Ha megcsak mostanaban kellett volna megjonnie, akkor meg a doki sem fog sokat latni. A ketsegeid meg tok termeszetesek :-) En ugyanigy ereztem eleinte. Kettos erzeseim voltak: baromira orultem, ugyanakkor kicsit meg is ijedtem. Hiaba a terhesseg mar csak ilyen :-) Boldog babavarast!!
Szia! A felsõ Gabriel pozitív, az alsó szerintem pont olyan selejtes mint az enyém volt, és az csak száradási csík. A középsõ is csak száradási csík szerintem, az a coraxos, ami a múltkor engem is jól becsapott. 4-5 percig pozitívat mutatott, utána meg elszürkült-sárgult, és nem volt babó... :(
de mi a baj kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Komolyan???? Úristen.... Köszönöm a válaszaitokat!!! Akkor azt hiszem holnap irány az orvos. (megint) Igen, Be sure teszt egyébként. Írhattok még kíváncsi vagyok. De akkor most kicsit para van. Vagy nem is tudom .... :D :S :D:D:D
A középsõ nem Corax Be Sure teszt? Nekem az a típus teljesen megsárgult, pedig egyértelmû pozitív volt szinte azonnal. Kb. fél óra múlva már ilyen elmosódott sárgás vonalat mutatott. Szerintem az a teszt hibája. A két Gabriel csini pozitív (ahogy a középsõ is, csak az egy kaki teszt!) :)
2 tuti pozi utolsót nem látom :) Gratula
Az alsó egy csíkos, a többi 2 csíkos. Nem a szín a lényeg. Ha száradási csíknak véled az nincs ilyen erõteljes.
hát elég homályos a kép sajna, a felsõ és középsõ szerintem pozitiv én az alson nem látok két csikot, nem tudnál jobb képet mutatni?
Szerintem pozi! Nem tudom, hogy van-e ilyen de nem lehet hogy a teszt hibája ez a sàrgàs szín? Remèlem holnap én is ilyen szép pozit tesztelek! :)
A kérdező hozzászólása: Nem sajnos. Szeretném tudni ki mit gondol a másik kettõrõl. Fõleg a középsõrõl.
Nem elég, hogy egy pozitív?
A kérdező hozzászólása: A fölsõ az oké, hogy pozitív, de a másik kettõ is? Nincsenek azok esetleg elázva? Vagy miért annyival sárgásabb a vonal? Vagy akkor sem kellene kijönnie?
Én pozitívnak látom õket :-))Remélem 5 nap múlva nekem is ilyet mutat majd. Gratulálok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!