Találatok a következő kifejezésre: Melyik teszt ki legkorábban a terhességet (5 db)

Mely terhességi teszt mutatja ki legkorábban a terhességet?

Legjobb válasz: Mindegyikre rá van írva, hogy a beágyazódás után hány nappal mutatja ki már a terhességet, de én a helyedben várnék a mensi elmaradásáig, így biztosabb

Mindegyikre rá van írva, hogy a beágyazódás után hány nappal mutatja ki már a terhességet, de én a helyedben várnék a mensi elmaradásáig, így biztosabb
Én Gabrielt használtam. 5 nappal a mensi késése után pozítiv lett. Szeretem.:) 28 hetes kismami
Clearblu! A mensi elõtt 3 nappal kimutatja a terhességet! :) Boldog Babavárást!
Az egyik legérzékenyebb teszt az ACON 10-es érzékenységû. A http://www.vitani.hu oldal alatt látod a boltot ahol lehet venni. Ez nagyon hamar kimutatja. Már peteérés után 8 nappa mutathat valamit.

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhességet? Melyik a legmegbízhatóbb?

Legjobb válasz: a legmegbízhatóbb a vérvétele teszt.Az a pár naposat is kimutatja.De sokan dicsérik a clear blue tesztet.A lényeg hogy minél érzékenyebb legyen.azok akár a pár naposat is kimutatják.

a legmegbízhatóbb a vérvétele teszt.Az a pár naposat is kimutatja.De sokan dicsérik a clear blue tesztet.A lényeg hogy minél érzékenyebb legyen.azok akár a pár naposat is kimutatják.
clear blue szerintem is!
rossmannos facelle-nekem nagyon bevált.Már napokkal mensi elött is.
A clearblue digital 1-2 hetes terhességet is kimutat. Nemvárt elõtt akár 2-3 nappal.
Nekem a clear blue reggeli vizeletbõl nem mutatott semmit, a rossmann-os pedig kimutatta e terhességet délutáni pisibõl. Lehet a clearblue a legdrágábbak közül való, de semmiképpen nem a legjobb. SOSE VENNÉK TÖBBET OLYAT! Jó a marketingje az kétségtelen.

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhesseget? Tegnap kellett volna a nem vártnak megjonnie!

Legjobb válasz: Szerintem ha biztosra akarsz menni, vegyél clear blue-t (bár ez azért drágább, mint a simák, kb 1500 körül forog az ára). Mondjuk ilyenkor már valószínûleg bármelyik ki fogja mutatni, hogyha van baba. :) Legalábbis szerintem az érzékenység akkor számít, hogyha még nem maradt el a menstruációd, de érzed, hogy van valami, vagy hogyha negatív lett a teszt, de meg szeretnél bizonyosodni róla jobban. Sok sikert! :)

Szerintem ha biztosra akarsz menni, vegyél clear blue-t (bár ez azért drágább, mint a simák, kb 1500 körül forog az ára). Mondjuk ilyenkor már valószínûleg bármelyik ki fogja mutatni, hogyha van baba. :) Legalábbis szerintem az érzékenység akkor számít, hogyha még nem maradt el a menstruációd, de érzed, hogy van valami, vagy hogyha negatív lett a teszt, de meg szeretnél bizonyosodni róla jobban. Sok sikert! :)
Én Gabrielt használtam a nemvárt napján totál erõset teszteltem. És bejött. Azóta már anya vagyok. :)
x-epil vagy gabriel! Mind a kettõ egyértelmû! A Clear Blue sokszor mutat olyan jelzést, amirõl nem lehet eldönteni, hogy pozi vagy negatív!
A kérdező hozzászólása: Most csináltam clear blue digitális tesztet, pozitív lett!:-)Köszönöm a válaszokat!

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhességet?

Legjobb válasz: A Clearblue már négy nappal a nem várt elõtte.

A Clearblue már négy nappal a nem várt elõtte.
Qupido 10 UI/ml. A többi általában 20-25-ös.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen...
A clearblu nekem még az elmaradt mensi után 2 nappal sem mutatott szinte semmit. Egy másik viszont igen. Nekem nem volt jó.
A clearblau nekem teljesen jo volt. még a nem várt mensi elõtt 4 nappal + lett.

Melyik terhességi teszttel mutatható ki a legkorábban a terhesség?

Vagy mindegyikkel meg kell várni az elmaradt menstruáció idejét?

Legjobb válasz: Igen, mert kell egy minimális mennyiségû hcg hormon. Elõbb nem érdemes tesztelni, mert nagy valószínûséggel akkor is negatív még a teszt, ha valaki várandós.

Igen, mert kell egy minimális mennyiségû hcg hormon. Elõbb nem érdemes tesztelni, mert nagy valószínûséggel akkor is negatív még a teszt, ha valaki várandós.
Létezik olyan terhességi teszt, ami már három napos terhességet is kimutat és még csak a reggeli elsõ vizelet sem szükséges hozzá. (én így kértem a gyógyszertárban) De az valóban úgy van, hogy beágyazódás után minden nap kétszeresére nõ a hcg, ezért érdemes várni amíg kb. a kimaradt menzi idejét megközelíted.
A beágyazódás kb. a 7-10. nap körül van, ezután min. 3 nap, hogy a legjobb teszt is kimutassa a terhességet. Ezért érdemes megvárni az elmaradt mensi napját a teszttel.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy szoptatok és fogalmam sincs mikor kell megjönnie, annyira kuszán jelentkezett mostanában...
ha tudod mikor eshettél teherbe, ahhoz adj hozzá 14 napot, az a legkorábbi idõpont szerintem.
Nekem clearblue-val a mensi elõtt 4 nappal már erõs pozitív volt. Tehát ovu után a 10. napon.
A Pregnasens is jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!